soublaki-3 Δημ. September 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 (edited) Τελικά το τηλέφωνο δεν είναι συμβατό με το Samsung New PC Studio, και τώρα αναγκάζομαι να περάσω 313 επαφές χειροκίνητα....Και το χειρότερο απ' όλα είναι ότι ο υπολογιστής είναι στο γραφείο της μητέρας μου και δεν μπορώ να κάθομαι εκεί πολλή ώρα... Edit: Πώς μπορώ να αλλάξω το όνομα της κάρτας sim; Edited September 24, 2010 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 (edited) Γιατί δεν τις αντιγράφεις στην SIM και να τις περάσεις μετά στο κινητό; Πηγαίνεις Μενού->Διαχείριση καρτών SIM->Εγγραφή κάρτας και πατάς πάνω στο εικονίδιο της SIM που θες να αλλάξεις... Edited September 24, 2010 by TypeRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Οι επαφές είναι αυτή τη στιγμή στο PC Studio, και δεν βλέπει το B5722. Πώς θα τις περάσω στην κάρτα SIM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Από το προηγούμενο κινητό σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 (edited) Οπως έγραψα σε προηγούμενο post, το έχω πουλήσει... Το Πλαίσιο πουλάει το B5722 από το stockhouse, μόνο 153,75€, στη φθηνότερη τιμή της αγοράς. Edited September 25, 2010 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Δεν το είχα προσέξει , οπότε αναγκαστικά πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 (edited) Τελικά το τηλέφωνο δεν είναι συμβατό με το Samsung New PC Studio, και τώρα αναγκάζομαι να περάσω 313 επαφές χειροκίνητα.... Για δοκίμασε αυτό (το έχω δοκιμάσει με άλλα Samsung αλλά όχι με το B5722): Εάν ανοίξεις τον PC studio και πάς Τηλεφωνικός Κατάλογος έχει μέσα όλες σου τις επαφές. Επιλέγεις όλες τις επαφές, πάς Μενού – Εξαγωγή σε υπολογιστή, και αποθηκεύεις τις επαφές σου σε μορφή *.vcf. Έτσι θα εξάγεις όλες τις επαφές σου σε ΟΝΟΜΑ.vcf. Αποθηκεύεις όλα τα *.vcf στο κινητό σου (στην κάρτα μνήμης π.χ). Εάν πάς να ανοίξεις ένα οποιοδήποτε vcf απο το τηλέφωνο, λογικά θα σε ρωτήσει εάν θες να το κάνεις αποθήκευση στις επαφές του τηλεφώνου. Εύχομαι να δουλέψει…! :happy: Edited September 24, 2010 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Το έκανα αλλά έχει πρόβλημα και δεν πατιέται το επόμενο βήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Το έκανα αλλά έχει πρόβλημα και δεν πατιέται το επόμενο βήμα. Το επόμενο βήμα ποιανού σημείου; :confused: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Δεν το έχω μπροστά μου να σου απαντήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει αν ανοίγει αρχεία office και pdf και αν ναι, κολλάει ανοίγοντας τα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Μόλις τώρα το δοκίμασα και δεν ανοίγει κανένα από τα δύο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Μου κανε ενα τρελό το κινητό. Εχω περάσει μόλις 10 επαφές, αυτές που θα χρειαζόμουν να καλέσω το ΣΚ, και ενω καλώ κάποιον εμφανίζει στη λίστα το όνομά του, με το τηλέφωνο αλλουνού, οπότε στην πράξη καλώ άλλον. Ισχύει το DOA για τέτοια θέματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Δεν μου το έχει κάνει ποτέ , τώρα για το αν ισχύει δεν έχω ιδέα.Λογικά θα ισχύει αφού έχει πρόβλημα το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 (edited) Δε μου δεχτήκανε την αλλαγή συσκευής. Μου κάνανε μια αλλαγή firmware και δεν μου πήραν backup τα δεδομένα. Ευτυχώς που είχα τον τηλεφωνικό κατάλογο περασμένο στον υπολογιστή, αλλιώς δεν τον γλύτωνα το φόνο. Ξέρει κάποιος πώς βγαίνει το screen saver; Το wallpaper τι μέγεθος πρέπει να έχει; Edited September 30, 2010 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Δε μου δεχτήκανε την αλλαγή συσκευής. Μου κάνανε μια αλλαγή firmware και δεν μου πήραν backup τα δεδομένα. Ευτυχώς που είχα τον τηλεφωνικό κατάλογο περασμένο στον υπολογιστή, αλλιώς δεν τον γλύτωνα το φόνο. Ξέρει κάποιος πώς βγαίνει το screen saver; Το wallpaper τι μέγεθος πρέπει να έχει; to screen saver δεν το θυμάμαι καν , αλλά το wallpaper είναι 240x320 Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 help:cry: πως κανουμε ρυθμιση ημερομηνιας κ ωρας;;;θα σαλταρω:blink: Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 help:cry: πως κανουμε ρυθμιση ημερομηνιας κ ωρας;;;θα σαλταρω:blink: μενού -> ρυθμισεις -> ημερομηνία & ώρα Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 (edited) μενού -> ρυθμισεις -> ημερομηνία & ώρα ε κι εγω απο κει προσπαθησα αλλα δεν ξερω γιατι αλλα δεν γινεται... edit πως φαινεται ο ψαρας στα τηλ αφης.ηθελε δαχτυλο η φαση προς τα κατω...:lol: Edited October 1, 2010 by satsok1979 Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Παλικάρια, πώς κάνει zoom η camera; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Παλικάρια, πώς κάνει zoom η camera; Με τα πλήκτρα της έντασης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Με τα πλήκτρα της έντασης Ευχαριστώ πολύ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Το mobilehellas.com το δίνει και με σύνδεση Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Πού μπορώ να βρω προσόψεις για το B5722; Στο eBay δεν βρήκα κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts