giorgaras Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 παιδιά ίσως πάρω ένα ipad και θα ήθελα να ρωτήσω πως φαίνονται οι ταινίες στην οθόνη του; ήθελα ένα netbook για ίντερνετ on the go, αλλά μου αρέσει η ποιότητα κατασκευής και η φορητότητα του ipad. να είχε και κάμερα μπροστά για βιντεοκλήσεις στο msn... θα το περνα με κλειστά μάτια Αν δεν έχεις περίεργο φωτισμό πίσω σου, τότε όλα οκ. Κατα τα αλλά είναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmanosv Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Προσωπικά δεν το έχω αγοράσει και ούτε σκοπεύω. Θα δοκιμάσω τις διάφορες εφαρμογές του AppStore αλλά μέχρι εκεί. Θα περιμένω τα επίσημα ελληνικά. Ο Jobs είχε πει για Νοέμβριο. Τώρα, αν δεν έχεις κάτι να σε κρατήσει στην 3.2.2 (ή κάποια άλλη), μπορείς να βάλεις την 4.2 RC που υποστηρίζει ελληνικά, multitasking και φακέλους κανονικά, και από ότι έχω διαβάσει είναι και αρκετά σταθερή. Αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με Jailbreak σε αυτή την περίπτωση. ;) Με κρατάνε καποιες εφαρμογές που τις βρισκω δωρεαν... Πάντως αν ηταν λιγο πιο φτηνο ισως το αγόραζα ... Παράθεση THE BEST MOBILE PHONE FORUM !!!! http://www.myphone.gr/mp1/support/myphone_transparent.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Παιδια ολοι εδω εχετε αγοράσει το ελληνικό πληκτρολογιο ??? σε ποσες μερες λετε να εχουμε την 4.2 ?? αξίζει να το αγοράσω τώρα το πληκτρολόγιο? Γιατι δε το βρίσκω πουθενα ελευθερο .. Μα δεν χρειαζεται να το αγορασεις. Υπαρχει δωρεαν, το "GR Keyboard". Εγω αυτο εχω και με βολευει αφανταστα. Ειναι παρομοιο με το typegreek.com και κανει μια χαρα τη δουλεια του. Οσο για τη νεα αναβαθμιση, αναμενεται τον Νοεμβριο. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 εγω εβαλα μια sim της q card, και με 1 € εχω 100 mb, δικαιουμαι μεχρι 400 mb το μηνα με 4 € ... Δεν εχω τεσταρει ακομα αν οταν ξεπεράσεις το οριο σταματάει να σου δινει ιντερνετ, αλλά για να μπαινεις μια στις τοσες ή να μιλας στο skype ή να ακους radio αν δεν εχει καπου wifi ειναι μια χαρα Αυτο που με προβληματίζει αυτές τις μερες ειναι να βάλω την 4.2 beta και να μην εχω jb αλλα να εχω ελληνικα, ή να μεινω με 3.1.2 jb full εφαρμογες και παιχνιδια, αλλα να στερουμε ελληνικα? Επίσης το multitasking ειναι κατι που θα το ηθελα ... Γνωρίζει κανεις αν καποιες βασικες εφαρμογές για ipad native υποστηριζουν multitasking εφοσον βάλω την τελευταία δοκιμαστικη 4.2 ? Χρησιμοποιω την 4.2 bata 3 απο τις 13/10. Λειτουργει αψογα αλλα οι μονες εφαρμογες που ειναι συμβατες με το multi tasking ειναι οι universal. Δηλαδη αυτες που ειναι φτιαγμενες να παιζουν και στο iphone. Δεν μπορω να πω πολλα πριν το συγκρινω με το iphone, το οποιο θα παραλαβω το Σαββατο. Απλα παρατηρω αν επιχειρησεις να ανοιξεις μια εφαρμογη που δουλευες πριν μερικες ωρες, δεν αντιδρα το ιδιο με το να την ανοιξεις ξανα μετα απο μερικα λεπτα. Κατα τα αλλα ειναι αψογο το περιβαλον στα ελληνικα, το πληκτρολογιο σωστο και η συσκευη δουλευει απροβληματιστα παρα την λιγοστη διαθεσιμη ραμ. Η καταναλωση στην μπαταρια δεν εχει αυξηθει καθολου. Επισης δεν βλεπω καποια αλλη ορατη βελτιωση σε σχεση με την 3.2.2 Πηγα στην 4.2 κατευθειαν απο την 3.2 και ειδα τεραστια διαφορα στο WiFi. Πλεον μπορω να δουλευω σε οποιοδηποτε σημειο του σπιτιου. Ενω πριν οχι. Βελτιωθηκε και η ταχυτητα με την οποια κατεβαινουν τα youtube videos. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Χρησιμοποιω την 4.2 bata 3 απο τις 13/10. Λειτουργει αψογα αλλα οι μονες εφαρμογες που ειναι συμβατες με το multi tasking ειναι οι universal. Δηλαδη αυτες που ειναι φτιαγμενες να παιζουν και στο iphone. Δεν μπορω να πω πολλα πριν το συγκρινω με το iphone, το οποιο θα παραλαβω το Σαββατο. Απλα παρατηρω αν επιχειρησεις να ανοιξεις μια εφαρμογη που δουλευες πριν μερικες ωρες, δεν αντιδρα το ιδιο με το να την ανοιξεις ξανα μετα απο μερικα λεπτα. Κατα τα αλλα ειναι αψογο το περιβαλον στα ελληνικα, το πληκτρολογιο σωστο και η συσκευη δουλευει απροβληματιστα παρα την λιγοστη διαθεσιμη ραμ. Η καταναλωση στην μπαταρια δεν εχει αυξηθει καθολου. Επισης δεν βλεπω καποια αλλη ορατη βελτιωση σε σχεση με την 3.2.2 Πηγα στην 4.2 κατευθειαν απο την 3.2 και ειδα τεραστια διαφορα στο WiFi. Πλεον μπορω να δουλευω σε οποιοδηποτε σημειο του σπιτιου. Ενω πριν οχι. Βελτιωθηκε και η ταχυτητα με την οποια κατεβαινουν τα youtube videos. Κι εγώ δηλώνω αρκετά ικανοποιημένος από την 4.2Beta3 ... και από τα Ελληνικά και από το Multitasking. Λείπει ακόμα το support για το Multitasking από ΟΛΕΣ τις εφαρμογές και φυσικά το JB ... Αυτό που δεν κατάφερα να βρω είναι το AirPlay και το Printing ... καμία ιδέα ? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Γίνεται jailbreak η 4.2 B3? :O Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Εκτος απο τη γενικη προβλεψη οτι η επομενη αναβαθμιση θα γινει μεσα στο Νοεμβριο, μηπως εχουμε καποια κοντινη ημερομηνια? Επισης, το θεμα printing θα ειναι μονο μεσω Wifi και απο κει θα βλεπει το iPad αν ειναι καποιος printer διαθεσιμος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Γίνεται jailbreak η 4.2 B3? :O Not yet ! Εκτος απο τη γενικη προβλεψη οτι η επομενη αναβαθμιση θα γινει μεσα στο Νοεμβριο, μηπως εχουμε καποια κοντινη ημερομηνια? Επισης, το θεμα printing θα ειναι μονο μεσω Wifi και απο κει θα βλεπει το iPad αν ειναι καποιος printer διαθεσιμος? Προφανώς ημερομηνία δεν υπάρχει και όσον αφορά το Printing, χωρίς να το έχω δουλέψει ακόμα (χρησιμοποιώ όμως το ePrint τόσο στο iPhone όσο και στο iPad) ΠΡΟΦΑΝΩΣ η δουλειά θα γίνεται μέσω BonJour αφού μιλάμε για Apple. Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Βρε παιδιά, από που κατεβάσατε την 4.2 Beta και πώς την εγκαταστήσατε; Το itunes δε μου τη δίνει προς εγκατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Βρε παιδιά, από που κατεβάσατε την 4.2 Beta και πώς την εγκαταστήσατε; Το itunes δε μου τη δίνει προς εγκατάσταση. Το κατέβασμα είναι εύκολο ... αλλά εγκατάσταση ΔΕ γίνεται αν το UDID της συσκευής σου δεν είναι registered σαν developer ... (όπως έμαθα κι εγώ πρόσφατα από τον te_salat) ! Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Βρε παιδιά, από που κατεβάσατε την 4.2 Beta και πώς την εγκαταστήσατε; Το itunes δε μου τη δίνει προς εγκατάσταση. Προορίζεται μόνο για developers. Θα πρέπει κάποιος να δηλώσει την συσκευη σου στην apple για να μπορείς. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Προορίζεται μόνο για developers. Θα πρέπει κάποιος να δηλώσει την συσκευη σου στην apple για να μπορείς. Για να περάσεις την 4.2 beta 3 δεν χρειάζεται το UDID της συσκευής σου να είναι registered σαν developer, έχει αναφερθεί σε άλλα φόρουμ ότι περνάει κανονικά χωρίς να τσεκάρει το UDID αλλά πρέπεις να κάνεις update στο firmware και όχι restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Για να περάσεις την 4.2 beta 3 δεν χρειάζεται το UDID της συσκευής σου να είναι registered σαν developer, έχει αναφερθεί σε άλλα φόρουμ ότι περνάει κανονικά χωρίς να τσεκάρει το UDID αλλά πρέπεις να κάνεις update στο firmware και όχι restore. Κι εγώ αυτό είχα διαβάσει, αλλά ΔΕΝ μπόρεσα να το κάνω με τίποτα. Το UpDate κολλούσε λίγο πριν τελειώσει με κάποιο error ... παρόλο το ότι είχα αναβαθμίσει ΚΑΙ το iTunes στην τελευταία beta. Τελικά ΜΟΝΟ το restore δούλεψε και προφανώς δε γινόταν ενεργοποίησα μέχρι που το έκανα register σαν developer ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Εγώ το έκανα σε 2 φίλους που έχουν iPad και πέρασε με την πρώτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Κάτι έχει γίνει σχετικά με το iPad και το Facebook, και δεν γίνεται zoom in / out. Η δε σελίδα δεν φαίνεται ολόκληρη σε portrait, αλλά μόνο σε landscape. Όλοι το ίδιο πρόβλημα έχετε? http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2619569 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 (edited) Κάτι έχει γίνει σχετικά με το iPad και το Facebook, και δεν γίνεται zoom in / out. Η δε σελίδα δεν φαίνεται ολόκληρη σε portrait, αλλά μόνο σε landscape. Όλοι το ίδιο πρόβλημα έχετε? http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2619569 Είναι γνωστό πρόβλημα. Ψάχνω να βρω ένα άρθρο που διάβασα σήμερα και ανέφερε αναλυτικά τι έγινε. Μόλις το βρω θα το γράψω. http://www.tuaw.com/2010/10/22/facebook-disabled-ipad-mobile-safari-zooming/ Edited October 22, 2010 by nervous Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMichalis Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Άρα μάλλον το επίσημο facebook for iPad είναι προ των πυλών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) Παιδιά βοήθεια με'χει πιάσει πανικός. Έκανα update την 4.2 και στο τέλος έμεινα με bootloader (το σήμα Itunes + usb) στο Ipad, ενώ στο itune "We're unable to complete your activation....register your device in the iphone Developer program portal, χωρίς να μου δίνει καμία δυνατότητα επιστροφής ή κάτι άλλο στο Ipad εκτός του eject. Tι μπορώ να κάνω τώρα μετά την πατάτα μου; Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια. Λύθηκε το πρόβλημα με restore μέσω DFU mode. Edited October 23, 2010 by takisbr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Παιδιά βοήθεια με'χει πιάσει πανικός. Έκανα update την 4.2 και στο τέλος έμεινα με bootloader (το σήμα Itunes + usb) στο Ipad, ενώ στο itune "We're unable to complete your activation....register your device in the iphone Developer program portal, χωρίς να μου δίνει καμία δυνατότητα επιστροφής ή κάτι άλλο στο Ipad εκτός του eject. Tι μπορώ να κάνω τώρα μετά την πατάτα μου; Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια. Μάλλον πήγες να βάλεις στο iPad σου την 4.2beta3 χωρίς να είναι registered το UDID σου ως developer ... Έχεις 2 λύσεις τώρα. Είτε κάνεις register το UDID σου σαν developer, είτε ξαναβάζεις την 3.2 κανονικά από το iTunes ... Ίσως χρειαστεί να βάλεις χειροκίνητα το iPad σε DFU Mode. Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Παιδιά βοήθεια με'χει πιάσει πανικός. Έκανα update την 4.2 και στο τέλος έμεινα με bootloader (το σήμα Itunes + usb) στο Ipad, ενώ στο itune "We're unable to complete your activation....register your device in the iphone Developer program portal, χωρίς να μου δίνει καμία δυνατότητα επιστροφής ή κάτι άλλο στο Ipad εκτός του eject. Tι μπορώ να κάνω τώρα μετά την πατάτα μου; Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια. Λύθηκε το πρόβλημα με restore μέσω DFU mode. Λύθηκε τελικά ή πέρασες την 3.2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Λύθηκε τελικά ή πέρασες την 3.2 ? Ξανά την 3.2 μέσω DFU mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 (edited) παιδια μια ερωτηση,το ipad οταν ειναι συνδεδεμενο με το pc και το itunes φορτιζει;ρωταω γιατι μου γραφει not charging,οταν το βαλω στην μπριζα ολα οκ,το κανει και στα δικα σας; Edited October 26, 2010 by lagoudakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 παιδια μια ερωτηση,το ipad οταν ειναι συνδεδεμενο με το pc και το itunes φορτιζει;ρωταω γιατι μου γραφει not charging,οταν το βαλω στην μπριζα ολα οκ,το κανει και στα δικα σας; Καλησπέρα Γιάννη . :) Δες τα παρακάτω για το γιατί ;) http://support.apple.com/kb/HT4060 http://www.tuaw.com/2010/04/03/consumer-reports-discovers-ipad-charging-issues/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Καλησπέρα Γιάννη . :) Δες τα παρακάτω για το γιατί ;) http://support.apple.com/kb/HT4060 http://www.tuaw.com/2010/04/03/consumer-reports-discovers-ipad-charging-issues/α μαλιστα!!!παντως μια τρομαρα την πηρα,την πατησα λεω,ευχαριστω για την ενημερωση:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Παιδιά βοήθεια με'χει πιάσει πανικός. Έκανα update την 4.2 και στο τέλος έμεινα με bootloader (το σήμα Itunes + usb) στο Ipad, ενώ στο itune "We're unable to complete your activation....register your device in the iphone Developer program portal, χωρίς να μου δίνει καμία δυνατότητα επιστροφής ή κάτι άλλο στο Ipad εκτός του eject. Tι μπορώ να κάνω τώρα μετά την πατάτα μου; Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια. Λύθηκε το πρόβλημα με restore μέσω DFU mode. Θέλεις να βάλεις την beta 4.2? Στείλε μου pm... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts