Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Παρήγγειλα σήμερα το Wave και περιμένω 2 μέρες να έρθει. Δυστυχώς απογοητεύηκα από το SE Xperia mini pro και γυρίζω ξανά στην αγαπημένη μου φίρμα...

Περισσότερα μετά την παραλαβή...!!

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ όταν το πήρα είχε CP UART και εκεί θα το βάζω όταν καμιά δουλειά παραπάνω. Εξάλλου είναι πολύ εύκολο να αλλάζεις από την μια κατάσταση στην άλλη.

Ελπίζω να βγει ένα widget που κάνει ακριβώς αυτή την αλλαγή! :happy:

Ελπίζω να βγει ένα widget που κάνει ακριβώς αυτή την αλλαγή! :happy:

Όχι μόνο αυτή βασικά,αλλά και αυτή...

Οι άλλες θα μπορούσαν να είναι...εναλαγή μεταξύ gsm/umts,άνοιγμα κλείσιμο wifi,bt κτλ...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Να καταθέσω και εγώ την αποψή μου μετά από ένα σχεδόν μήνα

συμβίωσης με το wave...

Έχω ακόμη την JEE και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα, δεν

έχω επιχειρήσει αναβάθμιση επείδή διαβάζω διάφορα εδώ αλλά

και επειδή δεν έχω αντιμετωπίσσει κάποιο πρόβλημα.

Έχω ένα θεματάκι με τη διάρκεια της μπαταρίας...Ενώ στην αρχή

έφτανε ακόμη και τις 3,5 μέρες τώρα τελευταία έχει πέσει στις 2-με το ζόρι..

Ερώτηση:χρησιμοποιώ bluetooth handsfree λέτε να φταίει αυτο?

Σίγουρα παίζει ρόλο αλλά είναι σημαντικός?

Βέβαια παίζει να άλλαξα από ΑP UART σε CP UART πειραματιζόμενος..

Τώρα το έχω σίγουρα σε AP UART οπότε ελπιζω να βελτιωθεί...

Εξακολουθώ φυσικά να έχω άριστη άποψη για το κινητό!!

Αυτό το route66 πως σκ@τ@ ενεργοποιείται έστω και για ένα μήνα? συνδέομαι μέσω wifi, κάνω λήψη περιεχομένου και συγχρονισμό κλειδιών αδείας από μια επιλογή του μενού, αλλά δεν κατεβάζει κανένα χάρτη, δείχνει την Ελλάδα χωρίς καμία λεπτομέρεια. πως το έχετε κάνει όσοι το έχετε κάνει?

Μήπως ξέρει κανένα παλικάρι πως ενεργοποιείται αυτό το route μπας και το δοκιμάσω έστω και για ένα μήνα?:cool:

Το βρίσκεις εδώ: http://samsung-pc-share-manager.software.informer.com/

Βεβαίως και μπορείς να να δεις τα αρχεία του pc στο κινητό (και αντίστροφα) χωρίς αυτό. Δε θυμάμαι πώς ακριβώς το είχα κάνει αλλά γίνεται (win 7). Αυτό το προγραμματάκι απλά διευκολύνει τα πράγματα.

Με windows 7 μπορω απο το pc μου να μπω στο κινητο.

Από το κινητό όταν παω να μπω στο pc ή θα βρω τα μισα αρχεια του φακελου που εχω κανει shared ή δεν θα βρω καθολου το φακελο.

Έχει κανεις αυτο το προβλημα;

Δοκιμασα και με το samsung pc share και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.

Edited by sothoms

Έχει αναφερθεί σε προηγούμενα post πας εδώ:

http://www.66.com/route66/index.php?cid=GR

κατεβάζεις το πρόγραμμα, συνδέεις το κινητό, κάνεις αγορά τον ελληνικό χάρτη, τον

κατεβάζεις στο κινητό και είσαι ok.

Πάντως ανεξάρτητα με ότι λέγεται το χρησιμοποίσα στη δαιδαλώδη Αθήνα και με πήγε

μια χαρά!!

Ναι, ήδη από χθες. Αναμένουμε... :)

Αντε μακαρι :)

Τελικά με το ΑP UART έχουμε σίγουρα εξοικονόμηση μπαταρίας που μπορεί να φτάσει 3-4 μέρες με αρκετά τηλέφωνα, wifi ιinternet 10-15 λεπτά τη μέρα και λίγο παιχνίδι αλλά σίγουρα χάνουμε σε μνήμη με αποτέλεσμα όταν έχουμε multitasking να μην λειτουργεί σωστά και να σου λέει να κλείσεις καμιά εφαρμογή για να ανοίξεις άλλη. Αυτά είδα εγώ από προσωπική εμπειρία.Οπότε ο καθένας αποφασίζει τι θα επιλέξει τελικά. Εγώ όταν το πήρα είχε CP UART και εκεί θα το βάζω όταν καμιά δουλειά παραπάνω. Εξάλλου είναι πολύ εύκολο να αλλάζεις από την μια κατάσταση στην άλλη.

Ενδιαφεροντα πραγματα, αν μου ξαναβγαλει memory problems θα το γυρισω σε CP να το δοκιμασω. Αν και μετα την τελευταια αναβαθμιση μονο μια φορα ειδα τετοιο μηνυμα.

@spirospatra

Και εγω εχω πει πιο παλια οτι μια χαρα ειναι, ειδικα στην πολη, γιατι στις διακοπες μου εκανε μερικα κουλα.

Αλλα βγαινει Sygic που πιστευω θα ειναι καλυτερο.

Παντως για το Route66 με 30 ευρω νομιζω το αγοραζεις lifetime, not bad!

Edited by haigoeo

ευχαριστω για την απαντηση

αυτο που βλεπω ειναι οτι το προβλημα με τους 70 χαρακτηρες ισχυει μονο για ελληνικα .γιατι στα μαγγλικα ακομη και μικρα να γραφεις σου δινει 160.σωστα καταλαβα?

Πρόβλημα? Πιο πρόβλημα? Συγνώμη αλλά είχες ποτέ κινητό που να στέλνει πεζά Ελληνικά σε SMS με 160 χαρακτήρες?:confused:

Και πρόσεξε όχι μόνο να γράφεις με πεζά, αλλά και να τα λαμβάνει ο άλλος. Γιατί μερικά τηλέφωνα το κάνουν αυτό, εσύ γράφεις πεζά αλλά ο άλλος όταν πάρει το μύνημα είναι καρα-κεφαλαία! Μούφα δηλαδή!;)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Σε περίπτωση που δεν το έχετε ψάξει, το Eortologio 3.1 λειτουργεί στο Wave μας (αν και με μερικούς περιορισμούς).

Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει αναβαθμίσει μεσώ Bluetooth;

Ρωτάω γιατί είχα συνδέσει το κινητό με bluetooth με το Kies για να κάνω συγχρονισμο των επαφών μου και πάτησα αναβάθμιση και ξεκίνησε κανονικά την εργασία:X:wacko::blink:

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

υπαρχουν τοσα ωραια παιχνιδια για αγορα στο uk store και εμεις εδω τπτ ελεοςςςςς λεει οτι η υπηρεσια θα ειναι μδιαθεσιμη αλλα δε νομιζω να γινει ποτε ..

Παιδιά μια ερώτηση. Έχω ένα mkv και ένα srt για υπότιτλους. Γίνεται να τα παίξει το default player χωρίς να κάνω ενσωμάτωση του srt στο mkv; Απλά πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα και να είναι στο ίδιο folder;

Αν ενσωματώσω το srt στο mkv παίζει μια χαρά απλά αν γίνεται χωρίς αυτή την διαδικασία ακόμη καλύτερα.

Παιδιά μια ερώτηση. Έχω ένα mkv και ένα srt για υπότιτλους. Γίνεται να τα παίξει το default player χωρίς να κάνω ενσωμάτωση του srt στο mkv; Απλά πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα και να είναι στο ίδιο folder;

Αν ενσωματώσω το srt στο mkv παίζει μια χαρά απλά αν γίνεται χωρίς αυτή την διαδικασία ακόμη καλύτερα.

παίζει μια χαρά με τον default player αρκεί να έχει έχεις τουλάχιστον την JF7 έκδοση

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Μα έχω και τα δύο αρχεία στον ίδιο φάκελο και οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται όταν τρέχω το mkv. Μήπως φταίει o codec του mkv; Χρησιμοποίησα H.264.

Έχω JF8. Καμιά ιδέα;

/EDIT: Οκ το βρήκα, δεν είχα δει την επιλογή ενεργοποίησης υποτίτλων στο μενου...

Edited by Zenor

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ eortologio 3.1. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.

ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ eortologio 3.1. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.

ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

που θα το βρούμε αυτό?

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

ευχαριστώ :):)

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Το κακό με το Εορτολόγιο είναι ότι δεν δουλεύουν μερικές πολύ καλές επιλογές που έχει, όπως για παράδειγμα ο υπολογισμός του Πάσχα ή η εύρεση των αργιών για κάποιο έτος. :(

Είναι άκρως χρήσιμες ρε γμτ. και δεν καταλαβαίνω το γιατί δεν δουλεύουν. :cry:

Σε ένα Arena που έχω δουλεύουν άψογα όλα τα μενού του!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ρε παιδιά, δεν γίνεται κάπως ο ήχος κλήσης να ξεκινάει από την αρχή, με το 100% ? :worry:

Τι χαζομάρα, να ξεκινάει τα 2 πρώτα δευτερόλεπτα σιγά και μετά απότομα στο φουλ :blink::mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Ρε παιδιά, δεν γίνεται κάπως ο ήχος κλήσης να ξεκινάει από την αρχή, με το 100% ? :worry:

Τι χαζομάρα, να ξεκινάει τα 2 πρώτα δευτερόλεπτα σιγά και μετά απότομα στο φουλ :blink::mad:

Προσωπικά δεν έχω βρει κάτι για να το αλλάξουμε αυτό.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ένα καλό νέο για όσους αποφασίσουν να βάλουν κάρτα μνήμης μεγαλύτερης χωρητικότητας. Η μεταφορά αρχείων από κάρτα σε κάρτα μέσω pc δουλεύει και μάλιστα και για τα εγκατεστημένα apps (εννοείται ότι μιλάμε για αυτά που εγκαταστήσατε στην κάρτα). Δε θα χρειστεί να τα ξανακατεβάσετε/ξαναεγκαταστήσετε, δουλεύουν κανονικά!

Έτσι πληροφοριακά, αντικατέστησα μια κάρτα 4GB class 4 με μια 16GB class 10. Δοκίμασα διάφορα, δεν εντόπισα την παραμικρή βελτίωση. Θα περίμενα με μια θεωρητικά 2.5 φορές πιο γρήγορη κάρτα, κάτι να άλλαζε.

Για όσους ενδιαφέρονται, η διαδικασία ΠΟΛΥ αναλυτικά, είναι η εξής:

1. Πατώντας για 3" το μεσαίο πλήκτρο, κλείστε όλες τις ανοικτές εφαρμογές.

2. Συνδέστε το κινητό με το PC μέσω του καλωδίου usb. Στο κινητό επιλέξτε mass storage/μαζική αποθήκευση (κάπως έτσι :)).

3. Από το windows explorer του PC βρείτε και ανοίξτε την κάρτα μνήμης.

4. Edit-Select All-Copy αντιγράφετε τα πάντα

5. Φτιάξτε ένα νέο φάκελο κάπου στο PC για να αποθηκεύσετε το περιεχόμενο της κάρτας που μόλις αντιγράψατε (με paste/επικόλληση μπαίνουν όλα εκεί).

6. Κλείνετε το παράθυρο με το περιοχόμενο της κάρτας, αποσυνδέετε το κινητό από τα windows, βγάζετε το καλώδιο, κλείνετε το κινητό, του αλλάζετε την κάρτα, το ξανανοίγετε, το ξαναενώνετε με το καλώδιο κτλ όπως πριν και ανοίγετε το φάκελο με τα περιεχόμενα της νέας κάρτας. Θα δείτε ότι το κινητό έχει ήδη δημιουργήσει κάποιους φάκελους στην κάρτα, δε θα είναι εντελώς άδεια δηλαδή.

7. Στο φάκελο το PC που έχετε αποθηκεύσει τα περιεχόμενα της παλιάς κάρτας, επιλέγετε τα πάντα Edit-Select All-Copy

8. Πάτε στο φάκελο της νέας κάρτας και πατάτε paste/επικόλληση. Θα σας ρωτήσει αν θέλετε να αντικασταστήσετε/Replace τους υφιστάμενους φακέλους. Ναι.

Αυτό ήταν! Όλα στη θέση τους όπως πριν αλλά περισσόττερος χώρος.

Έχει αναφερθεί σε προηγούμενα post πας εδώ:

http://www.66.com/route66/index.php?cid=GR

κατεβάζεις το πρόγραμμα, συνδέεις το κινητό, κάνεις αγορά τον ελληνικό χάρτη, τον

κατεβάζεις στο κινητό και είσαι ok.

Πάντως ανεξάρτητα με ότι λέγεται το χρησιμοποίσα στη δαιδαλώδη Αθήνα και με πήγε

μια χαρά!!

ευχαριστώ φίλε, μόλις το έκανα, τουλάχιστον στην περιοχή μου είναι καλά..

σκεύτομαι να αγοράσω το route66 για πλοήγηση επαόριστον .

Το έχει αγοράσει κανείς;

αν το αγοράσω θα έχω αναβαθμίσεις χαρτών Ελλάδας;;;

So this is how liberty dies, with thunderous applause