Jump to content

nickparalia1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nickparalia1

  1. Σημερα το πρωι εστειλα μυνημα και στο site του φ2γ στο facebook και μολις μου ηρθε το μηνυμα οτι μεταφέρθηκα στο Φ2Γ2, θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια που με συβουλεψαν και ασχοληθηκαν με το προβλημα μου. Χιλια ευχαριστω
  2. ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΑΙΛ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΤΗΛ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ.
  3. Επιμενουν οτι δεν γινεται..τραβαω τα μαλλια μου
  4. Πλακα μου κανεις? δεν ξερεις τι ελπιδα μου δινεις τωρα. προσπαθω μια εβδομαδα και δεν μου το κανουν...θα ξαναπροσπαθησω.
  5. Βλεπω εδω η παρεα ειναι πληρως ενημερωμενοι για τις χρεωσεις. επειδη εχω φ2γ θαα κανω μια φορητοτηα στην q θα δω αν με καλυπτει και αν οχι θα παω φρογκ.σε ευχαριστω για τις απαντησεις
  6. Εγινε μέσω του κινητού μου. Αναγνώρισε το λάθος ο υπάλληλος και έστειλε ο ίδιος κυνηγά στην εταιρεία.με πήραν και από την γουιντ και μου είπαν πως έχει καταργηθεί το προγραμμα και πως δεν γίνεται. Είπα θα φυγω και μου ειπαν δεν θα βρεισ φθηνοτερα.. Δεν ξέρω τι να κάνω άλλο
  7. Ειμαι χρονια κατοχος φ2γ. πριν μερικα χρονια ειχα ενεργοποιησει το φ2γ2 αντιστοιχο του φρογ. μιλαμε φοβερες χρεωσεις και χωρια τα μπονους. την πεμπτη πηγα να κανω ανανεωση χρονου σε καταστημα γουιντ και ο υπαλληλος εκει χωρις να με ρωτησει μου αλλαξε το οικονομικο μου πακετο αυθαιρετα χωρις την αδεια μου. παρα τις προσπαθειες και τα τηλεφωνα δεν μπορω να γυρισω στο παλιο μου προγραμμα λογω του οτι δεν ειναι εμπορικα διαθεσιμο. σκεφτομε να καταγειλω στα παραπονα τον υπαλληλο αυτον, θα μπορεσω να διεκδηκησω καμια αναλογη αποζημιωση απο την γουιντ???
  8. Η νεα προσφορα που κανει η φρογκ με τα 300 προς ολους προφανως και ειναι με καταναλωση 3'. το ξερει κανεις το εχει ενεργοποιησει?
  9. Σκεφτομαι για φορητοτητα στη φρογκ αλλα βλεπω οτι παιζει πολυ δυνατα η Q. Τωρα ειναι πιο οικονομικη, αλλα κατα ποσο ειναι σιγουρο οτι η προσφορα που κανει με τα 3 € 60' δεν θα ειναι προσωρινη??
  10. Μηπως γινεται να κανουμε φορητοτητα σε κοσμοκαρτα , να παρουμε μικρο σιμ και μετα να αλλαξουμε το πακετο σε φρογκ???
  11. μου ηρθε ενα μυνημα να εχω 50% φθηνοτερες κλησεις .λεει στειλε 1 προς κοσμοτε 2 προς βονταφονε και 3 προς σταθερα.το θεμα ειναι οτι δεν μου δινει τον αριθμο στον οποιο πρεπει να στειλω το μυνημα.ξερει κανεις τι γινεται?
  12. δεν ξερω αν εχει συμβει και σε σας αλλα 2 φορες μου εχει απομαγνητιστει η καρτα σιμ της Q. την πρωτη φορα πριν απο 2 χρονια μου την αντικαταστησανε και μαλιστα μου την φεραν και στο σπιτι με κουρερ. Τωρα η καρτα που μου αντικατεστησαν παλι απομαγνητιστικε. παω στην wind και τωρα μου ζητανε 20 ευρω για να μου δωσουν καινουργια σιμ κρατωντας τον αριθμο μου.Ε τους εβρισα και εφυγα. ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΙΜ?? μπορω να απευθυνθω αλλου?
  13. Τα βιντεο που αντιγραφω απο το vivaz στον υπολογιστη μου δεν μπορω να τα αναπαραγω.βλεπω οτι ειναι mp4, τα τρεχω με gom player αλλα τιποτα.δεν τα αναπαραγει παρα μονο μπορω να βλεπω τις διαφορες σκηνες. ξερει κανεις τι γινεται?
  14. το απλο προγραμμα πλοηγησης που εχει εγκατεστημενο το vivaz δεν λειτουργει χωρις ιντερνετ?ολο μου βγαζει μηνυμα πως δεν λειτουργει σε κλειστους χωρους ενω εγω το εχω στο μπαλκονι και μενω και ρετιρε!!! Κατι αλλο το ρολοι ενω το εχω σε αυτοματη ενημερωση αυτο καμια φορα τα χανει και δειχνει οτι ναναι ωρα. ξερει κανεις τι γινετε? εχω wind
  15. Πως μπορω να απενεργοποιησω την μεταφορα δεδομενων του ιντερνετ ετσι ωστε να μην με χρεωνει συναιχεια? επειδη θελω να εχω ιντερνετ μονο με wi fi.
×
×
  • Create New...