Jump to content

iPad (1st gen - 2010)

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα είμαι και γω ένας ευτυχής κάτοχος ενός iPad 16gb wifi με την 4.2.1

Έχω όμως ένα πρόβλημα

Δεν μπορεί να βρει την τοποθεσία μου σε προγράμματα όπως το maps και το google earth.Από ότι είδα και από ψάξιμο που έκανα και άλλοι έχουν αυτό το πρόβλημα αλλά δεν υπάρχει μια ξεκάθαρη λύση.Έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα;

Ευχαριστώ

Gps έχουν μόνο οι εκδόσεις 3g

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Location όμως βρίσκει...

Μέσω wifi... Βλέπει τον κόμβο που συνδέεται...

Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

Μέσω wifi... Βλέπει τον κόμβο που συνδέεται...

ποιον κομβο; χρησιμοποιει την βαση τησ skyhook που εχει συνδεθει με την mac address του router

Sent from my iDevice

ποιον κομβο; χρησιμοποιει την βαση τησ skyhook που εχει συνδεθει με την mac address του router

Sent from my iDevice

Και η βάση της skyhook που ξέρει που είναι το ρουτερ;

Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

Παιδιά γίνεται αυτο με το location μέσω wifi. Πιθανώς κάποια router να μπλοκάρουν αυτη την δυνατότητα.

Εμένα στο σπίτι μου με βρίσκει αμέσως με διάφορα λίγων μέτρων. Αντίθετα όταν είμαι συνδεδεμένος στο access point που έχω στο γραφείο μου όχι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

GPS γνωστές εφαρμογές δεν βρίσκω στο application store, μήπως αυτές που είναι για iphone κάνουν για ipad;

Πολύ σωστά. Κάνουν και για το iPad απλά θα είναι σε χαμηλότερη ανάλυση λόγω zoom αν θα το βάλεις σε full screen.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

GPS γνωστές εφαρμογές δεν βρίσκω στο application store, μήπως αυτές που είναι για iphone κάνουν για ipad;

Sygic aura drive eastern europe

iPad - Galaxy S

Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk

Παιδιά καλημέρα.Είμαι κι εγώ κάτοχος του ipad με έκδοση 4.2.Παρατήρησα ότι από τότε που έκανα την αναβ´αθμιση και δεν είναι πλέον jailbreak, δεν παίζει και καμμία από τις εφαρμογές που έιχα. Τι να κάνω; Να γυρίσω στην 3.2 ή να περιμένω να βγει jaibreak για την 4.2; Δεν ξέρω κιόλας, μπορείς να γυρίσεις σε προηγόυμενη version του λειτουργικού;Και πως γίνεται αυτο; ΕΥχαριστώ για το χρόνο σας.

Παιδιά καλημέρα.Είμαι κι εγώ κάτοχος του ipad με έκδοση 4.2.Παρατήρησα ότι από τότε που έκανα την αναβ´αθμιση και δεν είναι πλέον jailbreak, δεν παίζει και καμμία από τις εφαρμογές που έιχα. Τι να κάνω; Να γυρίσω στην 3.2 ή να περιμένω να βγει jaibreak για την 4.2; Δεν ξέρω κιόλας, μπορείς να γυρίσεις σε προηγόυμενη version του λειτουργικού;Και πως γίνεται αυτο; ΕΥχαριστώ για το χρόνο σας.

Τι δεν παίζουν, αυτα που κατεβασες απο το AppStore ή απο repos και απο cydia; Απο το AppStore πρέπει να παίζουν.

Downgrade είναι αδύνατον να κανείς εκτός αν σου εχει αποθηκευσει στο cydia το ssh σου (πρέπει εσύ να έχεις διαλέξει στην πρώτη σελίδα Πανω Πανω).

Ακόμα δεν εχει βγει jailbreak για την 4.2. Υπομονή!!

Τι δεν παίζουν, αυτα που κατεβασες απο το AppStore ή απο repos και απο cydia; Απο το AppStore πρέπει να παίζουν.

Downgrade είναι αδύνατον να κανείς εκτός αν σου εχει αποθηκευσει στο cydia το ssh σου (πρέπει εσύ να έχεις διαλέξει στην πρώτη σελίδα Πανω Πανω).

Ακόμα δεν εχει βγει jailbreak για την 4.2. Υπομονή!!

ΤΑ σπασμένα από το cydia δεν παίζουν.Από το appstore κανονικά όλα.ΤΟ ssh το έχω αποθηκεύσει αλλά φοβάμαι να γυρίσω πίσω.Οπότε περιμένω jailbreak για 4.2.Ελπίζω να μην αργήσουν οι επιστήμονες,γιατί το ipad είναι μισή συσκευή έτσι.

καλά jailbreak στο ipad??? πολύ γρήγορα ρε παιδιά...εδώ ακόμα τη συγκεκριμένη συσκευή δεν μπορώ να τη βρω στην Ελλάδα...

καλά jailbreak στο ipad??? πολύ γρήγορα ρε παιδιά...εδώ ακόμα τη συγκεκριμένη συσκευή δεν μπορώ να τη βρω στην Ελλάδα...

Οτι δεν υπαρχει στην Ελλαδα, δεν σημαινει οτι δεν την εχουν καποιοι στην κατοχη τους εδω και μηνες........και εχουν βγει 2-3 αναβαθμισεις στο λειτουργικο της συσκευης. Ειναι παλιο το συγκεκριμενο j/b δεν αναφερεται στο λειτουργικο που κυκλοφορησε πριν μερες.

Μια ερώτηση....

Από τότε που το έκανα το update έχω παρατηρήσει

Ότι το wifi σέρνεται και τραβάει κολληματα,κάτι

Που δεν το έκανε πριν,

Έχετε δει κάτι κάποια διάφορα??:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρκετοι απο εδω αναμενουμε untethered jb για να προχωρησουμε στην 4.2 ...

THE BEST MOBILE PHONE FORUM !!!!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphone_transparent.gif

Μια ερώτηση....

Από τότε που το έκανα το update έχω παρατηρήσει

Ότι το wifi σέρνεται και τραβάει κολληματα,κάτι

Που δεν το έκανε πριν,

Έχετε δει κάτι κάποια διάφορα??:blink:

Εγω δεν εχω παρατηρησει τετοια προβληματα που αναφερεις.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα. Βασικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη 4.2.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα. Βασικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη 4.2.

+1

Παιζει μια χαρα και η 4.2.1 με tethered JB που εχω κανει!

+1

Παιζει μια χαρα και η 4.2.1 με tethered JB που εχω κανει!

Εγώ το ipad δεν το κανω JB με τίποτα.

Εχω μεσα ολα μου τα αρχεια προσωπικα και της δουλειας.

Ειναι πολυ δυσκολο να τα περνώ απο την αρχη καθε φορά που βγαίνει νεο JB, χωρις να κινδυνευω να χασω καποια αρχεια.

Αλλά μονο και μονο η εγκατασταση διαφορων αρχειων που βρισκονται στα documents των εφαρμογων ειναι μεγαλη ταλαιπωρεια.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά καλησπέρα.Είχα κάνει κι εγώ jailbreak την 3.2 και τώρα πέρασα την 4.2.Όταν το είχα jailbreak είχα περάσει το sbsettings και μπορούσα να κλείνω manual ότι ηθελα,όπως πχ το 3g.Έχω συνδεση cosmote internet on the go και ενω βρίσκει το δίκτυο, δεν βρίσκει σήμα 3g, προφανώς γιατί το είχα κλείσει με το sbsettings. Τώρα που δεν το εχω διαθέσιμο το sbsettings, αφού το ipad δεν είναι προσωρινά jailbreak, τι να κανω βρε παιδια; Θα είναι απενεργοποιημένο και το 3g μέχρι να ξανακάνω jailbreak ή υπάρχει κι άλλος τρόπος; Ευχαριστω πολύ για το χρόνο σας. Αχ πότε θα βγεί και κανονικό jailbreak!!!

Παιδιά καλησπέρα.Είχα κάνει κι εγώ jailbreak την 3.2 και τώρα πέρασα την 4.2.Όταν το είχα jailbreak είχα περάσει το sbsettings και μπορούσα να κλείνω manual ότι ηθελα,όπως πχ το 3g.Έχω συνδεση cosmote internet on the go και ενω βρίσκει το δίκτυο, δεν βρίσκει σήμα 3g, προφανώς γιατί το είχα κλείσει με το sbsettings. Τώρα που δεν το εχω διαθέσιμο το sbsettings, αφού το ipad δεν είναι προσωρινά jailbreak, τι να κανω βρε παιδια; Θα είναι απενεργοποιημένο και το 3g μέχρι να ξανακάνω jailbreak ή υπάρχει κι άλλος τρόπος; Ευχαριστω πολύ για το χρόνο σας. Αχ πότε θα βγεί και κανονικό jailbreak!!!

Έχει σίγουρα διακόπτη στα settings για ψάξε λίγο, αυτό έλειπε...

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Έχει σίγουρα διακόπτη στα settings για ψάξε λίγο, αυτό έλειπε...

Δυστυχώς φίλε μου, το εχω ψάξει πολύ στα settings και δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση.Οπότε μάλλον θα περιμένω το jailbreak για να επαναφέρω και το 3g.

• The title was changed to iPad (1st gen - 2010)
  • The topic was unpinned