fonzi Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 αυτη τη στιγμη εχω 4GB και εχω παραγγειλει και περιμενω μια Kingston 16GB Class 4 ;) η καλυτερη τιμη που βρηκα στα 23 περιπου ευρω στην πορτα του σπιτιου σου http://www.dvd.co.uk/buy/catel-02026418/kingston-16gb-microsdhc-class-4-memory-card-with-sd-adapter.htm εχω παραγγείλει class 10 8GB στα 16 ευρώ και την περιμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros4 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Έκανα χθες αναβάθμιση σε 1.2. Ενώ όλα πήγαν καλά, δε μου ανοίγει το τηλέφωνο!! Μου βγάζει ένα κίτρινο τριγωνάκι ανάμεσα σε υπολογιστή και κινητό. Ο μόνος τρόπος να το ανοίξω είναι όταν το έχω συνδεδεμένο με το PC (win 7 32 bit). Με το kies 2.0 που έκανα την αναβάθμιση συνδέετε κανονικά. (Αν και στην αρχή μου έκανε κάτι κόλπα, στη συνέχεια έβαλα το 1.5.3 και μετά πάλι το 2.0). Προσπάθησα να βρω παρόμοιο πρόβλημα και βρήκα μια ομοιότητα στο τριγωνάκι με το PC και το κινητό από τον agelakos12, αλλά δε διάβασα πουθενά τι λύση έδωσε. Ελπίζω να μπορέσει να βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avatar_GR Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 εχω παραγγείλει class 10 8GB στα 16 ευρώ και την περιμένω... Εγώ έχω πάρει αυτήν εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.556509 16GB class 4 me 32 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Έκανα χθες αναβάθμιση σε 1.2. Ενώ όλα πήγαν καλά, δε μου ανοίγει το τηλέφωνο!! Μου βγάζει ένα κίτρινο τριγωνάκι ανάμεσα σε υπολογιστή και κινητό. Ο μόνος τρόπος να το ανοίξω είναι όταν το έχω συνδεδεμένο με το PC (win 7 32 bit). Με το kies 2.0 που έκανα την αναβάθμιση συνδέετε κανονικά. (Αν και στην αρχή μου έκανε κάτι κόλπα, στη συνέχεια έβαλα το 1.5.3 και μετά πάλι το 2.0). Προσπάθησα να βρω παρόμοιο πρόβλημα και βρήκα μια ομοιότητα στο τριγωνάκι με το PC και το κινητό από τον agelakos12, αλλά δε διάβασα πουθενά τι λύση έδωσε. Ελπίζω να μπορέσει να βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ. Εγώ όταν το έπαθα κατέληξα να το δώσω στο service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros4 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Εγώ όταν το έπαθα κατέληξα να το δώσω στο service Και εγώ εκεί θα το πάω. Πόσες μέρες σου το κράτησαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Έκανα χθες αναβάθμιση σε 1.2. Ενώ όλα πήγαν καλά, δε μου ανοίγει το τηλέφωνο!! Μου βγάζει ένα κίτρινο τριγωνάκι ανάμεσα σε υπολογιστή και κινητό. Ο μόνος τρόπος να το ανοίξω είναι όταν το έχω συνδεδεμένο με το PC (win 7 32 bit). Με το kies 2.0 που έκανα την αναβάθμιση συνδέετε κανονικά. (Αν και στην αρχή μου έκανε κάτι κόλπα, στη συνέχεια έβαλα το 1.5.3 και μετά πάλι το 2.0). Προσπάθησα να βρω παρόμοιο πρόβλημα και βρήκα μια ομοιότητα στο τριγωνάκι με το PC και το κινητό από τον agelakos12, αλλά δε διάβασα πουθενά τι λύση έδωσε. Ελπίζω να μπορέσει να βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ. Δοκιμασες να κάνεις ανάκτηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 ρε παιδιά μια βοήθεια. Πρίν την 1.2 ίχα το μαιλ της δουλειάς και μου κατέβαζε μόνο τα unread messages. με το που έβαλα την 1.2 μου έσβησε όσα είχα ήδη και κατεβάζει τα τελευταία 50 είτε είναι read είτε όχι (κάτι σαν αυτό που γίνεται στο hotmail. Ξέρει κανείς γιατί? Υ.Γ παρατηρώ κάποιες ελληνικές εφαρμογούλες τον τελευταίο καιρό (sport24 ka.) και αναθαρεύω. Άντε να δούμε. παιδιά κανείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 παιδιά κανείς?? Το "mail της δουλειάς μου" δεν δίνει σε κανέναν πληροφορίες για να σε βοηθήσει :) τι email είναι; imap? exchange? pop3 ? Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostool13 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 οταν με περνουν τηλεφωνο πως γινεται σιγη στην κληση να μην χτυπαει,ποιο κουμπι παταμε? Πάτα για 1-2 δευτ. το πλήκτρο μείωσης έντασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Αν ξέρει καποιος σχετικα με την αλλαγη των τριων μπουτον στο πανω μερος της οθονης με αλλα της προτιμησης μας ?? :O θα με βοηθουσατε πολυ . Επισης ρε παιδια καθε φορα που μπαινω στο μενου με το μεσαιο κουμπι αλλαζουν θεση τα εικονιδια και καθε φορα ψαχνω που ειναι αυτο που θελω , εχει καποια ρυθμιση να παραμενουν σταθερα ? Παντως η οθονη ειναι ...........:up::yahoo::clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Αν ξέρει καποιος σχετικα με την αλλαγη των τριων μπουτον στο πανω μερος της οθονης με αλλα της προτιμησης μας ?? :O θα με βοηθουσατε πολυ . Επισης ρε παιδια καθε φορα που μπαινω στο μενου με το μεσαιο κουμπι αλλαζουν θεση τα εικονιδια και καθε φορα ψαχνω που ειναι αυτο που θελω , εχει καποια ρυθμιση να παραμενουν σταθερα ? Παντως η οθονη ειναι ...........:up::yahoo::clap: ρυθμίσεις>menu και widget>προσαρμόσιμη σειρά μενού - untick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 ρυθμίσεις>menu και widget>προσαρμόσιμη σειρά μενού - untick Ευχαριστω , ...........και για τα τρια κουμπια.............ξερεις , στο πανω μερος της οθονης ............αν αλλαζουν ................ θα βοηθουσε πολυ ....................:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Το "mail της δουλειάς μου" δεν δίνει σε κανέναν πληροφορίες για να σε βοηθήσει :) τι email είναι; imap? exchange? pop3 ? πολύ σωστή παρατήρηση :lol:. Το έχω βάλει IMAP. στις ρυθμίσεις του δεν άλλαξα κάτι. Απλά τώρα κατεβάζει όσα μαιλ του έχω δηλώσει ως μέγιστο αριθμό και όχι μόνο τα unread όπως έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Ευχαριστω , ...........και για τα τρια κουμπια.............ξερεις , στο πανω μερος της οθονης ............αν αλλαζουν ................ θα βοηθουσε πολυ ....................:O με τον ίδιο τρόπο που αλλάζεις θέση γενικά την θέση των εικονιδίων στο μενού..πατάς επεξεργασία πάνω αριστερά και μετά απλά σέρνεις το εικονίδιο που θές τέρμα κάτω όπου και τώρα σε εσένα βρίσκεται το πληκτρολόγιο ας πούμε.. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 με τον ίδιο τρόπο που αλλάζεις θέση γενικά την θέση των εικονιδίων στο μενού..πατάς επεξεργασία πάνω αριστερά και μετά απλά σέρνεις το εικονίδιο που θές τέρμα κάτω όπου και τώρα σε εσένα βρίσκεται το πληκτρολόγιο ας πούμε.. Οοοοοχι αυτα , τα πανω θέλω ν αλλαξω "WiFi - Bluetooth - αθορυβο" , να βγαλω το "αθορυβο" ας πουμε και να βαλω "συναντηση" . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros4 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Δοκιμασες να κάνεις ανάκτηση? Εάν εννοείς επαναφορά, ναι έκανα. Τίποτα όμως. Εάν κάποιος έλυσε το ίδιο πρόβλημα μόνος του παρακαλώ ας μου δώσει μία λύση. Πήρα στη samsung και μου είπαν να τους το στείλω στην Αθήνα. Ούτε καν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία δε μπορούν να δώσουν λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OYGKA_3 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Οοοοοχι αυτα , τα πανω θέλω ν αλλαξω "WiFi - Bluetooth - αθορυβο" , να βγαλω το "αθορυβο" ας πουμε και να βαλω "συναντηση" . Δεν γινεται:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wrxpanos Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 65ευρω πρέπει να κάνει!! Εγώ μάλλον θα βάλω 32!!!! Αλλά δεν ξέρω από πού να την πάρω!!!! http://badawaveapps.blogspot.com/2011/02/android-22-froyo-on-samsung-wave-s8500.html android in wave??? ποιο CSC ειναι για εμας? θελω να δω αν ειναι οκ αυτο απο κατω!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=958038 Tech n'easy apacer micro 16 gb class 4 36 € τελικη με τα μεταφορικα σε 2 μερες θα την εχεις και δουλευει μια χαρα δοκιμασμενη(εχει και kingston στα ιδια χρηματα). η class 4 ειναι μια χαρα απο ταχυτητα για μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 γεια σας παιδια ερωτησεις εχω κ εγω 1.μπωρο να διαχειριστω 2 λογαριασμους facebook? γτ τωρα διαγραφω της αδερφης μου για να δω τ δικο μ κ το αντιθετο 2.γινεται να ενημερωνομαι αμεσα μεσω ιντρνετ της εταιριας τηλεφωνιων οταν εχω νεο μαιλ η ειδοποιηση στο facebook? 3.κολλησε το μυαλο μου τωρα κ δε θυμαμαι θα ρωτησω οταν θυμηθω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 παιδια μια βοηθεια οποιος γνωριζει,κολλαει το update λογω σφαλματος και συγκεκριμενα :C:/users/S????/appdata/local/temp/tmp7D7B.tmp.zipfolder/amss.bin file is invalid,τι μπορω να κανω?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 γεια σας παιδια ερωτησεις εχω κ εγω 1.μπωρο να διαχειριστω 2 λογαριασμους facebook? γτ τωρα διαγραφω της αδερφης μου για να δω τ δικο μ κ το αντιθετο 2.γινεται να ενημερωνομαι αμεσα μεσω ιντρνετ της εταιριας τηλεφωνιων οταν εχω νεο μαιλ η ειδοποιηση στο facebook? 3.κολλησε το μυαλο μου τωρα κ δε θυμαμαι θα ρωτησω οταν θυμηθω :) 1. Απ' ότι ξέρω όχι.. 2.Πάς στους λογαριασμούς και επίλεγεις κάθε πόσο θές να ανανεώνονται...... απ' ότι θυμάμαι το λιγότερο είναι 30 λεπτά για email και 3 ώρες για fecebook. Αν γίνεται να ενημερώνεται άμεσα δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabagos Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 γεια κ απο μενα! εγω εχω μια ερωτησηαν εχει κ σε αλλους δεν ξερω και ηθελα να μοιραστω την απορια μου.. ειμαι μακρυα απο το σπιτι μου σα φανταρος κ δεν εχω εναν υπολογιστη να κανω αναβθμιση ατο bada το νεοτερο, εχω την 1.0 ακομη. λογαριασμο σαμσουνγκ εχω, συνδεεται κανονικα ιντερνετ που εχω βρει ενα ασυρματο δικτυο αλλα οταν παω απο ρυθμισεις και του λεω να κανει αναβθμιση μου λεει πως συνδεεται με διακομιστη και μου γραφςι μια οτι δεν βρισκει update η' συνδεθειτε στο λογαριασμο σαμσουνγκ πρωτα για να δειτε για αναβαθμισεις.. την αναβαθμιση θελω να την κανωγια να εγκαταστησω το νεο προγραμμα gps που εχει βγει ελληνικο αλλα ειναι για bada 1.2. οποτε αν εχει κανεις καποια παρομοια ιστορια παθει κ εχει καατινα βοηθησει ας πει.. ευχαριστω πολυ παιδια! Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OYGKA_3 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 παιδια μια βοηθεια οποιος γνωριζει,κολλαει το update λογω σφαλματος και συγκεκριμενα :C:/users/S????/appdata/local/temp/tmp7D7B.tmp.zipfolder/amss.bin file is invalid,τι μπορω να κανω?ευχαριστω Θα σου προτεινα απεγκατασταση του KIES,καθαρισμο της registry και ξανα εγκατασταση γιατι οπως φαινεται κατι λειπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 καλησπέρα σας συνμδέοντας το τηλέφωνο μου έβγαλε μύνημα αναβάθμισης απο S8500XXJEE/S8500XCJEC (EUR) σε S8500XXJL2/S8500XCJL1 (EUR) . Τι λέτε ρε παιδιά , προχωράω ?? :cry: :cry: (οπως καταλαβατε το κατέχω καλά το θέμα , απλά σας ψαρώνω και ελέγχο και τις δικές σας γνώσεις :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 1)εγγραφή συνομιλίας τελικά έκανε μόνο η έκδοση 1.0 ? 2)τα σημεία των ρανταρ για τον Ελληνικό χάρτη της ndrive υπάρχουν καπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts