Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εδώ φίλε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=265254&page=370 στο ποστ 5544 έχω γράψει έναν οδηγό , το ανέβασα και σε PDF αρχείο , αλλά χάθηκε μέσα στο πλήθος τον ποστ , και αφού δεν συνγγινηθηκε κανένας υπεύθυνος οστε να το βάλει στα Faq, θα ξαναχαθη.

Τον οδηγό σου τον χρησιμοποίησα σε μία έκδοση του nimbuzz (πριν του περάσω την τελευταία έκδοση που έχω τώρα). Είχε όμως κάποια προβληματάκια σε landscape mode. Συγκεκριμένα, αν μιλούσες με 3 ξεχωριστά άτομα για παράδειγμα, στην οθόνη του chat (και πάντα σε landscape mode) δεν έπιαναν οι χρήστες όλο το πλάτος του κινητού, αλλά καταλάμβαναν το χώρο ίσο με αυτόν όταν το έχεις σε portrait mode. Επίσης, σε landscape mode στο chat κάτω κάτω που έχει τα κουμπιά για menou και back, πατώντας τα δεν έκαναν τίποτα. Έπρεπε να γυρίσεις όρθιο το τηλέφωνο (portrait) για να πατηθούν αυτά τα δύο κουμπιά.

Κάτι είχα κάνει μία φορά, δε θυμάμαι τι ακριβώς ή ελαχιστοποίηση της εφαρμογής ή πατώντας το μενού, και λειτουργούσαν και τα δύο κουμπιά αλλά και έπιαναν οι επαφές που μιλούσες όλο το πλάτος της οθόνης. Όμως δεν το ξανακατάφερα.

Για αυτό ρώτησα αν έχει native υποστήριξη για landscape ώστε να μην παρατηρούνται αυτά τα ενοχλητικά προβλήματα.

Πάντως, θα τον δοκιμάσω τον οδηγό σου και στην καινούρια έκδοση που έβαλα και θα αναφέρω πώς λειτουργεί.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι απαραίτητα. Μπορείς να το ρυθμίσεις να γίνεται χειροκίνητα ο έλεγχος για email Πηγαίνοντας (αφού δημιουργήσεις τον exchange Λογαριασμό) στο Μενού-Λογαριασμοί-exchange ActiveSync email-γρανάζι-Πρόγραμμα αιχμής και πρόγραμμα εκτός αιχμής, το βάζεις χειροκίνητα.

Οπότε όταν θες να ελέγξεις για email πας Μενού-Λογαριασμοί-exchange ActiveSync email σου, και πατάς το "συγχρονισμός τώρα" στο κάτω μέρος.

Εχω hotmail και θέλω όταν είμαι μακριά απο τον υπολογιστή μου να μπορώ να ενεργοποιώ το push mail ώστε να ενημερώνομαι διαρκώς για τα νέα μηνύματα.

Εβαλα exchange ActiveSync για το hotmail μου.

Υπάρχει τρόπος να βλέπω μόνο τα καινούρια email του λογαριασμού μου;

Βρήκα ότι μπορώ να χρησιμοποιώ το αντίστοιχο widget που έχει η samsung deafult στο wave ώστε να κάνω το συγχρονισμό στιγμιαία ή μπορώ να πατήσω "έναρξη" και μένει stand-by μέχρι να πατήσω το "διακοπή". Εχω ορίσει "push mail" εκεί που επιλέγεις πχ 5' , χειροκίμητα κλπ.

Ομως λειτουργεί ΟΚ μόνο αν έχω επιλέξει πχ συγχρονισμό για ολόκληρη τη μέρα στο μενού. Αν δεν επιλέξω τίποτα δεν λειτουργει το push. Δεν υπάρχει λύση να παίρνω μόνο τα αδιάβαστα όταν έρχονται και όχι όλης της μέρας τα μηνύματα;

Edited by fonzi

Βρήκα ότι μπορώ να χρησιμοποιώ το αντίστοιχο widget που έχει η samsung deafult στο wave ώστε να κάνω το συγχρονισμό στιγμιαία ή μπορώ να πατήσω "έναρξη" και μένει stand-by μέχρι να πατήσω το "διακοπή". Εχω ορίσει "push mail" εκεί που επιλέγεις πχ 5' , χειροκίμητα κλπ.

;

ποιο ειναι αυτο το widget?

Καλημέρα σε όλους. Από το ΣΚ είμαι κάτοχος του S8500. Το κιν, είναι απίστευτο , πολύ γρήγορο και αρκετά ομόρφο. Ερχόμενος από το S5600 το touch μου φένεται αιώνες μπροστά. Πιστέυω ότι τα βάζει άνετα με το iphone4.

Τέλος πάντων , αν δεν παινέψεις και τα γένια σου :D

Να ρωτήσω και γω κάτι :

Το πήρα από Mulitrama σκέτη συσκευή. Οπότε είναι unbranded. Έχω την έκδοση

BADA 1.0.2

1008191645LISS8500XXJH3

Αξίζει να πάω στην 1.2 η να το δουλέψω λίγο έτσι και να πάω μετά.

Δεν έχω βάλει ακομά το kies.

Επίσης παρατήρησα οτίο από το κιν. δεν μπορώ να κάνω Samsung Account. Έχει σχεσή με την Ελλάδα αυτό ή να προσπαθήσω να κάνω από NET.

Θα αρχίσω τώρα να διαβάζω το FAQ και να το Thread για εφαρμογές.

2)

Καλημέρα σε όλους. Από το ΣΚ είμαι κάτοχος του S8500. Το κιν, είναι απίστευτο , πολύ γρήγορο και αρκετά ομόρφο. Ερχόμενος από το S5600 το touch μου φένεται αιώνες μπροστά. Πιστέυω ότι τα βάζει άνετα με το iphone4.

Τέλος πάντων , αν δεν παινέψεις και τα γένια σου :D

Να ρωτήσω και γω κάτι :

Το πήρα από Mulitrama σκέτη συσκευή. Οπότε είναι unbranded. Έχω την έκδοση

BADA 1.0.2

1008191645LISS8500XXJH3

Αξίζει να πάω στην 1.2 η να το δουλέψω λίγο έτσι και να πάω μετά.

Δεν έχω βάλει ακομά το kies.

Επίσης παρατήρησα οτίο από το κιν. δεν μπορώ να κάνω Samsung Account. Έχει σχεσή με την Ελλάδα αυτό ή να προσπαθήσω να κάνω από NET.

Θα αρχίσω τώρα να διαβάζω το FAQ και να το Thread για εφαρμογές.

2)

δεν υπαρχη λογος να μην αναβαθμησεις αφου ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα τοσο εμφανιση οσο κ λειτουργειες...οι αλλαγες στο bada 1.2 ειναι μη διακριτες κ απλα κανουν το συστημα να λειτουργει καπως καλυτερα απο οτι πριν...

δεν υπαρχη λογος να μην αναβαθμησεις αφου ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα τοσο εμφανιση οσο κ λειτουργειες...οι αλλαγες στο bada 1.2 ειναι μη διακριτες κ απλα κανουν το συστημα να λειτουργει καπως καλυτερα απο οτι πριν...

Απλά ρωτάω γιατί διάβασα ότι υπήρχαν ορισμένα προβλήματα με την 1.2

Με το Samsung Account τι γίνετε ? Δεν μπορώ να κάνω account απο το internet !!

παιδια καλησπερα,

εχω το κινητο απο τον Οκτωβρη, αγορασμενο απο το eclick.gr.

ειχε απο την αρχη κανονικα εγκατεστημενα τα ελληνικα και λειτουργει γενικα μια χαρα (μονο λιγες φορες μου εχει κανει restart οταν ειχα ανοιχτα περιπου 6 παραθυρα /tab στο dolphin explorer).

βλεπωντας οτι ειναι διαθεσιμο το bada 1.2 ειπα να δοκιμασω σημερα μηπως το αναβαθμιζα αλλα δεν γινεται. ενω εγκατεστησα το kies 2.0 συνδεωντας το τηλεφωνο μου εμφανιζει μηνυμα "Δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευης". Τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου : S8500XXJG5/S8500XCJC4

υπαρχει κανενας τροπος να το αναβαθμισω ??

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Εχω hotmail και θέλω όταν είμαι μακριά απο τον υπολογιστή μου να μπορώ να ενεργοποιώ το push mail ώστε να ενημερώνομαι διαρκώς για τα νέα μηνύματα.

Εβαλα exchange ActiveSync για το hotmail μου.

Υπάρχει τρόπος να βλέπω μόνο τα καινούρια email του λογαριασμού μου;

Ομως λειτουργεί ΟΚ μόνο αν έχω επιλέξει πχ συγχρονισμό για ολόκληρη τη μέρα στο μενού. Αν δεν επιλέξω τίποτα δεν λειτουργει το push. Δεν υπάρχει λύση να παίρνω μόνο τα αδιάβαστα όταν έρχονται και όχι όλης της μέρας τα μηνύματα;

Όχι, θα συγχρονίζουν όλα, αλλά θα φαίνονται διαβασμένα αυτά που έχεις διαβάσει.

Υπάρχει επιλογή για το πόσο πίσω θα κάνει το συγχρονισμό όμως. π.χ. να συγχρονίσει την τελευταία μέρα, 2 μέρες, βδομάδα κτλ.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Κατέβασα το KIES 1.5.3.10103_102 από το Ελλήνικό Site υποστήριξης.

Με το που σύνδεσα το Wave μου έβγαλε αναβάθμιση:

Τρέχουσα έκδοση : S8500XXJH3/S8500OXCJH1

Νέα Έκδοση: S8500XXJL2/S8500OXCJL1

Παώ για 1.2 ?

Το δεύτερο τι σημαίνει ?

Edited by agstamy
Η αναβάθμιση πέτυχε !! . BADA 1.2

Κατέβασα το KIES 1.5.3.10103_102 από το Ελλήνικό Site υποστήριξης.

Με το που σύνδεσα το Wave μου έβγαλε αναβάθμιση:

Τρέχουσα έκδοση : S8500XXJH3/S8500OXCJH1

Νέα Έκδοση: S8500XXJL2/S8500OXCJL1

Παώ για 1.2 ?

Το δεύτερο τι σημαίνει ?

Η νέα έκδοση που σου εμφανίζει είναι η σωστή αν θες να βάλεις την 1.2

Η νέα έκδοση που σου εμφανίζει είναι η σωστή αν θες να βάλεις την 1.2

Οκ την έβαλα ... και συνεχίζω το ψαξιμο ... :)

Αν εννοείς video κλήση μέσω wifi (γιατί κανονική video κλήση μέσω 3G έχει), πιθανότατα να το υποστηρίζει η έκδοση skype που θα βγει για το κινητό...Όσο για voip μέσω wifi, βρες μια σελίδα στο internet που να μπορεί να το κάνει μέσω flash...Όλα τα άλλα υπάρχουν και στο Wave.

Προειδοποιώ για το Nokia C6-01 (αν τυχόν κλίνεις προς τα εκεί) ότι έχει τόσο μικρή μπαταρία (1050mAh) που πραγματικά θέλει γερά νεύρα.

Υπάρχει VPN client για το WAVE ?

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ PRODUCT CODE ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Δές στο θέμα "FAQ". Εκεί έχει οδηγό για να κάνεις το κινητό σου unbranded. Εκεί μέσα έχει οδηγίες. Αν το κινητό το έχεις κάνει ήδη unbranded τότε κάνεις ΜΟΝΟ την αλλαγή του product code κ τίποτα άλλο.

Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1

Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2

Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2

Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0

Exω αντιμετοπιση το εξεις προβλημα

Θελω να αντηκαταστισω την καρατα μνημης του κινητου με μια αλλά και θελω να αντιγράψω τα περιεχομενα της μιας στην αλλη, αλλα οταν φτανει στον folder samsung navigation sto file greece.cmap λεει incorect parameter και κολλαει.

Δοκιμασα και με 2 card readers εκτος τηλεφωνου αλλα τα ιδια.

Μεταονομασα την καταληξη του αρχειου σε .txt παλυ αποτελεσμα τιποτα....

παιδιά καλησπέρα αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει πραγματικά παρακαλώ να με βοηθήσει....έκανα αναβάθμιση στο wave μου μέσω multiloader κι έκανα το λάθος και αντί να βάλω το CSC που υποστηρίζει τα ελληνικά,γιατί είχα πριν ελληνικά κανονικά,έβαλα αυτο που υποστηρίζει τα αγγλικά με αποτέλεσμα να μου σβήσει το ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο,πως μπορώ τώρα να το ξαναπεράσω στο κινητό χωρίς να μου αλλάξει το λειτουργικό που ειναι τώρα 1.2??? ευχαριστω όποιον ενδιαφερθεί εκ των προτέρων!!!
OMEGA JB POWER

παιδιά καλησπέρα αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει πραγματικά παρακαλώ να με βοηθήσει....έκανα αναβάθμιση στο wave μου μέσω multiloader κι έκανα το λάθος και αντί να βάλω το CSC που υποστηρίζει τα ελληνικά,γιατί είχα πριν ελληνικά κανονικά,έβαλα αυτο που υποστηρίζει τα αγγλικά με αποτέλεσμα να μου σβήσει το ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο,πως μπορώ τώρα να το ξαναπεράσω στο κινητό χωρίς να μου αλλάξει το λειτουργικό που ειναι τώρα 1.2??? ευχαριστω όποιον ενδιαφερθεί εκ των προτέρων!!!

Από ότι γνώριζω ελληνικό csc για bada 1.2 δεν κυκλοφορεί ακόμα ή δεν εχώ βρεί. Kάλα είναι να βάλεις κάποια προηγούμενη έκδοση με ελληνικό csc και μετά με το κόλπο της registry και το Κιes 1.51 να πέρασεις την 1.2 κανονικά.

ρε παιδιά λέει για να μπεις απο το κινητό στο software update οτι πρέπει να κάνεις εγγραφή στο samsung account τι εννοεί με αυτό????
OMEGA JB POWER

Παιδες, ποσες περιπου εφαρμογες/παιχνιδια φαινονται τωρα στο Ελληνικο store; Τον Οκτωβρη ηταν μονο καμια 800αριά!

1500 περιπού αυτή την στιγμή

Από ότι γνώριζω ελληνικό csc για bada 1.2 δεν κυκλοφορεί ακόμα ή δεν εχώ βρεί. Kάλα είναι να βάλεις κάποια προηγούμενη έκδοση με ελληνικό csc και μετά με το κόλπο της registry και το Κιes 1.51 να πέρασεις την 1.2 κανονικά.

δηλαδή κι εσύ έχεισ την 1.2 με αγγλικό μενού στο κινητό?? αν δηλαδή είναι έτσι σε όλουσ να το αφήσω κι εγώ έτσι τότε μέχρι να βγάλει κάτι

δηλαδη λες να το δεχτει αν του ξαναλλαξω λογισμικο του κινητου η θα γινουν ολα μανταρα και μετα θα μεινω χωρις κινητο???

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων
OMEGA JB POWER

Παρατήρησε κανένας άλλος μείωση της έντασης του ακουστικού μετά απο αναβάθμιση σε 1.2?

Μόλις βρήκα κόλπο για να δυναμώσετε το ακουστικό! Κάνετε τα εξης: *#197328640# Μετά επιλέγετε 5 -->2-->1-->7. Εκεί σας βγάζει τα 7 στάδια του ήχου (0 εώς 6) .Πατάτε το 6 για να επιλέξετε το τελεθταίο στάδιο και το αλλάζεται σε 65 η ότι άλλο θέλετε εσείς (Όχι πάνω από 100. Το 75 που δοκίμασα ήταν πάρα πολύ δυνατό, 65 είναι καλά!)

Για να βάλετε 65 π.χ πατήστε πρώτα την επιλογή 6 και μετά πατήστε 3-4 φορές κάτω στην άσπρη μπάρα, γράψτε 65(η όσο θέλετε εσείς) και πατήστε ΟΚ.

RCV=Receiver(Το ακουστικό που χρησιμοποιούμε στις κλήσεις) ,EAR=Earphones(Ακουστικά),SPK =Speakerphone (Το κεντρικό ηχείο) and BTH=Bluetooth audio.

Edited by Avatar_GR

Σ'ευχαριστω! Παντως δε βλεπω να προχωραει με αλματωδεις ρυθμους!

Φιλε μου πιστευω πως κανεις λάθος ! 1500 εφαρμογές free σε 8 μήνες λειτουργίας . Πόσο περισσότερες ήθελες ? Εχω φίλο που έχει android και πλέον τις έχει μπουχτήσει ! Στις 10 που βγαίνουν οι 8 είναι ίδιες με άλλη ονομασία !!! Και επι πλέον τι είναι αυτό που σου λείπει πραγματικά από εφαρμογή και δεν το έχει ?? Τι ψάχνεις? Πρίν 5 μέρες κατέβασα το TulelnRadio . Για βρές το και θα κολλήσεις ! Επίσης το MR Dork . Πανέξυπνη εφαρμογή ..Και δεκάδες άλλες !!

καλησπερα παιδια πηρα το wave πριν 5 μερες εχω κανει αναβαθμηση με 1.2 το κινιτο μου ενω εχω ενεργοποιημενη την δονηση οταν με καλουν δεν δοναει ! ενω στο μηνυμα και στα υπολοιπα κανονηκα . ξερει καποιοσ τον λογο μηπως μπορει να με βοηθηση ?

Μια ερώτηση παιδιά το κινητό μας μέχρι πόσα gb παίρνει για μνήμη? Και ποια κατηγορία πρέπει να είναι!?!?!?!?!?!?!?!? κατι άλλο η θήκη που λέτε ποιο πάνω όταν έρθει πείτε αν αξίζει!!! Άπλα θέλω να πάρω μάλλον ebay μεριά έχετε κάτι να προτείνετε?

δηλαδή κι εσύ έχεισ την 1.2 με αγγλικό μενού στο κινητό?? αν δηλαδή είναι έτσι σε όλουσ να το αφήσω κι εγώ έτσι τότε μέχρι να βγάλει κάτι

Ναι είχα βάλει και εγώ την 1.2 μέσω multiloader χώρις ελληνικό csc. Αλλά μετά πέρασα κατώτερη έκδοση με τον multiloader kαι μετά μέσω Kies 1.51 το αναβάθμισα κανονικά σε 1.2 με ελληνικά.

παιδια καλησπερα,

εχω το κινητο απο τον Οκτωβρη, αγορασμενο απο το eclick.gr.

ειχε απο την αρχη κανονικα εγκατεστημενα τα ελληνικα και λειτουργει γενικα μια χαρα (μονο λιγες φορες μου εχει κανει restart οταν ειχα ανοιχτα περιπου 6 παραθυρα /tab στο dolphin explorer).

βλεπωντας οτι ειναι διαθεσιμο το bada 1.2 ειπα να δοκιμασω σημερα μηπως το αναβαθμιζα αλλα δεν γινεται. ενω εγκατεστησα το kies 2.0 συνδεωντας το τηλεφωνο μου εμφανιζει μηνυμα "Δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευης". Τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου : S8500XXJG5/S8500XCJC4

υπαρχει κανενας τροπος να το αναβαθμισω ??

κανεις ιδεα να μου πει πως θα βαλω την 1.2 σαν παιδι κι εγω ???

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.