jackdaniels Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Εμενα εχει για μια 5ετια απο την Dirent!! :ρ :ρ Ετσι νομιζεις θα την επαιρνα...?!?! BMWδακιας ημουν (ειμαι!!), μην το ξεχνας... +1 :lol: :lol: :lol: Βλέπω των αλφίστα να αποχωρή απ'το φόρουμ :p Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Μάλλον φίλε δεν καταλαβαίνεις καλά κάτι που θα το καταλάβεις όταν πας να πουλήσεις!!!. Τις πωλήσεις του golf και της 147 τις ανέφερα για να καταλάβεις πως έχεις πολύ μικρό κοινό για να πουλήσεις μια Alfa. Γιατί λίγοι την ζητούν. Και όσο πιο λίγοι ζητούν...τι αναγκάζεσαι να κάνεις??? Να ρίξεις τιμή. Τώρα αν νομίζεις εσύ ότι θα χρυσοπουλήσεις ενα αυτοκίνητο που το 80% του αγοραστικού κοινού θεωρεί ότι θα "του τα φαει στα συνεργεία" τότε μάλλον θα κρατήσεις το αυτοκίνητο σου για καμμιά 20 χρόνια. Φίλε μην έχεις αυταπάτες πολύ λίγος κόσμος τις θεωρείς ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ αυτοκίνητα και το ξέρεις καλά αυτό. Ασχεται απ' το αν είναι ή δεν είναι. Κατάλαβα κάποια πράγματα που είπες αλλα μην τρελαινόμαστε κιόλας!!!. Νομίζω η αναφορά που έγινε στο Α3 έκανε αυτό που ήθελα να πω κατανοητό ακόμα και στα μικρά παιδιά. Αν δεν το κατάλαβες πάω πάσο. ΟΚ και το audi A3 αλλά και η alfa 147 έχουν χάλια μεταπωλητική αξία. Πρέπει να καταλάβεις ότι μπορεί να υπάρχει μικρότερη ζήτηση, αλλά με δεδομένες τις μικρές πωλήσεις υπάρχει μικρότερη προσφορά. Αυτό όσον αφορά το παραπάνω επιχείρημα σου. Το ότι οι παλαιότερες alfa δεν έχουν τόσο καλή μεταπωλητική αξία το έγραψα κι εγώ άλλωστε σε προηγούμενο post μου. Αυτά για να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε και να μην τρελένεσαι χωρίς λόγο. Επιπλέον πρέπει να μάθεις να συγκρίνεις την 147 με τα αμάξια της κατηγορίας της και όχι με το ΤΤ. Βρες μου εσύ μια GT διετίας να έχεις χάσει το 45-50% της αξίας της και σου αγοράζω εγώ το ΤΤ και σου παίρνω και δώρο ένα TSI Golf να κόβεις οικολογικά τις βόλτες σου μέσα στην Αθήνα. Α! Δώρο και μια BMW για να μην μείνει παραπονούμενος ο jackdaniels! :p Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Νομίζω η αναφορά που έγινε στο Α3 έκανε αυτό που ήθελα να πω κατανοητό ακόμα και στα μικρά παιδιά. Αν δεν το κατάλαβες πάω πάσο. ΟΚ και το audi A3 αλλά και η alfa 147 έχουν χάλια μεταπωλητική αξία. Πρέπει να καταλάβεις ότι μπορεί να υπάρχει μικρότερη ζήτηση, αλλά με δεδομένες τις μικρές πωλήσεις υπάρχει μικρότερη προσφορά. Αυτό όσον αφορά το παραπάνω επιχείρημα σου. Το ότι οι παλαιότερες alfa δεν έχουν τόσο καλή μεταπωλητική αξία το έγραψα κι εγώ άλλωστε σε προηγούμενο post μου. Αυτά για να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε και να μην τρελένεσαι χωρίς λόγο. Επιπλέον πρέπει να μάθεις να συγκρίνεις την 147 με τα αμάξια της κατηγορίας της και όχι με το ΤΤ. Βρες μου εσύ μια GT διετίας να έχεις χάσει το 45-50% της αξίας της και σου αγοράζω εγώ το ΤΤ και σου παίρνω και δώρο ένα TSI Golf να κόβεις οικολογικά τις βόλτες σου μέσα στην Αθήνα. Α! Δώρο και μια BMW για να μην μείνει παραπονούμενος ο jackdaniels! :p Μία απ'τις παλιές παρακαλώ, θέλω να κάνω κυκλάκια χωρίς να αλάζω αντλίες κάθε μέρα :lol: Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. September 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Χαλανε,τριζουν,εχουν χαλια μεταπωλητικη αξια κλπ κλπ!Την 147 την εχω στην κατοχη μου εδω και 4.5 χρονια και καθε φορα που βλεπω στο δρομο τα αμαξια που σκεφτομουν πριν 4.5 χρονια να αγορασω στη θεση της 147 με κανουν ακομα πιο χαρουμενο για την επιλογη μου! Σε αυτα τα 4,5 χρονια και τις βλαβες μου τις ειχα (κλιματιστικο,ψυγειο)και τα τριξιματα ψιλοακουγονται οταν ειναι κλειστο το ηχοσυστημα:D Αλλα αυτα τα 4.5 χρονια δεν εχει χαθει η καυλα καθε φορα που την βλεπω και τη χαζευω,δεν εχει χαθει το απολυτο συστημα φρενων,δεν εχει χαθει πανω απο ολα το απιστευτο κρατημα της και η ανωτερη αισθηση που σου δινει το τιμονι-ξυραφι! Οσο η Αλφα βγαζει αμαξια που καλυπτουν τις ορεξεις και τα κριτιρια μου,θα ξοδευω ανετα τα λεφτα μου στη μιλανεζικη φιρμα. Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 καλα μην τρελενεσαι .... η 147 ακολουθησε το δογμα : το γερμανιζειν εστι φιλοσοφειν... δεν ηταν Pure αλφα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 kala leei o popolaras. mhn trelenomaste kiolas... dld odhgises kamia seira 1 k den exei oute krathmata oute kalo timoni oute kala frena??? egw exw odhgish k einai super........ paidiaaaaaaaaa thn pathsame :( telika mono omorfia einai......... Egw alfa romeo den ksanapernw :P gazi k pentoxiliaro xwris sthn ousia na exei k tipota kales epidoseis.... eleos(milame gia 1.6 120ph), treksimo kathe treis k ligo gia hlektrika opws lampoules ktl h k pio sobara opws munhmata gia sfalmata sto abs ktl..... (exoun dei polla ta matakia mou ) , metapwlhtikh aksia asta na pane.. prepei na eisai apofasismenos oti tha to exeis gia kamia 10-15 xronia alliws thn pathses ..... e k mhn mou peite oti exei k thetika k mou peite oti einai to krathma k to timoni k ta frena giati pleon ola sthn kathgoria tou exoun k gamato krathma k gamata frena k kalo timoni.. px seira 1. to mono thetiko einai to sxedioooo k tpt allo... :) auto kseroun na kanoun kala oi italoi k auto kanoun.... dusthxws etsi einia ta pragmata :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 εσυ τωρα νομιζεις οτι ειρωνευεσαι....... δεν επιασες ομως το βαθυτερο νοημα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 δεν επιασες ομως το βαθυτερο νοημα..... Γεια σου ρε Γιάννη Orazio Satta! :lol: Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Γεια σου ρε Γιάννη Orazio Satta! :lol: :love: :love: :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 http://forum.gruppo-veloce.ch/files/dsc03432_202.jpg http://forum.gruppo-veloce.ch/files/dsc03429_460.jpg 8c/Diva http://www.megaupload.com/?d=EG5G80EK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Σάκη τι είναι το παραπάνω exe; Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Σάκη τι είναι το παραπάνω exe;Exei merikes omorfes photos twn 8c/Diva apo to Villa d'este tou 2006. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 καλα μην τρελενεσαι .... η 147 ακολουθησε το δογμα : το γερμανιζειν εστι φιλοσοφειν... δεν ηταν Pure αλφα Γιατί δεν είναι pure Alfa ( εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις της εποχής, εννοείται) η 147;;; Ποιό γερμανικό αυτή τη στιγμή συνδυάζει αυτά που δίνει η 147, ακόμα και τόσα χρόνια μετά το λανσάρισμά της;; Το χαζοκούτι το Α3;; Ή το φθηνότερο διδυμάκι του, το επίσης χαζοκούτι Golf; Από επιδόσεις και στήσιμο ΟΚ είμαστε, αλλά στα υπόλοιπα; Έλα ρε John τώρα, ναι τη δεδομένη περίοδο η Alfa μπορεί να έχει μείνει λίγο πίσω ( μόνο σε κινητήρες , κι εκεί όμως ετοιμάζονται πράγματα), αλλά κάποια πράγματα είναι σταθερά και πρέπει να αναγνωρίζονται. Μην ισοπεδώνουμε τα πάντα.;) Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pissas Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 paidia gia osous aresoyn oi agwnes ena wraio paixnidaki http://batracer.com/-1FrontPage.htm?7K4 ekremei kai ena private game opoios 8elei na mpei ID 6705 κωδικος alfakia Παράθεση make god laugh... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Μάλλον φίλε δεν καταλαβαίνεις καλά κάτι που θα το καταλάβεις όταν πας να πουλήσεις!!!. Τις πωλήσεις του golf και της 147 τις ανέφερα για να καταλάβεις πως έχεις πολύ μικρό κοινό για να πουλήσεις μια Alfa. Γιατί λίγοι την ζητούν. Και όσο πιο λίγοι ζητούν...τι αναγκάζεσαι να κάνεις??? Να ρίξεις τιμή. Τώρα αν νομίζεις εσύ ότι θα χρυσοπουλήσεις ενα αυτοκίνητο που το 80% του αγοραστικού κοινού θεωρεί ότι θα "του τα φαει στα συνεργεία" τότε μάλλον θα κρατήσεις το αυτοκίνητο σου για καμμιά 20 χρόνια. Φίλε μην έχεις αυταπάτες πολύ λίγος κόσμος τις θεωρείς ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ αυτοκίνητα και το ξέρεις καλά αυτό. Ασχεται απ' το αν είναι ή δεν είναι. Κατάλαβα κάποια πράγματα που είπες αλλα μην τρελαινόμαστε κιόλας!!!. λοπον δυστυχως ετσι ειναι,την Gt μου την εχω 1 χρονο,οταν ψαχνομουν να την δωσω ξερετε ποσα μου εδιναν?/22-23.000 ευρω για ενα αμαξι που το πηρα 36.000 και το εχω 1.5 χρονο,οταν ρωτουσα γιατι τοσο χαμηλη τιμη μου ελεγαν οτι αυτο το αμαξι φιλε θελει και τον πελατη του. οσο για τα audi καλα και χρυσα αλλα ουτε κι αυτα εχουν την καλυτερη μεταπωλητικη αξια και το ξερω πολυ καλα λογω του οτι ο πατερας μου ειχε το audi a6 turbo quatro 2.5 χρονων αμαξι αριστο και το σκοτωσε στα 22.000 και δεν θυμαμαι ποσο εκανε,καπου στα 50-55.000 τοτε. 2 ειναι η εταιρειες μου εχουν πει που δεν χανουν τοσα πολλα.mercedes και bmw.μιλαω βεβαια για ακριβα αυτοκινητα ενω το θεμα ειναι το ποσο θα δωσεις την 147 σου αλλα και τι να κανεις,παρα να την κρατησεις βρες την καλυτερη τιμη που μπορεις και δωσε την. να σου πω καλοριζικο και για το tt σου,φοβερο αυτοκινητο και μην αλλαξεις γνωμη,παρε το με 1000!!! Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pissas Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 και η mercedes χανει ευκολα την αξια της, αμα αγορασεις mercedes στα 55 χιλιαρικα μετα απο 2 χρονια ποσο νομιζεις πιανει???? οπως και ΒΜW.Απλα στην πενταετια επειδη ειναι το απωθημενο πολλων ελληνων να αποκτησουν τετοια μαρκα εστω και μεταχειρισμενο κρατουν καλυτερα. Η GT ταξιδιωτη αυτη την στιγμη ειναι πρωτη σε πωλησεις στην κατηγορια της στην Ευρωπη, και η μεταπωλητικη αξια που κρατα ειναι απο τις καλυτερες επισης.Αν σου δινουν τοσο λιγα ψαξτο και αλλου, μαλλον ηθελε να το στραβωσει ο μαντρας.Ολα τα σπορτ αμαξια εχουν το κοινο τους, και το ΤΤ και η 1. Οσο για την ατακα που ειπωθηκε πως θα περασεις με μια αλφα την μιση της ζωη στα συνεργεια δεν ειναι ακριβως ετσι παιδια, φημες ειναι. Συμπονω τον φιλο με την αλφα 147 που πραγματικα του εβγαλε μυριαδες προβληματα, αλλα δεν ειναι ολα ετσι.Ολες οι εταιριες εχουν βγαλει προβληματικες παρτιδες( ναι μεχρι και η Mersedes μα μια παρτιδα επαγγελματικως Vito, που δεν προλαβαιναν να αλλαζουν ολο το συστημα διευθηνσης. ) αυτο ομως δεν παει να πει πως ΟΛΑ τα μοντελα βγαζουν τα ιδια προβληματα. Ολα τα αμαξια πλεον εχουν παραπλησια αξιοπιστια και γενικα αξιπρεπες κρατημα, οποτε ναι παιζει μεγαλο ρολο και η εμφανιση....Στην τελικη με τα αυτοκινητα κανουμε ΚΑΙ το κεφι μας, διαφορετικα θα περμαμε ολοι ΚΙΑ η ηλεκτρικα. Παράθεση make god laugh... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 μα εγω 22.000 δεν το εδινα με τιποτα το αμαξι,ενταξει ειπαμε ολα καλα αλλα μην μας πιανουν και κοροδιδα οι διαφορες μαντρες,οταν σκεφτω να το δωσω θα το βαλω αγγελια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Ρε συ pissas το θεμα ξερεις ποιο ειναι?? Οτι μεχρι στιγμης απο αυτο εδω το thread σε ενα φορουμ γενικου περιεχομενου εχουμε εμενα με Alfa Romeo 147 (32.000km) με μεταβληττο, γρυλο παραθυρου συνοδηγου, τριγμος της πισω αναρτησης και σε λιγο καιρο βαψιμο του καπο γιατι εχει σκασει το χρωμα... Εκομα εχουμε τον ταξιδιωτη με τα γνωστα προβληματα στην GT, εχουμε τον φιλο με την παραπανω 147, εχουμε τον xristosGT που ετρεχε για περισσοτερο απο 1,5 χρονο για να καταφερει να φτιαξει ενα αυτοκινητο το οποιο αγορασε ολοκαινουριο!! Μονο για φημες δεν μου φαινονται εμενα τα παραπανω... ;) Οσο για την μεταπωλητικη τους αξια, ασ'τα κλαφτα!! Εμεις δωσαμε την BMW E36 318is μοντελο 94 (κατασταση μετρια προς το καλη!) πριν απο 1,5 χρονο για 10.000€ την στιγμη που ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ εκανε 30.000€! Εχασε λοιπον μεσα σε 10 χρονια και κατι μηνες το 66% της αξιας της! Η GT συμφωνα με τα λεγομενα του ταξιδιωτη εχει χασει ηδη σε ενα χρονο το 40% της αξιας της... Και πραγματι στην τελικη ακομα και 3-4 χιλιαρικα να κερδισει αν την πουλησει σε ιδιωτη τα λεφτα ειναι παρα πολυ λιγα για το συγκεκριμενο αυτοκινητο! Υπαρχει τελικα λογος να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Υπαρχει τελικα λογος να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας?? Καλή ερώτηση. Εσύ Αλέξανδρε που έχεις κάποια παραπάνω εμπειρία από τις alfa παρακολουθώντας τα διάφορα φόρουμ, ή αν κατεβάζοντας τα σκουπίδια του σπιτιού σου πετάχτηκες μέχρι το cape ακόμα καλύτερα, τι έχεις καταλάβει για την αξιοπιστία των alfa; Αναφέρεις τον Χρήστο με την GT, τη στιγμή που ξέρεις πως ο ίδιος είναι ο δακτυλοδεικτούμενος ταλαιπωρημένος μέσα σε μια κοινότητα 1000 έστω και λίγο ενεργών alfisti. Το ότι παρουσιάζουν προβλήματα και οι alfa όπως και όλα τα αυτοκίνητα νομίζω είναι αυτονόητο. Ποια η εμπειρία σου από τις άλλες εταιρείες που σε κάνει τόσο επικριτικό; Προσωπικά έχω αρνητική εμπειρία και από Ζ4 (την οποία όπως ξέρεις συμπαθώ ιδιαιτέρως) ούτε ενός έτους. Μήπως να αρχίζω να κράζω την BMW; Να συνεχίσω για τα πλαστικά κάπου κοντά στον τεμπέλη στην compact που ξεφλουδίζουν ή να πω για τα παράπονα του φίλου jackdaniels όσον πρόσφατη εμπειρία του; Να αρχίσω και για τα γαλλικά; Φυσικά και όχι. Αν το έκανα θα έπαιρνα το ψωμί από τα ευκαιριακά κοράκια που την είδανε γνώστες. Ειδικά όποιος έχει καθημερινή επαφή με τον κλάδο ξέρει ότι τέτοια προβλήματα είναι καθημερινά και μόνο ο αριθμός εμφάνισης τους σε μεγάλο μέγεθος δείγματος μπορεί να εκφέρει ασφαλή συμπεράσματα. Για τη μεταπωλητική αξία στα είπε και ο Χρήστος, αν και εκείνο το κομμάτι προτίμησες να το προσπεράσεις. Φυσικά ξέρεις πολύ καλά ότι το αυτοκίνητο, το μεγάλο μέρος της αξίας του το χάνει σε μεγάλο βαθμό τα πρώτα χρόνια, και το ποσοστό αυτό φθίνει στην πορεία. Ενδεικτικά όσο θα χάσει τα 2-3 πρώτα χρόνια, θα χάσει τα υπόλοιπα 7-8. Το ότι ειδικά η GT διατηρεί μέχρι στιγμής εντυπωσιακά την αξία της θα το δεις αν το κοιτάξεις (και ας ψάχνει για κορόιδα ο μαντράς που εσένα δεν θα σου έδινε ούτε 6-7 χιλιάρικα για τη δικιά σου μπέμπα). :D Συμπέρασμα: Δεν με ενδιαφέρει τίποτα από τα παραπάνω που έγραψα γιατί η ιταλίδα μου με τρελαίνει! :p Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Σωστά αυτά που λες, το θέμα είναι όμως να μην αναγκάζεσαι να τρέχεις το αυτοκίνητο στο συνεργείο κάθε τρεις και λίγο, τα προβλήματα που ανέφερα είναι χαρακτηριστικό ότι δεν χρήζαν άμεσης επισκευής και τα αυτοκίνητα ήταν λειτουργικά! Σε χέρωμαι που χέρεσαι το αυτοκίνητο σου, εγώ παρά τα παραπάνω που έγραψα πάντως θα το ψάξω πολλύ για το αν θα ξαναπάρω μπεμβέ, τα θεωρώ απαράδεκτα αυτά που έβγαλαν για καινούργια αυτοκίνητα και καταλαβένω την αγανάκτηση μερικών εδώ μέσα :mad: Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Βρε και εμενα με τρελαινει... Δεν θα αλλαζα την 147 για καποιο αλλο αυτοκινητο της κατηγοριας της αλλα τα παραπονα μου τα εχω!! Πραγματικα το πιστευω οτι αν δεν υπηρχαν τα παραπανω προβληματα στην 147 θα αποτελουσε το benchmark -που λεμε- στην κατηγορια της! Την συγκριση που κανω την κανω με τα αυτοκινητα που ειχαμε εμεις στην οικογενεια! Και μιλαμε για 3 BMW (απο το 86 μεχρι και σημερα!), ενα Peugeot 106 μοντελο 92 και την 147 και γενικα απο αυτοκινητα που εχω "ζησει" απο κοντα και δεν ειναι γνωστου, φιλου, κολλητου κλπ κλπ! Τα BMW συνολικα αλλαξαν μια μοναδα ABS, φλαντζα κεφαλης για το Ε36 και μηχανη για την παλια γιατι ο μπαμπας ηθελε 3λιτρο μοτερ και οχι επειδη επαθε κατι η παλια! Και το 106 αλλαξε μονο ενα ραγισμενο καρτερ λαδιου! Κατα τ'αλλα απλα τα servise τους... Α, και στην καινουρια αλλαξαμε απλα ενα σωληνακι την πρωτη μερα που την πηραμε διοτι κατα την μεταφορα του αυτοκινητου καπου σκιστικε! Οσο για την αξιοπιστια δεν εχω καποιο παραπονο απο την Alfa (ισως μονο για τον μεταβλητο, τον οποιο συμφωνα με την Αλφα δεν θα ξαναλλαξω!) και πραγματικα εχουν κανει τεραστια βημματα βελτιωσης! Το προβληματα που βλεπω ειναι μεσα στα ορια του ανεκτου λαθους και πραγματικα συμβαινουν σε ολα τα αυτοκινητα ΑΛΛΑ (παντα υπαρχει αυτο το "αλλα" :p ) στις Alfa εχω την εντυπωση οτι εμφανιζονται λιιιιγο συχνοτερα, και σε συνδιασμο με τον πολυ κακο εξουσιοδοτημενο after sales, χτυπαει ασχημα! Οσο για το ξεφλουδισμα σε ενα πλαστικο κομματι, αυτο δεν θα το καταταξω καν στα προβληματα.. Μακαρι να ξεφλουδιζοταν και εμενα ενα πλαστικο αντι για το καπο μου... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 καλα αυτες οι Ενα πολυ μαπα... http://tinypic.com/m94kd5.jpg Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 jackdaniels εγώ δεν πιστεύω ότι η BMW, όπως και κάθε σοβαρή εταιρεία, θα το αφήσει έτσι το πρόβλημα. Οι μόνες BMW που ξέρω και δεν βγάλανε πρόβλημα είναι αυτές που τις οδηγούν οι ηλικιωμένοι σαν κυρίες οπότε ίσως να μην διαφωνώ με τα γραφόμενα στο άλλο τόπικ σου. Δεν υπάρχει όμως αυτοκίνητο που να το ξεζουμίζεις και να μην βγάλει πρόβλημα (να μην αναφέρουμε τους σπασμένους κινητήρες των toyota). Σε κάθε περίπτωση πάντως οι ζημιές του amelidi δεν ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο όπως κι εσύ λες. ;) Άλεξ δεν γίνεται να είχες πολλά χρόνια το 106 και να μην άλλαξες τουλάχιστον αντλία βενζίνης. Αντιστοίχως δεν μπορώ να κρίνω την παλιά μπέμπα όταν της άλλαξες ολόκληρο κινητήρα, ενώ η αλλαγή μονάδας abs δεν είναι αμελητέο πρόβλημα ούτε φυσικά η φλάντζα κεφαλής κάτι φτηνό, τα οποία όμως προσπερνάω. Αντίστοιχα και μεγαλύτερα προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις εταιρείες. Για το κακό after sales που επιδεινώνει την αίσθηση του όποιου προβλήματος συμφωνούμε. Δεν μπορούμε όμως να παραβλέπουμε τις όποιες δοκιμές αξιοπιστίας για την 147 με χαρακτηριστικό τίτλο τον γαλλικό "zero souci" δηλαδή έγνοια μηδέν. Κι επειδή είναι μεσημέρι και κάποιοι μπορεί να ανακατεύτηκαν από την φωτογραφία του παραπάνω "στυλάτου" :rotfl: αυτοκινήτου ας ξαναβάλουμε μια φωτογραφία από προηγούμενη σελίδα για να μείνει καλή η τελική γεύση. http://img114.imageshack.us/img114/3012/8c132006uk2.jpg Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Ρε συ pissas το θεμα ξερεις ποιο ειναι?? Οτι μεχρι στιγμης απο αυτο εδω το thread σε ενα φορουμ γενικου περιεχομενου εχουμε εμενα με Alfa Romeo 147 (32.000km) με μεταβληττο, γρυλο παραθυρου συνοδηγου, τριγμος της πισω αναρτησης και σε λιγο καιρο βαψιμο του καπο γιατι εχει σκασει το χρωμα... Εκομα εχουμε τον ταξιδιωτη με τα γνωστα προβληματα στην GT, εχουμε τον φιλο με την παραπανω 147, εχουμε τον xristosGT που ετρεχε για περισσοτερο απο 1,5 χρονο για να καταφερει να φτιαξει ενα αυτοκινητο το οποιο αγορασε ολοκαινουριο!! Μονο για φημες δεν μου φαινονται εμενα τα παραπανω... ;) Οσο για την μεταπωλητικη τους αξια, ασ'τα κλαφτα!! Εμεις δωσαμε την BMW E36 318is μοντελο 94 (κατασταση μετρια προς το καλη!) πριν απο 1,5 χρονο για 10.000€ την στιγμη που ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ εκανε 30.000€! Εχασε λοιπον μεσα σε 10 χρονια και κατι μηνες το 66% της αξιας της! Η GT συμφωνα με τα λεγομενα του ταξιδιωτη εχει χασει ηδη σε ενα χρονο το 40% της αξιας της... Και πραγματι στην τελικη ακομα και 3-4 χιλιαρικα να κερδισει αν την πουλησει σε ιδιωτη τα λεφτα ειναι παρα πολυ λιγα για το συγκεκριμενο αυτοκινητο! Υπαρχει τελικα λογος να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας??ακριβως φιλε μου μονο φημες που δεν ειναι,εχω και τις αποδειξεις απο τις αλλαγες που μου εκαναν στο service. οσο για την αξια μεταπωλησης?καλα παει περιπατο,τα φοβουντε πολλοι τα alfa romeo δυστυχως και κολλανε να το παρουν οσο ομορφο και καλο να ειναι. αλλα αυτο που εχω προσεξει ειναι οτι πλεον δεν εχουν μονο τα alfa romeo ζημιες,υπαρχουν κι αλλα ακριβα αυτοκινητα που βγαζουν οτι ζημια θελεις.ας ελπισουμε συντομα η alfa romeo να μην ειναι στο κακο ματι του ελληνα καταναλωτη κι ας κοιταξουν και λιγο και προς αλλες εταιρειες να δουν τι παιζει απο ζημιες και προβληματα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Καθε 5000-6000 χλμ μπαινω και ριχνω μια μιατια και εδω περισσοτερο για να δω τι βαζει ο sakiss για να ενημερωθουμε και λιγο.Προτεινω και σε μερικους απο εδω να οδηγουν και λιγο και να αφηνουν τις επαναλαμβανομενες εξυπναδες.Τα ιδια και τα ιδια συνεχεια...χαλαει δεν χαλαει μπλα μπλα μπλα.Δεν νομιζετε οτι κουραζει το πραγμα λιγακι?Πιστεψτε οχι μονο εμενα αλλα και αλλα μελη εδω μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts