Jump to content

Margitaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Margitaki

  1. Αστα να πανε... Παρηγγειλα το Blumarine Bellisima.. ειχα ενα μπουκαλακι μισοτελειωμενο απο hondos. Δεν εχουν καμια σχεση !!!Το αυθεντικο αρωμα εχει ροζ χρωμα και ηπια μυρωδια σαν πουδρας. Αυτο απο το mondo ηταν βαθυ κιτρινο!! Οταν λεω κιτρινο εννοω σαν αυτα τα χυμα αρωματα. Η μυρωδια καμια σχεση μυριζε αρχικα αλκοολ και οταν λεω αλκοολ εννοω τινγκα αλκοολ. Αφηνε μυρωδια σαν κατι αρωματα που φορουσε η μανα μου το 90', βρωμοκοπουσε εντονα. Μεγαλη απογοητευση..Δεν μου αφησε παραμικρη υποψια περι γνησιοτητας :( Απλα μακρια...Εν τω μεταξυ , μολις ξαναμπηκα στο site τους και παρατηρησα οτι εχει μια κατηγορια με χυμα αρωματα.Τυχαιο αραγε; Επειδη αυτο το αρωμα δεν υπαρχει πλεον προμηθευτης που τα φερνει στα hondos και εχω φαει κολλημα να το αποκτησω εκανα παραγγελια και απο αλλο ενα site ελληνικο. Μολις φτασει θα επανελθω.
  2. Μακρια απο mondocosmetico παρηγγειλα και ηταν 100% ψευτικο, το χρωμα η μυρωδια τα παντα δεν ειχαν καμια σχεση.. Μακρια τα κλαιω τα ευρουδακια μου..
  3. Γεια σας, κατέγραψα ενα βίντεο και μετά το διέγραψα, ωστόσο το thumbnail του βίντεο ακόμα εμφανίζεται στο Κεντρικο Μενου, στο tile του Βίντεο (όταν στριφογυρνάει για να δείξει thumbnail). Δεν έχω κάρτα SD στο τηλέφωνο. Μερικά πράγματα που προσπάθησα: Επανεκκίνηση του τηλεφώνου μετά την διαγραφή και δεν λειτούργησε. Κατέγραψα ένα άλλο βίντεο, ωστε να δείχνει το thumbnail του νέου βίντεο και δεν λειτούργησε Θα ήθελα επίσης να μάθω από πού αντλεί τα thumbnails το λειτουργικό; Είναι προφανές ότι δεν τραβάει thumbnails από τα πρωτότυπα βίντεο. Πώς μπορώ να εξασφαλίσω ότι όλα τα δεδομένα από ένα διαγραμμένο αρχείο / φωτογραφία / βίντεο είναι εντελώς διεγραμμένα;
  4. Προσπαθησα να αγορασω την θηκη της Microsoft για το 640 xl LTE απο Αγγλια αλλα μου ζητουσαν στοιχεια πιστωτικης τηλεφωνικα μονο.. Οσοι εχετε την θηκη απο εξωτερικο πως την αποκτησατε χωρις αυτη την διαδικασια?
×
×
  • Create New...