sonakiasfun Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Παιδια την βοηθεια σας.Εχω την εκδοση S8500XXJG5/S8500OXCJG4(COS).Το τηλεφωνο ειναι αγορασμενο απο Κωτσοβολο.Αλλα δεν μπορω να κανω αναβαθμιση.Τι μπορω να κανω?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 3)Οπως είπε ο φίλος πιο πανω πατας το πλήκτρο μείωσης εντασης και το βουλωνει:p 7)Πας στους λογαριασμούς > επιλέγεις το συμβολο για ρυθμήσεις πανω απο το facebook και επιλέγεις καθε πόση ωρα να κανει ανανέωση Eλπίζω να είναι ικανοποιητικες οι απαντησεις μου :) μονο το 3 που λες ειναι μια λειτουργια που δεν ηξερα το 7 σου δουλεψε εσενα?εμενα οχι για ολα τα αλλα το κινητο ΔΕΝ εχει λειτουργιες!!!εσυ απλα μας ειπες τα αυτονοητα ευχαριστω παντως επισης παω προφιλ ηχου-κανονικο-τυπος ειδοπ.-μελωδια το επιλεγω ορισμος κτλ... οταν με καλει καποιος τα πρωτα 2 δευτερολεπτα του ηχου ειναι χαμηλης εντασης κ μετα κανονικα..μονο σε μενα γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 ετσι γίνεται σε όλα τα samsung εδώ και μερικά χρόνια. Ξεκινάει σιγά η μελωδία και δηναμώνει. Θα το συνηθίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 όσον αφορά τη σίγαση ρε παιδιά όταν σε καλούν, υπάρχει ρύθμιση στο κινητό που όταν το γυρίσεις "μπρούμητα" αυτό μπαίνει αυτόματα σε σίγαση... δε χρειάζετε να πατάς κουμπιά (άλλες εποχές αυτές! χεχε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepwr Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 (edited) Πατωντας *#1234# το κινητο μου βγαζει <SW VER> S8500BUJF1 <CSC VER> S8500VFGJF1 Ποια ειναι τα σταδια για να κανω αναβαθμιση για 1.2? Εχω διαβασει αρκετα ποστ ρε παιδια αλλα δε λεει καπου αναλυτικα και με βηματα 1,2,3 απο εσας που ξερετε ποια ειναι τα σταδια για να κανεις τη πολυποθητη αναβαθμιση. πχ - το κινητο μου ειναι αγορασμενο απο vodafone.πρεπει να κανω debranded πρωτα και μετα να κανω αναβαθμιση?πως γινεται το debranded? - ποιο κιες να χρησιμοποιησω.απο οτι καταλαβα το 1.5.3 ειναι καλυτερο? - τι χρειαζεται να κατεβασω απο το δικτυο?πχ ο Οδηγός Ξεκλειδώματος Αναβάθμισης του Samsung Wave μέσω του Kies ειναι αναγκαιος? - για να κανεις αναβαθμιση χρειαζεται να εχεις πανω στο κινητο τη καρτα μνημης? - και κατι απιστευτες λεπτομερεις , σε καποιο ποστ διαβασα για να κανεις αναβαθμιση πρεπει πριν ξεκινησεις να βαλεις το default θεμα του κινητου... Εχει πολλα ποστ με πληροφοριες αλλα ειναι διασκορπισμενες και χωρις σειρα.Και παρατηρω το εξης αρνητικο.Αυξανονται και πληθαινουν οι σελιδες συνεχεια με επαναλαμβανομενες ερωτησεις απο απορημενους σαν και μενα και στο τελος αναβαθμιση δε μπορεις να κανεις.Γιατι απλα δε ξερεις τη σειρα και τα βηματα!!! Θα βοηθουσε παρα παρα πολυ καποιος που το εχει κανει και ξερει , να γραψει βημα βημα τη διαδικασια για να κανεις αναβαθμιση σε bada 1.2...Και πιστεψτε με θα το χρησιμοποιησει πολυς κοσμος και θα ευγνομωνει!!!! Edited February 2, 2011 by georgepwr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agstamy Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Καλημέρα, Έχει κανένας πρόβλημα με το GPS. Την πρώτη φορά που το δοκίμασα με το route66 κλέιδωσε σε 4-5 λεπτά. Από τότε με τίποτα. Χθές το κραταγά ανοιχτό με το route66 καθώς περπαταγα και δεν έβρισκε τίποτα !!! Any help ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bada Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Πατωντας *#1234# το κινητο μου βγαζει <SW VER> S8500BUJF1 <CSC VER> S8500VFGJF1 Ποια ειναι τα σταδια για να κανω αναβαθμιση για 1.2? Εχω διαβασει αρκετα ποστ ρε παιδια αλλα δε λεει καπου αναλυτικα και με βηματα 1,2,3 απο εσας που ξερετε ποια ειναι τα σταδια για να κανεις τη πολυποθητη αναβαθμιση. πχ - το κινητο μου ειναι αγορασμενο απο vodafone.πρεπει να κανω debranded πρωτα και μετα να κανω αναβαθμιση?πως γινεται το debranded? - ποιο κιες να χρησιμοποιησω.απο οτι καταλαβα το 1.5.3 ειναι καλυτερο? - τι χρειαζεται να κατεβασω απο το δικτυο?πχ ο Οδηγός Ξεκλειδώματος Αναβάθμισης του Samsung Wave μέσω του Kies ειναι αναγκαιος? - για να κανεις αναβαθμιση χρειαζεται να εχεις πανω στο κινητο τη καρτα μνημης? - και κατι απιστευτες λεπτομερεις , σε καποιο ποστ διαβασα για να κανεις αναβαθμιση πρεπει πριν ξεκινησεις να βαλεις το default θεμα του κινητου... Εχει πολλα ποστ με πληροφοριες αλλα ειναι διασκορπισμενες και χωρις σειρα.Και παρατηρω το εξης αρνητικο.Αυξανονται και πληθαινουν οι σελιδες συνεχεια με επαναλαμβανομενες ερωτησεις απο απορημενους σαν και μενα και στο τελος αναβαθμιση δε μπορεις να κανεις.Γιατι απλα δε ξερεις τη σειρα και τα βηματα!!! Θα βοηθουσε παρα παρα πολυ καποιος που το εχει κανει και ξερει , να γραψει βημα βημα τη διαδικασια για να κανεις αναβαθμιση σε bada 1.2...Και πιστεψτε με θα το χρησιμοποιησει πολυς κοσμος και θα ευγνομωνει!!!! Mέσω Kies 1.5.1 κανέ την αναβάθμιση όπως σου λεέι το αρχείο που επισυνάπτω. Με αύτη την διαδικασία και πάντα με Kies 1.5.1 θα μπορείς να κάνεις αναβάθμισή του κινητόυ στην τελευταία έκδοση. ( Για να δουλεύει το update με νέοτερη έκδοση Kies η να κάνεις unbrand το κίνητο θές άλλη διαδικασία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) Παιδιά θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή για Backup για το Wave S8500; Όταν κάνουμε Firmware Update πρέπει να κάνουμε επαναφορά επαφών κ.λ.π.; Edited February 3, 2011 by pfg Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaggelo Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 @georgepwr Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό για να αλλάξεις μόνιμα το product code του wave. Μετά από αυτό γίνονται όλες οι αναβαθμίσεις κανονικά με οποιοδήποτε kies ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laden Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Τελικά όμως όλα τα ΔΕΝ που λες τι νόημα έχουν; Όχι δεν υπάρχει πλήκτρο για άμεση σίγαση αλλά αναποδογυρίζοντας το κιν το κάνει. Όχι δεν μπορεί να συνδεθεί σε USB και να μην φορτίζει, αλλά δεν έχει και κάποιο νόημα. Οπότε προς τι όλα τα ΔΕΝ που γράφεις; Αν είναι η προσωπική σου εκτίμηση του τι θα έπρεπε να κάνει και πως θα έπρεπε να το κάνει, γράψε αυτό. Αλλά μην απαγορεύεις με κόκκινα γράμματα στους υπόλοιπους να σχολιάσουν και αυτοί με αφορμή το μήνυμά σου. Αυτός είναι ο σκοπός του φορουμ η ανταλλαγή απόψεων... Υπαρχει πληκτρο σιγασης και απορω πως δεν το γνωριζετε οδηγιες δε διαβασε κανενας? Πατας το πληκτρο μειωσης της εντασης (-) συνεχομενα για 2 δευτ Τα πληκτρα της εντασης βρισκονται στα αριστερα του τηλεφωνου σε περιπτωση που ουτε αυτο γνωριζετε Επιτελους εχω αγανακτησει με ολες αυτες τις μπουρδες που διαβαζω τοσους μηνες για το τηλεφωνο Παρτε το χαμπαρι το GT-S8500 ειναι ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΑ!!!!! και οποιος εχει αντιθετη αποψη ας το πεταξει να δουμε τι καλυτερο θα βρει μηπως κανενα BETA τηλεφωνο απο τα εργαστηρια της ΝΑΣΑ αν και νομιζω ουτε με κατι τετοιο δε θα ειναι ικανοποιημενος ΟΥΦ ξαλαφρωσα Παράθεση Up The Irons \m/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Υπαρχει πληκτρο σιγασης και απορω πως δεν το γνωριζετε οδηγιες δε διαβασε κανενας? Πατας το πληκτρο μειωσης της εντασης (-) συνεχομενα για 2 δευτ Τα πληκτρα της εντασης βρισκονται στα αριστερα του τηλεφωνου σε περιπτωση που ουτε αυτο γνωριζετε Επιτελους εχω αγανακτησει με ολες αυτες τις μπουρδες που διαβαζω τοσους μηνες για το τηλεφωνο Παρτε το χαμπαρι το GT-S8500 ειναι ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΑ!!!!! και οποιος εχει αντιθετη αποψη ας το πεταξει να δουμε τι καλυτερο θα βρει μηπως κανενα BETA τηλεφωνο απο τα εργαστηρια της ΝΑΣΑ αν και νομιζω ουτε με κατι τετοιο δε θα ειναι ικανοποιημενος ΟΥΦ ξαλαφρωσα συμφωνώ...ΑΜΑΝ πια με αυτές τις "αδικαιολόγητες" επιθέσεις στο κινητό για πράγματα τα οποία δεν ξέρουν απλά κάποιοι..αν δεν ξέρεις ρωτάς και μετά κρίνεις.. επίσης ΜΗΝ ξεχνάμε πως το κινητό έχει ένα καινούριο λειτουργικό σύστημα το οποίο μόνο στάσιμο δεν είναι..είναι εξελίσημο και αυτό φαίνεται..το iphone που όλοι λένε έχει πολλά χαζά μείων και αυτό το ξέρουν όλοι..ΟΣΟΙ και το λέω ειλικρινά αυτό μα ΟΣΟΙ φίλοι μου το έχουν και έκαναν πρόχειρες συγκρίσεις στην χρήση και την σταθερότητα της συσκευής απογοητεύτηκαν που έδωσαν 600+ ευρώ ! ! ! για την οθόνη δεν το συζητάμε καν... αυτά τα ολίγα για αρχή..όταν βρώ χρόνο και αφορμή θα πω και άλλα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Όσοι αγοράσατε το κινητό δεν είδατε προηγουμένως τι έχει και τι δεν έχει; Δόξα τον Θεό, υπάρχουν ένα σωρό πηγές ενημέρωσης με αποκορύφωμα τις οδηγίες χρήσεως που μπορεί ο καθένας να κατεβάσει απ'την επίσημη ιστοσελίδα, να τις ανοίξει στον υπολογιστή του και να ενημερωθεί πλήρως για το τι λειτουργίες περιέχονται σε μια συσκευή. Το θεωρώ τελείως χαζό να διαμαρτυρόμαστε κατόπιν εορτής, σαν παιδάκια που το Goody's junior είχε δώρο αυτοκινητάκι αντί για στρατιωτάκι.:rolleyes: Τέλος, ο καθένας έχεις τις ανάγκες του. Υπάρχουν εκατομμύρια υποψήφιοι αγοραστές. Θα έπρεπε η οποιαδήποτε εταιρία να μεριμνήσει ξεχωριστά για τον καθένα; Και μένα με ενοχλεί που σε HSPA δίκτυο δε δείχνει H όπως τα SE, αλλά 3G+. Είναι έλλειψη αυτό; Τέλος πάντων, back to topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 παιδες εχω το εξης περιεργο....η μπαταρια μ ειναι γυρω στο 6% αλλα δν μ χτυπαει η ειδοποιηση για χαμηλη μπαταρια!!αυτο αλλαξε με την 1.2 η ειναι κολλημα του κινητου μου?? Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laden Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 συμφωνώ...ΑΜΑΝ πια με αυτές τις "αδικαιολόγητες" επιθέσεις στο κινητό για πράγματα τα οποία δεν ξέρουν απλά κάποιοι..αν δεν ξέρεις ρωτάς και μετά κρίνεις.. επίσης ΜΗΝ ξεχνάμε πως το κινητό έχει ένα καινούριο λειτουργικό σύστημα το οποίο μόνο στάσιμο δεν είναι..είναι εξελίσημο και αυτό φαίνεται..το iphone που όλοι λένε έχει πολλά χαζά μείων και αυτό το ξέρουν όλοι..ΟΣΟΙ και το λέω ειλικρινά αυτό μα ΟΣΟΙ φίλοι μου το έχουν και έκαναν πρόχειρες συγκρίσεις στην χρήση και την σταθερότητα της συσκευής απογοητεύτηκαν που έδωσαν 600+ ευρώ ! ! ! για την οθόνη δεν το συζητάμε καν... αυτά τα ολίγα για αρχή..όταν βρώ χρόνο και αφορμή θα πω και άλλα :pΚαι μιας και αρχισαμε για τις δυνατοτητες του wave αυτο το εχει προσεξει κανεις? Παράθεση Up The Irons \m/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Και μιας και αρχισαμε για τις δυνατοτητες του wave αυτο το εχει προσεξει κανεις? το bada εχει αρκετες καινοτομιες που θα αντιγραφουν σιγουρα απο αλλους κατασκευαστες...οι οποιες ελειψεις ειναι ευκολο να προστεθουν αρκει να το θελει η samy.... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Υπαρχει πληκτρο σιγασης και απορω πως δεν το γνωριζετε οδηγιες δε διαβασε κανενας? Πατας το πληκτρο μειωσης της εντασης (-) συνεχομενα για 2 δευτ Τα πληκτρα της εντασης βρισκονται στα αριστερα του τηλεφωνου σε περιπτωση που ουτε αυτο γνωριζετε Επιτελους εχω αγανακτησει με ολες αυτες τις μπουρδες που διαβαζω τοσους μηνες για το τηλεφωνο Παρτε το χαμπαρι το GT-S8500 ειναι ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΑ!!!!! και οποιος εχει αντιθετη αποψη ας το πεταξει να δουμε τι καλυτερο θα βρει μηπως κανενα BETA τηλεφωνο απο τα εργαστηρια της ΝΑΣΑ αν και νομιζω ουτε με κατι τετοιο δε θα ειναι ικανοποιημενος ΟΥΦ ξαλαφρωσα Πράγματι το wave είναι τηλεφωνάρα! Και από θέμα hardware είναι ότι καλύτερο στην καλύτερη τιμή... Σαν smartphone όμως δεν πείθει μπροστά στο android και το iOS... Και αυτό λόγο των λίγων εφαρμογών... Από σταθερότητα,ταχύτητα και ευκολία χρήσης τα πάει περίφημα,δεν έχω κανένα παράπονο...και ευτυχώς δεν σε περιορίζει στην ανταλλαγή δεδομένων (iOS & Wp7)...Όμως λίγο υψηλότερο επίπεδο παραμετροποίησης του κινητού θα ήταν ευπρόσδεκτο... Εκεί που το bada χάνει πολύ είναι ο browser του... Η εμπειρία του browsing δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική αν σκεφτούμε πως και το galaxy s με τον ίδιο επεξεργαστή τα πάει πολύ καλύτερα και υποστηρίζει και full flash content... Από εκεί και πέρα έχει το άλλο το σπαστικό που δεν σε αφήνει να κατεβάζεις ότι αρχείο θέλεις αλλά σε περιορίζει μόνο σε εικόνες,τραγούδια και βιντεο... Και τέλος το άλλο το σπαστικό οπού ο browser ρυθμίζει την φωτεινότητα το 4 με το έτσι θέλω... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 νομιζω υπαρχουν κατι browser se java αν δεν κανω λαθος κατι οπερα καπως ετσι...αξιζουν τιποτα αυτοι? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Όχι είναι ακόμα χειρότεροι...o opera είναι καλύτερος μόνο όταν μπαίνεις από gprs internet που κατεβάζει λιγότερα δεδομένα... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Και μιας και αρχισαμε για τις δυνατοτητες του wave αυτο το εχει προσεξει κανεις? να προσθεσω και γω μια δυνατοτητα που την ανακαλυψα προχτες: οταν βρισκομαστε στις επαφες, σερνοντας μια επαφη προς τα αριστερα στελνουμε sms, σερνοντας προς τα δεξια πραγματοποιουμε κληση φανταζομαι αυτο ολοι λιγο εως πολυ το γνωριζουμε :) αυτο που ανακαλυψα ειναι οτι μπορει να συμβει κατι αντιστοιχο στο mp3 player: ανοιγουμε το mp3 player και παμε πχ. στο tab "καλλιτεχνες" αν συρουμε το δαχτυλο προς τα αριστερα πανω σε εναν καλλιτεχνη δινουμε εντολη να παιξει ολα τα τραγουδια του!! :D αντιστοιχα το ιδιο γινεται στα αλμπουμ και στις λιστες αναπαραγωγης!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Για ρίξτε μια μάτια στο samsung apps του κινητού ....... εμένα μου βγάζει στα νέα μια εφαρμογή που είναι επί πληρωμής :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Καλησπέρα παίδες. Μια απορία σαν καινούριος του φόρουμ. Εγώ π.χ. θέλω να εγκαταστήσω το Picsel Smart Office στο κινητό. Έχω βρει το spoofed αρχείο, αλλά πώς να το κατεβάσω μέσω του Kies το αυθεντικό αφού ζητάει χρήματα...... και μετά να το αντικαταστήσω με το spoofer?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) ρε παιδιά, τί είναι το spoofed ??? by the way, στην εφαρμογή επι πληρωμή που λέει ο φίλος πατάω αγορά και πιστωτική κάρτα και μετά ζητάει να μπεί σε ένα από τα μαιλ που έχω πάνω. Δεν ξέρω τι κάνει μετά. Πάντως στις paid λεει το γνωστό. Εγώ δεν έχω βάλει ακόμα την 1.2 αν έχει κάποια σχέση. Edited February 3, 2011 by jjuuveve Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 To spoof είναι "σπασμένη" εφαρμογή. Αλλά πώς γίνεται να το κάνεις στις paid εγαρμογές?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 παιδια ακουστε με.. κανετε ολη τη διαδικασια και στη συνεχεια πατε στο σαμσουνγκ απς απο το κινητο και την ξεκινατε απο εκει...οταν εχεις ηδη κατεβασμενη μια εφαρμογη λεει:εκκινηση...ετσι γινεται! εχω βαλει το asssasins creed altair chronicles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niktaf Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 @georgepwr Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό για να αλλάξεις μόνιμα το product code του wave. Μετά από αυτό γίνονται όλες οι αναβαθμίσεις κανονικά με οποιοδήποτε kies ;) Δεν πρέπει πρώτα να κάνει το κινητό unbranded? Γιατι στον οδηγό λέει ότι πρώτα εκανε το κινητο unbranded και μετα αλλαξε το product code. Ρωτάω γιατι μ' ενδιαφέρει και μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts