Jump to content

agstamy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by agstamy

  1. Με την τριτη σε μενα ξεκινησε το download
  2. Πώς καταλαβαίνεις αν έχεις custom recovery ?
  3. Καλησπέρα, Τα έκανα όλα τα βήματα εκτός από το universal_root ιμαγε φλασαρισμά. Θα αναφέρω εμπειριες αργότερα.
  4. Καλημέρα, Φλάσαρα στο xoom tin eos2 update ακολουθώντας τα παρκάτω: 1) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1242241 Χωρίς όμως να το κάνω root 2) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1484770 Και είμαι σε 4.0.4 !!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ τα DATA & CACHE
  5. Έγω σύνδεσα το πρωι και τιπότα , ενώ τώρα που το διαβάσα στο twitter έχω ήδη ξεκινήσει !!!
  6. Έχω το εταιρικό μου τώρα, το οποίο είναι Windows Phone (ΩΧ έιπα την κακία την λέξη :lol:) και θα μέινω έδω τώρα. Πάντω το Find My Phone δουλεύει για Ελλάδα.
  7. Καλημέρα σε όλους, Με λύπη μου αποχωρώ από το συγκεκριμένο φίορουμ γιατι μοθ έκλεψαν ένα απο τα καλύτερα κινητά που έιχα ever. Κρίμα που to Samsung Dive δεν παίζει ακομά Ελλάδα ώστε να έχω ελπίδες να το βρώ.
  8. Και γώ το ίδο αντιμετωπίζω απο χθές που έκανα το update !!!
  9. Έγω το GPS Status δεν το ΄λεχω δει να πίανει σήμα !!! Το Σάββατο το δοκίμασα με το BADA Tracker , μετά από 3λεπτο περίπου έπιασε σήμα ... και αρκετούς δορυφόρους. Το κλείνω , ανοίγω GPS Status πατάω start και τίποτα για όσο περίμενα (κανά 3λπετο επίσης). Αυτά
  10. Εγώ το δοκίμασα το ΣΚ με το Bada Tracker. Έπιασε σήμα σε ένα 3λεπτο περίπου.
  11. Είχα πει όταν το πήρα ότι είναι iphone killer. Μετά από μια βδομάδα χρήσης , τείνει να γίνει iPhone Terminator !!! Θα ήθελα λίγο περισσότερα ενημέρωτικά ελλήνικά sites. Και επίσης δεν έχω τεστάρει το GPS καλά, αλλά γιατί νομίζω ότι τρώει κάποια κολήματα. Και εγώ πήρα την Toshiba που λεει ο jaggelo , από τα MULITRAMA όταν το πήρα. Μια χαρα συνεργάζεται.
  12. Καλημέρα, Έχει κανένας πρόβλημα με το GPS. Την πρώτη φορά που το δοκίμασα με το route66 κλέιδωσε σε 4-5 λεπτά. Από τότε με τίποτα. Χθές το κραταγά ανοιχτό με το route66 καθώς περπαταγα και δεν έβρισκε τίποτα !!! Any help ?
  13. VPN CLient ? Καλό δεν θα ήταν να υπάρχει !!!
  14. Οκ την έβαλα ... και συνεχίζω το ψαξιμο ... :) Υπάρχει VPN client για το WAVE ?
  15. Κατέβασα το KIES 1.5.3.10103_102 από το Ελλήνικό Site υποστήριξης. Με το που σύνδεσα το Wave μου έβγαλε αναβάθμιση: Τρέχουσα έκδοση : S8500XXJH3/S8500OXCJH1 Νέα Έκδοση: S8500XXJL2/S8500OXCJL1 Παώ για 1.2 ? Το δεύτερο τι σημαίνει ?
  16. Απλά ρωτάω γιατί διάβασα ότι υπήρχαν ορισμένα προβλήματα με την 1.2 Με το Samsung Account τι γίνετε ? Δεν μπορώ να κάνω account απο το internet !!
  17. Καλημέρα σε όλους. Από το ΣΚ είμαι κάτοχος του S8500. Το κιν, είναι απίστευτο , πολύ γρήγορο και αρκετά ομόρφο. Ερχόμενος από το S5600 το touch μου φένεται αιώνες μπροστά. Πιστέυω ότι τα βάζει άνετα με το iphone4. Τέλος πάντων , αν δεν παινέψεις και τα γένια σου :D Να ρωτήσω και γω κάτι : Το πήρα από Mulitrama σκέτη συσκευή. Οπότε είναι unbranded. Έχω την έκδοση BADA 1.0.2 1008191645LISS8500XXJH3 Αξίζει να πάω στην 1.2 η να το δουλέψω λίγο έτσι και να πάω μετά. Δεν έχω βάλει ακομά το kies. Επίσης παρατήρησα οτίο από το κιν. δεν μπορώ να κάνω Samsung Account. Έχει σχεσή με την Ελλάδα αυτό ή να προσπαθήσω να κάνω από NET. Θα αρχίσω τώρα να διαβάζω το FAQ και να το Thread για εφαρμογές. 2)
  18. Χρησιμοποιησε τον οδηγο: *Oδηγός εγκατάστασης skins by a40ntistos με το SkiMan.exe είναι πολύ ευκολο !!!
  19. Λοιπον μετα απο restart του pc και ξαναεγατασταση του rsd δουλευει !!! Πριν το restart και την επανεγκατασταση το rsd δεν εβρισκε τιποτε απο το τηλεφωνο !!!! ουε emei ουτε τιποτα τωρα επεξε κανονικα και εχω ελληνικα και το πιο καινουργιο software !!! Οποιος θελει να μου να ανεβασω καπου το prog ωστε να παρουν νεο software και μετα να ξαναβάλει ελληνικά !!!
  20. Εκανα αναβαθμιση απο το online συστημα ... το οποιο σου βαζει και κατεβαζεις ενα προγραμμα και το τρεχεις που βρισκει τον provider (εγω ειχα softare e-plus) και μου κατεβασε το αντοιστοιχο !!! Ασχετα αν εκει ειχα διαλεξει vodafone uk !!! Εκανα restart το pc και ξαναπροσπαθω τωρα !!!
  21. Σε οποιοδηποτε file !!!
  22. Το RSD βγαζει error εκει που λεει creating image !!!!
  23. R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang0031_reflash_MOTOX.shx αυτο προσπαθω να βαλω !!!
  24. Καλημερα σε ολους ... σημερα την πατησα ... εκανα software update με το tool της motorla ... και περασα καινουργια εκδοση software ... αλλα δεν εχει ελληνικα !!! Προσπαθησα με το rsd lite 2.7 να περασω το 0031 language package αλλα πεταει error το rsd lite και δεν το περναει !!! Μηπως θα πρεπει να ψαξω να βρω languge package συμφωνα με ην εκδοση software που περασα ?
×
×
  • Create New...