Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μακαρι τουλαχιστον το Q1 να μην ειναι μαρτιος... παει πολυ ρε σαμσουνγκ, τουλαχιστο μη δινεις προθεσμιες που δε θα μπορεσεις να τηρησεις!

Και ούτε μια επίσημη ανακοίνωση για την καθυστέρηση!

ρε παιδιά , σορυ αν έχει απαντηθεί αλλά δεν μπόρεσα να το βρω κάπου,

Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να προσθέσω δικά μου POIS (με τα βενζινάδικα που έχουν υγραέριο) στο route 66...!!

είναι 2 αρχειάκια (bmp και Csv ) που μπαίνουν;;;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

http://badadownload.com/2011/12/s8500xxkl6-and-s8530xxkl6-new-bada-2-0-beta-available.html

Προλαβετε και τον TinTin! ειναι δωρεαν προς το παρον! 665mb παιχνιδι!

http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00003581542

http://badadownload.com/2011/12/s8500xxkl6-and-s8530xxkl6-new-bada-2-0-beta-available.html

Προλαβετε και τον TinTin! ειναι δωρεαν προς το παρον! 665mb παιχνιδι!

http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00003581542

Πιστεύω να κατάλαβες ότι δεν το έχει το ελληνικό store και ότι είναι για το 8600 και οχι για το 8500

nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

Πιστεύω να κατάλαβες ότι δεν το έχει το ελληνικό store και ότι είναι για το 8600 και οχι για το 8500

Ναι βρε αλλα αν κανεις λογαριασμο στο store της αντιστοιχης χωρας και το κατεβασεις για wave 3, ισως οταν παρει αναβαθμιση το δικο μας θα γινεται να την εγκαταστησουμε στα wave 1&2 εφοσον θα την εχουμε ηδη αποθηκευμενη! οχι?

Επισης για εναν περιεργο λογο λεει οτι η συμβατη εκδοση λογισμικου ειναι 1.2+ και οχι 2.0+

Edited by mitsosply

Επισης για εναν περιεργο λογο λεει οτι η συμβατη εκδοση λογισμικου ειναι 1.2+ και οχι 2.0+

Γι' αυτό πιστεύω ότι δεν θα κάνει για το 1 και 2

nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

πως μπορω να ξαναεπαναφερω την εκδοση 1.2 bada στο s8500 (αν γινεται)?εχω βαλει μια beta εκδοση bada 2.0

http://badadownload.com/2011/12/how-to-spoof-again-on-1-2-bada.html

Ναι βρε αλλα αν κανεις λογαριασμο στο store της αντιστοιχης χωρας και το κατεβασεις για wave 3, ισως οταν παρει αναβαθμιση το δικο μας θα γινεται να την εγκαταστησουμε στα wave 1&2 εφοσον θα την εχουμε ηδη αποθηκευμενη! οχι?

Και πως να το κατεβάσουμε εμείς που έχουμε τώρα την 1.2? δοκιμάζω μέσω Kies αλλά δεν το δέχεται γιατί πρέπει να κάνεις registered την συσκευή πράγμα που δεν γίνεται αφού δεν έχω το Wave 3.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

μηπως εχει καποιος προχειρο link για το firmware bada 1.2?γιατι εχω beta 2.0 και θελω να το γυρισω σε ενα 1.2!

οσο για την διαδικασια υπαρχει καο ο οδηγος του Thou_bou εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=265254&page=511

Η αν καποιος που εχει την 1.2 μπορει να μου πει τον κωδικο της 1.2 για να το ψαξω!αν θυμαμαι καλα ηταν το s8500XXJL2??

Edited by kommatias_3

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Η γλώσσα φαντάζομαι είναι Αγγλικά.

Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσω το CSC από παλιότερο beta 2, που το έχω και τρέχει τώρα?

Αν, όχι - αυτό σημαίνει ότι χωρίς CSC Ελληνικών δεν θα μπορεί να εμφανίζει σωστά τις επαφές με Ελληνικά ονόματα?

Δεν με απασχολεί σε τίποτε άλλο η έλλειψη Ελληνικών.

κομμάτια3, κατέβασε το FUS downloader Και κατέβασε το επίσημο ελληνικό firmware από την Samsung.
Ας επιχειρήσουμε...

κομμάτια3, κατέβασε το FUS downloader Και κατέβασε το επίσημο ελληνικό firmware από την Samsung.

σε ευχαριστω πολυ, το κατεβαζω τωρα!:)Τελικα δεν καταφερα να το περασω και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει!θα μεινω με την Beta μαλλον για λιγο καιρο ακομη!

Edited by kommatias_3

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

αφου το κατεβάσεις , κάνεις decrypt και κάνεις FULL download !! όλα τα αρχεία.

εμένα η Bada 2 τελικά κάπως με χάλασε αφού θυμίζει android ... και το android δεν μου αρέσει

Ας επιχειρήσουμε...

εμένα η Bada 2 τελικά κάπως με χάλασε αφού θυμίζει android ... και το android δεν μου αρέσει

Εγω εβαλα χθες την καινούρια bada 2.0 που κυκλοφόρησε και δοκιμαζοντας να περασω ενα αλλο csc αρχειο για να εχω ελληνικα, το "κολλησα" πάλι το κινητο και δεν λεει να αναβαθμιστεί με τιποτα και να λειτουργήσει.

Καλα που ποσταρες φιλε παραπανω τον οδηγό μου μπας και το επαναφερω σε 1.2 (για να μην ψαχνω προηγουμενες σελιδες) , αν και θα δοκιμασω και την διαδικασια που λετε με το FUS να δω τι παιζει.

Και αμα με το καλο το ξαναφερω σε λειτουργικη κατασταση bada 1.2 μα τους χιλιους αγιους, θα το περιμενω το bada 2.0 ακόμα κι αν μου πάρει μια ζωή...

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Και αμα με το καλο το ξαναφερω σε λειτουργικη κατασταση bada 1.2 μα τους χιλιους αγιους, θα το περιμενω το bada 2.0 ακόμα κι αν μου πάρει μια ζωή...

χαχαχαχα σωστος. Σε νιωθω! Αμην και ποτε. Εγω μαλλον παντως θα αφησω την 1.2 μονιμα και απλα θα παρω και το S8600. :ninja:

Στέφανος

χαχαχαχα σωστος. Σε νιωθω! Αμην και ποτε. Εγω μαλλον παντως θα αφησω την 1.2 μονιμα και απλα θα παρω και το S8600. :ninja:

το 8600 το είδα.... ειναι ίσως το πιο όμορφο καλοφτιαγμένο smartphone με πλήρη οθόνη που έχω δει/πιάσει

τρομερή κατασκευή (όπως και το Wave 1 αλλά πιο λεπτό και πιο στυλάτο) και πολύ ταχύτητα!

Ας επιχειρήσουμε...

πως ακριβως το κανουμε decrypt ?

εγω απλα εκανα extract απο το winrar σε φακελο, αλλα λειπει το bootfile και δε μπορω να κανω αναβαθμιση.

edit: με το winxar το ανοιγω το αρχειο, αλλα μου ζηταει password για το decrypt. ποιο password ειναι ?

Edited by Thou_Bou

όχι! από το FUS πατάς advanced

και κάνεις Decrypt

έκανα ετσι, αλλα και παλι λειπει ο φακελος bootfile απο την ελληνικη εκδοση.

ΜΒUKI1 bada 2.0 beta, καταφερα τελικα και του την περασα,. SamsungAPps μη λειτουργικό. Άραγε μενω με αυτην έως την επισημη ή ξαναεπιστρεφω σε επισημη 1.2 περιμενωντας επίσημη αναβαθμιση ?