terry39 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ.. Με βλέπω να το πέρνω απο Amazon ;) Αν καταφερεις κατι , ενημερωσε ;) ενδιαφερομαι κι εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Χαιρετώ τη παρέα! Θα ήθελα καμιά πρόταση για γυναικείο καλοκαιρινό άρωμα. Μου έχουν προτείνει την Lacoste Touch Of Sun. Περιμένω προτάσεις! Τhanks και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Παίδες με "μύτη" :), κανένα καλό, ευχάριστο, ελαφρύ και δροσερό άρωμα για το καλοκαίρι; (όχι απαραίτητα καινούργιο) Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Παίδες με "μύτη" :), κανένα καλό, ευχάριστο, ελαφρύ και δροσερό άρωμα για το καλοκαίρι; (όχι απαραίτητα καινούργιο) Armani Aqua Di gio Issey Miyake αν εννοεις για αντρικα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Ναι, αντρικά πάντα, thanks :) Aν έχει και κάποιος άλλος κάποια πρόταση, ας γράψει :) Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Armani Aqua Di gio Issey Miyake αν εννοεις για αντρικα ;) συμφωνώ .. να προσθέσω και το Channel - Allure (Sport) ενδεχομένως να σου αρέσει και το Paco Rabanne - Ultraviolet .. το καλοκαιρινό είναι ασημί το κουτί με πράσινο πορτοκαλί (αν θυμάμαι καλά τη συσκευασία) ... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 παντως μετα την πτωση του ευρω,δεν συμφερει πολυ να ψωνισεις απο τα γνωστα sites του uk ή της αμερικης που εχουμε ηδη αναφερει :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Ψάχνω για μια δροσερή γυναικεία κολώνια τι προτείνετε?Εδώ και καιρό φοράω τη burberry the beat και μου αρέσει πολύ,απλά θα ήθελα μια αλλαγή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Ψάχνω για μια δροσερή γυναικεία κολώνια τι προτείνετε?Εδώ και καιρό φοράω τη burberry the beat και μου αρέσει πολύ,απλά θα ήθελα μια αλλαγή! Μιας και σ αρεσει η burberry, για δοκιμασε τη summer... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Μιας και σ αρεσει η burberry, για δοκιμασε τη summer... Ναι όντως την έχω ακουστά κ αυτή!Και τώρα που το θυμήθηκα είχα μυρίσει πριν λίγο καιρό την καινούρια Jean Paul Gaultier γυναικεία αλλά δε θυμάμαι πως λέγεται ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Ψάχνω για μια δροσερή γυναικεία κολώνια τι προτείνετε?Εδώ και καιρό φοράω τη burberry the beat και μου αρέσει πολύ,απλά θα ήθελα μια αλλαγή! πάντως την κλασσική "the beat" .. δεν τη λες ούτε ελαφριά ούτε καλοκαιρινή (την έχω γι' αυτό στο λέω) Μιας και σ αρεσει η burberry, για δοκιμασε τη summer... έχει βγάλει όντως μια καινούργια ... την είχε πάρει το μάτι μου .. και θυμάμαι ότι μου άρεσε σαν αρωματάκι ... Επίσης δοκίμασε τη νέα σειρά της Dolce & Gabbana (με τα "ταρώ" ) εγώ σου συστήνω Dolce and Gabbana 3 L Imperatrice ... είναι πολύ δροσερό, φρουτένιο .. καλοκαιρινό .. Πάει πολυ σε γυναίκα κατά τη γνώμη μου .. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 πάντως την κλασσική "the beat" .. δεν τη λες ούτε ελαφριά ούτε καλοκαιρινή (την έχω γι' αυτό στο λέω) έχει βγάλει όντως μια καινούργια ... την είχε πάρει το μάτι μου .. και θυμάμαι ότι μου άρεσε σαν αρωματάκι ... Επίσης δοκίμασε τη νέα σειρά της Dolce & Gabbana (με τα "ταρώ" ) εγώ σου συστήνω Dolce and Gabbana 3 L Imperatrice ... είναι πολύ δροσερό, φρουτένιο .. καλοκαιρινό .. Πάει πολυ σε γυναίκα κατά τη γνώμη μου .. Μα δεν είπα ότι τη θεωρώ καλοκαιρινή και δροσερή,γι'αυτό και ψάχνω μια τέτοια ;) Ωραία!Θα τη δοκιμάσω τη Dolce gabbana δεν την ήξερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elena123 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Μα δεν είπα ότι τη θεωρώ καλοκαιρινή και δροσερή,γι'αυτό και ψάχνω μια τέτοια ;) Ωραία!Θα τη δοκιμάσω τη Dolce gabbana δεν την ήξερα... Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις και την κλασική πια "Light Blue", επίσης των Dolce & Gabbana. Θεωρώ πως είναι ασύγκριτα δροσερή, προσωπικά άποψη φυσικά :) Παράθεση Κανείς πιο αχάριστος από τον ευεργετηθέντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Παίδες από cheapsmells πόσο καιρό κάνουν για να φέρουν τα αρώματα; για πείτε εντυπώσεις αυθεντικά είναι ; Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 έχει δοκιμάσει κανείς την Davidoff Cool Water For Men Summer Fizz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Παιδιά σε εσάς που αρέσει η baldessarini, ποια baldessarini από όλες εννοείτε;; 1) Tην Αmbre 2) Tην Del mar 3) Tην σκέτη; Αν μπορείτε απαντήστε γιατί θέλω να την πάρω για δωράκι η ambre ειναι λιγο βαρια για καλοκαιρι..η σκετη πολυ καλη επισης παλιοτερα ειχα αυτην ..φοβερη! http://parfumuri4u.com/parfumuri/hugo-boss/del-mar-marbella-edition-90ml-barbatesc/hugo-boss-del-mar-marbella-edition-90ml-barbatesc.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Ψάχνω για μια δροσερή γυναικεία κολώνια τι προτείνετε?Εδώ και καιρό φοράω τη burberry the beat και μου αρέσει πολύ,απλά θα ήθελα μια αλλαγή! Επίσης δοκίμασε L'eau Par Kenzo, Moschino Funny και Moschino I love love, J Lo Miami Glow και Dior Addict 2 είναι πολύ καλοκαιρινά όλα απλά δεν ξέρω ακριβως τα γούστα σου γι αυτό και σου πρότεινα τόσα πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Επίσης δοκίμασε L'eau Par Kenzo, Moschino Funny και Moschino I love love, J Lo Miami Glow και Dior Addict 2 είναι πολύ καλοκαιρινά όλα απλά δεν ξέρω ακριβως τα γούστα σου γι αυτό και σου πρότεινα τόσα πολλά πωπω! τι μου θύμισες.... την iLove Love την φορούσα από το 2002 ... μέχρι και το 2005 ... πριν κάνει θραύση - και βαρεθούν και τα ρουθούνια μας να την αναπνέουν - "Light Blue" (αυτός είναι κι ο λόγος που δεν στην πρότεινα .. ) .. Πολύ τέλειο άρωμα ... μάλιστα τότε λόγω δουλειάς, όλοι οι πελάτες με σταματούσαν για να με ρωτήσουν τι άρωμα φοράω!!! χαχαχαχ!! πάντως κατά την ταπεινή μου οσφρητική γνώμη ... ψιλομοιάζουν σαν αρώματα .. κι αν θες τη συμβουλή μου .. καλύτερα την Moschino ... :p Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 (edited) πωπω! τι μου θύμισες.... την iLove Love την φορούσα από το 2002 ... μέχρι και το 2005 ... πριν κάνει θραύση - και βαρεθούν και τα ρουθούνια μας να την αναπνέουν - "Light Blue" (αυτός είναι κι ο λόγος που δεν στην πρότεινα .. ) .. Πολύ τέλειο άρωμα ... μάλιστα τότε λόγω δουλειάς, όλοι οι πελάτες με σταματούσαν για να με ρωτήσουν τι άρωμα φοράω!!! χαχαχαχ!! πάντως κατά την ταπεινή μου οσφρητική γνώμη ... ψιλομοιάζουν σαν αρώματα .. κι αν θες τη συμβουλή μου .. καλύτερα την Moschino ... :p Κ εγώ περίπου τότε τη φορούσα !πόσα μπουκάλια είχα πάρει...αλλά όταν τη μυρίζω μου θυμίζει πολλά γι'αυτό δε θέλω! Επίσης δοκίμασε L'eau Par Kenzo, Moschino Funny και Moschino I love love, J Lo Miami Glow και Dior Addict 2 είναι πολύ καλοκαιρινά όλα απλά δεν ξέρω ακριβως τα γούστα σου γι αυτό και σου πρότεινα τόσα πολλά ευχαριστώ πολύ!θα τις δοκιμάσω! Edited May 22, 2010 by aleka_gates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous12 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Στο The Body Shop έχει απίθανα αρώματα!Και όλα δικής τους παραγωγής!Έχω δει όμως μόνο γυναικεία...και όχι μόνο αρώματα....καλλυντικά, σαπουνάκια, πετσέτες κ.λπ. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Σήμερα κατέβηκα σε γνωστή αλυσίδα δοκίμασα γυναικά αρώματα καθώς έχουν γενέθλια 2 φίλες μου η love love μπορώ να πω ότι ήταν όμορφη και καλύτερη και από την blue επίσης μου άρεσε πολύ και ένα άρωμα που δεν το είχα δει ξανά rosewood banana republic… οι τιμές σε συγκεκριμένες μάρκες που παρακολουθώ ήταν καλές μου έκανε εντύπωση την αντρική paco rabbane 1 million την είχαν 50 ευρώ . και σε cheapsmell και ragrancex.com την πληρώνεις παραπάνω .Μόνο το http://www.fragrancedirect.co.uk/Paco-Rabanne/Paco-Rabanne-1-Million-Eau-de-Toilette-Spray-200ml/invt/0026768 την έχει σε ιδιαίτερα καλή τιμή τα 200 ml . πότε βγήκε σε 200ml και τα αλλά site δεν την έχουν… περίεργο πολύ περίεργο… Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Σήμερα κατέβηκα σε γνωστή αλυσίδα δοκίμασα γυναικά αρώματα καθώς έχουν γενέθλια 2 φίλες μου η love love μπορώ να πω ότι ήταν όμορφη και καλύτερη και από την blue επίσης μου άρεσε πολύ και ένα άρωμα που δεν το είχα δει ξανά rosewood banana republic… οι τιμές σε συγκεκριμένες μάρκες που παρακολουθώ ήταν καλές μου έκανε εντύπωση την αντρική paco rabbane 1 million την είχαν 50 ευρώ . και σε cheapsmell και ragrancex.com την πληρώνεις παραπάνω .Μόνο το http://www.fragrancedirect.co.uk/Paco-Rabanne/Paco-Rabanne-1-Million-Eau-de-Toilette-Spray-200ml/invt/0026768 την έχει σε ιδιαίτερα καλή τιμή τα 200 ml . πότε βγήκε σε 200ml και τα αλλά site δεν την έχουν… περίεργο πολύ περίεργο… από fragrancedirect όποιος έχει ψωνίσει παρέλαβε σχετικά γρήγορα τα προϊόντα; αν και είμαι Αγγλία, θα ήθελα να ξέρω πόσο γρήγορο είναι το dispatch των προϊόντων, γιατί θέλω μέχρι την Παρασκευή να μου έχουν παραδωθεί αυτά που πρόκειται να παραγγείλω... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 4-5 εργάσιμες για παραλαβή στην Αθήνα Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Για καλοκαίρι πέραν της aqua di gio, πολύ καλή είναι η pleasures (estee lauder) και note από bvlgari. Πάντως σταθερή αξία για μένα είναι οι http://www.perfumesnow.com/perfume_images/803M.jpghttp://www.perfumesnow.com/perfume_images/808M.jpg και τώρα μάλλον θα καταλήξω σε αυτήν http://www.perfumesnow.com/perfume_images/BSMM.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 προχτες πηρα κ εγω στα χερια μου την bulgari extreme + davidoff coolwater..πολυ καλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts