uncommandable Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Το καλό πράγμα αργεί να γίνει Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolvie Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 http://www.badadownload.com/2011/10/bada-20-this-november.html#more έλεος... από αναβολή σε αναβολή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 http://www.badadownload.com/2011/10/bada-20-this-november.html#more έλεος... από αναβολή σε αναβολή... ισα οσα φιλε μου, ειχαν πει q4(οκτωβρης,νοεμβρης,δεκεμβρης). αρα μια χαρα ειναι δεδομενου οτι και τελη δεκεμβρη θα μπορουσαν να δωσουν την αναβαθμιση και να εχουν κρατησει την υποσχεση τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenace1 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 αυτα κανουν και μασ ξενερωνουν εδω και μηνες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoxe Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 απο οσους καναν την τελευταια αναβαθμιση μπαντα 2 ..ο browser τι λεει?? παιζει φλασ?? διαφημισεις ,βιντεακια σε σελιδες που δεν ειναι youtube τα παιζει(π.χ vimeo κτλπ)?? παντως το εχουν κουρασει λιγακι το θεμα της αναβαθμισης...εδω παμε να παρουμαι το δευτερο δανειο και ακομα με μπετα ειμασται!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 απο οσους καναν την τελευταια αναβαθμιση μπαντα 2 ..ο browser τι λεει?? παιζει φλασ?? διαφημισεις ,βιντεακια σε σελιδες που δεν ειναι youtube τα παιζει(π.χ vimeo κτλπ)?? παντως το εχουν κουρασει λιγακι το θεμα της αναβαθμισης...εδω παμε να παρουμαι το δευτερο δανειο και ακομα με μπετα ειμασται!:lol: λοιπον παιδια μετα απο 1 σχεδον εβδομαδα χρησης του bada 2.0 συμπεραινω οτι τζαμπα η αναμονη... Ωραιο ,ομορφο,αλλο περιβαλλον αλλα........ στον browser δεν βλεπω καμμια τρομερη αλλαγη στην ταχυτητα και φυσικα παιζει μονο youtube!! ενα ακομα αρνητικο ειναι οτι στον browser ειναι τοσο μικρη η γραμματοσειρα για να χωρεσει στην σελιδα που σου βγαινουν τα ματια!!!και επιμενω στον browser γιατι για ενα smartphone κατ εμε ειναι το βασικο του εργαλειο!!! ελπιζω στην επισημη εκδοση να αλλαξουν καποια πραγματα... στα συν ειναι οτι ειναι σαφες πιο γρηγορο το apps store(επιτελους)+ το music hub πολυ χρησιμο και πολυ οργανωμενο! προσωπικα θα το αφησω και παλι στο συρταρι το wave μου μεχρι να βγει η επισημη εκδοση.. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 λοιπον παιδια μετα απο 1 σχεδον εβδομαδα χρησης του bada 2.0 συμπεραινω οτι τζαμπα η αναμονη... Ωραιο ,ομορφο,αλλο περιβαλλον αλλα........ στον browser δεν βλεπω καμμια τρομερη αλλαγη στην ταχυτητα και φυσικα παιζει μονο youtube!! ενα ακομα αρνητικο ειναι οτι στον browser ειναι τοσο μικρη η γραμματοσειρα για να χωρεσει στην σελιδα που σου βγαινουν τα ματια!!!και επιμενω στον browser γιατι για ενα smartphone κατ εμε ειναι το βασικο του εργαλειο!!! ελπιζω στην επισημη εκδοση να αλλαξουν καποια πραγματα... στα συν ειναι οτι ειναι σαφες πιο γρηγορο το apps store(επιτελους)+ το music hub πολυ χρησιμο και πολυ οργανωμενο! προσωπικα θα το αφησω και παλι στο συρταρι το wave μου μεχρι να βγει η επισημη εκδοση.. κάτι άκουσα ότι μάλλον θα βάλουν άλλο flash player στην τελική όπως συν ότι δοκιμάζοντας μια το wave3 ένας φίλος που είναι εξωτερικό μου είπε ότι είναι πολύ καλύτερο από την beta τώρα το μονο που μένει είναι να βγει επίσημα και ότι ο λόγος που αργεί είναι ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με την samsung k τον σχεδιασμό του λόγο μιας δικαστικής διαμάχης με apple!!! μεταξύ μας τώρα μην δουλευόμαστε κινητά τηλεφωνα αν εξαίρεσης τα καινούγια όλα τα αλλα δη έχουν τόσο καλο "broswer"!! όλα τα αλλα μέρη του είναι ok? στην beta>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoxe Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 γαμ#$ετα...ειναι κριμα να βλεπεις το καθε android 2.2 να ρολλαρει και να φορτωνει τα site κομπλε και το δικο μας να μην μπορει..παντος το bada 2 κακα τα ψεματα την θελει την 3.5> ιντσα του...παλι καλα που εχω το 2:D ελπιζω να το κανουν οσο πιο τουμπανο μπορουν το μπαντα 2 και ας μας το δοσουν και το 2012:X:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 ναι, εχει και αργη ταχυτητα, το ελεγξα. Σ' ευχαριστώ Thou_Bou.:) ι..παντος το bada 2 κακα τα ψεματα την θελει την 3.5> ιντσα του...παλι καλα που εχω το 2:D Βαλτός είσαι...; :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 ενα ακομα αρνητικο ειναι οτι στον browser ειναι τοσο μικρη η γραμματοσειρα για να χωρεσει στην σελιδα που σου βγαινουν τα ματια!!!και επιμενω στον browser γιατι για ενα smartphone κατ εμε ειναι το βασικο του εργαλειο!!! Σε πολλά video στο youtube, φαίνεται ότι στις ρυθμίσεις του browser υπάρχει μια επιλογή που λέγεται word wrapping on που όταν ενεργοποιηθεί κάνει text reflow καθώς κάνεις pinch to zoom. Για παράδειγμα δες : στο χρονικό σημείο 2:42 Δοκίμασέ το και πες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 http://sammyhub.com/2011/10/20/samsung-working-on-revamped-touchwiz-to-stay-safe-from-apple-patents/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 το ειδατε αυτο??? http://www.badaforums.net/forums/bada2/bada-coming-with-adobe-flash-t5106.html αν ειναι αληθεια τοτε παμε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peny1 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 καλησπερα! εχω 3 ερωτησεις: 1) οταν με καλουν και θελω να σταματησω τον ηχο το γυρναω αναποδα αλλα δεν σταματαει...μηπως υπαρχει καποια αναλογη ρυθμιση που πρεπει να διορθωσω? (αν δεν υπαρχει πειτε μου πως το κανουμε ακριβως μηπως το κανω λαθος...) 2) που ειναι το zoom στην καμερα? (ελπιζω να εχει...!) 3) εδω και κανα 2μηνο δεν μπορω να μπω στο facebook (μεσω του εικονιδιου που ειναι στο menu) καθε φορα που προσπαθω μου λεει "αποτυχια συνδεσης με τον διακομιστη" και στα καπακια " ο διακομιστης του facebook δεν ειναι σταθερος" συμβαινει και σε αλλους ? υπαρχει τροπος να διορθωθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 καλησπερα! εχω 3 ερωτησεις: 1) οταν με καλουν και θελω να σταματησω τον ηχο το γυρναω αναποδα αλλα δεν σταματαει...μηπως υπαρχει καποια αναλογη ρυθμιση που πρεπει να διορθωσω? (αν δεν υπαρχει πειτε μου πως το κανουμε ακριβως μηπως το κανω λαθος...) 2) που ειναι το zoom στην καμερα? (ελπιζω να εχει...!) 3) εδω και κανα 2μηνο δεν μπορω να μπω στο facebook (μεσω του εικονιδιου που ειναι στο menu) καθε φορα που προσπαθω μου λεει "αποτυχια συνδεσης με τον διακομιστη" και στα καπακια " ο διακομιστης του facebook δεν ειναι σταθερος" συμβαινει και σε αλλους ? υπαρχει τροπος να διορθωθει? 1) Μενού ---> Ρυθμίσεις--> Γενικά --> Κινήσεις--> Αλλαγή κατάστασης λειτουργίας = πρέπει να είναι ενεργοποιημένο(πράσινο) 2) Έχει, είναι τα πλήκτρα έντασης ήχου στο πλάι αριστερά όπως βλέπεις το κινητό. 3) Δεν έχω Facebook - δεν γνωρίζω :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
velas Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Εξήγησε τι εννοείς με το "δε μπορώ να κάνω αναβάθμιση". Το συνδέεις στο Kies και σου λέει "this is the latest version" ή "this version cannot be updated"? sorry για την καθυστερηση λοιπον, το συνδεω, ανοιγω το ΚΙΕΣ κ μου λεει οτι σ'αυτη τη συσκευη δε μπορει να γινει αναβαθμιση ή καπως ετσι τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peny1 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 1) Μενού ---> Ρυθμίσεις--> Γενικά --> Κινήσεις--> Αλλαγή κατάστασης λειτουργίας = πρέπει να είναι ενεργοποιημένο(πράσινο) 2) Έχει, είναι τα πλήκτρα έντασης ήχου στο πλάι αριστερά όπως βλέπεις το κινητό. 3) Δεν έχω Facebook - δεν γνωρίζω :rolleyes: siciliano ευχαριστω! :) 1) το ειχα ενεργοποιημενο (ηταν πρασινο) αλλα απο τι καταλαβα δεν εκανα σωστα την κινηση... τωρα ειναι οκ... 2) ευχαριστω! (μου φαινοταν περιεργο να μην ειχε zoom...) 3) αν υπαρχει καποιος που να γνωριζει θα το εκτιμουσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 sorry για την καθυστερηση λοιπον, το συνδεω, ανοιγω το ΚΙΕΣ κ μου λεει οτι σ'αυτη τη συσκευη δε μπορει να γινει αναβαθμιση ή καπως ετσι τι παιζει? Βάλε την jf7 με csc oxcjf3 και με το που το συνδέσεις μετά μέσω Kies θα σου βγάλει να κάνεις αναβάθμιση Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_GLXakias_ Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Εφερε ενα φιλαρακι ενα wave απο την cosmote το οποιο εχει bada 1.0. Δοκιμασα να το κανω αναβαθμηση σε 1.2 με βαση τον οδηγο στο FAQ (μεσω του kies 1.5.3) αλλα δεν μου βγαζει το update. Υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο το multiloader? Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να εχει την official 1.2, οχι τιποτα custom. Παράθεση :ninja: -GLX- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Εφερε ενα φιλαρακι ενα wave απο την cosmote το οποιο εχει bada 1.0. Δοκιμασα να το κανω αναβαθμηση σε 1.2 με βαση τον οδηγο στο FAQ (μεσω του kies 1.5.3) αλλα δεν μου βγαζει το update. Υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο το multiloader? Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να εχει την official 1.2, οχι τιποτα custom. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Η απάντηση είναι ακριβώς απο πάνω και λειτουργεί με οποιαδήποτε έκδοση kies Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goyos Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 παιδια καλησπερα,εχω ενα wave 8500 με bada os 1.0 και προσπαθω να κανω αναβαθμιση σε 1.2 ποσο καιρο και δεν μπορω μεσω του kies.Mου γραφει οτι δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευης.Η τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου μου ειναι s8500xxjg5/s8500xcjg4(fop).Αν καποιος γνωριζει κατι ας με ενημερωσει,ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 (edited) παιδια καλησπερα,εχω ενα wave 8500 με bada os 1.0 και προσπαθω να κανω αναβαθμιση σε 1.2 ποσο καιρο και δεν μπορω μεσω του kies.Mου γραφει οτι δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευης.Η τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου μου ειναι s8500xxjg5/s8500xcjg4(fop).Αν καποιος γνωριζει κατι ας με ενημερωσει,ευχαριστω. Αν έμπαινες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=265254&page=516 και διάβαζες τα τελευταία σχόλια θα σου λυνόταν η απορία Edited October 23, 2011 by uncommandable Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 (edited) Εφερε ενα φιλαρακι ενα wave απο την cosmote το οποιο εχει bada 1.0. Δοκιμασα να το κανω αναβαθμηση σε 1.2 με βαση τον οδηγο στο FAQ (μεσω του kies 1.5.3) αλλα δεν μου βγαζει το update. Υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο το multiloader? Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να εχει την official 1.2, οχι τιποτα custom. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Η απάντηση είναι ακριβώς απο πάνω και λειτουργεί με οποιαδήποτε έκδοση kies Πρέπει όμως να αλλάξει και το product code από COS σε EUR γιατί αλλιώς αν βάλει την jf7 θα λέει ότι δεν αναβαθμίζεται. Ακολούθησε τον οδηγό για αλλαγή product code. *To ίδιο ισχύει και για τον "goyos" Edited October 23, 2011 by garrythesnail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_GLXakias_ Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Πρέπει όμως να αλλάξει και το product code από COS σε EUR γιατί αλλιώς αν βάλει την jf7 θα λέει ότι δεν αναβαθμίζεται. Ακολούθησε τον οδηγό για αλλαγή product code. Που μπορω να βρω αυτον τον οδηγο? Παράθεση :ninja: -GLX- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Που μπορω να βρω αυτον τον οδηγο? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284703&page=3/post#43 δεν ξέρω όμως αν τα Links λειτουργούν ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Που μπορω να βρω αυτον τον οδηγο? Εμένα και με COS μου κάνει update Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts