adok13 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 ρε παιδια βοηθειστε με σας παρακαλω γιατι με εχουν πιασει τα νευρα μου.εχω βαλει το sygic αλλα δεν μπορει να βρει σημα.δεν βρισκει ουτε ενα δορυφορο πρεπει να κανω καποια ρυθμιση; Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 ρε παιδια βοηθειστε με σας παρακαλω γιατι με εχουν πιασει τα νευρα μου.εχω βαλει το sygic αλλα δεν μπορει να βρει σημα.δεν βρισκει ουτε ενα δορυφορο πρεπει να κανω καποια ρυθμιση; Με τα αλλα προγραμματα βρισκεις σημα? Την πρωτη φορα που θα ανοιξεις το gps πρεπει να περιμενεις αρκετο χρονο (1-2 λεπτα) και να εισαι σε ανοιχτο χωρο. Δες αν στις ρυθμισεις υπαρχει επιλογη για εσωτερικο gps και επελεξε την, μην τυχον και ψαχνει για εξωτερικο καθε φορα. Αν τα αλλα προγραμματα gps δουλευουν τοτε φταει το sygic σου, ειναι απλο. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Με τα αλλα προγραμματα βρισκεις σημα? Την πρωτη φορα που θα ανοιξεις το gps πρεπει να περιμενεις αρκετο χρονο (1-2 λεπτα) και να εισαι σε ανοιχτο χωρο. Δες αν στις ρυθμισεις υπαρχει επιλογη για εσωτερικο gps και επελεξε την, μην τυχον και ψαχνει για εξωτερικο καθε φορα. Αν τα αλλα προγραμματα gps δουλευουν τοτε φταει το sygic σου, ειναι απλο. το ξερω οτι κατι γινεται με το προγραμμα αλλα ρωταω μηπως θελει καμια ρυθμιση το sygic; Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Μπορει να φταει ειτε το παιχνιδι, η εφαρμογη που χρησιμοποιεις για sign ή τα πιστοποιητικα σου. Απο εφαρμογες του pc προτιμησε τις SIScontent ή signtool και απο κινητο το freesigner (δεν δουλευει καλα σε μεγαλα αρχεια ομως). Επίσης κανε αιτηση για πιστοποιητικα απο opda, τα οποια δουλευουν σιγουρα. Δοκιμασε και πες μας... Φίλε πάλι τα κατάφερες. Από χθες το βράδυ υπογράφω κανονικά. Δεν έφταιγαν τα αρχεία από το s60cert.com αλλά η εφαρμογή. Έβαλα το SIScontent και όλα δουλεύουν ρολόϊ. Πιστεύω ότι πρέπει να σε προτείνουμε ως moderator των Vivaz threads. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ. :up: Με τα HD παιχνίδια το τηλέφωνο δείχνει πραγματικά τις δυνατότητες που έχει χάρη και στον ξεχωριστό επεξεργαστή γραφικών. Το Ferrari GT όλα τα λεφτά. :dance: Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Σχετικά με το gps διαβάζω ότι δεν σας βρίσκει δορυφόρους ή αργεί παρά πόλη, στην κατάσταση αναμονής πατάμε κόκκινο-πράσινο-κόκκινο-κόκκινο-πράσινο-κόκκινο εκεί θα εμφανίσει το κρυφό μενού και επιλεγούμε ''δόκιμες συσκευής'' μετά ''GPS'' και μετά πατάμε το 'διαγρ. Δεδομ.υποβο…'' Υ.Γ. το έχει αναφέρει ένας φίλος στο φόρουμ για το satio και όσοι το δοκιμάσαμε κλειδώνει κατευθείαν…. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv78 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 καλησπερα τα hd games που ειναι οεο????στα προηγουμενα πστ δεν δουλευει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 το ξερω οτι κατι γινεται με το προγραμμα αλλα ρωταω μηπως θελει καμια ρυθμιση το sygic; Δεν φταίει το πρόγραμμα,μάλιστα μπορείς να περάσεις την καινούργια έκδοση sygic mobile maps 10 v8.22 που την τρέχει άψογα.Στην αρχικοποίηση θα περιμένεις αδερφέ,από 3-10 λεπτά (δεν είναι στάνταρ). Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 τελικα δεν ξερω τι γινεται με το sygic. αν ανοιξω το sygic κατευθειαν δεν μου βρισκει ουτε ενα δορυφορο. αν παω πρωτα στις υπηρεσιες εντοπισμου, εντοπισμος θεσης,μεσα απο το μενου του vivaz και κλειδωσω εκει δορυφορους,μετα που ανοιγω το sygic εχει ηδη κλειδωμενους δορυφορους. εχω το 8.14 στο 8.22 λες να εχει διορθωθει αυτο το προβλημα;θ ατο δοκιμασω. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GsM Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 (edited) Το Rally Master Pro εμφανίζεται στο playnow! μόνο σε unbranded κινητα; Γιατί σε κινητό από cosmote που δοκίμασα δεν το εμφανίζει Πάντως για backup του κινητού καλό είναι και το MyPhone Explorer που πλέον λειτουργει και με τα Android κινητά της SE Edited October 20, 2010 by GsM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickparalia1 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 το απλο προγραμμα πλοηγησης που εχει εγκατεστημενο το vivaz δεν λειτουργει χωρις ιντερνετ?ολο μου βγαζει μηνυμα πως δεν λειτουργει σε κλειστους χωρους ενω εγω το εχω στο μπαλκονι και μενω και ρετιρε!!! Κατι αλλο το ρολοι ενω το εχω σε αυτοματη ενημερωση αυτο καμια φορα τα χανει και δειχνει οτι ναναι ωρα. ξερει κανεις τι γινετε? εχω wind Παράθεση You'll Never Walk Alone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 το απλο προγραμμα πλοηγησης που εχει εγκατεστημενο το vivaz δεν λειτουργει χωρις ιντερνετ?ολο μου βγαζει μηνυμα πως δεν λειτουργει σε κλειστους χωρους ενω εγω το εχω στο μπαλκονι και μενω και ρετιρε!!! Κατι αλλο το ρολοι ενω το εχω σε αυτοματη ενημερωση αυτο καμια φορα τα χανει και δειχνει οτι ναναι ωρα. ξερει κανεις τι γινετε? εχω wind Ναι, βγαλε την αυτοματη ενημερωση, και ρυθμισε μια φορα χειροκινητα την ωρα και θα εισαι ΟΚ. Μαλλον καποιο Bug ειναι. Οσο για το προγραμμα πλοηγησης λειτουργει μια χαρα χωρις ιντερνετ. Απλα οταν παει να συνδεθει πατα ακυρο. Αν αργει πολυ να κλειδωσει πατα διαγραφη δεδομενων υποβοηθησης gps απο το κρυφο μενου, οπως εχει περιγραφει σε προηγουμενα ποστ. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Tις καλυτερες εντυπωσεις μου αφησε το sygic μετα απο πολυωρη χρηση! Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik69 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 καλησπερα παιδες.συνχαριτηρια για το ομορφο φορουμ σας.εχω το sony vivaz το απλο και θα ηθελα να με βοηθησει καποιος στο πως να περασω χαρτες για λειτουργια gps κατα προτημιση free .ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Τα παιχνιδια ειναι εδω: hχχp://www.megaupload.com/?d=917T1DOU Enjoy! Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Ειχα ρωτησει και πριν λιγο καιρο αλλα τελικα δεν απαντησε κανεισ. βρηκα εναν οδηγο και εκανα sign το κινητο κατεβασα λοιπον τα δυο αρχεια οταν ολοκληρωθηκε η διαδικασια αλλα μετα τι τα κανω αυτα τα αρχεια? Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Ειχα ρωτησει και πριν λιγο καιρο αλλα τελικα δεν απαντησε κανεισ. βρηκα εναν οδηγο και εκανα sign το κινητο κατεβασα λοιπον τα δυο αρχεια οταν ολοκληρωθηκε η διαδικασια αλλα μετα τι τα κανω αυτα τα αρχεια? Θα κατεβάσεις και το singSIStool και θα κάνεις sign όποια εφαρμογή θέλεις, είναι απλή η χρήση του. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oficrete Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Παιδια μπορει να μου πει καποιος απο που μπορω να κατεβαζω εφαρμογες γιατι το playnow δεν εχει κ πολλες..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) Τα παιχνιδια ειναι εδω: hχχp://www.megaupload.com/?d=917T1DOU Enjoy! εκανα τα παιχνιαδια unsign και τα ξαναεκανα sign αλλα δε δουλευουν τα περισσοτερα.μονο το prince of persia καταφερα να βαλω Edited October 24, 2010 by zxr Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 εκανα τα παιχνιαδια unsign και τα ξαναεκανα sign αλλα δε δουλευουν τα περισσοτερα.μονο το prince of persia καταφερα να βαλω Λοιπον οπως εχω ξαναγραψει, 3 ειναι οι παραγοντες που μπορει να δημιουργησουν προβλημα: 1. Tα παιχνιδια 2. Τα πιστοποιητικα 3. Η εφαρμογη με την οποια τα υπογραφεις Μιας και τα παιχνιδια ειναι δοκιμασμενα δεκαδες φορες, μενουν τα αλλα 2. Παρε τα πιστοποιητικα σου απο opda, αν τα εχεις απο αλλου και ξαναδοκιμασε. Επισης αν χρησιμοποιεις το signsis παρατα το και κατεβασε το SignTool ή το SIScontents. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Λοιπον οπως εχω ξαναγραψει, 3 ειναι οι παραγοντες που μπορει να δημιουργησουν προβλημα: 1. Tα παιχνιδια 2. Τα πιστοποιητικα 3. Η εφαρμογη με την οποια τα υπογραφεις Μιας και τα παιχνιδια ειναι δοκιμασμενα δεκαδες φορες, μενουν τα αλλα 2. Παρε τα πιστοποιητικα σου απο opda, αν τα εχεις απο αλλου και ξαναδοκιμασε. Επισης αν χρησιμοποιεις το signsis παρατα το και κατεβασε το SignTool ή το SIScontents. εχω πιστοποιητικα εδω και παρα πολυ καιρο απο opda και κανω sing τοσο καιρο με το freesigner μεσς κινητου.τες πα θα δοκιμασω παλι Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 πως κανουμε απεγκατασταση μια οποιαδηποτε εφαρμογη που εχουμε περασει στην συγκεκριμενη συσκευη?σας ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 πως κανουμε απεγκατασταση μια οποιαδηποτε εφαρμογη που εχουμε περασει στην συγκεκριμενη συσκευη?σας ευχαριστω προκαταβολικα ρυθμισεις - διαχ. εφαρμογων - εγκατεστημενες εφαρμογες. Επιλεγεις πια εφαρμογη-παιχνιδι θελεις να αφαιρεσεις. Μετα κατω αριστερα στις "επιλογες" διαλεγεις "απεγκατασταση" Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 (edited) εχω πιστοποιητικα εδω και παρα πολυ καιρο απο opda και κανω sing τοσο καιρο με το freesigner μεσς κινητου.τες πα θα δοκιμασω παλι Ωπα, γιατι τωρα αλλαζει το πραγμα. Το freesigner, το εχω ξαναγραψει, εχει προβλημα με τα μεγαλα αρχεια και ο μονος τροπος να τα κανει σωστα ειναι να μην αφησεις το κινητο να μπει σε αναμονη. Δηλαδη μην το αφησεις να μαυρισει η οθονη, πατα το δαχτυλο σου πανω συνεχεια μεχρι να τελειωσει το sign. πως κανουμε απεγκατασταση μια οποιαδηποτε εφαρμογη που εχουμε περασει στην συγκεκριμενη συσκευη?σας ευχαριστω προκαταβολικα Πιο ευκολος τροπος ειναι να βρεις τον φακελο που ειναι η εφαρμογη (πχ. εφαρμογες) και να πατησεις επιλογες->οργανωση. Μετα επιλεγεις την εφαρμογη και πατας επιλογες->διαγραφη. Οι προεγκατεστημενες εφαρμογες οπως το adobe PDF δε διαγραφονται. Edited October 24, 2010 by RAZIEL1799 Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 (edited) Ωπα, γιατι τωρα αλλαζει το πραγμα. Το freesigner, το εχω ξαναγραψει, εχει προβλημα με τα μεγαλα αρχεια και ο μονος τροπος να τα κανει σωστα ειναι να μην αφησεις το κινητο να μπει σε αναμονη. Δηλαδη μην το αφησεις να μαυρισει η οθονη, πατα το δαχτυλο σου πανω συνεχεια μεχρι να τελειωσει το sign. αυτο δεν το ηξερα...8α ξαναδοκιμασω με το τροπο αυτο και αυχομαι ολα να πανε καλα.να φανταστω πρωτα unsign κανονικα και μετα η παραπανω διαδικασια ετσι?? Edited October 25, 2010 by zxr Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 καμία ιδέα βρε παιδιά...... το έχω με το τελευταίο firmware και ενώ δείχνει ότι είναι φούλ από μπαταρία κλείνει μόνο του και μετά για να ανοίξει πρέπει να το συνδέσω στο ρεύμα :(:(:( Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts