Jump to content

John302

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by John302

  1. Τουμπανο το G4 να το χαιρεται οποιος το κερδισει!!
  2. Το Air 2 εχει θεματακι με το τριξιμο του ταμπλετ οταν εχεις απο την μεση και πανω ανοιχτο τον ηχο αρα δεν νομιζω οτι το Air 2 ειναι καλυτερο απο το Nexus 9..... Σχετικα με τα αλλα νομιζω πως ειναι δικαιες επιλογες ολα :cool:
  3. Χρονια πολλα και καλη επιτυχια σε ολους!!
  4. Αντε με το καλο καλη επιτυχια σε ολους!
  5. Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά και γιατί οχι ένα δεύτερο iphone...? ;)
  6. Παιδία φαντάζομαι οτι δεν είναι αναγκαστικό να ενεργοποιησείς το sharing? Λειτουργεί και σαν μια απλή σύνδεση internet φαντάζομαι?
  7. Παιδια σκεφτομουν να παρω την μαμα case για το ipad Air που εχει 85 ευρω, αλλα προσεξα πως εχει θεματακι οταν την στηριζεις σε landscape mode μπορει να πεσει προς τα πισω λογο το οτι τα μαγνητακια μαλλον δεν ειναι δυνατα... συν τις αλλοις οτι εχει 85 ευρω μαλλον το βλεπω χλωμο... Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι τα παιδια που πηρανε θηκες απο e-bay απομιμησεις εχουνε καποιο αντιστοιχο θεματακι με το μαγνητακι? αξιζουν τα λεφτα τους? Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις θηκες 1) http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-Smart-Magnetic-Leather-Case-Cover-for-New-Apple-iPad-5-iPad-Air-2013-/370925415943?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item565ce0ae07 2) http://www.ebay.co.uk/itm/ULTRA-THIN-MAGNETIC-SMART-CASE-COVER-BACK-CASE-FOR-NEW-APPLE-IPAD-AIR-IPAD-5-/141104454882?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item20da7b1ce2#shpCntId 3)http://www.ebay.com/itm/Tri-Fold-Slim-Smart-Magnetic-Leather-Case-Cover-For-New-Apple-iPad-5-iPad-Air-/151165528121?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item23322ae839 Εχει τυχει κανεις να εχει καποια απο τις θηκες αυτες?
  8. Δεν με χαλαει καθολου το κινητο καλη επιτυχια σε ολους! :D
  9. Για ακόμα μιά φορά το myphone μάς "έφτιαξε" Καλή επιτυχία σε όλους!
  10. Μπράβο στο myphone και στην LG για τον διαγωνισμο :D
  11. Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει free εφαρμογη για φραγη συγγεκριμενων αριθμων στις κλησεις και στα μυνηματα? αν καποιος γνωριζει θα τον παρακαλουσα να μου στειλει σε pm καποιο link....
  12. Καλησπέρα σε όλους παιδιά, εδώ καί 2 ώρες περίπου είμαι κάτοχος ενός galaxy S και ήδη το φορτίζω, θα ήθελα να ρωτήσω εαν κανένας γνωρίζει εάν μπορώ να μεταφέρω τα sms και τις επαφές απο το παλιό μου omnia στο galaxy και πώς θα γινόταν αυτό. :shifty:
  13. Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει πρόγραμα για το vivaz ωστε να μπορέσω να κάνω export τα sms μου στο pc γνωρίζει κανείς?
  14. Εχω το κινητό περίπου 3 μήνες και απο ότι έχω προσέξει είναι απο τα κινητά τα οποία έχουν πάρα πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας, μήπως είσαι ακόμα στις πρώτες φορτίσεις? αν και πάλι δεν θεωρείτε φυσιολογικό να πέφτει τόσο γρήγορα :O
×
×
  • Create New...