Jump to content

Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οσον αφορα στο debranding που γραφεται παραπανω δεν υπαρχει κανενα θεμα. Για οτιδηποτε χρειαστει στη συσκευη σας μετα την αγορα της απο οπουδηποτε και αν την αγορασατε, θα πρεπει να απευθεινθειτε στην SE. Το σερβις λοιπον της SE ασχολειται με την συσκευη σας και δεν εχει κανενα προβλημα αν η συσκευη σας φοραει λογισμικο της wind vodafone cosmote η της SE. Η εγγυηση ισχυει ακομη και για συσκευες αγορασμενες εκτος Ελλαδας υπο την προυποθεση οτι δεν εχει γινει αλλαγη product code.

Mα αυτο περιμενα και εγω, ευχαριστω skiace :)

:superman: SX1 RULES !!!

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με ενεργοποιημενο το spb δεν μπορουσα να βρω σημα για το gps, οταν το απενεργοποιησα το spb μου βρηκε γρηγορα σημα και με βαση το κολπο που ειπε ο φιλος EddieX.

Καλησπερα παιδια,τον Ιανουαριο ειχα παρει το Αινο αλλα τωρα εχω μια καλη επιδοτηση γυρω στα 250ε και ειμαι αναμεσα στο vivaz αλλα κοιταω και το satio, εσεις σαν καταχη του vivaz τι λετε?

Καλημέρα σε όλο τον κόσμο,

είμαι fan της Ericsson από καιρό, τα περισσότερα κινητά που είχα , ήμουν απολυτα ευχαριστημένος, με ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ G900...

Δώστε μου 3 λόγους για να διαλέξω το vivaz και 3 για να το αποφύγω....

:D

thanksssss

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Καλησπερα σε ολους... ειναι το πρωτο μου post σε αυτο το forum και δεν ξερω αν εδω ειναι το καταλληλο μερος για να postaro τιν ερωτηση μου.Αποφασησα λοιπον μετα απο 5 χρονια με το

sony w700 να αλλαξω κινητο.Ειμαι αναμεσα στο vivaz pro και στο omnia pro !Αυτο γιατι και τα δυο κινητα εχουν full πληκτρολογιο.Θελω να με βοηθησετε να διαλεξω αναμεσα στα δυο!

Στελνω πολλα μνματα ,θελω το κινητο να αποκρινεται γρηγορα να μην παταω πχ να μπω στο menu και να μπενει μετα απο 2 δευτερολεπτα και η μπαταρια του να κραταει οσο το δυνατον περισσοτερο!Εχω ακουσει πολλα για τα δυο κινητα αλλα δεν καταφερα να βγαλω ακρη.Οποτε ρωταω τους ειδικους του forum αν μπορουν να μου λυσουν τα χερια! thx!!!

Βασικα παιδια αν κανετε λιγες σελιδες πισω θα διαβασετε τις αποψεις μας για το κινητο, γενικα μπειτε στα τοπικ καθε κινητου που θελετε και διαβαστε πιο εχει τα λιγοτερα αρνητικα (γιατι αυτο ειναι το θεμα για ολους μας). Κατα τα αλλα βαλτε κριτηρια τι ακριβως θελετε απο ενα κινητο.

Προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο απο το κινητο, εχει σχεδον τα παντα και αν μου λεγανε να ξαναεπερνα vivaz θα το εκανα.

Καλησπερα σε ολους... ειναι το πρωτο μου post σε αυτο το forum και δεν ξερω αν εδω ειναι το καταλληλο μερος για να postaro τιν ερωτηση μου.Αποφασησα λοιπον μετα απο 5 χρονια με το

sony w700 να αλλαξω κινητο.Ειμαι αναμεσα στο vivaz pro και στο omnia pro !Αυτο γιατι και τα δυο κινητα εχουν full πληκτρολογιο.Θελω να με βοηθησετε να διαλεξω αναμεσα στα δυο!

Στελνω πολλα μνματα ,θελω το κινητο να αποκρινεται γρηγορα να μην παταω πχ να μπω στο menu και να μπενει μετα απο 2 δευτερολεπτα και η μπαταρια του να κραταει οσο το δυνατον περισσοτερο!Εχω ακουσει πολλα για τα δυο κινητα αλλα δεν καταφερα να βγαλω ακρη.Οποτε ρωταω τους ειδικους του forum αν μπορουν να μου λυσουν τα χερια! thx!!!

με μία περίλιψη επειδή έχω το vivaz(οχι το pro) η μπαταριά είναι πολύ καλή κατά Μ.Ο 3 ημέρες κρατάει(οχι με βαρία χρήση) απο πλευράς απόκρισης θα το χαρακτήριζα καλό(δεν πάει και σφαίρα...) αλλά οχί και τρελά κολήματα.... :)

Κανε ενα update να στρωσει...

και που εκανα update δεν άλλαξε κάτι...

δηλαδή όλοι εδώ με wind τι κάνατε ....βάλατε την κάρτα και κατέβασε μόνο ρυθμίσεις wind Internet?

manual ρυθμίσεις δεν ξέρει κανείς

Mεγαλη διαφορα στο βαρος υπερ του vivaz,οπως και διαστασεις.

Mεγαλυτερη καμερα (8.1mp εναντι 5mp) υπερ του vivaz.

Για μενα πολυ ταχυτερο και πιο ευελικτο το sybian σε σε σχεση με windows(εχω το htc iolite)

Ηταν ευκολη η επιλογη για τους 3 παραπανω λογους!

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Πανω κατω τα παιδια τα εχουν πει ολα και γενικα συμφωνω.

Αλλα θελω να τονισω μονο κατι...ΜΑΚΡΙΑ απο Windows mobile. Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α!

Mεγαλη διαφορα στο βαρος υπερ του vivaz,οπως και διαστασεις.

Mεγαλυτερη καμερα (8.1mp εναντι 5mp) υπερ του vivaz.

Για μενα πολυ ταχυτερο και πιο ευελικτο το sybian σε σε σχεση με windows(εχω το htc iolite)

Ηταν ευκολη η επιλογη για τους 3 παραπανω λογους!

To pro έχει 5MP camera...

Παρολά αυτά, Vivaz Pro έχω καταλήξει να πάρω.

To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola

παιδια

πως κανουμε debranding ?

χακαρεται με το τελευταιο firmware και πως?

thanks

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

καλησπερα και καλως σας βρηκα!!! εχω το vivaz- vodafone- και δεν μπορω να το κανω update μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα μη αναμενομενο σφαλμα και οτι πρεπει να τερματιστει η εφαρμογη (SEUS) καμια ιδεα το τι μπορει να φταιει

καλησπερα και καλως σας βρηκα!!! εχω το vivaz- vodafone- και δεν μπορω να το κανω update μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα μη αναμενομενο σφαλμα και οτι πρεπει να τερματιστει η εφαρμογη (SEUS) καμια ιδεα το τι μπορει να φταιει

Eμενα το εκανε την πρωτη φορα,απεγκατασταση και εγκαταστη του seus και ολα καλα......

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

3)tv out cable βρίσκεις σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών

καλησπερα σας,αγορασα κ εγω το sony ericsson vivaz σημερα κ εψαξα για καλωδιο tv out.αφου επικοινωνησα με ολα τα σχετικα καταστηματα plaisio,germanos,vodafone, μου ειπαν οτι δεν υπαρχει το συγκεκριμενο καλωδιο.τελος, τηλεφωνησα στη sony ericsson κ με ενημερωσαν οτι το συγκεκριμενο καλωδιο δεν εχει κυκλοφορησει ακομα κ ενδεχεται να κυκλοφορησει στο μελλον αφου υποστηριζεται αυτη η λειτουργια απο το κινητο τηλεφωνο...τι να πω??αν εχετε κατι νεοτερο παρακαλω ενημερωστε το forum

Παραγγειλε το online, τι ασχολεισαι με ελληνικα καταστηματα?

Παντως αν ενδιαφερεσαι ολα τα αντιστοιχα καλωδια της nokia ειναι συμβατα.

Παρε ενα τετοιο.

Παίδες ξέρετε που μπορούμε να κατεβάσουμε κάποιο προγράμματακι προκειμένου να φτιάχνουμε θέματα?νομίζω είχε αναφερθεί παλιότερα το them creator αν και παίζει να το βγάζω και από το μυαλό μου.Έχει κανείς κάτι κατά νου??

βασικά το βρήκα,το κατέβασα απο την έρικσον, το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως να το importarw στο κινητό,έχει κανείς ιδέα?εννοώ το θέμα που έφτιαξα..

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

3)tv out cable βρίσκεις σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών

καλησπερα σας,αγορασα κ εγω το sony ericsson vivaz σημερα κ εψαξα για καλωδιο tv out.αφου επικοινωνησα με ολα τα σχετικα καταστηματα plaisio,germanos,vodafone, μου ειπαν οτι δεν υπαρχει το συγκεκριμενο καλωδιο.τελος, τηλεφωνησα στη sony ericsson κ με ενημερωσαν οτι το συγκεκριμενο καλωδιο δεν εχει κυκλοφορησει ακομα κ ενδεχεται να κυκλοφορησει στο μελλον αφου υποστηριζεται αυτη η λειτουργια απο το κινητο τηλεφωνο...τι να πω??αν εχετε κατι νεοτερο παρακαλω ενημερωστε το forum

http://cgi.ebay.com/h156-TV-Out-AV-Cable-Sony-Ericsson-VIVAZ-U5-PRO-/270548390693?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item3efdf0d325

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

παιδια ποιο προγραμμα πλοηγησης θεωρειτε καλυτερο να εγκαταστησω στο vivaz?

NDrive με τους 3d χαρτες(google) αλλα και την φιλικοτητα στην αναζητηση.

Και σταθερη δυναμη παντα το garmin.....

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Διαβασε εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=243482

και το sygic καλο ειναι αλλα περασε το ndrive πρωτα που ειναι πιο ευκολο.

Το nDrive σαν πρόγραμμα το έχω περάσει , τους 3D χάρτες ψάχνω αλλά στο ποστ που έδωσες δε λέει κάτι , όπως δε λέει και το last version των maps για nDrive .

Κανείς που να ξέρει για τα τελευταία 3D maps ?

καλησπερα παιδια...Εχω ενα προβλημα με το Wi-fi του vivaz.Ενω βαζω το σωστο κλειδι του ρουτερ του σπιτιου μου,δε συνδεεται με τιποτα.Καμμια ιδεα???????

• The title was changed to Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro