panosss23 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 το mw600 το δουλευω με το Ν900 εδω κι 6 μηνες περιπου και ειναι αψογο.εχω παρατηρησει ομως το εξης παραδοξο:οταν το φορτιζω με το μανισιο φορτιστη η μεσω usb ξεσκιζεται ολη μερα στις αποσυνδεσεις.μετα απο καποιες δοκιμες με φορτιστες κατεληξα να το φορτιζω μονο με φορτιστη αυτοκινητου κι απο τοτε δουλευει ρολοι.δεν ξερω τι μπορει να φταιει αλλα ετσι σωθηκα. με το φορτιστη αυτοκινητου δεν σε αποσυνδεει το κινητο??? :wacko: :wacko: ε αυτο κ αν ειναι κουφο... :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 με το φορτιστη αυτοκινητου δεν σε αποσυνδεει το κινητο??? :wacko: :wacko: ε αυτο κ αν ειναι κουφο... :lol: :lol: Φυσικα και αποσυνδεεται.κλειστο το φορτιζω αφου μολις το βαλεις να φορτισει απενεργοποιειται. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Γίνεται 100%. Ρωτήστε στο Πλαίσιο και θα δείτε πως έχω δίκιο. :D Το συγκεκριμένο BT το είχα για το Ν900. Ποτέ δε δούλεψε σωστά. Πολλοί ασυγχρονισμοί, κάποιες φορές δε δούλευε στερεοφωνικά κοκ. Μετά έπαιζα με ένα samsung που ήταν αστέρι. To SBH650 http://helander.pbworks.com/f/1237316110/samsung_bluetooth.jpg Το συγκεκριμένο είχε και ένα σημαντικότατο πλεονέκτημα: άλλαζες τα ακουστικά του με άλλα που σου άρεσαν και έπαιζε μούρλια. Μου έσπασε το κλιπ για το πουκάμισο και πήρα το motorola S605 http://www.gimmedigi.com/catalog/images/Motorola_S605_s.jpg Είχε ραδιόφωνο, άλλαζες ακουστικά αλλά κόντεψα να το σπάσω με τη βαριοπούλα επειδή συγχρόνιζε όποτε ήθελε. Έχασα πάρα πολλές κλήσεις και το παράτησα.... Δεν έχω βρει κάποιο που να μου αρέσει. Θέλω οπωσδήποτε αποσπώμενα ακουστικά με mini jack. Προς το παρόν χρησιμοποιώ ένα παλιό BT της Nokia που είχε ξεμείνει στο συρτάρι του γραφείου. Nokia BH-106. http://www.nokia.gr/MEDIA_BANK_100/R6Accessories/B/BH-106/R6_BH-106_240x240.png Πάμφθηνο, όχι αποσπώμενο ακουστικό (και μάλιστα μονό), με μετριότατη απόδοση στη μουσική, χωρίς ραδιόφωνο αλλά.....συγχρονίζει άψογα!!! 15 μέρες τώρα, πρέπει να «χάθηκε» μία φορά. Το μόνο που με εκνευρίζει είναι πως έχει πολύ μεγάλο ακουστικό (λες και πρέπει να είμαι ο Dumbo :lol: ) και αφενός πέφτει από το αυτί, αφετέρου με δυσκολεύει όταν φοράω το κράνος! Χμμμμ. Μόλις ανακάλυψα ένα ωραίο BT της Samsung που κάνει αυτά που θέλω: Samsung HS3000 (στα 50€) Πιθανότατα να το χτυπήσω (αν και το βλέπω λίγο ακριβό στα 50€) http://www.gooddigitalshop.com/smr/Samsung/images/Samsung-HS3000/Samsung-HS3000-02.jpg http://images.grosbill.com/imagesproduitnew/imagesgallery/BIG/119918.jpg[ Αν ειναι να ξοδευω και αλλα 50 ευρω για αλλο bluetooth και μαλιστα samsung( που εχω κακη εμπειρια) για να δουλεψει με το Ν9 τοτε μαλλον το κινητο το αφηνουμε στην ακρη. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Αν ειναι να ξοδευω και αλλα 50 ευρω για αλλο bluetooth και μαλιστα samsung( που εχω κακη εμπειρια) για να δουλεψει με το Ν9 τοτε μαλλον το κινητο το αφηνουμε στην ακρη. μακαρι να ήμουν αθηνα φιλε μου να βλέπαμε αν κανει το ακουστικό που εχεις...αλλα δύστυχος.... το προβλημα ειναι θεμα software σε καποια αναβάθμιση θα φτιάξει δεν ειναι κ κατι τραγικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Λέω να τσιμπήσω κανένα τέτοιο και να στήσω να κάνω μεταφορές αρχείων μέσω filezilla... Υπάρχει μήπως καλύτερη λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Χμμμμ. Μόλις ανακάλυψα ένα ωραίο BT της Samsung που κάνει αυτά που θέλω: Samsung HS3000 (στα 50€) Πιθανότατα να το χτυπήσω (αν και το βλέπω λίγο ακριβό στα 50€) http://www.gooddigitalshop.com/smr/Samsung/images/Samsung-HS3000/Samsung-HS3000-02.jpg http://images.grosbill.com/imagesproduitnew/imagesgallery/BIG/119918.jpg Το αγόρασα τελικά!! Το ΒΤ είναι πραγματικά άριστο. Το έχω σχεδόν 2 βδομάδες, κανένας αποσυγχρονισμός, καθαρός ήχος, ωραίο μικρόφωνο και πέρα από προσεγμένο σαν κατασκευή είναι και κομψότατο. Η μπαταρία κρατάει πολύ. Βγάζει μπλε led αν είναι ΟΚ, μωβ αν έχει πέσει ανάμεσα στο 60 με 20% και κόκκινο στα τελευταία του. Στις 3 μέρες, εξακολουθεί να είναι μπλε!!! Το βρήκα προσφορά στο eshop (μέσω newsletter) στα 39€ και το χτύπησα! :) Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Εχετε να προτείνετε καμια καλή θήκουλα για το n9? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Το Ν9 δεν το έχω πάρει ακόμη αλλά το Ν900 έχει κλέψει και την δική μου καρδιά.. Τελικά θα το φτιάξω, καλύτερα από το να κάθετε στο συρτάρι :( Αμάν αυτό το micro-USB ξενέρωσε αρκετό κόσμο :down: Θα ενημερώσω όταν θα έχω νέα :) Eμένα αντεχει ακόμα το usb (φτουφτου) . Αλλο θεμα έχω. Οθόνη ΣΚ@τ@...γρατζουνιες , και βασικά ξεφλουδίσματα πολλά και πλέον όχι μόνο αντιαισθητικά, είναι και αντιλειτουργικά. Ποιος έχει να προτείνει μια ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και ΣΙΓΟΥΡΗ λύση; (όχι, δεν μπορώ να την παραγγείλω και να την αλλάξω μόνος μου....κάποιος μάστορας πρέπει να το κάνει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Eμένα αντεχει ακόμα το usb (φτουφτου) . Αλλο θεμα έχω. Οθόνη ΣΚ@τ@...γρατζουνιες , και βασικά ξεφλουδίσματα πολλά και πλέον όχι μόνο αντιαισθητικά, είναι και αντιλειτουργικά. Ποιος έχει να προτείνει μια ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και ΣΙΓΟΥΡΗ λύση; (όχι, δεν μπορώ να την παραγγείλω και να την αλλάξω μόνος μου....κάποιος μάστορας πρέπει να το κάνει) Καλά, τόσες μέρες κανένας δεν ξέρει να γράψει κάτι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 «και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο..» :p :p Δεν μπορούν να γίνουν και τα δύο!! :) Παράγγειλε μια και πέρασε την μόνος σου, δες μερικά video π.χ. στο youtube και θα τα καταφέρεις: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=aVEHm325-z8]Nokia N900 Disassembly - YouTube[/ame] Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Επέστρεψα κι εγώ στην παρέα χρηστών Ν900... Αυτό εδώ μας κάνει για usb host mode για να παραγγείλω ένα τέτοιο κι ένα powered hub; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Ξέρει κανείς σας που μπορώ να βρω screen protectors gia to N9? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Ξέρει κανείς σας που μπορώ να βρω screen protectors gia to N9? πηρα απο το ebay καποια (10 με 5 ευρω αν θυμαμαι) αλλα ηταν ακριβως για την οθονη..οχι το μαυρο πλαισιο δηλαδη..ε και δεν ειναι ωραιο..τουλαχιστον φανηκαν χρησιμα..εκοψα ενα κομματι και το εβαλα πισω γυρω απο αυτο απο την καμερα για να μην γρατζουνιστη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitofagos85 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 που μπορουμε να βρουμε χρωματιστη θηκη σαν αυτη που εχει μεσα στο κουτι ας πουμε ασπρη η πρασινη?εκτος ιντερνετ!!για αθηνα ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 που μπορουμε να βρουμε χρωματιστη θηκη σαν αυτη που εχει μεσα στο κουτι ας πουμε ασπρη η πρασινη?εκτος ιντερνετ!!για αθηνα ξερει κανεις? εγω πηρα μια απο πλαισιο με 10 ευρω.σιλικονης με ελαφρυ μωβακι.βγαινει και σε αλλα χρωματα αλλα ηταν τελειωμενα.ριξε μια ματια αν θες. νομιζω οτι ειμαστε λιγο off topic ε; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 θέλω να βρω frame για το keyboard του n900 και δεν βρίσκω σε acn store μου λένε μόνο αν το στείλεις κάτω το κινητό.έχει πάρει το μάτι σας μαγαζί που να πουλάει και να στέλνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Λοιπον, εχω φαει το κοσμο να βρω λευκη θηκη για το Ν9 και τιποτα. Σαν την οριτζιναλ δηλαδη αλλά σε λευκο χρωμα. Εχω το μπλε και η θηκη του αρχισε να "βρωμιζει" καπως στις γωνιες ετσι σκεφτηκα οτι ειναι καιρος για αλλαγη. Εχει παρει πουθενα το ματι σαν λευκη θηκη? Επισης ειδα και αυτη http://www.nokia.com/gr-el/products/phone/n9-00/accessories/?category=carrying_cases_%26_style και μου ψιλοαρεσει. Μπορειτε να τη δειτε φορεμενη στο κινητο εδω http://shootspeak.com/2011/11/20/nokia-n9-case-review-nokia-cc-3015/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Exει δοκιμασει κανεις αυτη http://www.ebay.com/itm/Color-Swirl-Case-Nokia-N9-Cover-/390477255042?pt=PDA_Accessories&hash=item5aea421182 ? Εννοω σαν cover, ασχετα με το σχεδιο που εχει πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Εχει παρει κανεις ακουστικα για το n9? κατι αλλα που ειχα δεν δουλευουν.. μονο αυτα που εχει στη συσκευασια μου δουλευουν και εχουν χαλασει.. αυτα ποσο εχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Εχει παρει κανεις ακουστικα για το n9? κατι αλλα που ειχα δεν δουλευουν.. μονο αυτα που εχει στη συσκευασια μου δουλευουν και εχουν χαλασει.. αυτα ποσο εχουν? Εγω ειχα παρει αυτα (οχι για το n9) για το τρεξιμο (δεν εχουν κουμπια/μικροφωνο) και τελικα τα χρησιμοποιω συνεχεια για μουσικη στο pc/στα κινητα/mp3 κλπ. Αυτα δοκιμασα και στο n9 και παιζουν μια χαρα. Τα μαμισια ακουστικα του κινητου δεν τα εχω δουλεψει ακομα. Απο θηκη παρηγγειλα χθες αυτη για να υπαρχει, αν και δεν πιστευω να βαλω ποτε θηκη/ζελατινα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Εγω ειχα παρει αυτα (οχι για το n9) για το τρεξιμο (δεν εχουν κουμπια/μικροφωνο) και τελικα τα χρησιμοποιω συνεχεια για μουσικη στο pc/στα κινητα/mp3 κλπ. Αυτα δοκιμασα και στο n9 και παιζουν μια χαρα. Τα μαμισια ακουστικα του κινητου δεν τα εχω δουλεψει ακομα. Απο θηκη παρηγγειλα χθες αυτη για να υπαρχει, αν και δεν πιστευω να βαλω ποτε θηκη/ζελατινα :p Θελω με μικροφωνο για skype και τετοια.. ωραια φαινεται η θηκη.. αμα ειναι και δεν φοβασαι να χαραχτει το ασημι της καμερας μην βαλεις θηκη.. ειναι πιο ωραιο χωρις θηκη,το νιωθεις διαφορετικα στο χερι,αλλα εγω φοβαμαι πολυ μην παθει τιποτα και δεν το βγαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Εχει βρει κανεις καποιο bumper για το ν9? Με το ζορι βρηκα 2 απο ενα οτι να'ναι site, αλλα ειχανε cover πισω.. Το κλασσικο μονο περιμετρικο bumper ψαχνω αλλα δεν βρηκα τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Εγώ έχω το Ν9 χωρίς θήκη για να απολαμβάνω το design του. Ειδικά με τον τρόπο που πρέπει να το χειριστείς λόγω του gesture απο την άκρη της οθόνης, είναι μαγικό ;-) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Εγώ έχω το Ν9 χωρίς θήκη για να απολαμβάνω το design του. Ειδικά με τον τρόπο που πρέπει να το χειριστείς λόγω του gesture απο την άκρη της οθόνης, είναι μαγικό ;-) Κι εγω χωρις θηκη/ζελατινα αλλα στο γυμναστηριο βαζω μια tpu σε περιπτωση που πεσει. Γιαυτο θελω μια Bumper και οχι αυτην που πιανει και πισω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 (edited) Καλησπερα Θελω να παρω μια εξωτερικη μπαταρια-φορτιστη η οπως λεγεται τελος παντων, για το n9. Φανταζομαι δεν υπαρχει θεμα συμβατοτητας με οποιοδηποτε αλλο μιας και αυτα ειναι usb συνηθως. Προς το παρον βρηκα 3 που φαινονται καλες 5600mah,8400mah,7000mah. Η 3η μου -φαινεται- καλυτερη και πιο αξιοπιστη (απο τις κριτικες και μονο). Ποια προτεινετε? Φυσικα περιμενω και οποιαδηποτε αλλη προταση :) ps Δεν εχω edit πια στο παραπανω Μην το συγχωνευσετε με το παραπανω και δεν το δει κανεις! Merci Εγώ έχω το Ν9 χωρίς θήκη για να απολαμβάνω το design του. Ειδικά με τον τρόπο που πρέπει να το χειριστείς λόγω του gesture απο την άκρη της οθόνης, είναι μαγικό ;-) Ψευτης παιδια! Σε λαστιχενια θηκη το εχει!! :lol: Edited April 27, 2013 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts