Jump to content

Ανδρικά και γυναικεία αρώματα

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από bvlgari το aqva tonic αυτό σε τυρκουαζ συσκευασία (από προσωπική εμπειρία μεγάλη επιτυχία με το άλλο φυλο) και αυτό που πήρα πρόσφατα το aqva pour homme

Από bvlgari το aqva tonic αυτό σε τυρκουαζ συσκευασία (από προσωπική εμπειρία μεγάλη επιτυχία με το άλλο φυλο) και αυτό που πήρα πρόσφατα το aqva pour homme

ευχαριστώ θα τα δοκιμάσω

Edited by diazz

• 2 weeks later...

Μη ξεχνάτε ότι το ίδιο άρωμα μυρίζει και κρατάει διαφορετικά από δέρμα σε δέρμα, λόγω διαφορετικού Ph και λιπαρότητας. :)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

καλησπέρα επειδη δεν έχω ίδια από αρώματα ποιο άρωμα θα που προτείνατε για το καλοκαίρι? κάτι ελαφρύ

κάτι σε Bvlgari η Hugo Boss

Για καλοκαίρι θα σου πρότεινα Chanel Blue και φυσικά το all time classic aqua di.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 5 months later...

Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι σε δίλημμα μεταξύ 2 αρωμάτων και θα ήθελα να ακούσω και δεύτερες γνώμες.

Α) http://www.giorgioarmanibeauty-usa.com/fragrances/mens-fragrances/armani-code-men/armani-code-profumo/A91200.html

Την έχω μυρίσει-δοκιμάσει μου άρεσε αρκετά εώς και πολύ,αρκετά ακριβή.Η κλασσική η code στο μαύρο φιαλίδιο μου άρεσε αλλά δεν είχα ξετρελαθεί ώστε να πω ότι αυτή πλέον είναι η κολόνια μου (σαν μέτρο σύγκρισης το βάζω)

Β)Cuba Red Men Eau De Toilette ή τη χρυσή,μου αρέσει επίσης μιας και την χρησιμοποιήσει ως μαθητής ακόμα με ιδιαίτερη επιτυχία:dance::up::dance::up::dance:

Δεν ξέρω όμως αν μου αρέσει πιο πολύ το άρωμα ή η ανάμνηση του αρώματος που το βρήκα μετά από τόσα χρόνια πάλι μπροστά μου.

Εν κατακλείδι αναμένω τις προτάσεις σας ακόμα και για κάποιο άλλο αρκεί να είναι αυτού του είδους όμως.

Επίσης έχετε κάτι στα υπόψη σας για αγορά?φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα οπουδήποτε στον κόσμο.

Όσα είχα τιμήσει κατά το παρελθόν είτε έχουν κλείσει είτε δεν στέλνουν πλέον.

Μια ερωτηση κι απο εμενα.Μπηκα στο site του fragrancex για παραγγελια και ειδα οτι εχει πολυ καλες τιμες.Απο μια μικρη ερευνα ειδα οτι ειναι αυθεντικα ολα τους τα αρωματα.Το ερωτημα μου ειναι αν υπαρχει η δυνατοτητα για δωρεαν μεταφορικα , διοτι το κοστος των μεταφορικων ειναι Worldwide Standard Shipping (4 - 8 Business Days) - €15.99 και το VAT 11,29€.Οπότε καταλαβενετε οτι ανεβαινει πολυ το κοστος.

Μια ερωτηση κι απο εμενα.Μπηκα στο site του fragrancex για παραγγελια και ειδα οτι εχει πολυ καλες τιμες.Απο μια μικρη ερευνα ειδα οτι ειναι αυθεντικα ολα τους τα αρωματα.Το ερωτημα μου ειναι αν υπαρχει η δυνατοτητα για δωρεαν μεταφορικα , διοτι το κοστος των μεταφορικων ειναι Worldwide Standard Shipping (4 - 8 Business Days) - €15.99 και το VAT 11,29€.Οπότε καταλαβενετε οτι ανεβαινει πολυ το κοστος.

To fragrancex έχει δωρεάν μεταφορικά για πανω απο 69 δολαριαμα χρησιμοποιώντας το κουπόνι free69.

Υπάρχει και η δυνατότητα για έκπτωση 15% σε όλες τις αγορες χρησιμοποιώντας το κουπόνι FX15 αλλά χωρίς δωρεάν μεταφορικά.

Ουσιαστικά εχεις δυο επιλογές εκπτωση 15% η δωρεάν μεταφορικα για αγορες πανω απο 69 δολάρια.

Αν είσαι εξικιωμενος με κάποιο άρωμα υπάρχει και η επιλογή του leparfum.bg που αξίζει να κανεις μια δοκιμή.

To fragrancex έχει δωρεάν μεταφορικά για πανω απο 69 δολαριαμα χρησιμοποιώντας το κουπόνι free69.

Υπάρχει και η δυνατότητα για έκπτωση 15% σε όλες τις αγορες χρησιμοποιώντας το κουπόνι FX15 αλλά χωρίς δωρεάν μεταφορικά.

Ουσιαστικά εχεις δυο επιλογές εκπτωση 15% η δωρεάν μεταφορικα για αγορες πανω απο 69 δολάρια.

Αν είσαι εξικιωμενος με κάποιο άρωμα υπάρχει και η επιλογή του leparfum.bg που αξίζει να κανεις μια δοκιμή.

Ειναι αξιοπιστο το leparfum.bg?Τα αρωματα ειναι γνησια?Σε ευχαριστω για τη βοηθεια

Ειναι αξιοπιστο το leparfum.bg?Τα αρωματα ειναι γνησια?Σε ευχαριστω για τη βοηθεια

Έχω κανει 2 αγορες μέχρι στιγμής σε αρώματα που είχα στο παρελθον και συγκρίνοντας τα δεν εντόπισα κάποια διάφορα σε διαρκεια και οσμή.

Έχω αναφερθεί σχετικα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=20101&page=126

Θα κανω μια δοκιμαστικη αγορα και ελπιζω ολα να πανε καλα.Παντως αν και εχω διαβασει μερικα αρθρα για το πως μπορει καποιος να ξεχωρισει ενα γνησιο αρωμα απο ενα μαιμου,δε μπορω να πω οτι ειμαι σε θεση να κανω μια καλη συγκριση.Το FragranceX ενω εχει πολυ καλες τιμες (και τα tester) μου τα χαλαει στα μεταφορικα.Τους εστειλα μηνυμα αλλα δε μπορεσα να βγαλω ακρη.Για να δουμε και τους γειτονες Βουλγαρους...

Αυτό με το VAT, το fragrancex, το έβαλε πριν κανά 2μηνο. Πριν δεν τα χρέωνε και συνέφερε τρελά να τα φέρεις από Αμερική. Πλέον όχι και τόσο. Ευτυχώς που υπάρχει το ebay και τα splits.
He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Αυτό με το VAT, το fragrancex, το έβαλε πριν κανά 2μηνο. Πριν δεν τα χρέωνε και συνέφερε τρελά να τα φέρεις από Αμερική. Πλέον όχι και τόσο. Ευτυχώς που υπάρχει το ebay και τα splits.

Αυτό μου έκανε κι εμένα εντύπωση. Ενώ οι τιμές των αρωμάτων είναι πολύ καλές,τα χαλάει όλα με το vat και τα μεταφορικά. Από eBay υπάρχει κάτι αξιόπιστο ?

Αυτό μου έκανε κι εμένα εντύπωση. Ενώ οι τιμές των αρωμάτων είναι πολύ καλές,τα χαλάει όλα με το vat και τα μεταφορικά. Από eBay υπάρχει κάτι αξιόπιστο ?

Όχι κάτι συγκεκριμένο πχ. μεγάλο μαγαζί που να έχει και στο ebay. Συνήθως τέτοια μαγαζιά από Αμερική έχουν υψηλά μεταφορικά και δεν ασχολούμαι. Από μεμονομένους χρήστες κυρίως και άλλα μικρομάγαζα που είναι συνήθως ενδιάμεσοι και πουλάνε σε χαμηλές τιμές/testers/ελαφρώς χρησιμοποιημένα. Αλλά οι τελευταίοι θέλουν προσοχή για τυχόν fakes.

Για αρώματα <40-50 ευρώ καλύτερα να κοιτάς από skroutz, δεν αξίζει να μπεις στο κόπο για αγορά από εξωτερικό πλέον (εκτός και αν μαζευτούν πολλά αρώματα οπότε η διαφορά μπορεί να είναι αξιωσημείωτη).

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

.

Για αρώματα <40-50 ευρώ καλύτερα να κοιτάς από skroutz, δεν αξίζει να μπεις στο κόπο για αγορά από εξωτερικό πλέον (εκτός και αν μαζευτούν πολλά αρώματα οπότε η διαφορά μπορεί να είναι αξιωσημείωτη).

Καλά, και τα σκρουτζομαγαζα δεν είναι και τόσο αξιόπιστα. 2 στα 2 αρώματα fake έχω.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Καλά, και τα σκρουτζομαγαζα δεν είναι και τόσο αξιόπιστα. 2 στα 2 αρώματα fake έχω.

Από που τα πήρες;

Ενα πολυ ενδιαφέρον άρθρο σχετικα με το εμπόριο των αρωμάτων. http://boisdejasmin.com/2015/08/is-it-safe-to-buy-perfume-from-online-discounters.html

Εντάξει, μιλάμε για τα αξιόπιστα μαγαζιά. Εμένα μέχρι στιγμής, είτε από skroutz / ebay / splitboards / μαγαζιά εξωτερικού, όλα μου έχουν βγει αυθεντικά (40+), με εξαίρεση 1 tester που ήταν blind buy αγορά και δεν το έχω δοκιμάσει κάπου αλλού για να βεβαιωθώ για τη γνησιότητά του (αν και κατά 90% είναι αυθεντικό).

Μακρια απο mondocosmetico παρηγγειλα και ηταν 100% ψευτικο, το χρωμα η μυρωδια τα παντα δεν ειχαν καμια σχεση.. Μακρια τα κλαιω τα ευρουδακια μου..

Μακρια απο mondocosmetico παρηγγειλα και ηταν 100% ψευτικο, το χρωμα η μυρωδια τα παντα δεν ειχαν καμια σχεση.. Μακρια τα κλαιω τα ευρουδακια μου..

Εγώ δύο φορές που είχα παραγγείλει ήταν γνήσια. Χάλασε και αυτό;

Εγώ δύο φορές που είχα παραγγείλει ήταν γνήσια. Χάλασε και αυτό;

Αστα να πανε... Παρηγγειλα το Blumarine Bellisima.. ειχα ενα μπουκαλακι μισοτελειωμενο απο hondos. Δεν εχουν καμια σχεση !!!Το αυθεντικο αρωμα εχει ροζ χρωμα και ηπια μυρωδια σαν πουδρας. Αυτο απο το mondo ηταν βαθυ κιτρινο!! Οταν λεω κιτρινο εννοω σαν αυτα τα χυμα αρωματα. Η μυρωδια καμια σχεση μυριζε αρχικα αλκοολ και οταν λεω αλκοολ εννοω τινγκα αλκοολ. Αφηνε μυρωδια σαν κατι αρωματα που φορουσε η μανα μου το 90', βρωμοκοπουσε εντονα. Μεγαλη απογοητευση..Δεν μου αφησε παραμικρη υποψια περι γνησιοτητας :( Απλα μακρια...Εν τω μεταξυ , μολις ξαναμπηκα στο site τους και παρατηρησα οτι εχει μια κατηγορια με χυμα αρωματα.Τυχαιο αραγε; Επειδη αυτο το αρωμα δεν υπαρχει πλεον προμηθευτης που τα φερνει στα hondos και εχω φαει κολλημα να το αποκτησω εκανα παραγγελια και απο αλλο ενα site ελληνικο. Μολις φτασει θα επανελθω.

Edited by Margitaki

Το λοιπον,τα αρωματα εφτασαν απο το leparfum.bg .Με μια πρωτη ματια και μυρωδια φαινονται γνησια.Βεβαια στο ενα απο τα 2 μπουκαλια (αρωμα Ck be) ειδα να εχει διαφορά η ετικετα στο πατο του μπουκαλιου σε σχεση με το γνησιο που ειχα. Απο αυτο βεβαια δεν ειμαι σε θεση να πω αν ειναι μαιμου ή οχι (αν γνωριζει καποιος να με διαφωτισει κανενα αλλο τροπο για επιβεβαιωση αν ειναι γνησιο ενα αρωμα ή οχι,ειναι ευπροσδεκτη καθε γνωμη).Αν εχουν καταφερει να κανουν τοσο καλη αντιγραφη,με γεια τους με χαρα τους.Παντως και καρτουλα μου ειχαν μεσα και 2 μικρα δειγματα απο άλλα αρωματα.