Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δηλαδη λες οτι αυτεσ οι εκδοσεις δε θα γινουν διαθεσιμες μεσω κιες? η απλως καθυστερουν και θα τις εχουμε για αναβαθμιση σε λιγο καιρο;

Λεω οτι αν καποιος δεν εχει την προαπαιτουμενη εκδοση λογισμικου ισως να μην μπορει να παει στην επομενη (υποθετω παντα αφου κανεις δεν ξερει να πει επισημα)

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδη μερικοι εχουν προβληματα με τα υψηλης ποιοτητας βιντεο και αλλοι οχι, θα τηαν καλο να δουμε τι καρτα μνημης χρησιμοποιει ο καθενας!!! δηλαδη εγω που εχω μια 16gb και ειναι πολυ μικρης ταχυτητας παρατηρω αυτα τα κολληματα που πολλοι αναφέρουν, οταν ομως εβαλα ενα μικρο αρχειο 720p στη μνημη του κινητου επαιζε αψογα, οποτε ψαξτε το !!!!

Κι εγώ από default έχω AP UART, οπότε για να είναι έτσι από την μάνα του, γυρίστε το όλοι άφοβα.

Έχω περάσει την JF8, οπότε ίσως αυτό το firmware να είναι υπέυθυνο για την αλλαγή.

Ας μας πει καποιος με παλαιότερο firmware αν έχει AP ή CP

Όπως εγώ:D μανίσιο με AP mode :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος τόσο στην εγγραφή HD video όσο και στην αναπαραγωγή αρχείων mkv. :)

Tράβηξα HD videakia στις διακοπές μου και όταν τα είδα στην TV ήταν άψογα σε ευκρίνεια.Αρχικά φοβόμουν μήπως χάσουν λόγω μεγάλης οθόνης αλλά το αποτέλεσμα με ενθουσίασε !

Επίσης πέρασα επεισόδια μιας σειράς σε mkv και τα παίζει τέλεια το Wave.Τα αρχεία βέβαια ήταν 175MB το καθένα.Ανάλυση 720p.Δεν έχω δοκιμάσει μεγαλύτερα σε όγκο και σε ανάλυση (1080p) ακόμα γιατί η εξωτερική μου μνήμη είναι 4GB.Αν πάρω μεγαλύτερη θα περάσω κι ένα mkv 1080p να δω αν θα το παίξει κι αυτό τέλεια.:)

Καλησπέρα έρχομαι από wm τα τελευταία 7 χρόνια και σκέφτομαι να προσανατολιστώ σε android για αλλαγή αλλά έπεσα τυχαία σε ένα review του wave και μου άρεσε, τι λέτε έιναι κάτι ανάλογο με τα android ή είναι σαν το symbian δύσχρηστο στην εγκατάσταση εφαρμογών κτλπ. Ευχαριστώ.
noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4

Σε ευχαριστώ για τα tips. Η περίπτωσή μου δείχνει να είναι ελαφρώς παραλαγμένη σε σχέση με τη δική σου υπό την έννοια ότι βάζοντας το κινητό κλειστό στο usd δείχνει το εικονίδιο της μπαταρίας (γκρι) και όση ώρα και να το έχω συνδεδεμένο δε κινείται φύλλο .. τεσπα, πάει από Δευτέρα για service ..

Τελικά εσύ αφού το πήγες στο service, κατάφερες να του κάνεις αναβάθμιση στο λογισμικό ?

κρίμα..

η αλήθεια είναι ότι μετά την εμπειρία μου δεν ξαναπροσπάθησα να κάνω αναβάθμιση. Στο service μου πέρασαν την JF7 και ότι ήθελα να διορθωθεί άμεσα (υποστήριξη ελληνικών υπότιτλών) έχει διορθωθεί σε αυτήν. Έτσι είπα να περιμένω κανένα 3μηνο να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με το kies και μετά να δοκιμάσω να το αναβαθμίσω.

Θέλω να γράψω τις εμπειρίες μου από το wave!(Για να μην γράφουμε μόνο τα αρνητικά).Έκανα δύο φορές αναβάθμιση λογισμικού απροβλημάτιστα,και της δύο φορές η διαδικασία δεν κράτησε πάνω από 10 λεπτά.Όταν πέρασα την jf8 είχα το πρόβλημα με το samsung app,το οποίο λύθηκε με την απενεργοποίηση του firewall από το router.Εδώ και 5 μέρες δεν βρήκα κάποιο άλλο πρόβλημα.(Αυτά τα γράφω γιατί αναφέρουν ότι η jf8 είναι προβληματική).

Για το θέμα της κάρτας μνήμης,έχω μια kingston 16gb class2 και οτι video του έχω βάλει το παίζει απροβλημάτιστα(δεν δοκίμασα αν παίξει 1080p,μόνο μέχρι 720p).

Το μόνο παράπονό μου είναι η μπαταρία,εμένα ήταν cp και σήμερα το γύρισα σε ap,θα ενημερώσω σε μερικές μέρες τα αποτελέσματα.

που φαινεται παιδια ποια class ειναι η καρτα??

παντως θα συμφωνησω κ εγς με τον TASOSBLUE τωρα πλεον διορθωθηκαν ολα κ το μονο θεμα ειναι η μπαταρια!τωρα με το ap κατι παει να γινει!!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Αυτό το route66 πως σκ@τ@ ενεργοποιείται έστω και για ένα μήνα? συνδέομαι μέσω wifi, κάνω λήψη περιεχομένου και συγχρονισμό κλειδιών αδείας από μια επιλογή του μενού, αλλά δεν κατεβάζει κανένα χάρτη, δείχνει την Ελλάδα χωρίς καμία λεπτομέρεια. πως το έχετε κάνει όσοι το έχετε κάνει?

Όπως εγώ:D μανίσιο με AP mode :)

Πως βλεπουμε ποιο mode εχουμε, χωρις ομως να το αλλαξουμε?

EDIT: και ποια απο τα 2 mode ειναι αυτο που κραταει περισσοτερο η μπαταρια?

Edited by sakissalonika

που φαινεται παιδια ποια class ειναι η καρτα??

παντως θα συμφωνησω κ εγς με τον TASOSBLUE τωρα πλεον διορθωθηκαν ολα κ το μονο θεμα ειναι η μπαταρια!τωρα με το ap κατι παει να γινει!!

Γράφει επάνω της ένα C και μέσα στο C έχει ένα νούμερο. Υπόψιν ότι πρέπει να είναι >2GB. Μην ψάχνετε σε μικρότερες να το βρείτε! Μπορεί να λέει και extreme που νομίζω ότι είναι οι 8άρες (ή οι 10άρες, δεν είμαι σίγουρος). Το θέμα είναι, ότι δεν είναι και τόσο στάνταρ το "μεγαλύτερο class μεγαλύτερη ταχύτητα". Οπότε γνώμη μου είναι, να είναι συνδιαστικά όσο το δυνατόν πιο "επώνημη".

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

εμενα ειναι kingston class4 4GB k δεν μ εχει δημιουργησει προβλημα μεχρι τωρα..

αλλα μια 16GB θα ηταν οτι επρεπε νομιζω!

Καμμια προταση κανεις???

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Πως βλεπουμε ποιο mode εχουμε, χωρις ομως να το αλλαξουμε?

EDIT: και ποια απο τα 2 mode ειναι αυτο που κραταει περισσοτερο η μπαταρια?

μονο αν πατησεις *#8740# αλλα θα σ το αλλαξει αμεσως δηλαδη δν σ εχει ερωτηση!!απλα το ξαναπατας κ αλλαζει παλι!!

Η ΑΡ ρυθμιση ειναι για καλυτερη διαρκεια(αν ισχυει)!!

🆒

Θέλω να γράψω τις εμπειρίες μου από το wave!(Για να μην γράφουμε μόνο τα αρνητικά).Έκανα δύο φορές αναβάθμιση λογισμικού απροβλημάτιστα,και της δύο φορές η διαδικασία δεν κράτησε πάνω από 10 λεπτά.Όταν πέρασα την jf8 είχα το πρόβλημα με το samsung app,το οποίο λύθηκε με την απενεργοποίηση του firewall από το router.Εδώ και 5 μέρες δεν βρήκα κάποιο άλλο πρόβλημα.(Αυτά τα γράφω γιατί αναφέρουν ότι η jf8 είναι προβληματική).

Για το θέμα της κάρτας μνήμης,έχω μια kingston 16gb class2 και οτι video του έχω βάλει το παίζει απροβλημάτιστα(δεν δοκίμασα αν παίξει 1080p,μόνο μέχρι 720p).

Το μόνο παράπονό μου είναι η μπαταρία,εμένα ήταν cp και σήμερα το γύρισα σε ap,θα ενημερώσω σε μερικές μέρες τα αποτελέσματα.

Συμφωνω μαζι σου εχω το wave 1 μηνα δεν μου εχει παρουσιασει κανενα απολυτως προβλημα. Εχω κανει ολες τις αναβαθμισεις ολα λειτουργουν αψογα απλως οι 2 τελευταιες JF7 & JF8 με ζορισαν λιγακι εκανα 3-4 ανακτησεις και ολα οκ. Το samsung apps λειτουργησε και αυτο μετα απο 15 προσπαθειες και πιο συγκεκριμενα μετα απο κλεισιμο-ανοιγμα του τηλεφωνου. Οσο για την καρτα μνημης εχω μια KINGSTON 8GB class 4 τα παιζει ολα χωρις κολληματα(εβαλα μια ταινια mkv 3,2GB 720p)

Παιδια δε λεω ολα καλα αλλα εγω με το σαμσουνγκ απσ ακόμα αποτυχαινει η εγκατασταση!κάθε μερα το κάνω και παλι τα ιδια! εκανa και full reset αλλα παλι...λετε αν προσπαθησω απανωτα με ανοιγοκλεισμο τηλεφωνου να γινει τιποτα?γιατι έχω αγανακτησει γιατι δεν μπορω να βαλω εφαρμογεσ ουτε μεσω κιες γιατι ανοιγουν μονες τους με το ανοιγμα του τηλεφωνου και το κολλανε!!μονο αυτο το προβλημα συνεχιζω να εχω, κατα τα αλλα ολα καλα;)

Και εγω δεν εχω κανένα πρόβλημα. Απλά το Samsung aps ειναι στα Αγγλικά. Τίποτα δηλαδή. Η μπαταρία με πολύ βαρια χρήση μου βγάζει 2 μέρες αλλά το βράδυ το κλείνω. Οπότε τέλεια!:p

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

μονο αν πατησεις *#8740# αλλα θα σ το αλλαξει αμεσως δηλαδη δν σ εχει ερωτηση!!απλα το ξαναπατας κ αλλαζει παλι!!

Η ΑΡ ρυθμιση ειναι για καλυτερη διαρκεια(αν ισχυει)!!

Και για να καταλαβω, υπαρχουν συσκευες που ηταν σεταρισμενες με το ενα mode και αλλες με το αλλο mode?

Και αν παμε στο ΑΡ mode κερδιζουμε σε διαρκεια μπαταριας αλλα μηπως χανουμε σε κατι αλλο? Απο που εξοικονομουμε την ενεργεια και κερδιζουμε σε διαρκεια μπαταριας?

Το πήρα και εγώ! Πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλές, εαν αναβαθμιστεί και σε flash player 10.1 θα είναι τέλειο.

Μερικές ερωτήσεις γιατί θέλω να αρχίσω το customization(κανά theme κτλ).

Οι γραμματοσειρές είναι embedded μέσα στα themes; Επίσης, themes πως μπορώ να τα κάνω edit ή να φτιάξω καινούρια;

Τέλος, πως μπορώ να κάνω browse το root directory του κινητού; πχ για να βρω τα εικονίδια του UI κτλ.

Edited by Zenor

Το πήρα και εγώ! Πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλές, εαν αναβαθμιστεί και σε flash player 10.1 θα είναι τέλειο.

Εγω πάντως που το δοκιμασα στο contra.gr, τα video επαιξαν αψογα.

εμενα ειναι kingston class4 4GB k δεν μ εχει δημιουργησει προβλημα μεχρι τωρα..

αλλα μια 16GB θα ηταν οτι επρεπε νομιζω!

Καμμια προταση κανεις???

Απο τις καλυτερες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569196

Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

Εγω πάντως που το δοκιμασα στο contra.gr, τα video επαιξαν αψογα.

Σε activeden.net που με ενδιέφερε δεν τα εμφανίζει...

Και κάτι άλλο, γίνετε να κάνουμε disable την mobile version των sites; δεν βρήκα κάποια επιλογή.

Και για να καταλαβω, υπαρχουν συσκευες που ηταν σεταρισμενες με το ενα mode και αλλες με το αλλο mode?

Και αν παμε στο ΑΡ mode κερδιζουμε σε διαρκεια μπαταριας αλλα μηπως χανουμε σε κατι αλλο? Απο που εξοικονομουμε την ενεργεια και κερδιζουμε σε διαρκεια μπαταριας?

Το δικο μου σημερα που το κοιταξα πρωτη φορα ηταν AP mode δεν εχω δει ομως διαφορα στην διαρκεια της μπαταριας οπως αναφερουν καποιοι 4-6 μερες. Η μπαταρια με πολυ χρηση 1,5 μερα με κανονικη περιπου 3 μερες. Εδω και 2 μερες κανω μια δοκιμη με το δικτυο το εχω GSM 900/1800 και η μπαταρια ειναι στο 78%(με κανονικη χρηση) ενω πριν το ειχα στο αυτοματο και τελειωνε πολυ πιο γρηγορα

Έχει αγοράσει κανείς tvout καλώδιο που να λειτουργεί; Πόσο το πήρε και από που;

Εγώ το πήρα από ενα μαγαζί που πουλάει DVD και τα σχετικά αλλά μπορείς να το πάρεις από ένα οποιοδήποτε μαγαζί με ηλεκτρονικά είδη. Θες ένα καλώδιο από καρφάκι όπως των ακουστικών σε 3 (video κίτρινο 2 RCA κόκκινο-άσπρο). 2,60 το είχα πάρει και δουλεύει μια χαρά.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Να πω οτι δοκιμασα σημερα αυτο με την μπαταρια και το δικο μου ηταν default στο AP, γιατι οταν πατησα τον κωδικο μου το γυρισε στο αλλο και το ξαναεβαλα.

Οποτε αφοβα χρησιμοποιηστε το.