fonzi Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Εδώ και λίγο καιρό μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά στη μπαταρία: Οταν ανοίγει το πρωί μου δείχνει πολύ χαμηλή στάθμη πχ 7%. Μετά από μερικές ώρες φτάνει στο 30%. Αυτό είναι και το σωστό διότι μου βγάζει 2-3 μέρες ακόμη. Γιατί το πρωί δείχνει λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Πολύ πιθανόν γιατι είναι κρύο ακόμα, άρα και η μπαταρία του είναι κρύα. Μπορεί να είναι και τίποτα άλλο βέβαια, αλλά μου φαίνεται αρκέτα πιθανό να είναι το κρύο. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Πριν από λίγα δευτερόλεπτα, τα παλικάρια απο το SamFirmware κάνανε την εξής δήλωση στο twitter: άντε να δούμε.... Βρίσκονται στην Βαρκελώνη για την έκθεση MWC και μάλλον ρώτησαν κάποιον εκπρόσωπο της σαμσουνγκ και το μάθανε... Thanks για το μήνυμα.. ήμουν έτοιμος να περάσω το spain firmware αφού υπέθεσα πως θα πρέπει να περιμένω μήνες ακόμη .. Μακάρι δηλαδή να ισχύει .. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Εδώ και λίγο καιρό μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά στη μπαταρία: Οταν ανοίγει το πρωί μου δείχνει πολύ χαμηλή στάθμη πχ 7%. Μετά από μερικές ώρες φτάνει στο 30%. Αυτό είναι και το σωστό διότι μου βγάζει 2-3 μέρες ακόμη. Γιατί το πρωί δείχνει λάθος; εαν εχεις περασει το ισπανικο κανει κατι τετοια κουλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 εαν εχεις περασει το ισπανικο κανει κατι τετοια κουλα μπα, ελληνικό γνήσιο απείραχτο είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Εδώ και λίγο καιρό μου παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά στη μπαταρία: Οταν ανοίγει το πρωί μου δείχνει πολύ χαμηλή στάθμη πχ 7%. Μετά από μερικές ώρες φτάνει στο 30%. Αυτό είναι και το σωστό διότι μου βγάζει 2-3 μέρες ακόμη. Γιατί το πρωί δείχνει λάθος; Πόσο καιρό έχεις το κινητό? Το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Το απέδωσα στην παλαιότητα της μπαταρίας (1,5) χρόνο και στο ότι όταν μόλις ανοίγει το κινητό, κατά την ανίχνευση δικτύου και ανάγνωση της μνήμης, έχει πολλές απαιτήσεις σε ενέργεια γι αυτό και δείχνει χαμηλότερη τη στάθμη για λίγο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Πόσο καιρό έχεις το κινητό? Το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Το απέδωσα στην παλαιότητα της μπαταρίας (1,5) χρόνο και στο ότι όταν μόλις ανοίγει το κινητό, κατά την ανίχνευση δικτύου και ανάγνωση της μνήμης, έχει πολλές απαιτήσεις σε ενέργεια γι αυτό και δείχνει χαμηλότερη τη στάθμη για λίγο. λίγο πάνω από χρόνο το έχω. Το σπαστικό είναι ότι μου βγάζει και ειδοποίηση και ήχο για χαμηλή στάθμη. πχ μου έβγαλε μήνυμα Παρασκευή πρωί και δουλεύει ακόμα τώρα με υπόλοιπο 17% μάλιστα! *η μπαταρία μου κρατάει 7-9 μέρες άνετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 να ρωτησω γινεται να κατεβασω το 2.0 μεσω kies σε test mode?? χωρις hard reset κτλ...ειμαι στην 1.2 ακομα Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omonoia_9 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Από Wi-Fi δοκίμασες? Μήπως μπλόκαρε το δίκτυο. Μου το έκανε και μένα κάποιες φορές. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τελικά ήταν οι ρυθμίσεις της Q. Για κάποιο λόγο ( χωρίς να αλλάξω κάτι ) αυτές που χρησιμοποιούσα έπαψαν να είναι σωστές. Ζήτησα να μου στείλουν άλλες και τώρα είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raadaris Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 (edited) κάνετε login και μιλάτε με όσους έχουν chatOn μέσω του browser.. https://web.samsungchaton.com/index.html Edited February 28, 2012 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Πάντως 2 εβδομάδες τώρα με το Bada 2.0 τα προβλήματα που παρατηρώ (γιατί εκεί κάνω κυρίως χρήση) είναι στα παιχνίδια. Κάποια δεν παίζουν καθόλου, κάποια κόβονται ξαφνικά στη μέση και κάποιες φορές εμφανίζει μήνυμα για την μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_kala_eisai Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Εχω μια ερωτηση, πως κανουμε backup τις εφαρμογες του τηλεφωνου? Καποιος σε προηγουμενο post ειχε πει οτι γινετε πως????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 (edited) Γινεται από το KIES, αλλα πρεπει να εχεις Bada 2.0 στην περιπτωση τουλαχιστον του S8500 ΣΤο KIES σταματησε να μου βγαζει το μηνυμα οτι δεν μπορει να γινει αναβαθμιση του firmware (εχω περασει το τελευταιο μεσω Ισπανιας). Edited March 3, 2012 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 ΣΤο KIES σταματησε να μου βγαζει το μηνυμα οτι δεν μπορει να γινει αναβαθμιση του firmware (εχω περασει το τελευταιο μεσω Ισπανιας). Στο product code στο Kies τι σου γράφει FOP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niktaf Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 ΣΤο KIES σταματησε να μου βγαζει το μηνυμα οτι δεν μπορει να γινει αναβαθμιση του firmware (εχω περασει το τελευταιο μεσω Ισπανιας). Και μένα το ίδιο. Εχω περάσει το ισπανικό bada2 αλλα το εχω γυρίσει σε EUR και απο σήμερα σταμάτησε να μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα και μένα. Αντε μπράβο.. Να κάνω αναβάθμιση απο το kies επιτέλους χωρίς να χρειάζεται να βάλω την 1.2 Μάλλον πλησιάζει η ώρα φαίνεται.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Και μένα το ίδιο. Εχω περάσει το ισπανικό bada2 αλλα το εχω γυρίσει σε EUR και απο σήμερα σταμάτησε να μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα και μένα. Αντε μπράβο.. Να κάνω αναβάθμιση απο το kies επιτέλους χωρίς να χρειάζεται να βάλω την 1.2 Μάλλον πλησιάζει η ώρα φαίνεται.;) Το λογικό είναι ότι είναι θα είναι το ίδιο, απλώς όσοι κάνουν το update θα βγαίνει το EUR στο product code, ενώ εμείς που το περάσαμε με Multiloader έπρεπε να το κάνουμε μόνοι μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niktaf Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Το λογικό είναι ότι είναι θα είναι το ίδιο, απλώς όσοι κάνουν το update θα βγαίνει το EUR στο product code, ενώ εμείς που το περάσαμε με Multiloader έπρεπε να το κάνουμε μόνοι μας... Mπορει. Ρε παιδια, με την ισπανικη εκδοση εχασα το polaris office ενω η προηγουμενη εκδοση ειχε κι ας μην ανοιγε. (ανοιξε μονο την πρωτη φορα και μετα με πεταγε εξω) Μονο σε μενα ισχυει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Όσοι χρησιμοποιούν τον Opera για να σερφάρουν, η Opera ανακοίνωσε τον Opera Next, που δεν είναι τπτ άλλο από την έκδοση 7 του browser που ξέραμε. (6.5 ήταν ο προηγούμενος) Αν και είναι ακόμα σε beta φάση, μπορούν όσοι θέλουν να τον κατεβάσουν απο το m.opera.com/next από το κινητό τους... Το δοκίμασα και έχει καποιες βελτιώσεις, χωρίς να έχουν γίνει θαυματα. Φυσικά είναι και αυτός Java έκδοση για το Bada, με ότι αυτό συνεπάγεται. Όμως είναι και αυτό κάτι... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goutsos Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 ΣΤο KIES σταματησε να μου βγαζει το μηνυμα οτι δεν μπορει να γινει αναβαθμιση του firmware (εχω περασει το τελευταιο μεσω Ισπανιας). Κι εμενα μια απο τα ιδια απο χθες:) Παράθεση Γιάννης::google: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Τι γίνεται ρε παιδιά? Χτες στο Kies δε μου έβγαλε το μήνυμα Αυτό είναι το πιο πρόσφατο λογισμικό, και λέω ωραία, κοντά είμαστε. Και το συνδέω σήμερα και μου βγάζει πάλι Αυτό είναι το πιο πρόσφατο λογισμικό. Δεν καταλαβαίνω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Τι γίνεται ρε παιδιά? Χτες στο Kies δε μου έβγαλε το μήνυμα Αυτό είναι το πιο πρόσφατο λογισμικό, και λέω ωραία, κοντά είμαστε. Και το συνδέω σήμερα και μου βγάζει πάλι Αυτό είναι το πιο πρόσφατο λογισμικό. Δεν καταλαβαίνω ... Χθες σταμάτησε να βγάζει το μήνυμα "Your device does not support software upgrading via KIES". Σήμερα το εμφανίζει πάλι. Ταυτόχρονα το Samsung Apps είναι down... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niktaf Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Χθες σταμάτησε να βγάζει το μήνυμα "Your device does not support software upgrading via KIES". Σήμερα το εμφανίζει πάλι. Ταυτόχρονα το Samsung Apps είναι down... Και μένα χθές, για πρώτη φορά, σταμάτησε να μου γράφει οτι η ''συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω kies'' και χάρηκα γιατί θα έκανα την αναβάθμιση μέσω kies. Τώρα λοιπόν πριν απο λίγο με το που συνδέομαι με kies μου γράφει ότι υπάρχει αναβάθμιση για το kies. Tην κάνω, και με λύπη διαπιστώνω ότι πάλι η συσκευή μου δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μεσω kies. οτι ναναι. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 http://sammyhub.com/2012/02/29/samsung-to-significantly-invest-in-bada-os/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 http://sammyhub.com/2012/02/29/samsung-to-significantly-invest-in-bada-os/ Καλά τα έχουμε ακούσει και άλλες φορές. Λόγια χωρίς πράξεις καλύτερα να μην τα λένε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 παιδια εχω την bada 2.0 S8500XXLA1/S8500XCLA2 οταν παω να κανω backup στο kies το κινητο κανει αποσυνδεσει και σταματαει να το βλεπει το kies και κοβει το backup. ξερει κανεις γιατι? έχει κανείς καμιά ιδέα παιδιά? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts