Jump to content

tolisgio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tolisgio

  1. Και στο δικό μου το κάνει. sorry..........
  2. Παιδιά με την 4.1.2 χάνετε το flash player? Δηλ τέρμα το live streaming? Και αν ναι, υπάρχει λύση? Και κάτι ακόμα, κάποιο app ή κάτι άλλο για να βρούμε το τηλ σε περίπτωση κλοπής? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Πως θα το βάλω σε downlaod mode αφού δεν κάνει τίποτα το κινητό, είναι νεκρό. Περνάω όλα τα στοιχεία στο multiloader και μόλις πατάω download μου βγάζει "Warring : Security fail!!"
  4. Sorry που σας ζαλίζω αλλά πάω να τρελαθώ. Δεν ανοίγει και δεν συνδέεται καν το κινητό μου με τον υπολογιστή. Με το που το ανοίγω, μου βγάζει στην οθόνη (τηλ και υπολογιστή μ' ένα θαυμαστικό στην μέση) και καλά ότι δεν υπάρχει σύνδεση. Και νεκρώνει μετά. Για να σβήσει πρέπει να βγάλω την μπαταρία.
  5. Το έκανα με ανάκτηση έκτακτης ανάγκης αλλά τίποτα. Πώς γίνετε φλασάρισμα με multiloader? Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα. Πήγα να κάνω αναβάθμιση αλλά σταμάτησε και τώρα δεν ανοίγει καθόλου. Μου βγάζει στην οθόνη, το σηματάκι του κινητού και του υπολογιστή με ένα θαυμαστικό στην μέση, και καλά ότι δεν συνδέεται. Πώς μπορώ να το επαναφέρω?
  7. Γεια σας παιδιά, έχω πρόβλημα με την αναβάθμιση υλικολογισμικού. Μου βγάζει "Ανεπαρκής ελεύθερος χώρος δίσκου (απαιτείται τουλάχιστον 3000 MB)".
  8. Παιδια μπορει να με βοηθηση καποιος με το gps? Απ' οταν το εκανα αναβαθμηση, σε 1.2, δεν βρισκει δορυφορο με τιποτα. Κανει συνεχεια (ληψη θεσης...), αλλα τιποτα. Πριν κανω την αναβαθμηση δουλευε κανονικα.
  9. Που βρησκω τις ρυθμισης καμερας για το gps?
  10. Παιδια το kies μου εβγαλε καινουριο firmware S8500XXJH3/S8500OXCJH1. Ειναι αυτην που ειχαν ανεβασει παλι? Λετε να την βελτιωσανε? Αν την εχει βαλει καποιος, ας μας πει τι αλλαξε.
  11. Και σε 'μενα το youtube download το ιδιο μου βγαζει. Οτι "java cannot creat file''. Ενω δημιουργισα φακελο οπως ειπες. και τον επελεξα. Ποιο κανουμε εγκατασταση? το jar ή το jad?
  12. Sorry. Για την αναβαθμιση του samsung apps εννοω. Με το που απενεργοποιησα το firewall απο το router λυθηκε το προβλημα.
  13. ΕΓΩ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ FIREWALL ΑΠΟ ΤΟ ROUTER ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.
  14. ΠΡΟΣ ΝΙΒ Η' ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ WIKITUNE. ΣΤΑ SPORTS ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ (ΕΡΑΣΠΟΡ - ΣΠΟΡ-FM - SENTRA), ΕΝΩ ΕΧΕΙ π.χ. ΤΟ SUPER SPORT ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ?
  15. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ eortologio 3.1. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
  16. ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ, ΜΕΤΡΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΑΠΟ CP ΣΕ AP? ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
×
×
  • Create New...