relentlessgeo Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 και να βγει ρε παιδια, τι θα κερδισουμε? θα χαρουμε λιγο με το καινουριο ui, και μετα? νεες εφαρμογες, υποστηριξη στο μελλον? Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) και να βγει ρε παιδια, τι θα κερδισουμε? θα χαρουμε λιγο με το καινουριο ui, και μετα? νεες εφαρμογες, υποστηριξη στο μελλον? Ακριβώς!! Μετά τίποτε... Περιμένουμε την αναβάθμιση, απλά για να χαρούμε ότι κάτι είδαμε και εμείς από update (προφανώς αυτό μας δίνει το αίσθημα ότι το κινητό μας ανανεώθηκε, το βλέπουμε πάλι σαν καινούριο και αισιοδοξούμε φυσικά για καλύτερες εφαρμογές). Αν είσαι από αυτούς που στο κινητό τους αρέσει να κατεβάζουν εφαρμογές και παιχνίδια, τότε πλέον δεν πρέπει να περιμένεις από το bada και το tizen. Κοίτα αλλού (android, symbian, windows). Αν είσαι από αυτούς που είναι οκ με τα αρκετά (καλή οθόνη, κάμερα, wifi, γρήγορο λειτουργικό) τότε είσαι εντάξει και με αυτό που έχεις τώρα. Όταν αγόρασα το wave το καλοκαίρι του 2010 γύρω στα 350 ευρώ, τα κινητά με οθόνη και κάμερα (φώτο και βίντεο) σαν τα δικά του, τα μετρούσες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Το λειτουργικό ήταν καινούριο και υποσχόμενο για υποστήριξη από τη samsung. Τώρα όλες αυτές οι συνθήκες έχουν ξεπεραστεί. Και όπως είπαν και αυτοί από τη Sygic, εδώ δεν στηρίζει η ίδια η samsung το λειτουργικό της, γιατί να το στηρίξουν οι υπόλοιποι; Όσο δουλεύει* το κινητό μου θα το έχω και θα είμαι οκ με αυτό. Η επόμενη όμως επιλογή μου σίγουρα δεν θα είναι Samsung, ακόμη κι αν θα μου το δίνουν σε μισή τιμή. * τελευταία μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα με την κάμερα. 'Οταν πατάω το κουμπί για να εστιάσει και να φωτογραφίσει, δυσκολεύεται να εστιάσει (ή δεν εστιάζει καθόλου) και όταν πατήσω τέρμα το κουμπί τραβάει τη φωτογραφία μετά από 3-4 δευτερόλεπτα. Αντίθετα στο βίντεο το κουμπί αποκρίνεται άμεσα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;;; Edited February 3, 2012 by nkar72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliostdm Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Εμένα μετά την αλλαγη της καρτας μνημης δεν δουλευει καθόλου η εστίαση (δεν πρασινιζει το πλαισιο της εστιασης) αλλά κατά τα αλλά η φωτο δεν βγαίνουν θολες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Comex Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Εμένα μετά την αλλαγη της καρτας μνημης δεν δουλευει καθόλου η εστίαση (δεν πρασινιζει το πλαισιο της εστιασης) αλλά κατά τα αλλά η φωτο δεν βγαίνουν θολες. Πια Software Version εχεις;Γιατι εγω μετα την αναβαθμιση εκτος του οτι δεν πρασινιζει το πλαισιο της εστιασης που λες και εσυ νομιζω εχει χαθει και η ποιοτητα της φωτο,καμια σχεση με την 1.0 που οι φωτο ητανε ανωτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 * τελευταία μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα με την κάμερα. 'Οταν πατάω το κουμπί για να εστιάσει και να φωτογραφίσει, δυσκολεύεται να εστιάσει (ή δεν εστιάζει καθόλου) και όταν πατήσω τέρμα το κουμπί τραβάει τη φωτογραφία μετά από 3-4 δευτερόλεπτα. Αντίθετα στο βίντεο το κουμπί αποκρίνεται άμεσα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;;; Και μενα μου το κανει (V1.2) αλλά νομιζα οτι φατίει το πεσιμο (εχω σπασει το τζαμι της οθονης, ευτηχως οχι την οθονη απο πέσιμο...) κατα τα αλλα δουλευει παντως. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Comex Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) Και μενα μου το κανει (V1.2) αλλά νομιζα οτι φατίει το πεσιμο (εχω σπασει το τζαμι της οθονης, ευτηχως οχι την οθονη απο πέσιμο...) κατα τα αλλα δουλευει παντως. Δεν προσεξες διαφορα μετα την αναβαθμιση; Εγω με την θηκη κανενα θεμα με τα πεσιματα(και ειναι πολλα) Edited February 3, 2012 by Comex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Δεν προσεξες διαφορα μετα την αναβαθμιση; Εγω με την θηκη κανενα θεμα με τα πεσιματα(και ειναι πολλα) Τι θήκη έχεις σιλικόνης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Comex Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Τι θήκη έχεις σιλικόνης? Δερματινη φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Δερματινη φιλε. Τι δερμάτινη? Το έχεις μόνιμα μέσα? Από που την πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Comex Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) Δερματινη φιλε. [ATTACH]23715[/ATTACH] Με εχει βγαλει ασπροπροσωπο αρκετες φορες. Τι δερμάτινη? Το έχεις μόνιμα μέσα? Από που την πήρες? Μονιμα μεσα,την πηρα απο birdphone μαζι με το κινητο γυρω στα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited February 3, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Μονιμα μεσα,την πηρα απο birdphone μαζι με το κινητο γυρω στα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα. Μια χαρά. Εγώ έχω μιας σιλικόνης, αλλά γεμίζει όλο σκόνες, αλλά τι να κάνω έχει πεσει και μένα αρκετές φορές και με έσωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 [ATTACH]23715[/ATTACH] Με εχει βγαλει ασπροπροσωπο αρκετες φορες. Μονιμα μεσα,την πηρα απο birdphone μαζι με το κινητο γυρω στα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα. Καλή η δερμάτινη αλλά φαντάζομαι πως καλύπτει και την οθόνη και χρειάζεται να βγάλεις το κινητό από αυτήν, για να το χρησιμοποιήσεις. Εγώ έχω σιλικόνης, μαζεύει βέβαια σκόνη, αλλά τουλάχιστον δεν γλιστράει το κινητό από τα χέρια και το βγάζω άνετα από την τσέπη χωρίς να πατάω κατά λάθος την οθόνη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) Παιδια τωρα μόλις κατεβάζω μεσω ΚΙΕΣ την S8530XXLA1 BADA 2 ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για το 8500 δεν ηρθε ακόμα αλλά λογικά ειναι θεμα λιγων ωρων .. Ο πρωτος ειμαι που το ειδε ????????? Edited February 3, 2012 by tolis29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 δεν βλεπω κατι.. edit. τωρα ειδα οτι λες για το 8530.. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Παιδια τωρα μόλις κατεβάζω μεσω ΚΙΕΣ την S8530XXLA1 BADA 2 ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για το 8500 δεν ηρθε ακόμα αλλά λογικά ειναι θεμα λιγων ωρων .. Ο πρωτος ειμαι που το ειδε ????????? Περιμενουμε συντομα εντυπωσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 σε λιγα λεπτα θα σας πω τις πρωτες εντυπωσεις. μολις τελειωσε το κατεβασμα και περναει στο τηλεφωνο.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 πρωτη εντυπωση ....... απιστευτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 πρωτη εντυπωση ....... απιστευτη Ο browser τι λέει, με πολλά tabs βγάζει πάλι μηνύματα μνήμης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 emena δεν μου εβγαλε τιποτα. ομως ουτε πριν μου εβγαζε μνμτα μνημης . οπως και να εχει στην ουσια μιλαμε για αλλο τηλεφωνο πια . πολυ ομαλη κινηση νεες λειτουργιες δραματικα καλυτερο interface κατα την γνωμη μου. ολα δουλευουν κανονικα (καμερα με φλας επαφες , ) και στην ουσια δεν βρηκα κανενα απο τα προβληματα που ειχαν οι ΒΕΤΑ εκδοσεις ..... ακομα και η ταχυτητα του κινητου ειναι όπως πριν . Ενα θεμα εχω και δεν ξερω πως να το λυσω. πως μπορω να αφαιρεσω μερικες απο τις οθονες που υπαρχουν περα απο την πρωτη?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) πρωτη εντυπωση ....... απιστευτη Ο λαός διψάει για γνώση και εντυπώσεις. Δώσε φαΐ. Πως είναι, έχει κολλήματα η lock screen? Το appstore? Ο browser τρέχει πιο γρήγορα? Σφάλματα γεμάτης μνήμης? Live wallpapers? Τα shortcuts στην home screen δουλεύουν κανονικά? το ξυπνητήρι? Multitasking πραγματικό ή @@? ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΥΣ: Συντήρηση του app store λέει στις 9/2. Άντε να δούμε. ΥΣ2: Για να πας στο menu που στην 1.2 είναι για να προσθέσεις αφαιρέσεις οθόνες (το κινητό γυρισμένο σε landscape), κανε pinch zoom out με τα 2 δάκτυλα. Edited February 3, 2012 by Vash_GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) τωρα για να αφαιρεσεις gadget απο τις οθονες δεν χρειαζεται να γυρισεις το κινητο (δεν γυριζει) απλα πατας συνεχως την οθονη και ενεργοποιήται η παραμετροποίηση. δεν βρηκα όμως τρόπο να αφαιρεσω οθονες . Να προσθεσω βρηκα , να αφαιρεσω όχι. το κλειδωμα δουλευει κανονικα . δεν κολαει αλλα οταν συρεις το ξεκλειδωμα στιγμιαια μαυριζει η οθονη και σε παει στην κανονικη . τα shortcuts δουλευουν κανονικα , live wallpapers δεν βρηκα, τα παιχνιδια που ειχα (fruit Ninja , κλπ κλπ) δουλευουν κανονικα . AAAAAAAAAAA! βρηκα τον τροπο να αφαιρεσω τις οθονες. καλα κανεις δεν εχει κανει ακομα αναβαθμιση το 8530 του????? Μονο εγω εχω ???? Edited February 3, 2012 by tolis29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 τωρα για να αφαιρεσεις gadget απο τις οθονες δεν χρειαζεται να γυρισεις το κινητο (δεν γυριζει) απλα πατας συνεχως την οθονη και ενεργοποιήται η παραμετροποίηση. δεν βρηκα όμως τρόπο να αφαιρεσω οθονες . Να προσθεσω βρηκα , να αφαιρεσω όχι. το κλειδωμα δουλευει κανονικα . δεν κολαει αλλα οταν συρεις το ξεκλειδωμα στιγμιαια μαυριζει η οθονη και σε παει στην κανονικη . τα shortcuts δουλευουν κανονικα , live wallpapers δεν βρηκα, τα παιχνιδια που ειχα (fruit Ninja , κλπ κλπ) δουλευουν κανονικα . AAAAAAAAAAA! βρηκα τον τροπο να αφαιρεσω τις οθονες. καλα κανεις δεν εχει κανει ακομα αναβαθμιση το 8530 του????? Μονο εγω εχω ???? Εγώ έβαλα σε ένα φίλο να του κάνω αναβάθμιση μέσω Kies και δεν έχει βγει κάτι. Είναι unbranded το κινητό. Κοίταξα και στο Chekfus και δεν βρήκα bada 2.0 για Ελλάδα. Τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoxe Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 γμτ εγω πουχω το 2 (γραφω απ αυτο)δεν μπορω να παω στο πισι να τσεκαρω αν μπορω να αναβαθμιστω γτ η μανα μου παιζει zuma:p θα το κανω l8r ομως κ θα πω κ γω καμια αποψη. α! τολις29 πρεπει να κανω backup ?ή στα εμφανησε ολα κομπλε μετα την αναβαθμιση(εφαρμογες-φωτο-επαφες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Έι, συνονόματε, tolis29, μήπως έχεις κανένα κινητό εισαγωγής? Γι'αυτό έκανες αναβάθμιση? για δώσε περαιτέρω στοιχεία.... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoxe Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Έι, συνονόματε, tolis29, μήπως έχεις κανένα κινητό εισαγωγής? Γι'αυτό έκανες αναβάθμιση? για δώσε περαιτέρω στοιχεία.... κανω και εγω την αναβαθμιση τωρα ,ειναι για wave 2 ,τοχα παρει απο wind, ελπιζω μονο να μην με διαγραψει τπτ γτ δεν εκανα backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts