anegefalos Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 ευχαριστω για την απαντηση,το ελυσα το προβλημα με εγκατασταση σε αλλο υπολογιστη.τωρα θελω να μαθω αν υπαρχει καποια εφαρμογη για δωρεαν πλοηγηση με αξιοπιστους χαρτες,οπως επισης και πως μπορω να δω στο κινητο τις ταινιες μου σε mkv 720p και 1080p που εχω στον υπολογιστη.ευχαριστω και συγγνωμη για τις ανοητες ερωτησεις μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_k Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Προχώρησε κανονικά.Είναι η τελευταία έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 ευχαριστω για την απαντηση,το ελυσα το προβλημα με εγκατασταση σε αλλο υπολογιστη.τωρα θελω να μαθω αν υπαρχει καποια εφαρμογη για δωρεαν πλοηγηση με αξιοπιστους χαρτες,οπως επισης και πως μπορω να δω στο κινητο τις ταινιες μου σε mkv 720p και 1080p που εχω στον υπολογιστη.ευχαριστω και συγγνωμη για τις ανοητες ερωτησεις μου έχει βγει το ndrive και το sygic με τo sygic πιο αξιόπιστο για μένα με χάρτες Navteq όμως. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Προχώρησε κανονικά.Είναι η τελευταία έκδοση. r u talking to me ?? :sorry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Ποιός είναι ο σωστός τρόπος να "μαρκάρω" τις επαφές στο τηλέφωνο ανά εταιρεία; Ετσι ώστε να βλέπω αμέσως πχ αν κάποιος έχει cosmote; Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο εξτρα πεδίο ή μπορώ και με κάποιον άλλο τρόπο; (πχ διαφορετικό χρώμα ή κάτι άλλο...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Ποιός είναι ο σωστός τρόπος να "μαρκάρω" τις επαφές στο τηλέφωνο ανά εταιρεία; Ετσι ώστε να βλέπω αμέσως πχ αν κάποιος έχει cosmote; Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο εξτρα πεδίο ή μπορώ και με κάποιον άλλο τρόπο; (πχ διαφορετικό χρώμα ή κάτι άλλο...) group them ! κάνε ένα group Cosmote, ένα άλλο Vodafone κτλ. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) group them ! κάνε ένα group Cosmote, ένα άλλο Vodafone κτλ. ευχαριστώ φίλε! Πολύ σωστός! μήπως υπάρχει και τρόπος που να επιτρέπει όταν καλείς με χρήση widget (οπως πχ το "οι φίλοι μου", nick dial, κλπ) να βλέπεις αν ανήκει στο γκρουπ κοσμοτε; Διότι αν καλείς κατευθείαν έτσι πατώντας στη φωτογραφία κάποιου, δεν βλέπεις την ομάδα που ανήκει. Πρεπει να πας στις επαφές. Edited February 22, 2011 by fonzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Έκανα χθες αναβάθμιση σε 1.2. Ενώ όλα πήγαν καλά, δε μου ανοίγει το τηλέφωνο!! Μου βγάζει ένα κίτρινο τριγωνάκι ανάμεσα σε υπολογιστή και κινητό. Ο μόνος τρόπος να το ανοίξω είναι όταν το έχω συνδεδεμένο με το PC (win 7 32 bit). Με το kies 2.0 που έκανα την αναβάθμιση συνδέετε κανονικά. (Αν και στην αρχή μου έκανε κάτι κόλπα, στη συνέχεια έβαλα το 1.5.3 και μετά πάλι το 2.0). Προσπάθησα να βρω παρόμοιο πρόβλημα και βρήκα μια ομοιότητα στο τριγωνάκι με το PC και το κινητό από τον agelakos12, αλλά δε διάβασα πουθενά τι λύση έδωσε. Ελπίζω να μπορέσει να βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ. Το ίδιο πρόβλημα μου εμφάνισε και μένα. Η λύση που βρήκα ήταν να το συνδέω στον υπολογιστή ή στο φορτιστή, να κάνω τερματισμό. Έπειτα από λίγο εμφάνιζε ένα εικονίδιο με μπαταρία και μετά από λίγο δείχνει ότι φορτίζει. Τότε πατάω το πλήκτρο ενεργοποίησης του κινητού και λειτουργεί κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να κουβαλάω μαζί μου ένα καλώδιο USB μήπως και κατά λάθος σβήσει το κινητό για να το ξαναξεκινήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpexpan Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 (edited) Καλημέρα…μήπως ξέρει κανένας να με βοηθήσει….όταν είμαι στη face book και είμαι σε πλήρη σελίδα δηλαδή για επιτραπέζιο υπολογιστή πάω να κάνω αναζήτηση ονόματος κάποιου που δεν τον έχω φίλο πανω στη μπαρα που μου δινει η σελιδα μου σβήνει το κινητό…μονό στη λειτούργει του επιτραπέζιου υπολογιστή…..Γνωρίζει κάνεις κάτι??? Edited February 23, 2011 by mpexpan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 παιδια γνωριζει κανεις πως περναμε ταινιες mkv 720p και 1080p στην καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 (edited) παιδια γνωριζει κανεις πως περναμε ταινιες mkv 720p και 1080p στην καρτα μνημης? Συνδέεις το κινητό στο pc επιλέγεις mass storage από το κινητό και κάνεις copy paste την ταινία από τον φακελό της στην κάρτα μνήμης... To bada 1.2 με true multitasking Από το 0:14 εώς το 0:24 λέει κάτι για κάποιον περιορισμο,όποιος καταλάβει τι ακριβώς είπε να μας πει περί τίνος πρόκειτε γιατί εγώ δεν κατάλαβα... Edited February 23, 2011 by Gdrdasky Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamalien Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 (edited) Παιδιά καλησπέρα έχω το s8500 και θέλω να κάνω αναβάθμιση μέσω KIES αλλά μου λέει οτι δεν είναι δυνατή η ενημέρωση αυτής της έκδοσης S8500XXJF3/S8500OXCJF3 (DBT) καμιά βοήθεια ευχαριστώ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited February 23, 2011 by mamalien Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Συνδέεις το κινητό στο pc επιλέγεις mass storage από το κινητό και κάνεις copy paste την ταινία από τον φακελό της στην κάρτα μνήμης... To bada 1.2 με true multitasking Από το 0:14 εώς το 0:24 λέει κάτι για κάποιον περιορισμο,όποιος καταλάβει τι ακριβώς είπε να μας πει περί τίνος πρόκειτε γιατί εγώ δεν κατάλαβα... bada 2.0 θες να πεις.... Λεει απλως πως ο μονος περιορισμος ειναι οτι, αν δεν υπαρχει αρκετη μνημη για να σηκωνει και αλλες εφαρμογες δεν θα γινετε να ανοιξεις και αλλη. ** Ο φιλος που λεει για ταινια 1080p δεν θα σου την παιξει ...... μεχρι 720 ανοιγει.. Τωρα δεν ξερω αν γινεται κατι με το kies ...... μηπως μπορει να την μετατρεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Ναι 2.0 εννοούσα... Ωραία καλό αυτό,τέλος ο περιορισμός του να μην μπορείς να τρέξεις παραπάνω από μια κατεβασμένη εφαρμογή ταυτόχρονα! Πάντως τα mkv δεν θέλουν μετατροπή παίζουν κανονικά... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Ναι 2.0 εννοούσα... Ωραία καλό αυτό,τέλος ο περιορισμός του να μην μπορείς να τρέξεις παραπάνω από μια κατεβασμένη εφαρμογή ταυτόχρονα! Πάντως τα mkv δεν θέλουν μετατροπή παίζουν κανονικά... ναι ..... το καλοκαιρι λεν θα ειναι ετοιμο....... παντως υπαρχουν πολες αλλαγες στην 2.0 και το bada γινεται πιο πληρες. Τα mkv παιζουν αλλα μεχρι 720p . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros4 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Το ίδιο πρόβλημα μου εμφάνισε και μένα. Η λύση που βρήκα ήταν να το συνδέω στον υπολογιστή ή στο φορτιστή, να κάνω τερματισμό. Έπειτα από λίγο εμφάνιζε ένα εικονίδιο με μπαταρία και μετά από λίγο δείχνει ότι φορτίζει. Τότε πατάω το πλήκτρο ενεργοποίησης του κινητού και λειτουργεί κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να κουβαλάω μαζί μου ένα καλώδιο USB μήπως και κατά λάθος σβήσει το κινητό για να το ξαναξεκινήσω! Τελικά το έστειλα στη samsung. Μάλλον θα πρέπει κι εσύ να κάνεις το ίδιο. Δε μπορούσα να το έχω πάντα ανοικτό, γιατί μετά όπως και εσύ, χρειαζόμουνα καλώδιο usb και pc για να το ανοίξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Παιδιά το καπάκι της μπαταρίας έχει τζόγο ή είναι σταθερό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito1975 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Παιδιά το καπάκι της μπαταρίας έχει τζόγο ή είναι σταθερό? Σταθερότατο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση. Είχα δεί σε βίντεο οτι κουμπώνει καλά αλλά έπιασα σήμερα ένα αληθινό Wave στην Cosmote και εξήχε κάπως. Μάλλον δεν το είχαν κουμπώσει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση. Είχα δεί σε βίντεο οτι κουμπώνει καλά αλλά έπιασα σήμερα ένα αληθινό Wave στην Cosmote και εξήχε κάπως. Μάλλον δεν το είχαν κουμπώσει καλά. Όχι μια χαρά το είχαν κουμπώσει. Όντως εξέχει λίγο, στην πλευρά που έχει το κουμπάκι που το απελευθερώνει! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbigpr50 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Αντιμετοπιζω ενα προβλημα αυτο το καιρο το οποιο εχει ξανα αναφερθει αλλα οσο και αν εξαψα δε μπορεσα να βρω τη σελιδα.. Μ τελειωνει απιστευτα γρηγορα η μπαταρια.. μερα δε κραταει.. και να μη χρησιμοποισω το κινητο αυτη θα αδειαζει... παιφτει κατακορυφα... χωρις να εχω καμι εφαρμογη ανοιγμενη χωρις τιποτα... Το κακο αρχισε οταν προσπαθουσα να ''krakaro'' το sygic και συνδεα και αποσυνδεα συνεχεια το κινητ με τον υπολογιστη... Δε ξερω τι συμβαινει παντως το sygic σα προγρταμμα δε φταει.. εγω πιστευω μηπως επειδη το συνδεα και το ξεσυνδεα συνεχεια το κιντο επαθε τιποτα.. επειδη ξερω οτι αυτες οι μπαταριες κρατανε κατι σαν μνημη και τωρα δε μου φορτιζει εντελωσ ( λεω εγω τωρα ΜΗΠΩΣΣ).. αν και η φορτιση τ ακομα και τωρα κραταει 3-4 ωρες... αν καποιος μπορει να με βοηθησει ας μου στειλει.. Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Αντιμετοπιζω ενα προβλημα αυτο το καιρο το οποιο εχει ξανα αναφερθει αλλα οσο και αν εξαψα δε μπορεσα να βρω τη σελιδα.. Μ τελειωνει απιστευτα γρηγορα η μπαταρια.. μερα δε κραταει.. και να μη χρησιμοποισω το κινητο αυτη θα αδειαζει... παιφτει κατακορυφα... χωρις να εχω καμι εφαρμογη ανοιγμενη χωρις τιποτα... Το κακο αρχισε οταν προσπαθουσα να ''krakaro'' το sygic και συνδεα και αποσυνδεα συνεχεια το κινητ με τον υπολογιστη... Δε ξερω τι συμβαινει παντως το sygic σα προγρταμμα δε φταει.. Πατα *#8740# στο πληκτρολογιο. Υπαρχουν 2 mode το ap και το cp . Στο ap mode δεν τρωει τοση μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Πατα *#8740# στο πληκτρολογιο. Υπαρχουν 2 mode το ap και το cp . Στο ap mode δεν τρωει τοση μπαταρια. έχω την εντύπωση πως αυτό που του χρειάζεται είναι το καλιμπράρισμα της μπαταρίας αλλά δεν θυμάμαι τι πατάς στο πληκτρολόγιο για να το κάνεις την ώρα που φορτίζεις...αν ψάξεις μερικές σελίδες πίσω θα το βρείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μπαταρία. Κάνω μεν λίγη χρήση αλλά νομίζω ότι η διάρκεια της είναι πολύ καλή έτσι κι αλλιώς. Φόρτιση Σάββατο βράδυ. Ανοίγω Κυριακή μεσημέρι το κινητό και από τότε μέχρι τώρα(Παρασκευή απόγευμα) το κλείνω μόνο τη νύχτα. Εχω 37% ακόμα τώρα. Καλά δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 έχω την εντύπωση πως αυτό που του χρειάζεται είναι το καλιμπράρισμα της μπαταρίας αλλά δεν θυμάμαι τι πατάς στο πληκτρολόγιο για να το κάνεις την ώρα που φορτίζεις...αν ψάξεις μερικές σελίδες πίσω θα το βρείς. Δές εδώ φίλε μου : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3484322#post3484322 σχόλιο #5771 Εγώ απο τότε που έκανα calibration στην μπαταρία με αυτόν τον τρόπο η διάρκεια της απο 3-4 μέρες πήγε στις 5-6 και μερικές φορές 7 μέρες ! Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts