greek_aeras Δημοσιεύτηκε January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 25, 2010 http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/sony-ericsson-elm/preview/ofic/gsmarena_002.jpg Sony Ericsson Elm at a glance: * General: GSM 850/900/1800/1900 MHz, UMTS 900/2100, GPRS/EDGE class 10, HSDPA 7.2Mbps * Form factor: Candybar * Dimensions: 110 x 45 x 14 mm, 90 g * Display: 2.2" 256K-color TFT display, 240 x 320 pixel resolution * Memory: 280MB integrated memory, hot-swappable microSD card slot (up to 16GB) * UI: Proprietary Flash-based UI * Still camera: 5 megapixel autofocus camera with LED flash, geo-tagging, face detection, smile detection * Video recording: VGA @ 30fps * Connectivity: Wi-Fi with DLNA, Bluetooth 2.1 with A2DP, GPS receiver with A-GPS and Wisepilot trial * Misc: Splash-resistant body, accelerometer sensor for screen auto rotation, SensMe, Noise Shield, Clear Voice and Intelligent Volume Adaptation, social networking integration with homescreen Widget Manager, HD Voice Ready * Battery: 1000mAh BST-43 Li-Pol battery http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_elm-review-432.php http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/sonyericssonelm?cc=gr&lc=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Σαν ασύρματο τηλέφωνο ειναι :) δεν θε λεγα οτι με ενθουσιαζει και τοσο :( για τι τιμη μιλαμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Δεν έχει ανακοινωθεί κάποια επίσημη τιμή ακόμα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maryjay18 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 192 ευρω το εχει καποιο Online καταστημα οποτε εκει γυρω θα παιζει τον πρωτο μηνα κυκλοφοριας του.Παντως προς τα τελη του χρονου που θα κανει γυρω στα 120ευρω θα ειναι καλη προσφορα.......!!!! ααααα και sar 1.24W/KG .........GREENHEART σου λεει μετα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 έχουμε κανα νέο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staikosn1 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Εχουμε κανενα νεο για την κυκλοφορια του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Η σχετική ένδειξη του "Αναμένετα σύντομα" έχει βγει από το site της SE πράγμα που σημαίνει πιθανότατα ότι είναι προ των πυλών για να κυκλοφορήσει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Το Πλαίσιο το δείχνει διαθέσιμο http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Mobile-Phone-J10i-Elm-Black-1234-8888.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 πλεον σε ολα τα καταστηματα υπαρχει! Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Και τι λέει από κοντά? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 καμιά θήκη έχει για αυτό το θέλω για τον μπαμπά μου αλλα χρειάζεται και θήκη λόγω δουλειάς... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Καλή τιμούλα έχει πάντως. Αν ήταν και λίγο πιο όμορφο,θα ήταν καλή ευκαιρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Εχω εδω και δυο μερες το Elm. Μεχρι στιγμης με εχει αφησει απολυτα ευχαριστημενο. Δεν περιμενα οτι στα 190 ευρω θα ηταν τοσο πληρης σε χαρακτηριστικα αλλα και οτι ολα θα δουλευουν τοσο καλα. Η καμερα αρκετα καλη στις φωτογραφιες. Βιντεο δεν εχω τραβηξει ακομα για να πω την αληθεια. Η οθονη παρα πολυ καλη (κλασσικη οθονη SonyEricsson) με φοβερη αναγνωσιμοτητα κατω απο τον ηλιο. Το πληκτρολογιο επισης πολυ καλο χωρις προβληματα σε κανενα απο τα πληκτρα του. Το ηχειο του δεν ειναι και ποιοτητας Walkman αλλα για τα δικα μου δεδομενα ειναι ακρως ικανοποιητικο σε ενταση και ποιοτητα. Η ακουστικη κατα την διαρκεια της κλησης ειναι πολυ καλη και μαλλον εχει να κανει με τις ειδικες τεχνολογιες που εχει το κινητο σε αυτο το κομματι. Το WiFi επισης απροβληματιστο. Συνδεθηκα κατευθειαν στο router μου και χρησιμοποιησα λιγο τον web browser του κινητου. To GPS δεν εχω προλαβει να το δοκιμασω, το Google Maps ομως που το δουλεψα λιγο μου φανηκε πολυ καλο. Ειχε κανονικη αναζητηση δρομων στα Ελληνικα. Για το τελος αφηνω το design το οποιο ειναι απλα φοβερο. Το δε καπακι αλουμινιου δινει πολλους ποντους και χαριζει εξτρα πολυτελεια και αισθηση στιβαροτητας. Κανενα απολυτως τριξιμο και τετοια πραγματα (πολυ καλη κατασκευη). Οτι θελετε να ρωτησετε ευχαριστως να απαντησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Η οθονη του ειναι οντως μικρη για το μεγεθος του ή ικανοποιητικη(σαν μεγεθος).Καλοριζικο :D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 Η οθονη του ειναι οντως μικρη για το μεγεθος του ή ικανοποιητικη(σαν μεγεθος).Καλοριζικο :D Σε ευχαριστω! Η Οθονη ειναι ικανοποιητικη για ολες τις καθημερινες εργασιες. Φυσικα ειναι πολυ μικρη για internet browsing ή ταινιες (στο πρωτο μου λειπει αφανταστα το iphone). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. April 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 Καλησπέρα και καλορίζικο, η έξυπνη γραφή δουλεύει σωστά (όπως στα παλιά κινητά της se πχ w995) ή όπως στο ΥΑRI, AINO κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Το πήρα κι εγώ χτες. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ θετική. Θα συμφωνήσω με τον asikis. Μιλάμε για πλήρες κινητό σε λογική τιμή. Να πω ότι δοκίμασα το wisepilot σε διαδρομή στην Πάτρα και ήταν άκρως λειτουργικό. Βέβαια δεν κοιτάζεις την οθόνη (αφού είναι πολύ μικρή για τέτοια δουλειά), αλλά οι οδηγίες ήταν στα ελληνικά και αρκετά δυνατά. Η φωτογραφία ημέρας πολύ καλή, η νυχτερινή με κόκο, ελέω αδύναμου led. Το βίντεο αρκετά καλό, στα συνηθισμένα επίπεδα των κινητών αυτών. Έχει πολύ ωραίο σχεδιασμό και αίσθηση στο χέρι, αφού είναι πανάλαφρο και στιβαρό ταυτόχρονα. Το φινίρισμα είναι άψογο επίσης και δεν τρίζει πουθενά και καθόλου. Εάν είχε μεγαλύτερη οθόνη και μπροστινή κάμερα, θα μιλάγαμε για άψογο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaraole5 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 εγώ σκέφτομαι να το πάρω αλλά έχει οθόνη αφής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Όχι δεν έχει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaraole5 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Ωραία.Τελικά θα το πάρω με την επιδότηση του παππού μου 75 ευρώ από τον Γερμανό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 παιδια στα Mediamarkt το εχει με 169 ευρω σημερα ειδα φυλλαδιο τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaraole5 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Μήμως ξέρει κανείς άν το κινητό είναι στην ελληνική γλώσσα???δηλαδή άν έχει ελληνικό μενού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Μήμως ξέρει κανείς άν το κινητό είναι στην ελληνική γλώσσα???δηλαδή άν έχει ελληνικό μενού? Εννοείται πως έχει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaraole5 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 εγώ ρώτησα επειδή είναι σχετικά καινούργιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 εγώ ρώτησα επειδή είναι σχετικά καινούργιο... Μα δεν ερχονται πρωτα τα κινητα και μετα οι γλωσσες..και τα δυο μαζι ερχονται απ το εργοστασιο πακετο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts