greek_aeras Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Ayta ta fwta tis 8c tha mas xalasoun to synolo... To vlepw egw... Na dw pws tha mporesoun na valoun ayta ta fwta se ena giino aytokinito... H fwto ektos apo ta fwta einai sto swsto dromo... Me ayta etsi... :down: Πράγματι αυτά τα φώτα δεν την κάνουν άσχημη. Την κάνουν απαίσια :mad: . Ελπίζω να τα αλλάξουν :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp4c3m4n Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Moνο για ιταλικα αυτοκινητα γραφονται τετοια αρθρα... δεν ξερω τι εννοεις ακριβως αλλα υποθετοντας οτι η φραση σου εχει θετικη χροια να σου επισημανω τα εξης; ALFA Brera – Το κουπέ που θα βγάλει την Alfa Romeo από την αφάνεια. Πολυ δραματικος τιτλος και μαλλον υποτιμητικος.Το οτι η alfa δεν εχει παρουσια στην αλλη πλευρα του ατλαντικου δεν την μειωνει ως ιστορικη εταιρεια(π.χ φορμουλα 1) ουτη την τοποθετει στην αφανεια.Εκτος και αν στο Μιλανο πιστευουν οτι οντως εχουν πιασει πατο,ωστε το παραμικρο βημα εμπρος να θεωρειται προοδος. μικρόσωμος τύπος με τα γυαλιά είχε δίκιο.Ο ηχος του κινητήρα της Alfa Romeo Brera που οδηγούμε ακούγεται σαν V12 της Ferrari. Το ίδιο διακριτικό μηχανικό γουργουρητό στις χαμηλές στροφές, το ίδιο μουγκρητό από την εισαγωγή του κινητήρα στις μεσαίες, το ίδιο ουρλιαχτό όταν ο δείκτης του στροφόμετρου πλησιάζει την κόκκινη γραμμή στις 6.800 σ.α.λ. Η "υπερπροσπαθεια" ταυτισης της alfa με τη ferrari ειναι γραφικοτατη.Προφανως η alfa romeo ειναι διαφορετικη εταιρεια απο την ferrari.Η μηπως οχι?Το οτι ανηκουν στο ιδιο γκρουπ δε καθιστα τετοιες συγκρισεις απαγορευτικες? (εσωτερικος ανταγωνισμος)Και γενικα μειωνει παλι την Alfa εκτος αν αρκειται ως ουραγος της ferrari.Κι αν αυριο η alfa αποχωρησει απο το gruppo(οπως ακογεται) τοτε τι θα απομεινει?Οι ferrari red αποχρωσεις?Λες και δεν εχει δωσει δειγματα γραφης η μαλλον ηχου με το τωρινο 3.2 συνολο Και μετά από μία σύντομη τεχνική συζήτηση με τον Kalbfell, ο φίλος μας χάθηκε στο πλήθος, σίγουρος πως δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο ή τεχνητό στις ηχητικές επιδόσεις του V6. κι αλλη προσπαθεια να μας πεισουν με το ζορι(χωρις να υπαρχει καποια αμφισβητηση) Οι μηχανολόγοι που την δημιούργησαν ισχυρίζονται πως πολλά από τα πρακτικά πλεονεκτήματα της 159, όπως η εκπληκτική ακαμψία του πλαισίου της, έχουν μεταφερθεί και στην Brera.\ το αντιθετο δεν επρεπε να ισχυει? Αυτό δεν απέχει από την πραγματικότητα αφού, όπως και οι Spider και GTV του παρελθόντος, η Brera θα κατασκευάζεται από τον γνωστό οίκο Pininfarina. Όταν ο ιταλικός οίκος είχε αναλάβει την παραγωγή των Spider και GTV, στην καλύτερη περίπτωση έβγαιναν 15.000 αυτοκίνητα ετησίως από τη γραμμή παραγωγής. κι αμα πουλησει μονο 50-100 μοντελα θα ναι ακομα καλυτερα ετσι?Θα συναγωνιζεται σε φημη την Μclaren F1 τη πορεία δίνουμε απάντηση και στο σημαντικότερο ερώτημα σχετικά με τον κινητήρα : ταιριάζει ο αμερικάνικος V6 σε μια Alfa; Ε, λοιπόν, θα παραξενευόμασταν αν δεν ταίριαζε! Με τα καπάκια της Alfa, εκκεντροφόρους της Alfa, σύστημα ψεκασμού της Alfa και ηλεκτρονική διαχείριση (ναι, σωστά το μαντέψατε) της Alfa, δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς. \ Και παλι υπερπροσπαθεια να μας πεισουν οτι το spaghetti-western πετυχε Γενικα οσον αφορα τα υποκειμενικα μερη του το αρθρο ειναι τελειως ακυρο/αστοχο.Φαινεται δε και στον πλεον αδαη οτι σπευδει να απαντησει θετικα σε πολλα ερωτηματα που υποθετει οτι θα προκυψουν κατα την κυκλοφορια της Brera,κινοντας μαλλλον υποψιες.Σε απολυτη αρμονια με τα αρθρα των τελευταιων μηνων που ανακυρηξαν βασιλισσα την 159,μηνες πριν κυκλοφορησει και δοκιμστει εντατικα.Προσωπικα βλεπω με συμπαθεια τον ιταλο κατασκευαστη,αλλα αυτος ο ντορος και η φημολογια περι ανοδου και αλλαγη κλασης μου φαινεται υπερβολικος.Ασε δε που θυμιζει και την αντιστοιχη "προωθηση" της φιρμας μεσα απο την 156 πριν απο αρκετα χρονια.Και ναι οι πωλησεις δικαιωσαν τους μιλανεζους αλλα δεν εφαγαν τη θεση κανενος απο τους 3 μεγαλους. Ιδωμεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Πράγματι αυτά τα φώτα δεν την κάνουν άσχημη. Την κάνουν απαίσια :mad: . Ελπίζω να τα αλλάξουν :O Ούτε εμένα μου αρέσουν αλλά μου φέρνουν στο μυαλό την νέα lancia Delta http://forums.autoweek.com/servlet/JiveServlet/download/31-15303-325044-8201/2006%20LANCIA%20DELTA%20001.jpg και ελπίζω οτι αυτό που βλέπουμε στην 149 είναι εντελώς προσωρινό και αποτέλεσμα της χρήσης κομματιών που προυπήρχαν για άλλα μοντέλα του γκρουπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 149 http://www.supercars.net/pitlane/pics/1348729a.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 EPITELOUS epistrefei to design palaiou tupou otan ta autokinita eixan psuxi xaraktira sou milousan....BRAVO stin alfa romeo an kanei ontws etsi tin 149...idi mazeuw xrimata gia tin GTA...ektos an me kerdisei i Delta....episis polu wraio alla oxi toso sportif Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Πολύ ωραίο το πίσω μέρος... Μπράβο... :up: Διατηρώ πολλές επιφυλάξεις για το μπροστά... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Πολύ ωραίο το πίσω μέρος... Μπράβο... :up:ιι Διατηρώ πολλές επιφυλάξεις για το μπροστά... νομίζω οτι είναι φώτοσοπ και να μην είναι δεν μου αρέσει.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 ego pisteuo oti einia poly kalo pantos...as elpisume na einai k to brostino meros toso omorfo allh mi akoukla italida :love: Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Brera Gta-photoshop http://img308.imageshack.us/img308/1556/159gta1qq.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 νομίζω οτι είναι φώτοσοπ και να μην είναι δεν μου αρέσει.- Μα όλα όσα βλέπεις photoshop είναι. Απλά δείχνουν... τάσεις, πως να στο πω. :) Επίσημο δεν υπάρχει τπτ ακόμα. Είναι πολύ νωρίς. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Ουτε εμενα μου αρεσε..... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Ούτε εμένα μου αρέσουν αλλά μου φέρνουν στο μυαλό την νέα lancia Delta http://forums.autoweek.com/servlet/JiveServlet/download/31-15303-325044-8201/2006%20LANCIA%20DELTA%20001.jpg και ελπίζω οτι αυτό που βλέπουμε στην 149 είναι εντελώς προσωρινό και αποτέλεσμα της χρήσης κομματιών που προυπήρχαν για άλλα μοντέλα του γκρουπ Πολύ ωραία η νέα Delta. Έτσι σε πιο σπορτίφ δεν μπορούν να κάνουν την 149? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper1926 Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 149 http://img341.imageshack.us/img341/3664/149a8kh.jpg Εμένα πάλι, τα στρογγυλα φώτα μου θυμίζουν πάρα πολύ το Mini Cooper... http://www.cibercars.com/images/mini%20cooper%204.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Τις φωτογραφίες που είναι από το Photoshop ποιος τις δημοσιεύει? Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Tιμες Ιταλια.....+3κ υπολογιστε για Ελλαδα... http://img214.imageshack.us/img214/6831/19pb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp4c3m4n Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 θα αρχιζει απο τα 30Κ?ΧΑ χα να δω πωλησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 εμενα παλι μου αρεσει η 149,αν τελικα θα ειναι ετσι η τελικη της μορφη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 k emena kukla mu fainetai...k ta brostina ths fota einai vevaia kapos idiaitera (ean telika bgei etsi!)...alla sigura einai omorfh;-0 Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Φίλε pininfarina, έχω την εντύπωση πως το ποστ για το νέα Punto στο θέμα "My phone - Autonea" αρκεί. Άλλωστε, εδώ μιλάμε για τις Alfa... ;) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Φίλε pininfarina, έχω την εντύπωση πως το ποστ για το νέα Punto στο θέμα "My phone - Autonea" αρκεί. Άλλωστε, εδώ μιλάμε για τις Alfa... ;) signomi alla nomizo pos endiaferei olous tous alfistes dioti einai to proion opou tha ferei pali sto proskeinio tous italous . :) Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Emena pantws mou arese poli i 149.Paraaaaaaa poli..... kai kati allo file piper 1926....me tin logiki sou(oti ta fwta tis 149 eine idia me tou mini) tote kai egw lew oti tou mini eine idia me tis palias spider... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. July 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 ειναι πολυ νωρις για την 149,η τελικη της μορφη θα εχει καποιες μικροαλλαγες που θα κανουν την διαφορα!Απολαυστε την 159 και την Brera που ερχονται πολυ αγριεμενες :D Καμια photo για το facelift της GT?? Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 αχ και πετυχα μια alfa GT πανω στον Μπραλο χθες.......... τα θερμα μου συλλυπητηρια........... βλαχουρια να πουμε , νομιζουν οτι πηραν αμαξι που στριβει.........ισα ρε μορτηδες........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 αχ και πετυχα μια alfa GT πανω στον Μπραλο χθες.......... τα θερμα μου συλλυπητηρια........... βλαχουρια να πουμε , νομιζουν οτι πηραν αμαξι που στριβει.........ισα ρε μορτηδες........ :rotfl: :rotfl: :rotfl: Ρε Γιάννη τι λες; Πλάκα κάνεις ή είσαι λίγο πιωμένος; Νομίζουν ότι στρίβει η GT; Γιατί εσύ πιστεύεις ότι δεν στριβει; :wacko: Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 αχ και πετυχα μια alfa GT πανω στον Μπραλο χθες.......... τα θερμα μου συλλυπητηρια........... βλαχουρια να πουμε , νομιζουν οτι πηραν αμαξι που στριβει.........ισα ρε μορτηδες........ αααχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: καλο!!! Να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε μεχρι να φυγει το καλοκαιρι. :blink: ρε μπας και δεν εχει καν τιμονι η GT? :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts