spideman3 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 (edited) Το ChatOΝ είναι σαν το watsup app, δλδ μπορείς να ανταλλάσεις μηνύματα με άλλους χρήστες μέσω ιντερνετ. Βασικά δες ένα βίντεο. To Caster είναι για να μεταφέρεις websites, links, εικόνες, βίντεο κλπ από το pc στην εφαρμογή του καστερ στο κινητό. Ο κωδικός αυτός είναι για να αλλάζεις το προφίλ χρήσης ενέργειας κατά κάποιο τρόπο. Τώρα που ενεργοποίησες το CP(constant power?) θα τρέχει θεωρητικά πιο καλά, θα κολλάει λιγότερο κλπ, άλλα θα τελειώνει την μπαταρία γρηγορότερα. Αν ξαναβάλεις τον κωδικό θα ενεργοποιήσεις το AP(auto power?) που είναι το "στανταρ". Εγώ βάζω το CP μόνο όταν θα κάνω κάτι που ξέρω ότι θα ζορίσει το κινητό πχ κάνα βαρύ παιχνίδι. Για την μπαταρία ο κωδικός είναι *#0228# και σου δείχνει τα στατιστικά της μπαταρίας, πόσο απομένει, μέχρι πόσο γεμίζει, μεχρι πόσο νομίζει οτι γεμίζει, θερμοκρασία, τάση κα. Ευχαριστώ Vash_GR για τις πληροφορίες για την CP την θέλω ανεργεί και τώρα δεν μπορώ να την απενεργοποιήσω Edited March 4, 2012 by spideman3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Ρε παιδιά η εγκατάσταση θέματος πως γίνεται στο bada 2.0? όπως επίσης και ο φάκελος θέματα στο υλικό μου που βρίσκεται πλέον στην 2.0? έφαγα το κινητό τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niktaf Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Ρυθμισεις - οθονη - θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideynr Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Το KOR είναι της Κορέας. Εκεί που πήγες έχει και για Greece, δεν ξέρω αν το πρόσεξες. Οπότε κατέβασέ το http://www.hotfile.com/dl/148575428/e7e5882/S8500XXLA1_S8500OXCLA2_EUR.zip.html και πέρασέ το με multiloader. Αν έχεις περάσει την ελληνική (στο Kies θα γράφει S8500XXLA1/S8500OXCLA2(KOR)) κάνε αυτό: πατώντας *#5239870*# και εισάγοντας τον κωδικό *#27236*#. Επέλεξε EUR για Ελλάδα. Προσοχή κάνει HARD RESET. Οπότε πρώτα back up και μετά αυτό.. Thanks a lot.Την ελληνικη ειχα κατεβασει το ειχα διπλοτσεκαρει.All is well thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Δεν χώρεσε όλο το μύνημα μου λολ. Έχει push και στα email και στο chat. Για τα email, >ρυθμίσεις>εμαιλ>λογαριασμοί?>dialegeis λογαριασμο και σου βγάζει κάθε πότε να κάνει συγχρονισμό. Η πρώτη επιλογή είναι push. Για το windows live messenger που εγώ χρησιμοποίησα (για τα άλλα δεν ξέρω) έχει τελευταία επιλογή στην οθόνη με το που ανοίγει η εφαρμογή για push. Για hotmail και yahoo δεν ξέρω, για other account παντως εμενα μου λειτουργει, το έχω βάλει με τον πανεπιστημιακό μου λογαριασμό. Push έχει το gmail αλλά hotmail και yahoo όχι. Επίσης δεν υπάρχει επιλογή για συγχρονισμό των contacts με gmail/hotmail/yahoo και απ' ότι βλέπω στο bada 2 χάθηκε αυτή η επιλογή και στο twitter!!! Πάντως σε καμία περίπτωση το social hub δεν είναι ίδιο μ' εκείνο που φαινόταν στις διαφημίσεις. Καλά-καλά δεν υπάρχει πλέον messenger client! Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Δεν χώρεσε όλο το μύνημα μου λολ. Έχει push και στα email και στο chat. Για τα email, >ρυθμίσεις>εμαιλ>λογαριασμοί?>dialegeis λογαριασμο και σου βγάζει κάθε πότε να κάνει συγχρονισμό. Η πρώτη επιλογή είναι push. Για το windows live messenger που εγώ χρησιμοποίησα (για τα άλλα δεν ξέρω) έχει τελευταία επιλογή στην οθόνη με το που ανοίγει η εφαρμογή για push. Για hotmail και yahoo δεν ξέρω, για other account παντως εμενα μου λειτουργει, το έχω βάλει με τον πανεπιστημιακό μου λογαριασμό. Ποιο chat? Που είναι αυτό το chat? Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Ποιο chat? Που είναι αυτό το chat? Άκυρο το βρήκα. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenace1 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 εχει κανεισ ιδεα πωs αναβαθμιζουμε το route66 σe bada 2.0??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Πρωτες απογοητευσεις δικες μου μετά από μια μέρα χρήσης του λειτουργικού: 1) Το τηλέφωνο γενικά κολλάει και λαγκάρει. Στα μενού, στο lock screen, στο πληκτρολόγιο, παντού.. 2) Έβγαλαν την εισαγωγή επαφών από το twitter ρε παιδιά, αν είναι δυνατόν! μπροστά πάμε ή πίσω; 3) Ο browser ενώ γενικά έχει φτιάξει σε κάποια σημεία, ακόμα είναι αρκετά σπαστικος κ γενικά μου δίνει την εντύπωση ότι το κείμενο έχει μικρύνει και έτσι τα λινκ τώρα δύσκολα τα "στοχεύσεις " 4) παλιά έκανα εισαγωγή τις επαφες από το Facebook , τις έκανα link με του τηλεφώνου και στην ενιαία επαφή που δημιουργούνταν έβαζε αυτόματα την φωτό από το Facebook . τώρα δεν το κάνει. πρέπει να κάτσω να το κάνω μια μια!!!! pain in the ***!!!! Όλα αυτα μετά από ένα hard reset , με βλέπω και για δεύτερο , αν και βαριέμαι ... το λαγκ όμως δεν παλευεται ... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Εμένα τουλάχιστον δεν λαγκάρει.Πάει γρήγορα και smooth όπως και πριν.:)Αυτό δείχνει ότι δεν φταίει σε όσους σας λαγκάρει η 2.0 αλλά κάτι άλλο.Μήπως ανοίγετε πολλές εφαρμογές και δεν τις κλείνετε με αποτέλεσμα να μπουκώνει η μνήμη ? ΥΓ : Με το bluetooth συνεχίζω να έχω θέμα ότι κι αν έκανα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpexpan Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 καλημερα////παιδια βαζω το κωδικο το wife και δε μπενει στο internet....καμια ιδεα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Το ChatOΝ είναι σαν το watsup app, δλδ μπορείς να ανταλλάσεις μηνύματα με άλλους χρήστες μέσω ιντερνετ. Βασικά δες ένα βίντεο. To Caster είναι για να μεταφέρεις websites, links, εικόνες, βίντεο κλπ από το pc στην εφαρμογή του καστερ στο κινητό. Ο κωδικός αυτός είναι για να αλλάζεις το προφίλ χρήσης ενέργειας κατά κάποιο τρόπο. Τώρα που ενεργοποίησες το CP(constant power?) θα τρέχει θεωρητικά πιο καλά, θα κολλάει λιγότερο κλπ, άλλα θα τελειώνει την μπαταρία γρηγορότερα. Αν ξαναβάλεις τον κωδικό θα ενεργοποιήσεις το AP(auto power?) που είναι το "στανταρ". Εγώ βάζω το CP μόνο όταν θα κάνω κάτι που ξέρω ότι θα ζορίσει το κινητό πχ κάνα βαρύ παιχνίδι. Για την μπαταρία ο κωδικός είναι *#0228# και σου δείχνει τα στατιστικά της μπαταρίας, πόσο απομένει, μέχρι πόσο γεμίζει, μεχρι πόσο νομίζει οτι γεμίζει, θερμοκρασία, τάση κα. Ευχαριστώ Vash_GR για τις πληροφορίες για την CP την θέλω ανεργεί και τώρα δεν μπορώ να την απενεργοποιήσω Ξαναβάλε τον κωδικό *#8740# και θα σου το αλλάξει. καλημερα////παιδια βαζω το κωδικο το wife και δε μπενει στο internet....καμια ιδεα??? Μπορεί να φταίει το κινητό ή το ρούτερ. Restart και τα 2 και προσοχή στην εισαγωγή του κωδικού με το νέο πληκτρολόγιο. Να πω και εγώ εντυπώσεις μετά από μια μέρα χρήσης. Τρέχει άψογα, δεν κολλάει πουθενά, φαίνεται πραγματικά πολύ ωραίο, λειτουργεί το ξυπνητήρι. Τώρα για τα άσχημα. Κάποια παιχνίδια και εφαρμογές δεν τρέχουν, το appstore πάλι αργεί όπως και στην 1.2. Για επαφές δεν τις έχω συγχρονισμένες με κάτι άλλο, οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη. Το gmail και custom mail λειτουργούν άψογα, twitter λειτουργεί καλά. Δεν μπορώ με τπτ να συνηθίσω ότι το μεσαίο κουμπί δεν πάει στο μενού. Εφαρμογές εμένα κλείνουν κανονικά όταν πατάω το κουμπί τερματισμού της κλήσης. Μπαταρία ίδια. GPS θα ελέγξω σήμερα. Ο browser εμένα πέρα από τις σωστές αισθητικές αλλαγές, ίδιος μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpexpan Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 ναι αλλα το αλλο μου τηλ μπαινει κανονικα.....και σε αλλο δυκτιο που εχω δε μπαινει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpexpan Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Εμένα τουλάχιστον δεν λαγκάρει.Πάει γρήγορα και smooth όπως και πριν.:)Αυτό δείχνει ότι δεν φταίει σε όσους σας λαγκάρει η 2.0 αλλά κάτι άλλο.Μήπως ανοίγετε πολλές εφαρμογές και δεν τις κλείνετε με αποτέλεσμα να μπουκώνει η μνήμη ? ΥΓ : Με το bluetooth συνεχίζω να έχω θέμα ότι κι αν έκανα :( Ξαναβάλε τον κωδικό *#8740# και θα σου το αλλάξει. Μπορεί να φταίει το κινητό ή το ρούτερ. Restart και τα 2 και προσοχή στην εισαγωγή του κωδικού με το νέο πληκτρολόγιο. Να πω και εγώ εντυπώσεις μετά από μια μέρα χρήσης. Τρέχει άψογα, δεν κολλάει πουθενά, φαίνεται πραγματικά πολύ ωραίο, λειτουργεί το ξυπνητήρι. Τώρα για τα άσχημα. Κάποια παιχνίδια και εφαρμογές δεν τρέχουν, το appstore πάλι αργεί όπως και στην 1.2. Για επαφές δεν τις έχω συγχρονισμένες με κάτι άλλο, οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη. Το gmail και custom mail λειτουργούν άψογα, twitter λειτουργεί καλά. Δεν μπορώ με τπτ να συνηθίσω ότι το μεσαίο κουμπί δεν πάει στο μενού. Εφαρμογές εμένα κλείνουν κανονικά όταν πατάω το κουμπί τερματισμού της κλήσης. Μπαταρία ίδια. GPS θα ελέγξω σήμερα. Ο browser εμένα πέρα από τις σωστές αισθητικές αλλαγές, ίδιος μου φαίνεται. ναι αλλα το αλλο μου το τηλ μπανει κανονικα...και σε αλλο δθκτιο που εχω δεν μπαινει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Τελικα, το Asphalt 6 πχ, δεν παιζει. Φορτωνει μεχρι ενα σημειο και μετα με πεταει χωρις καποιο μνμ. Δεν το γλυτωνουμε το Hard reset δλδ? :ninja: Ουτε το Need for Speed παιζει που ειχα απο την 1.2 Βεβαια αυτο δεν κλεινει, απλα λεει οτι θέλει λήψη ξανά. (και βέβαια δεν υπάρχει στο app store) Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Επειδή έκανα hard reset χωρίς να πάρω backup, το backup που κρατάει το Kies κατά την εγκατάσταση του 2.0 μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί με κάποιο τρόπο ? Δεν βρίσκω κάποια επιλογή στο Kies και δυστυχώς είχα όλες τις επαφές μου στο κινητό αντί στην κάρτα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Ρυθμισεις - οθονη - θεμα ευχαριστώ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Ξαναβάλε τον κωδικό *#8740# και θα σου το αλλάξει. Μπορεί να φταίει το κινητό ή το ρούτερ. Restart και τα 2 και προσοχή στην εισαγωγή του κωδικού με το νέο πληκτρολόγιο. Να πω και εγώ εντυπώσεις μετά από μια μέρα χρήσης. Τρέχει άψογα, δεν κολλάει πουθενά, φαίνεται πραγματικά πολύ ωραίο, λειτουργεί το ξυπνητήρι. Τώρα για τα άσχημα. Κάποια παιχνίδια και εφαρμογές δεν τρέχουν, το appstore πάλι αργεί όπως και στην 1.2. Για επαφές δεν τις έχω συγχρονισμένες με κάτι άλλο, οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη. Το gmail και custom mail λειτουργούν άψογα, twitter λειτουργεί καλά. Δεν μπορώ με τπτ να συνηθίσω ότι το μεσαίο κουμπί δεν πάει στο μενού. Εφαρμογές εμένα κλείνουν κανονικά όταν πατάω το κουμπί τερματισμού της κλήσης. Μπαταρία ίδια. GPS θα ελέγξω σήμερα. Ο browser εμένα πέρα από τις σωστές αισθητικές αλλαγές, ίδιος μου φαίνεται. Σε ξαναευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Επειδή έκανα hard reset χωρίς να πάρω backup, το backup που κρατάει το Kies κατά την εγκατάσταση του 2.0 μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί με κάποιο τρόπο ? Δεν βρίσκω κάποια επιλογή στο Kies και δυστυχώς είχα όλες τις επαφές μου στο κινητό αντί στην κάρτα ... Οταν συνδεεις το κινητο στο Kies, σου βγαζει 4 tabs (basic information, sync, import/export, backup/restore)? (τα εχω στα αγγλικα, κανε τη μεταφραση στα ελληνικα για να καταλαβεις) στο 4ο tab, πατωντας το κουμπι restore, θα σου ανοιξει τον φακελο στα εγγραφα σου οπου εχει κρατησει το kies ολα τα backups. διαλεγεις αυτο που θες και το κανει. αν δν εχει καποια επιλογη, τοτε δεν σου εκανε backup... Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpexpan Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 S.O.S δεν μπορω να μπω στα wifi δυκτια τι να κανω...ενω το αλλο μου τηλ μπαινει κανονικα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Ουτε το Need for Speed παιζει που ειχα απο την 1.2 Βεβαια αυτο δεν κλεινει, απλα λεει οτι θέλει λήψη ξανά. (και βέβαια δεν υπάρχει στο app store) Αν είσαι τυχερός θα το βρεις στις λήψεις από το Kies. Εγώ έτσι το ξαναπέρασα και παίζει εντάξει δεν έχω πρόβλημα. Άλλα παιχνίδια έχω θέμα γενικά. S.O.S δεν μπορω να μπω στα wifi δυκτια τι να κανω...ενω το αλλο μου τηλ μπαινει κανονικα....... Με ένα hard reset ίσως λυθεί το πρόβλημα Παιδιά αν δεν βαριέστε να διαβάζετε και προηγούμενα ποστ, γιατί βλέπω ότι ρωτάτε πράγματα που έχουν απαντηθεί πιο πάνω. Άντε πήρε λίγο φωτιά το φόρουμ... :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Καλησπερα παιδια, να ρωτησω κατι, επειδη δεν εχω προς το παρον συνδεση ιντερνετ σπιτι μου, και σε internet cafe αν και εγκατεστησα μια χαρά το samsung kies δεν καταφερα να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία , ξέρει κανένας αν εχει ανεβει πουθενά η Ελληνική επίσημη έκδοση, ωστε να την κατεβάσω και να την περάσω με multiloader ? Δε μπορω να περιμένω !!! Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Καλησπερα παιδια, να ρωτησω κατι, επειδη δεν εχω προς το παρον συνδεση ιντερνετ σπιτι μου, και σε internet cafe αν και εγκατεστησα μια χαρά το samsung kies δεν καταφερα να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία , ξέρει κανένας αν εχει ανεβει πουθενά η Ελληνική επίσημη έκδοση, ωστε να την κατεβάσω και να την περάσω με multiloader ? Δε μπορω να περιμένω !!! Δες ποστ #8983 σελ 599 αν εννοείς για την 2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makam Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Κατά την αναβάθμιση πρέπει να βγάλουμε και την κάρτα μνήμης και την sim; Το θέμα πρέπει να επανέλθει στο Default Lismore πριν την αναβάθμιση ή δεν παίζει κανένα ρόλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Οταν συνδεεις το κινητο στο Kies, σου βγαζει 4 tabs (basic information, sync, import/export, backup/restore)? (τα εχω στα αγγλικα, κανε τη μεταφραση στα ελληνικα για να καταλαβεις) στο 4ο tab, πατωντας το κουμπι restore, θα σου ανοιξει τον φακελο στα εγγραφα σου οπου εχει κρατησει το kies ολα τα backups. διαλεγεις αυτο που θες και το κανει. αν δν εχει καποια επιλογη, τοτε δεν σου εκανε backup... Σε ευχαριστώ πολύ !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts