dante20gr Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Μαλλον γραφει οποιες θελει απο οτι παρατηρησα :( Σε ευχαριστω παντως :) λοιπόν ! ! ! το kies έχει απο ότι φαίνεται ένα ηλίθιο σκάλωμα..τι εννοώ! επιλέγεις μια εφαρμογή..πατάς get..γίνεται κανονικά το κατέβασμα και το install στο κινητό.. επιλέγεις να κατεβάσεις την επόμενη..πατάς get και σου κολλάει στο 50% ! ! ! ΑΝ κάνεις restart το kies κατεβάζεις κανονικά την εφαρμογή που πριν είχε κολλήσει ! ! ! ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ KIES ! ! ! κάτω σου εκεί που βλέπεις πόσο της % έχει κατέβει η εφαρμογή πρέπει να σβήσεις την προηγούμενη που ήδη κατέβασες και εγκαταστάθηκε επιτυχώς ΠΡΙΝ βάλεις για κατέβασμα την επόμενη ! ! ! ! ! ελπίζω να σας βοήθησα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Αλλά ποια είναι;:wacko: Έχει κι άλλη λίγη και δε μας την έδωσαν λες; :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 (edited) Αλλά ποια είναι;:wacko: Έχει κι άλλη λίγη και δε μας την έδωσαν λες; χααααχαχαχαχαααααααααα εε ρε πολυ γελειο λεμε , γειασου βρε kotsianis7.!!! χαχαχα θα μας τα δοσουνε με θαλασσοδανεια ,:lol: σε δοσης διαρκειας. αχαχαχα παναγεια μου !! θα σκασω απο το γελειο !:lol: λοιπον πεδες , ειμουνα ο προτος στης 3 τα χημεροματα οτι ωγεικε κε γεια το ελλαδα , τελικα με πιρε ο ζπναρας , μεχρ να φορτοσο την μπαταρια. σημερα το μεσημερι εκανα και εγω την αναβαθμηση , λιγο πριν το τελος μου εωγαλε μηνημα , >> οτι απο ενα προβλημα που δεν το περιμεναμε , διακοπικε ο διαδικασεα << εκει τα επεξα λιγακι , αλλα ακολοθυησα τον οδηγο κατα γραμα * βγαλσιμο μπαταριασ , κσανα μεσα , τα 3 κουμπια , κλπ,κλπ. τελικα ολλα Ο.Κ. ΑΦΤΑ που αναφερετε γεια το αππ/στορε , εμενα απο την αρχει με παλεοτερες βερσιον , μου φενοντουσανε οτι το προβλημα ειναι στης ελληνικες γραμμες τον παροχεων , διλαδη στεις χαμηλες ταχυτιτες, διοτι εγω , ποτεσ δεν ειχα προβλημα με το αππ/στορε, !!! απο τιν αρχη που το αγορασα !!!!!! θελω να πιστευι οτι τελικα ειναι το 1.2 full. διοτι εαν δεν εναι ??? το κινιτακι θα το κρατησο ως κοσμημα , γεια καποια δθσκολη κατασταση , κα το καλοκερακι θα μεταπιδησο στο iPHONE 4. κατα τα αλλα το wave , φενετε να διορθοθηκε σε πολους τομεις, το εαν δεν ειναι φουλ 1.2 ! ποσος που με ενδιαφερει. απο οτι ητανε , εγειναι ακομα καλυτερο. αφτο γεια εμενα φτανει.!!! Μην τα θελουμε ολλα με την μια , ετσει !!!!!! το επομενο βημα θα ειναι το 2.0 φιλικα μακης. ε δεν νομιζω κατ'εμε πως ηταν τοσο αστειο παρα ειρωνικα κακο..(αποψη μου) όπως το βλέπει ο καθένας από την μεριά του φίλε. γεια έμενα ετσει όπως το έγραψε ο φίλος ??? ήτανε γεια πολύ γελειο , μα δεν διαφωνώ μαζί του , απλά μου άρεσε ο τρόπος που το διατύπωσε !! :lol::lol: και φυσικά συμφωνώ μαζί του , και με όλους σας. Edited January 22, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 χααααχαχαχαχαααααααααα εε ρε πολυ γελειο λεμε , γειασου βρε kotsianis7.!!! χαχαχα θα μας τα δοσουνε με θαλασσοδανεια ,:lol: σε δοσης διαρκειας. αχαχαχα παναγεια μου !! θα σκασω απο το γελειο !:lol: ε δεν νομιζω κατ'εμε πως ηταν τοσο αστειο παρα ειρωνικα κακο..(αποψη μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 παρουσιαζει σε καποιον αλλον το μηνυμα οταν ειναι στο ιντερνετ ΄προβλημα μνημης πολυ μεγαλο το περιεχομενο της σελιδας'??ηλπιζα οτι θα διορθωθει με την 1.2 αλλα το προβλημα παραμενει!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 πηγα να το αναβαθμισω ολοκληρωσε το κατεβασμα κ μετα στο φορτομα κολλησε στο 27% για πολυ ωρα εκλεισα το παραθυρακι τοιυ κισσ τωρα στριφογυριζει στο κιεσσ εκει που λεει το κινητο συνδεθηκε... τι να κανω????ξερει κανεις????? δεν το εχω βγαλει απο το usb η οθονη δειχνει ενα κινιτο με ενα βελακι προς τα κατω σε μαυρω φοντο εκανα μα22222κια που το κλεισα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Σκεφτομαι να ξαναγυρισω το κινητο στην 1.0.0 Υπαρχει τροπος και αν ναι καποιος οδηγος για να το κανω με ασφαλεια? Δε μου αρεσει που δεν εχω το app store! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 (edited) Παιδιά, επειδή διαβάζω διάφορα, και βλέπω πολλή παραπληροφόρηση, λέω να πω και 'γω κάποια πράγματα όσον αφορά την 1.2. - Καταρχήν, επειδή ακούγονται πολλά, η JL2 που κυκλοφορεί στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες πλέον (και από χτες και στην Ελλάδα), είναι φουλ έκδοση, τελεία και παύλα. Όποιος ασχολείται λίγο και διαβάζει ξένα φόρουμ ξέρει. - Ο browser Dolfin έγινε πολύ καλύτερος, και όσον αφορά την μόνιμη μπάρα κουμπιών που υπάρχει πλέον, εμένα προσωπικά με βολεύει, και πριν έτσι το είχα από επιλογή, οπότε είναι θέμα γούστου νομίζω. - Ένας φίλος πριν μερικά ποστ έβαλε ένα απόσπασμα από ξένο φόρουμ, όπου αναφέρει ότι έχει αφαιρεθεί το ΟΤΑ update στο 1.2. Εγώ μια χαρά το βλέπω πάντως. Όχι μόνο αυτό, αλλά φαίνεται να δουλεύει κιόλας, καθώς όταν πατάς να τσεκάρει, σου ζητάει την άδεια για να κατεβάσει δεδομένα και όταν δέχεσαι βλέπω το Wifi να δουλεύει και έπειτα μου λέει ότι έχω την τελευταία. Στις προηγούμενες εκδόσεις είχα προβλήματα, με αποκορύφωμα να δω ένα Wave φίλου να πατάς να τσεκάρει και μετά από κλάσματα του δευτερολέπτου να σου λέει ότι δεν υπάρχει update, προφανώς χωρίς καν να τσεκάρει. - Την 1.2 την έχω περάσει από το πρωί σε 2 κινητά. Το ένα από Αυστρία με αλλαγμένο σε ελληνικό product code, και το άλλο με γνήσιο ελληνικό product code, και την αναβάθμιση μου την έκανε το KIES 2 σε 10 λεπτά την καθεμία, χωρίς προβλήματα και χωρίς να σβηστεί/αλλάξει τπτ από τα κινητά! Όλα τα άλλα προβλήματα που αναφέρονται από τον καθένα, αφορούν μεμονωμένα περιστατικά και προβλήματα και δεν πρέπει να τρομάζουμε άδικα τους φίλους που θέλουν να βάλουν την 1.2 και διστάζουν για τον Α ή Β λόγο. Εγώ προτείνω άφοβα την 1.2. Όποιος ακολουθήσει πιστά την διαδικασία, ανάλογα με την περίπτωσή του, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Όπως είχα πει σε προηγούμενο ποστ, ένα σημαντικό βήμα είναι να γυρίσουμε το κινητό στο default θέμα πριν την αναβάθμιση. Το KIES 2 μου το έβγαλε σε μνμ, σαν προειδοποίηση πριν από το update, το έκανα, και εφόσον δεν συνάντησα πρόβλημα, το θεωρώ σημείο προσοχής. Επίσης, όσοι έχουν πρόβλημα με την συνδεσιμότητα με το KIES μετά την αναβάθμιση, δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο, απλά πρέπει να ξαναπεραστούν οι drivers με την μέθοδο που περιγράφει ο (σωτήρας μου σε πολλές περιπτώσεις) Studentmail στο πόστ του #5583. Εγώ το έκανα σε 1 λεπτό και ήμουν έτοιμος. Αυτά τα ολίγα, ξέρω ότι μακρηγόρησα αλλά πιστεύω να βοήθησα κάποιους. Πάει και η 1.2, τώρα περιμένουμε την Mobile World Congress 2011 στην Barcelona, στις 14 Φεβρουαρίου, όπου η Samsung θα παρουσιάσει επίσημα την 2.0 έκδοση του Bada και θα μάθουμε και εάν αναβαθμιστούμε και εμείς σε αυτήν. Πάντως ακούγεται ότι τα Wave I και II θα την "φορέσουν". Όποιος θέλει να ρωτήσει, ας μου στείλει PM... Όποιος θέλει να με βρίσει, ελεύθερα... την γνώμη μου είπα, απ' αυτά που ξέρω... Edited January 22, 2011 by ptmax13 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 παρουσιαζει σε καποιον αλλον το μηνυμα οταν ειναι στο ιντερνετ ΄προβλημα μνημης πολυ μεγαλο το περιεχομενο της σελιδας'??ηλπιζα οτι θα διορθωθει με την 1.2 αλλα το προβλημα παραμενει!! ναι φλε , το προβλημα παραμενει, κε σε μενα , αλλα οχι παντα, καπιοιες φορε την ταδε σελιδα την ζοομαρο οσο θελο, και αλες φορες γεια την ιδεια σελιδα δεν μπορο εστο κε λιγακι να την ζοομαρο , και βγαζει αφτο το μηνημα που λεσ .! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 ναι φλε , το προβλημα παραμενει, κε σε μενα , αλλα οχι παντα, καπιοιες φορε την ταδε σελιδα την ζοομαρο οσο θελο, και αλες φορες γεια την ιδεια σελιδα δεν μπορο εστο κε λιγακι να την ζοομαρο , και βγαζει αφτο το μηνημα που λεσ .! Έχετε δοκιμάσει να "αδειάσετε" την cache από τις ρυθμίσεις του ιντερνετ; Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Παιδιά, επειδή διαβάζω διάφορα, και βλέπω πολλή παραπληροφόρηση, λέω να πω και 'γω κάποια πράγματα όσον αφορά την 1.2. - Καταρχήν, επειδή ακούγονται πολλά, η JL2 που κυκλοφορεί στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες πλέον (και από χτες και στην Ελλάδα), είναι φουλ έκδοση, τελεία και παύλα. Όποιος ασχολείται λίγο και διαβάζει ξένα φόρουμ ξέρει. - Ο browser Dolfin έγινε πολύ καλύτερος, και όσον αφορά την μόνιμη μπάρα κουμπιών που υπάρχει πλέον, εμένα προσωπικά με βολεύει, και πριν έτσι το είχα από επιλογή, οπότε είναι θέμα γούστου νομίζω. - Ένας φίλος πριν μερικά ποστ έβαλε ένα απόσπασμα από ξένο φόρουμ, όπου αναφέρει ότι έχει αφαιρεθεί το ΟΤΑ update στο 1.2. Εγώ μια χαρά το βλέπω πάντως. Όχι μόνο αυτό, αλλά φαίνεται να δουλεύει κιόλας, καθώς όταν πατάς να τσεκάρει, σου ζητάει την άδεια για να κατεβάσει δεδομένα και όταν δέχεσαι βλέπω το Wifi να δουλεύει και έπειτα μου λέει ότι έχω την τελευταία. Στις προηγούμενες εκδόσεις είχα προβλήματα, με αποκορύφωμα να δω ένα Wave φίλου να πατάς να τσεκάρει και μετά από κλάσματα του δευτερολέπτου να σου λέει ότι δεν υπάρχει update, προφανώς χωρίς καν να τσεκάρει. - Την 1.2 την έχω περάσει από το πρωί σε 2 κινητά. Το ένα από Αυστρία με αλλαγμένο σε ελληνικό product code, και το άλλο με γνήσιο ελληνικό product code, και την αναβάθμιση μου την έκανε το KIES 2 σε 10 λεπτά την καθεμία, χωρίς προβλήματα και χωρίς να σβηστεί/αλλάξει τπτ από τα κινητά! Όλα τα άλλα προβλήματα που αναφέρονται από τον καθένα, αφορούν μεμονωμένα περιστατικά και προβλήματα και δεν πρέπει να τρομάζουμε άδικα τους φίλους που θέλουν να βάλουν την 1.2 και διστάζουν για τον Α ή Β λόγο. Εγώ προτείνω άφοβα την 1.2. Όποιος ακολουθήσει πιστά την διαδικασία, ανάλογα με την περίπτωσή του, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Όπως είχα πει σε προηγούμενο ποστ, ένα σημαντικό βήμα είναι να γυρίσουμε το κινητό στο default θέμα πριν την αναβάθμιση. Το KIES 2 μου το έβγαλε σε μνμ, σαν προειδοποίηση πριν από το update, το έκανα, και εφόσον δεν συνάντησα πρόβλημα, το θεωρώ σημείο προσοχής. Επίσης, όσοι έχουν πρόβλημα με την συνδεσιμότητα με το KIES μετά την αναβάθμιση, δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο, απλά πρέπει να ξαναπεραστούν οι drivers με την μέθοδο που περιγράφει ο (σωτήρας μου σε πολλές περιπτώσεις) Studentmail στο πόστ του #5583. Εγώ το έκανα σε 1 λεπτό και ήμουν έτοιμος. Αυτά τα ολίγα, ξέρω ότι μακρηγόρησα αλλά πιστεύω να βοήθησα κάποιους. Πάει και η 1.2, τώρα περιμένουμε την Mobile World Congress 2011 στην Barcelona, στις 14 Φεβρουαρίου, όπου η Samsung θα παρουσιάσει επίσημα την 2.0 έκδοση του Bada και θα μάθουμε και εάν αναβαθμιστούμε και εμείς σε αυτήν. Πάντως ακούγεται ότι τα Wave I και II θα την "φορέσουν". Όποιος θέλει να ρωτήσει, ας μου στείλει PM... Όποιος θέλει να με βρίσει, ελεύθερα... την γνώμη μου είπα, απ' αυτά που ξέρω... συμφωνω σε ολα οσα ειπες και για τη μπαρα του ιντερνετ που ηταν αβολο για να πας πισω να πατας το βελακι...ηταν αρκετα διαφωτιστικα και ασ μου επιτραπει το "ξεκαθαριστικα" σαν να ησουν στο μυαλο μου αλλα ειχες και την ορεξη να τα γραψεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpexpan Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 (edited) να γυρίσουμε το κινητό στο default θέμα πριν την αναβάθμιση. πως το κανουμε αυτο????????sorry.....καλισπερα σε ολους....... Edited January 22, 2011 by mpexpan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Συμφωνώ στα περισσότερα άλλα όχι στο θέμα browser. Είναι απογοήτευση. Με την μπάρα επιλογών μόνιμα και την γραμμή διευθύνσεων να εμφανίζεται κάθε φορά που αγγίζεις την οθόνη, ειδικά σε landscape, μικραίνει δραματικά πολύ και αντι-λειτουργικά η ενεργή οθόνη. Σε παλαιότερα versions που η αυτόματη εμφάνιση της μπάρας λειτουργούσε άψογα ήταν πολύ καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 (edited) Παιδιά, επειδή διαβάζω διάφορα, και βλέπω πολλή παραπληροφόρηση, λέω να πω και 'γω κάποια πράγματα όσον αφορά την 1.2. - Καταρχήν, επειδή ακούγονται πολλά, η JL2 που κυκλοφορεί στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες πλέον (και από χτες και στην Ελλάδα), είναι φουλ έκδοση, τελεία και παύλα. Όποιος ασχολείται λίγο και διαβάζει ξένα φόρουμ ξέρει. - Ο browser Dolfin έγινε πολύ καλύτερος, και όσον αφορά την μόνιμη μπάρα κουμπιών που υπάρχει πλέον, εμένα προσωπικά με βολεύει, και πριν έτσι το είχα από επιλογή, οπότε είναι θέμα γούστου νομίζω. - Ένας φίλος πριν μερικά ποστ έβαλε ένα απόσπασμα από ξένο φόρουμ, όπου αναφέρει ότι έχει αφαιρεθεί το ΟΤΑ update στο 1.2. Εγώ μια χαρά το βλέπω πάντως. Όχι μόνο αυτό, αλλά φαίνεται να δουλεύει κιόλας, καθώς όταν πατάς να τσεκάρει, σου ζητάει την άδεια για να κατεβάσει δεδομένα και όταν δέχεσαι βλέπω το Wifi να δουλεύει και έπειτα μου λέει ότι έχω την τελευταία. Στις προηγούμενες εκδόσεις είχα προβλήματα, με αποκορύφωμα να δω ένα Wave φίλου να πατάς να τσεκάρει και μετά από κλάσματα του δευτερολέπτου να σου λέει ότι δεν υπάρχει update, προφανώς χωρίς καν να τσεκάρει. - Την 1.2 την έχω περάσει από το πρωί σε 2 κινητά. Το ένα από Αυστρία με αλλαγμένο σε ελληνικό product code, και το άλλο με γνήσιο ελληνικό product code, και την αναβάθμιση μου την έκανε το KIES 2 σε 10 λεπτά την καθεμία, χωρίς προβλήματα και χωρίς να σβηστεί/αλλάξει τπτ από τα κινητά! Όλα τα άλλα προβλήματα που αναφέρονται από τον καθένα, αφορούν μεμονωμένα περιστατικά και προβλήματα και δεν πρέπει να τρομάζουμε άδικα τους φίλους που θέλουν να βάλουν την 1.2 και διστάζουν για τον Α ή Β λόγο. Εγώ προτείνω άφοβα την 1.2. Όποιος ακολουθήσει πιστά την διαδικασία, ανάλογα με την περίπτωσή του, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Όπως είχα πει σε προηγούμενο ποστ, ένα σημαντικό βήμα είναι να γυρίσουμε το κινητό στο default θέμα πριν την αναβάθμιση. Το KIES 2 μου το έβγαλε σε μνμ, σαν προειδοποίηση πριν από το update, το έκανα, και εφόσον δεν συνάντησα πρόβλημα, το θεωρώ σημείο προσοχής. Επίσης, όσοι έχουν πρόβλημα με την συνδεσιμότητα με το KIES μετά την αναβάθμιση, δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο, απλά πρέπει να ξαναπεραστούν οι drivers με την μέθοδο που περιγράφει ο (σωτήρας μου σε πολλές περιπτώσεις) Studentmail στο πόστ του #5583. Εγώ το έκανα σε 1 λεπτό και ήμουν έτοιμος. Αυτά τα ολίγα, ξέρω ότι μακρηγόρησα αλλά πιστεύω να βοήθησα κάποιους. Πάει και η 1.2, τώρα περιμένουμε την Mobile World Congress 2011 στην Barcelona, στις 14 Φεβρουαρίου, όπου η Samsung θα παρουσιάσει επίσημα την 2.0 έκδοση του Bada και θα μάθουμε και εάν αναβαθμιστούμε και εμείς σε αυτήν. Πάντως ακούγεται ότι τα Wave I και II θα την "φορέσουν". Όποιος θέλει να ρωτήσει, ας μου στείλει PM... Όποιος θέλει να με βρίσει, ελεύθερα... την γνώμη μου είπα, απ' αυτά που ξέρω... Μπράβο βρε φίλε ptmax13 ! τα είπες όπως έπρεπε να τα πεις , συμφωνώ μαζί σου σε ούλα , από αφτα που αναφέρεις. Εκτός το ότι εγώ δεν χρειάστηκα να κάνω την διαδικασία που αναφέρει ο φίλος, ώστε να μπορώ να συνδέομαι , ξανά με το κιες. μετά την αναβάθμιση , έκανα επανεκκινήσεις το lapitopi, ανηξα το κιες χωρίς να το συνδέσω με το κινητό , και μου έβγαλε ότι έχω παλιό κιες , και υπάρχει νεότερο , το έκανα και αφτω , αλλά προς έκπληξη μου διαπίστωσα ότι ήτανε το 1.5.3 / 102. τότες κατέβασα από το αγγλικό σαι τ το κιες 2.0 το εγγατεστησα , μια επανεκκινήσεις τού υπολογιστεί , και μετά συνδέθηκα κανονικά με το κιες 2.0 , χωρίς να σβήσω τραιβερς , και να τα ξαναπεράσω, εγειναν ούλα , αφτοματα. αφτα είχα να πω από την σημερινή εμπειρία, του κινητού , κατά την αναβάθμιση , και μετά από αφτην, με το κιες. φιλικα μακης. υ.γ. όποιος έχει κολλήσει κάπου , και έχει δυσκολίες ???? εδώ είμαι να βοηθήσω όσο μπορώ , και με παίρνει .! να γυρίσουμε το κινητό στο default θέμα πριν την αναβάθμιση. πως το κανουμε αυτο????????sorry.....καλισπερα σε ολους....... πας στα αρχεια μου> τηλεφονο > θεματα > εκει μεσα βρισκετε το Default Lismore Theme. Edited January 22, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 προσπαθώντας να βάλω αυτήν τη ρημάδα την αναβάθμιση μου βγάζει συνέχεια πρόβλημα και να κάνω ανάκτηση. το έχω κάνει πάνω από 10 φορές ως τώρα και τα ίδια συνέχεια. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 (edited) υ.γ. όποιος έχει κολλήσει κάπου , και έχει δυσκολίες ???? εδώ είμαι να βοηθήσω όσο μπορώ , και με παίρνει .! Καλησπερα Μακη, Μπορεις να μου πεις απο που μπορω να κατεβασω firmware για το wave για να περασω παλιοτερη εκδοση μεσω multiloader? Edit: Βρηκα ολα τα firmware του wave σε ξενο φορουμ. Δεν ξερω αν επιτρεπουν οι διαχειριστες να ποσταρω τη σελιδα? Edited January 22, 2011 by stakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 (edited) πως λεγοταν η αππ που φωτογραφιζεις ενα αρχειο στην επιφανεια του η/υ κ την ''ρουφαει''το κινητο? πλοηγηση στο gps ρε παιδια τη θα κανουμε? πηγα να το αναβαθμισω ολοκληρωσε το κατεβασμα κ μετα στο φορτομα κολλησε στο 27% για πολυ ωρα εκλεισα το παραθυρακι τοιυ κισσ τωρα στριφογυριζει στο κιεσσ εκει που λεει το κινητο συνδεθηκε... τι να κανω????ξερει κανεις????? δεν το εχω βγαλει απο το usb η οθονη δειχνει ενα κινιτο με ενα βελακι προς τα κατω σε μαυρω φοντο εκανα μα22222κια που το κλεισα? τελικα ολα οκ εβαλα την 1.2 δεν γίνεται, μου τα'χει σπάσει εντελώς. Να πάει να γα...θει αυτή η Samsung. Mια σωστή αναβάθμιση δεν μπορεί να βγάλει? Πρέπει να παιδεύει συνέχεια? κατι δεν κανεις σωστα... πολλοι αναβαθμισαν χωρις προβληματα τι εκδοση κινητο εχεις ειναι vadaφον? κιες τι εκδοση? ποια διαδικασια ακολουθης? που σου κολλαει? Edited January 23, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 (edited) πως λεγοταν η αππ που φωτογραφιζεις ενα αρχειο στην επιφανεια του η/υ κ την ''ρουφαει''το κινητο? πλοηγηση στο gps ρε παιδια τη θα κανουμε? snap n go !!! προσπαθώντας να βάλω αυτήν τη ρημάδα την αναβάθμιση μου βγάζει συνέχεια πρόβλημα και να κάνω ανάκτηση. το έχω κάνει πάνω από 10 φορές ως τώρα και τα ίδια συνέχεια. δεν γίνεται, μου τα'χει σπάσει εντελώς. Να πάει να γα...θει αυτή η Samsung. Mια σωστή αναβάθμιση δεν μπορεί να βγάλει? Πρέπει να μας παιδεύει συνέχεια? Edited January 23, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 (edited) Παιδια ελληνικα CSC που μπορω να βρω? Θελω παραδειγματος χαρη να περασω την εκδοση S8500XXJID με ελληνικο CSC Edited January 22, 2011 by stakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Παιδια ελληνικα CSC που μπορω να βρω? Θελω παραδειγματος χαρη να περασω την εκδοση S8500XXJID με ελληνικο CSC Ενδέχεται να σου κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις αν βάλεις αταίριαστο CSC με το main firmware, οπότε χαμένος κόπος. Αν θες να πειραματιστείς ωστόσο, εδώ δεν γίνεται, μου τα'χει σπάσει εντελώς. Να πάει να γα...θει αυτή η Samsung. Mια σωστή αναβάθμιση δεν μπορεί να βγάλει? Πρέπει να παιδεύει συνέχεια? Φταίει το Kies προφανώς. Δοκίμασε σε άλλον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Παιδια ελληνικα CSC που μπορω να βρω? Θελω παραδειγματος χαρη να περασω την εκδοση S8500XXJID με ελληνικο CSC Φίλε, ελπίζω να σε πρόλαβα... μην προσπαθείς άδικα, δεν έχει κυκλοφορήσει ελληνικό CSC για αυτήν την έκδοση του firmware... Ότι CSC που κυκλοφορεί και αν βάλεις, θα έχεις πρόβλημα! με συνεχείς επανεκκινήσεις.. πολλοί προσπάθησαν αλλά μάταια... Ελπίζω να σε πρόλαβα.... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Πραγματι συνεχεις επανεκκινησεις ... :( Οποτε το μονο που μπορω να κανω ειναι να βαλω την εκδοση JF7 που εχει και ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Ναι. Και να κάνεις έπειτα αναβάθμιση από Kies στην JL2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosbakos Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 το παραπανω csc κανει για την ταιλευταια αναβ. JL2 ? Παράθεση spis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 (edited) Αυτο θα κανω, υπομονη 1 ωρα και κατι για να κατεβει η JF7. Σας ευχαριστω πολυ παιδια. Σε μια αγγλικη εκδοση που κατεβασα, λυθηκε το προβλημα που ειχα με το app store!!!! :) Edit : Μπηκε με επιτυχια μεσω multiloader η JF3 και πλεον κανω την αναβαθμιση για την L2. Σε κανενα τεταρτακι θα ενημερωσω για την τελευταια αναβαθμιση. Edited January 23, 2011 by stakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts