silmarien Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Τελικά θα κάνω μια παραγγελία από το fragrancex.com και ελπίζω να μην έχω κάποιο πρόβλημα. Η ερώτησή μου είναι ποια από τις παρακάτω επιλογές να διαλέξω στον τρόπο αποστολής. USA FREE Shipping For Orders over €44 in USA (2 - 7 Business Days) - FREE USA 2nd Day Air (2 - 4 Business Days) - €7.39 USA Next Day Air (1 - 3 Business Days) - €17.81 Worldwide Standard Shipping (7 - 12 Business Days) - €12.57 Θα επέλεγα το πρώτο που είναι και το μοναδικό δωρεάν αλλά δεν κατάλαβα αν αφορά μόνο αποστολές εντός Αμερικής. Επελεξε Worldwide Standard Shipping ομως βαλε σαν κουπονι την λεξη "FREE" για δωρεαν μεταφορικα ;) Πριν μια ωρα εκανα και αλλη παραγγελια απο fragrancex κι εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Επελεξε Worldwide Standard Shipping ομως βαλε σαν κουπονι την λεξη "FREE" για δωρεαν μεταφορικα ;) Πριν μια ωρα εκανα και αλλη παραγγελια απο fragrancex κι εγω. Ακριβως αυτο! εγω στην πρωτη μου παραγγελια την πατησα και πληρωσα κανονικα εξοδα αποστολης, αλλα σε ολες τις επομενες εβαλα το coupon FREE και ειναι δωρεαν εξοδα αποστολης κανονικοτατα... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) Καλημέρα και απο εμένα, διαβάζοντας απο την 36 σελίδα και μετά θα σας πω ότι μου έχετε¨κόψει¨τα πόδια. έκανα παραγγελία 23/01/2011 98 ευρώ αρώματα απο την fragrancex και φοβάμαι να μην είναι μούφα... σήμερα είδα στο Status της παραγγελίας ότι είδη έχει φύγει εκτός από ένα άρωμα, ακόμα δεν μου έχουν στείλει κάποιο Mail για να μου πουν τον λόγο. όσο αφορά για το τελωνείο που διάβασα κάπου, να επιλέγετε αποστολή στην ελλάδα ΜΟΝΟ με USPS και όχι UPS ή Fidex παραγγελείες άνω των 100 ευρώ περνούν τελωνείο με αυτές τις μεταφορικές όχι όμως με την USPS την έπαθα για αυτό σας το λέω. όταν ψωνίζω απο αμερική και έχει μόνο UPS τα στέλνω σε μια εταιρία ας το πούμε σαν αποθήκη είναι σου δίνει δική σου διεύθυνση και μετά αναλαμβάνει εκείνοι να σου τα στείλει ελλάδα με usps και έτσι γλυτώνεις το τελωνείο. Σας παραθέτω και λινκ για να δείτε http://www.shipito.com/ Λέτε να την πάτησα με την fragrancex; Edited January 26, 2011 by pantierakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 εγώ την έχω πατήσει 2 φορές από το fragrancex και δεν ξαναψωνίζω. εγώ μόνο από το fragrancedirect.co.uk ψωνίζω μόνο και κάνει και μια βδομάδα να έρθει. μακριά από fragrancex.... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 εγώ την έχω πατήσει 2 φορές από το fragrancex και δεν ξαναψωνίζω. εγώ μόνο από το fragrancedirect.co.uk ψωνίζω μόνο και κάνει και μια βδομάδα να έρθει. μακριά από fragrancex.... Τι εγινε και την πατησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Εχουμε κανένα κουπόνι για το cheapsmells? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Τι εγινε και την πατησες? Κάναν κοντά στους 2 μήνες να έρθουν χώρια που 2 φορές δεν μου ήρθαν καθόλου και έκανα dispute και πήρα ταλεφτά μου πίσω:) Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Κάναν κοντά στους 2 μήνες να έρθουν χώρια που 2 φορές δεν μου ήρθαν καθόλου και έκανα dispute και πήρα ταλεφτά μου πίσω:) Εγω πάντως εχω παραγγειλει πανω απο 15 αρωματα και ευτυχως δεν ειχα τετοιο προβλημα...μονο μια φορα ειχε καθυστερησει περιπου ενα μηνα... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Αυτό το ριμάδι το tracking της USPS γιατί δεν λειτουργεί;:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Σημερα παρελαβα και αλλο πακετο απο fragrancex. Η παραγγελια απεσταλη στις 12/1. Ειναι η τριτη παραγγελια που παρελαβα με ασφαλεια απο το fragrancex αν και ακομη περιμενω την τεταρτη η οποια εγινε το Νοεμβρη. Δεν παιζει να ερθει αλλα απο εδω και στο εξης ολες οι παραγγελιες γινονται μεσω paypal. Αν δεν ερθει το πακετο, απλα θα κανω dispute. Παντως σιγουρα προτεινω το site σε ολους για αγορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) Σημερα παρελαβα και αλλο πακετο απο fragrancex. Η παραγγελια απεσταλη στις 12/1. Ειναι η τριτη παραγγελια που παρελαβα με ασφαλεια απο το fragrancex αν και ακομη περιμενω την τεταρτη η οποια εγινε το Νοεμβρη. Δεν παιζει να ερθει αλλα απο εδω και στο εξης ολες οι παραγγελιες γινονται μεσω paypal. Αν δεν ερθει το πακετο, απλα θα κανω dispute. Παντως σιγουρα προτεινω το site σε ολους για αγορες. Καλο Μήνα! Σοβαρα μιλάς; από 12/1 και ήρθε σήμερα; και εμένα έφυγε 24/1 και κοιτάω κάθε μέρα μπας βρω ειδοποίηση, δηλαδή να το ξεχάσω να έρθει μέχρι την Παρασκευή ε; βέβαια σου ήρθε νταν σε 14 μέρες όπως λέει και το Site Τους.(7-14 εργάσιμες μέρες) Γιατί απο εδω και πέρα μέσω Paypal; Edited February 1, 2011 by pantierakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλο Μήνα! Σοβαρα μιλάς; από 12/1 και ήρθε σήμερα; και εμένα έφυγε 24/1 και κοιτάω κάθε μέρα μπας βρω ειδοποίηση, δηλαδή να το ξεχάσω να έρθει μέχρι την Παρασκευή ε; βέβαια σου ήρθε νταν σε 14 μέρες όπως λέει και το Site Τους.(7-14 εργάσιμες μέρες) Γιατί απο εδω και πέρα μέσω Paypal; Αρκετα γρηγορα ηρθαν νομιζω. Περιπου 2-4 βδομαδες κανει απο οσα εχω διαβασει. Αποκλειεται να ερθει σε λιγοτερο. Μεσω paypal, αν περασουν γυρω στις 30 μερες και δεν εχει ερθει το πακετο, μπορεις να ανοιξεις dispute και να ζητησεις επιστροφη των χρηματων σου. Για 3 μερες δεν μπορεσα να κανω την πρωτη παραγγελια και εχασα ετσι 40 ευρω. Τουλαχιστον τωρα ξερω :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Το αντρικο Ιnfusion de vetiver homme from Prada το δοκιμασε κανεις να μου πει γνωμη ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Τα προϊόντα της fragrancedirect.co.uk είναι αυθεντικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Το αντρικο Ιnfusion de vetiver homme from Prada το δοκιμασε κανεις να μου πει γνωμη ? Τι γνώμη να σου πει; Αν δεν το δοκιμάσεις ο ίδιος πάνω σου δεν νομίζω ότι οιαδήποτε γνώμη μπορεί να προσφέρει κάτι... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Επιτέλους σήμερα παρέλαβα! παραγγελεία από 23/01/2011 ήρθε 16/02/2011 από fragrancex. Ολα πολύ ωραία, μόνο που έλειπε ένα δειγματάκι αρώματος. ήταν η συσκευασία μέσα αλλά δεν είχε το αρωματάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Επιτέλους σήμερα παρέλαβα! παραγγελεία από 23/01/2011 ήρθε 16/02/2011 από fragrancex. Ολα πολύ ωραία, μόνο που έλειπε ένα δειγματάκι αρώματος. ήταν η συσκευασία μέσα αλλά δεν είχε το αρωματάκι. Φωτογραφια και email στειλε και δες τι θα σου πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Φωτογραφια και email στειλε και δες τι θα σου πουν. δεν θα το παραδεχτούν.... επειδη είναι δειγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 δεν θα το παραδεχτούν.... επειδη είναι δειγμα... Δεν εχεις να χασεις κατι. Δοκιμασε και δες τι θα γινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Δεν εχεις να χασεις κατι. Δοκιμασε και δες τι θα γινει. Το έκανα μόλις τώρα, Ευχαριστώ για την συμβουλή σου, θα ενημερώσω για εξελίξεις!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 (edited) μακριά από fragrancex προσωπική άποψη... Τα προϊόντα της fragrancedirect.co.uk είναι αυθεντικά? εγώ από εδώ ψωνίζω. πιστεύω πως είναι. έτσι φαίνονται και κρατάνε και πολύ:) Edited February 17, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 (edited) Silmarien Η απάντηση είναι αυτή: Thank you for your email. I apologize for the trouble with your order. Please note that the only way a shipping label is printed for an order is if all of the items are scanned three times and entered into the box. This is a three step process to ensure that our customers received the items that they purchased. Was your order inspected? Was there any damage done to your parcel before you received it? Would you still happen to have the packing materials? Are you able to take photos of what you received? Was your package inspected by customs before you received it?” Sincerely, Ποιάσε το αυγό και κούρευτω δηλαδή... δεν μπαίνω στον κόπο να απαντήσω... Τελικά με πιστώσανε με την αξία του αρώματος.;) Edited February 18, 2011 by VeCo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Τελικά με πιστώσανε με την αξία του αρώματος.;) Παλι καλα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 3 αρώματα έχω πάρει απο fragrancex.com. Το πρώτο είχε έρθει στις 30 μέρες, τ άλλα 2 κάναν κανά δίμηνο. Δε νομίζω πως τίθεται πάντως θέμα γνησιότητας. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Από το fragrancedirect πόσο καιρό κάνουν να έρθουν; έχει πάρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts