Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάθε φορά που αγοράζα νέο τηλέφωνο, όπως είναι φυσιολογικό, ήμουν μέσα στην καλή χαρά. Αυτό ωστόσο με το wave ρε παιδιά, πρώτη φορά το παθαίνω.

ΕΡΩΤΑΣ.

Δε θα κάτσω να μπω σε συγκρίσεις με iphones και nokia και SE και androids γιατί στην τελική το καλύτερο τηλέφωνο είναι αυτό που σε βολεύει καλύτερα. Από την άλλη όμως, τέτοια ομορφιά, τέτοια οθόνη και τέτοια ωμή υπολογιστική ισχύ στην τιμή των 399 ευρώ είναι το deal του αιώνα.

Πραγματικά βγάζω το καπέλο μου στη Samsung.

Edited by menes
Μαϊμούδαρχος

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάθε φορά που αγοράζα νέο τηλέφωνο, όπως είναι φυσιολογικό, ήμουν μέσα στην καλή χαρά. Αυτό ωστόσο με το wave ρε παιδιά, πρώτη φορά το παθαίνω.

ΕΡΩΤΑΣ.

Δε θα κάτσω να μπω σε συγκρίσεις με iphones και nokia και SE και androids γιατί στην τελική το καλύτερο τηλέφωνο είναι αυτό που σε βολεύει καλύτερα. Από την άλλη όμως, τέτοια ομορφιά, τέτοια οθόνη και τέτοια ωμή υπολογιστική ισχύ στην τιμή των 399 ευρώ είναι το deal του αιώνα.

Πραγματικά βγάζω το καπέλο μου στη Samsung.

Μίλησες ωραία! το ωραίο είναι πάντα υποκειμενικό και αφού σε βολεύει μη σε νοιάζει τίποτε άλλο:)

θελω να το παρω και δεν μπορω! θελω να το κανω με δοσεις χωρις πιστωτικη και το μονο καταστημα που το κανει αυτο ειναι ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

ελα μου ομως ου ο κωτσοβολος δεν το εχει φερει ακομη στα μαγαζια του. :(

και δεν ξερουν κ ποτε θα το φερουν!

το οτεσωπ μου το δινει σε δοσεις αλλα μονο αν εχω οτε λογαριασμο σπιτι μου, αλλα αφου δεν εχω ακυρο κι αυτο.

πιστωτικη και δεν εχ και δεν θελω να αποκτησω.

αχ ρε wave ποτε θα σε παρω ..

το κινητο αν κ δεν το χω παρει ακομη, χαζευω διαφορα πραγματα γι αυτο.

μπηκα στο application store samsung και βλεπω οτι στο ελληνικο app store εχει πολυ λιγοτερες εφαρμογες free και γενικοτερα...

μπηκα επισης και στη σελιδα του United Kingdom και εκει ειδα πολλα περισσοτερα.

η ερωτηση μου στους κατοχους ειναι η εξης: αν θελω να κατεβασω ενα απο το uk app store, θα κατεβει;

θα εγκατασταθει στο κινητο;

θα μου βγαλει σφαλμα;

θελει καποια ιδιαιτερη μεταχειριση;

.

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;)

το κινητο αν κ δεν το χω παρει ακομη, χαζευω διαφορα πραγματα γι αυτο.

μπηκα στο application store samsung και βλεπω οτι στο ελληνικο app store εχει πολυ λιγοτερες εφαρμογες free και γενικοτερα...

μπηκα επισης και στη σελιδα του United Kingdom και εκει ειδα πολλα περισσοτερα.

η ερωτηση μου στους κατοχους ειναι η εξης: αν θελω να κατεβασω ενα απο το uk app store, θα κατεβει;

θα εγκατασταθει στο κινητο;

θα μου βγαλει σφαλμα;

θελει καποια ιδιαιτερη μεταχειριση;

.

Οποιαδήποτε εφαρμογή είναι Free μπορεί άνετα να κατέβει και να εγκατασταθεί από το UK app store.

Παλτο... Κανενα καταστημα Cosmote δεν εχει την συσκευη... :(

Kαι μου εχουν βγαλει επιδοτηση και πρεπει να παω μονο σε καταστημα cosmote.

Τι κανουμε? Περιμενουμε?

Στέφανος

Για όσους το έχουν ρωτήσει πολλές φορές, έχει Τ9 + κάτι (δεν ξέρω πως λέγεται) που προσπαθεί να προβλέψει τη λέξη που θα βάλεις. Το Τ9 δουλεύει και σε διάταξη QWERTY και σε "αριθμητική". Επίσης έχει κανονική αναγνώριση χαρακτήρων (δηλαδή να "ζωγραφίσεις στο pad το γράμμα" αν έχει σημασία αν έχει "επιλεγεί" το shift (αν είσαι σε πεζά το να ζωγραφίζεις το "Γ" δε βγάζει "Γ" με τίποτα!!!)

Τα αρνητικά τώρα:

α) Γενικά το τηλέφωνο είναι εκπληκτικό ωστόσο υπάρχει κάτι που αν και δε με επηρεάζει ιδιαίτερα μου έκανε κάκιστη εντύπωση: Είναι δυνατόν ρε Samsung να μου έχεις κοτσάρει επεξεργαστή 1GHz που βγάζει 73*10^6 τρίγωνα, να έχεις super amoled οθόνη, να έχεις λειτουργικό βασισμένο στο linux και να έχεις όριο στα SMS μηνύματα τα 1300 ???????? Όριο στα SMS μηνύματα το 2010 ???? και μάλιστα ούτε καν κάτι πολύ μεγάλο (πχ 100.000) αλλά 1300 ????? για όνομα του θεού!

β) Και κάτι άλλο που έχω φάει τα μάτια μου και δεν βρίσκω: Ρε παιδιά τονισμένα ελληνικά γράμματα πως βάζεις ΧΩΡΙΣ χρήση αναγνώρισης χαρακτήρων;

γ) Το "Kies" έχει πολλά ψωμιά ακόμα μέχρι να φτάσει το OVI Suite. Είναι δυνατόν να βγάζεις ένα τέτοιο τηλέφωνο και να μην υποστηρίζει ακόμα συγχρονισμό calendar/notes με outlook? Τι περιμένουν, το ουίσκυ να ωριμάσει;

(Ευτυχώς πάντως υπάρχει τρόπος συγχρονισμού του calendar με έμμεσο τρόπο μέσω google calendar. Από outlook-> google και από google -> Wave μέσω exchange.

(edit)

Το (β) λύθηκε. Το κόλπο είναι να πατάς παρατεταμένα το φωνήεν. Αν δεν μου το έλεγαν πάντως δε θα το έβρισκα με τίποτα!

Edited by menes
Μαϊμούδαρχος

Το ειδα στο πλαισιο...αν ειχε android θα ηταν must buy μιας και δεν με κερδισε το bada....αυτο ομως που κλεβει την παρασταση ειναι η super amoled.....μου επεσε το σαγονι...η οθονη του ειναι απιστευτα ζωντανη....μακαρι η samsung να δωσει τις super amoled και στην HTC.

Το ειδα στο πλαισιο...αν ειχε android θα ηταν must buy μιας και δεν με κερδισε το bada....αυτο ομως που κλεβει την παρασταση ειναι η super amoled.....μου επεσε το σαγονι...η οθονη του ειναι απιστευτα ζωντανη....μακαρι η samsung να δωσει τις super amoled και στην HTC.

Τι ακριβώς δεν σου άρεσε στο bada? γιατί δεν πιστέυω πως του λείπει κάτι (έχω δουλέψει winmobile, iOS, android, Symbian S60 3rd και τώρα το BADA) .

Ας επιχειρήσουμε...

Τι ακριβώς δεν σου άρεσε στο bada? γιατί δεν πιστέυω πως του λείπει κάτι (έχω δουλέψει winmobile, iOS, android, Symbian S60 3rd και τώρα το BADA) .

Σοβαρός messenger client. Αυτός που έχει είναι της πλάκας (μόνο AIM & google talk, για όνομα δηλαδή...).

Μαϊμούδαρχος

Σίγουρα δεν υπάρχει έξτρα εφαρμογή για msn; Πάντως και να μην υπάρχει, είναι θέμα ελάχιστου χρόνου να βγει. Πιστεύω ότι σχεδόν ότι υπάρχει στο android θα βγει και στο bada και μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο, ΑΡΚΕΙ να στηρίξει το Bada η Samsung και όπως δείχνουν τα πράγματα θα το κάνει. Και στη τελική, πάντα υπάρχει και το android, εδώ το βάλανε στο iphone και στο n900(αλλά τρέχει ελεεινά αργά λόγω έλλειψης drivers, κλπ), δεν θα το βάλουνε στο s8500 που έχει ακριβώς ίδιο hardware με το i9000(που τρέχει android); Πιστεύω ότι θα τρέχει και τέλεια κιόλας.

Oχι δεν εννουσα οτι ειναι ελλειπες σε κατι ( widgets,etc)....απλως δεν μου εκανε κλικ το user interface στα γραφικα και σε θεμα εργονομιας...προτιμω το htc sense :)...και για αλλη μια φορα η οθονη του ειναι αλλου....δεν πιστευα στα ματια μου...κρυσταλλο!

Σοβαρός messenger client. Αυτός που έχει είναι της πλάκας (μόνο AIM & google talk, για όνομα δηλαδή...).

Συγνώμη αλλά κάνεις λάθος.

ο Parlingo υποστηρίζει :

Windows Live Messenger ® (MSN)

AOL ® Instant Messenger (AIM)

Yahoo! ® Messenger

Google Talk ™

ICQ ®

Jabber ®

iChat® / MobileMe ®

Gadu-Gadu ®

Facebook Chat (Alpha)

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

1. google maps βλεπει το κινητο? ή υποστηριζει αλλους χαρτες?

2. απο αυτονομια πως τα παει με τετοιο επεξεργαστη?? μ μετρια χρηση βγαζει μερα ανετα??

πηγα το ειδα σμρ κι εμεινα με το στομα ανοιχτο! τρομερη οθονη! καλυπτει καποια πραγματα που θελω (document viewer, messenger, sar κτλ) και πραγματικα ειμαι στο τσακ να το παρω!

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

(Ευτυχώς πάντως υπάρχει τρόπος συγχρονισμού του calendar με έμμεσο τρόπο μέσω google calendar. Από outlook-> google και από google -> Wave μέσω exchange.

Θα μπορουσες να το πεις αυτο βημα βημα? Δεν εχω ιδεα ουτε απο το outlook ουτε απο το google calendar. :O

Μολις τα εβαλα και τα 2 για αυτο τον σκοπο! :p

Στέφανος

Συγνώμη αλλά κάνεις λάθος.

ο Parlingo υποστηρίζει :

Windows Live Messenger ® (MSN)

AOL ® Instant Messenger (AIM)

Yahoo! ® Messenger

Google Talk ™

ICQ ®

Jabber ®

iChat® / MobileMe ®

Gadu-Gadu ®

Facebook Chat (Alpha)

Λοιπόν, η έκδοση του client που έρχεται προεγκατεστημένη υποστηρίζει όπως έγραψα μόνο Google Talk και AIM. Υπάρχει άλλη έκδοση (πηγαίνοντας από το browser του κινητού στο http://www.palringo.mobi) η οποία υποστηρίζει τα services που αναφέρονται στο quote του mariosx.

Εναλλακτικά υπάρχει και ο web only client του imo.im (https://imo.im/) ο οποίος είναι μια χαρά, εγώ πχ τον χρησιμοποιώ και στο PC.

Edited by menes
Μαϊμούδαρχος

Oχι δεν εννουσα οτι ειναι ελλειπες σε κατι ( widgets,etc)....απλως δεν μου εκανε κλικ το user interface στα γραφικα και σε θεμα εργονομιας...προτιμω το htc sense :)...και για αλλη μια φορα η οθονη του ειναι αλλου....δεν πιστευα στα ματια μου...κρυσταλλο!

ναι πραγματι το htc sense δεν παιζεται αλλα κανενα HTC δεν εχει την οθονη και την ταχυτητα του wave. αν υποστηριξουν και το bada τοτε μπορει να ειναι και καλυτερα απο windows mobile που πλεον πραγματικα πολυ λιγα games και προγραμματα αξιζουν (εκτος απο gps εφαρμογες ισως που δεν υπαρχουν σε αλλη πλατφορμα)

Edited by goldeneye

Θα μπορουσες να το πεις αυτο βημα βημα? Δεν εχω ιδεα ουτε απο το outlook ουτε απο το google calendar. :O

Μολις τα εβαλα και τα 2 για αυτο τον σκοπο! :p

Βεβαίως!

Πας στο calendar application. Εκεί επιλέγεις Settings/Calendar Sync και κάνεις Add -> Exchange ActiveSync

Username & password (στο username θα βάλεις στο τέλος και το @gmail.com)

Domain: google

Server URL: m.google.com

Τσεκάρεις το use SSL

Με το active sync μπορείς και να συγχρονίσεις αν θες εκτός από ημερολόγιο και mail και contacts.

Μαϊμούδαρχος

1. google maps βλεπει το κινητο? ή υποστηριζει αλλους χαρτες?

2. απο αυτονομια πως τα παει με τετοιο επεξεργαστη?? μ μετρια χρηση βγαζει μερα ανετα??

πηγα το ειδα σμρ κι εμεινα με το στομα ανοιχτο! τρομερη οθονη! καλυπτει καποια πραγματα που θελω (document viewer, messenger, sar κτλ) και πραγματικα ειμαι στο τσακ να το παρω!

η μπαταρια με μετρια χρηση (με 20 λεπτα κλησεις 5 μυνηματα 15 λεπτα wifi 20 λεπτα ραδιο περιπου την ημερα) φτανει 2.5, 3 μερες ανετα (μπορει και παραπανω με flight mode το βραδυ). με πολυ σκισιμο 1 μερα και με τυπικη χρηση (μονο τηλεφωνο και ελαχιστη πλοηγηση στο μενου) ξεπερνα ανετα και τις 4.

αν και στην αρχη η μπαταρια θελει στρωσιμο μετα την 5-6 φορτιση καταλαβαινεις την πραγματικη διαρκεια της.

μου την σπαει που παλι σαν το jet εβαλαν χαλια hardware πληκτρα (οπως και αλλες εταιριες σε αλλα κινητα) που δινουν πολυ φθηνιαρικη αισθηση ειδικα το κεντρικο ψιλοτριζει (οπως εκανε και στο jet χωρις να σημαινει κατι για την λειτουργικοτητα του μετα απο καιρο χρησης) και επισης γιατι οπως και το galaxy s εφτιαξαν μια χαρα κινητα και τα εκαναν κακασχημα ειδικα το wave...

Edited by goldeneye

Σήμερα το πήρα κι΄γω,ότι και να πω λίγο θάναι,το Κυμα τα σπάει και έχει και υποστήριξη από τη μαμά SAMSUNG

http://img11.imagehosting.gr/out.php/t1414417_katagrafh.png

(αυτό δεν το χα ξαναδεί-αναβάθμιση με το Kies)

Από χάρτες συνεχίζει και έχει το Samsung LBS-χάρτες κλπ. από εδώ http://www.66.com/samsung/index.php?cid=GR&act=2&cat=2&scat=9

μου την σπαει που παλι σαν το jet εβαλαν χαλια hardware πληκτρα (οπως και α

Φιλε μου ειχες και το jet?Βλεπεις διαφορα αναμεσα σε amoled και super amoled?Ειναι καλυτερη ξ ο8ονη του wave ή παραπλησια του jet?Γιατι απο οτι διαβασα ειναι σχεδον μηδενικη η διαφορα amoled και super amoled παραμονο(και κραταω μικρο καλα8ι) στις εντονες συν8ηκες φωτισμου.

Ps. Eχω jet και N82 και παρηγγειλα wave .Aντε να δουμε..

Edited by droper_05
Dhamher_00

Φιλε μου ειχες και το jet?Βλεπεις διαφορα αναμεσα σε amoled και super amoled?Ειναι καλυτερη ξ ο8ονη του wave ή παραπλησια του jet?Γιατι απο οτι διαβασα ειναι σχεδον μηδενικη η διαφορα amoled και super amoled παραμονο(και κραταω μικρο καλα8ι) στις εντονες συν8ηκες φωτισμου.

Ps. Eχω jet και N82 και παρηγγειλα wave .Aντε να δουμε..

ναι το ειχα σχεδον ενα χρονο (πολυ καλο τηλεφωνο) και το ειχα λιωσει. ειναι αρκετα καλυτερη και για να το θεσω απλα αν ηταν τηλεορασεις θα ηταν σαν να συγκρινεις lcd με plasma κατα καποιο τροπο σχετικα με την ποιοτητα απεικονισης. το wave εχει καλυτερο contrast πιο αληθινα χρωματα πιο εντονο μαυρο και καλυτερη συμπεριφορα σε εντονο φωτισμο ή με εντονες αντανακλασεις με φως απο πολλες πηγες

δες εδω

που ο τυπος το δοκιμαζει μερα μεσημερι για να δεις αν σου κανει

και για το gps http://www.ndriveweb.com/software-bada/

και http://www.66.com/samsung/index.php?cid=GR&act=2&cat=2&scat=9

Edited by goldeneye

πιστευω πως υπαρβαλεις λιγο... :p.Αν εχει τετοια διαφορα με το jet που εχει ηδη πολυ καλη ο80νη τοτε τι να πω.Αντε να το παρω στα χερια μου.

Ps.To jet δεν το εχεις τωρα ωστε να τα βαλεις διπλα διλπα ε?

Dhamher_00