garrythesnail Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 εντάξει με της ρυθμίσεις, τους πήρα τηλέφωνο και μου της εστηλαν. έχω μια ερώτηση όμως ακομα φίλε garrythesnail, που μέσα πάμε ώστε να δημιουργήσουμε δικό μας profil γεια το internet , παλιά είχα βαλη στα προφίλ και το wi-fi μου, πιο πολύ γεια τα βιτζετσ, τώρα δεν μπορώ να βρω από που γίνεται.:( Τι ενοεις? Τα προφιλ συνδεσεων τα βλεπεις εδω { ρυθμησεις --> δυνατοτητα διασυνδεσης --> δυκτιο --> συνδεσεις } Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Τι ενοεις? Τα προφιλ συνδεσεων τα βλεπεις εδω { ρυθμησεις --> δυνατοτητα διασυνδεσης --> δυκτιο --> συνδεσεις } ναι αφτο εννοούσα!! από που τώρα ρυθμίζω να μπαίνω μόνον μεσο wi-fi ??? αφτο μόνον φίλε garrythesnail, και θα σε αφήσω ήσυχο, μέχρι το επόμενο πρόβλημα !!!!!:lol::D σε Εφαρμοστώ πολύ, γεια ούλα , καλές γιορτές.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 (edited) ναι αφτο εννοούσα!! από που τώρα ρυθμίζω να μπαίνω μόνον μεσο wi-fi ??? αφτο μόνον φίλε garrythesnail, και θα σε αφήσω ήσυχο, μέχρι το επόμενο πρόβλημα !!!!!:lol::D σε Εφαρμοστώ πολύ, γεια ούλα , καλές γιορτές.!!! Αν θες να απενεργοποιησεις ΤΕΛΕΙΩΣ το δεδομενα πακετου και να χρησιμοποιεις μονο wifi, πας {ρυθμησεις--> δυνατοτητα διασυνδεσης } και πατας το "χρηση δεδομενων πακετου " ετσι ωστε να ξετσεκαριστει Καλες γιορτες και σε σενα Edited December 18, 2010 by garrythesnail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michtat Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 (edited) Δεν γίνεσαι. Το κατεβάζεις και το κάνεις εγκατάσταση είτε από το kies κάνοντας search το όνομα του (gps status), είτε κάνοντας search στο samsung apps από το κινητό σου. Σε ευχαριστω παρα πολυ! Το εβαλα στο παραθυρο και βρηκε 4 δορυφορους.Δεν μου δινει συντεταγμενες.Ανοιγω μετα το routte και εκει τζιφος.......Λες να εχει προβλημα?Αγχωθηκα... Edited December 18, 2010 by michtat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 (edited) μπορει καποιος να με βοηθεηση παιδια με την ελληνικη γλωσσα ?? 2 σελίδες πιο πρίν έχει τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3427432#post3427432 Edited December 18, 2010 by Tna Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Σε ευχαριστω παρα πολυ! Το εβαλα στο παραθυρο και βρηκε 4 δορυφορους.Δεν μου δινει συντεταγμενες.Ανοιγω μετα το routte και εκει τζιφος.......Λες να εχει προβλημα?Αγχωθηκα... άμα βρίσκει, σημαίνει δουλεύει. τώρα άμα έχεις 8 πολυκατοικίες να σε κλείνουν... μην περιμένεις και θαυματα. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Σύνδεσα το κινητό μου με το kies και μου έβγαλε οτι υπάρχει αναβάθμιση. Είχα την s8500XXJH3/S8500OXCJH1 και η νέα ήταν η S8500XXJH5/S8500OXCJH1. Ξέρει κανείς ποιές οι διαφορές των δύο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Σύνδεσα το κινητό μου με το kies και μου έβγαλε οτι υπάρχει αναβάθμιση. Είχα την s8500XXJH3/S8500OXCJH1 και η νέα ήταν η S8500XXJH5/S8500OXCJH1. Ξέρει κανείς ποιές οι διαφορές των δύο? Εγώ δεν είδα καμία πάντως. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Κάτι για να μην τρέχουν οι παράνομα κατεβασμένες εφαρμογές άκουσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Είχα ρωτήσει και στο παρελθόν και δεν πήρα απάντηση. Δεν σταματώ να ελπίζω όμως :) Όταν χρειαστεί να απαντήσω σε eimail, απο τον exchange λογαριασμό μου, πατώντας το "Απάντηση σε όλα" και όχι το " Απάντηση σε αποστολέα", τότε στέλνει το μήνυμα και σε μένα. Δηλ. έχει στους παραλήπτες, και την δική μου διεύθυνση email. Δεν έχω τσεκαρισμένη την επιλογή " Να γίνεται πάντα κοινοποίηση σε μένα", στις ρυθμίσεις. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Ευχαριστώ! Το έχει παρατηρήσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 πως μπορουμε να βαλουμε προηγουμενη ελληνικη εκδοση στο wave?εχω την τελευταια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanhsp Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 παταω volume down lock και power και δεν με βγαζει download mode γιατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Sygic Mobile Maps λειτουργεί με bada Samsung . Right now Mobile Maps is being approved by Samsung Apps team and we hope the program will be available for everyone soon! Αυτή τη στιγμή Mobile Maps είναι ότι έχουν εγκριθεί από την ομάδα της Samsung Apps και ελπίζουμε ότι το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο για όλους σύντομα! http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=el&ie=UTF-8&sl=auto&tl=el&u=http://badablog.net/mobile-maps-soon/&prev=_t&rurl=translate.google.gr&twu=1&usg=ALkJrhhMlYBra_BxYhdMkD4koFJx4es91Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanhsp Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) παιδια που να μπω να κατεβασω κανενα firmware ... http://www.samsungfirmwareworld.com εδω δεν με αφηνει να κανω register Edited December 19, 2010 by iordanhsp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 εχει ενεργοποιησει κανεις απο την ασφαλεια τον εντοπισμο του τηλεφωνου? γιατι δε με αφηνει να κανω νεο λογαριασμο? μπορω να κανω απο την samsung καπου ? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 μετά το κόλπο με το registri, γιατί ! το κιες μου λέει , αφτη η συσκευή δεν μπορεί να αναβαθμιστεί ?? δεν έπρεπε να λέει , ότι έχω την νεότερη έκδοση ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Έχβ βάλει μεσω multiloader την S8500XXJK1 Bada 1.2 απ το samfirmware.com αλλά δεν έχει Ελληνικά. Γνωρίζει κανείς πώς να τα βάλω? Λογικά θέλει άλλο CSC αρχείο. Το samsung kies φυσικά δεν το αναγνωρίζει καν το κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Sygic Mobile Maps λειτουργεί με bada Samsung . Right now Mobile Maps is being approved by Samsung Apps team and we hope the program will be available for everyone soon! Αυτή τη στιγμή Mobile Maps είναι ότι έχουν εγκριθεί από την ομάδα της Samsung Apps και ελπίζουμε ότι το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο για όλους σύντομα! http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=el&ie=UTF-8&sl=auto&tl=el&u=http://badablog.net/mobile-maps-soon/&prev=_t&rurl=translate.google.gr&twu=1&usg=ALkJrhhMlYBra_BxYhdMkD4koFJx4es91Q αναμένουμε λοιπόν. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanhsp Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 εκανα αυτο με το multiloader και τωρα το τηλεφωνο ανοιγωκλεινη κατεβασα firmware απο εδω http://www.samsungwaveforum.com/samsung-wave-updates/all-firmwares-s8500xx***-download/ πειτε μου τι να κανω επειγων... μπικαν τα ελληνικα αλλα οταν ανοιγει δηχνει εκει την fhoto και μετα ξαναανοιγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Δεν είναι συμβατό το CSC αρχείο με την έκδοση firmware που επέλεξες. Διάλεξε άλλη έκδοση firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 εχει ενεργοποιησει κανεις απο την ασφαλεια τον εντοπισμο του τηλεφωνου? γιατι δε με αφηνει να κανω νεο λογαριασμο? μπορω να κανω απο την samsung καπου ? Την έχω ενεργοποιήσει εγώ αλλά ο εντοπισμός του κινητού και οι άλλες διαδικασίες δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες εκτός από Αγγλία και Γερμανία. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 εγώ εφόσον έχω την (XXJI5 first) λογικά μπορώ να πάω στην S8500XIJL1 Size: 173.88 MB (2010 December) αλλά δεν είναι FULL. πια η διαφορά στην FULL από την απλή .?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito1975 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Έχω περάσει αρκετούς φακέλους με συλλογές MP3 κομμάτια στην κάρτα μνήμης του κινητού μου. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ απλά να αναπαράγω το περιεχόμενο ενός συγκεκριμμένου φακέλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuDo Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Έχω περάσει αρκετούς φακέλους με συλλογές MP3 κομμάτια στην κάρτα μνήμης του κινητού μου. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ απλά να αναπαράγω το περιεχόμενο ενός συγκεκριμμένου φακέλου? Νομιζω μονο αν τα κανεις playlist. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanhsp Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 kotsianis7 ευχαριστω πολυ φιλε ... τα καταφερα τελικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts