chris_2005 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 E;;;;;;;;;;;;;;;;;; :blink: :confused: :worry: :eek: :shock: :what: :fool: Μην μου πεις ότι τις φοράς όλες αυτές....... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 φυσικα.καθε μερα και αλλη.... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Anti na dineis tosa lefta se kolwnies, dwsta se ena kinhto pou na vgazei kalyteres fwrografies :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 οριστε ενα μικρο τμημα της συλλογης -μανιας μου:lol: :O :rolleyes: :shifty: http://img172.imageshack.us/img172/83/abcd0003yz3.th.jpg Εγω εχω καμια 30αρια...:) Θα τις μαζεψω καμια μερα για φωτογραφια...:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Εγω εχω καμια 30αρια...:) Θα τις μαζεψω καμια μερα για φωτογραφια...:lol: :X :cry: Τι ήθελα και μίλησα για νούμερα... :rolleyes: :lol: :p Πάω να μασήσω καμιά τσίχλα... :lol: :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Anti na dineis tosa lefta se kolwnies, dwsta se ena kinhto pou na vgazei kalyteres fwrografies :p ο καθενας ειναι ελεθυερος να τρωει τα λεφτα του οπου θελει Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 ο καθενας ειναι ελεθυερος να τρωει τα λεφτα του οπου θελει Δεν είπα το αντίθετο. Μια προτροπή έκανα ...και προφανώς πλάκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Λοιπον προχτες αγορασα την DIOR-Dune και εχω ακομα του Ασλανη,Burberry,Tommy-True star,Cucci-Rush,Sergio Tacchni δεν μου ερχεται καποια αλλη τωρα. Επειδη η Ντιορ δεν με τρελανε θελω να παρω αλλη μια,θα ηθελα οι κοπελιες εδω να μου προτεινουν καποια αλλη που να ειναι (ΤΟΥΒΑΝΟ):D Παράθεση Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 emena m arese polu h hypnose... Tha paw na thn xtuphsw... Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Λοιπον προχτες αγορασα την DIOR-Dune και εχω ακομα του Ασλανη,Burberry,Tommy-True star,Cucci-Rush,Sergio Tacchni δεν μου ερχεται καποια αλλη τωρα. Επειδη η Ντιορ δεν με τρελανε θελω να παρω αλλη μια,θα ηθελα οι κοπελιες εδω να μου προτεινουν καποια αλλη που να ειναι (ΤΟΥΒΑΝΟ):D H Sergio Tacchini καλη ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Μυριζει εντονα αλλα μην φανταστεις τπτ το τρελο σε μυρωδια... Δεν ειναι καλοκαιρινη κολωνια παντως Παράθεση Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim29 Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 δεν ξερω τι κανετε εσεις αλλα για μενα ειναι σταθερη αξια..απο τις πιο ωραιες κολωνιες ..:love: τσιμπισα κ το 2χ40 προχτες :D http://img141.imageshack.us/img141/3080/img0476xh8.th.jpggaultier :shifty: Poso paei h gaultier 2x40 ? Mhpvs phres kai to after save? :!: :!: :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 300 !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_London Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Λοιπον προχτες αγορασα την DIOR-Dune και εχω ακομα του Ασλανη,Burberry,Tommy-True star,Cucci-Rush,Sergio Tacchni δεν μου ερχεται καποια αλλη τωρα. Επειδη η Ντιορ δεν με τρελανε θελω να παρω αλλη μια,θα ηθελα οι κοπελιες εδω να μου προτεινουν καποια αλλη που να ειναι (ΤΟΥΒΑΝΟ):D Sorry, alla poia apo oles tis Burberry exeis?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Δεν θυμαμε ονομα,(την πεταξα πριν μια βδομαδα γιατι τελειωσε),παντως ηταν σε πρασινο/κυπαρισι (μπουκαλακι) Παράθεση Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 all time classic-farenheit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Hugo boss. Διοτι κανει για ολλες τις εποχες. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 egw pantws stathera Yves Saint Laurent , Kouros Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_London Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Tom Ford, Victor&Rolf!!!! Einai polu kales! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Βγήκε καινούρια Calvin Klein!!! Λέγεται ck in2u. Δείτε το διαφημιστικό: http://www.realize.gr/share/ck/ Την έχει δοκιμάσει κανείς;;; Νομίζω ήρθε η ώρα να κάνω μια επιδρομή στο Hondos Center... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 ποτε βγηκε και περιμενεις να την μυρισαμε?? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Ε καλά μια ερώτηση έκανα............. Πάντως εγώ γι αυτήν έμαθα από το site του MAD που σημαίνει ότι κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Παιδιά αυτό το περιοδικό της deagostini που βγάζει κατά καιρούς διάφορα τώρα θα βάζει αρώματα. Το πήρε κανείς; τι έχει στο πρώτο τεύχος; Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 σοβαρα?πολυ καλο ακουγεται..και συνηθως στην αρχη ειναι κ φτηνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Θέλω μια μικρή βοήθεια αν μπορείτε :O Σκέφτομαι να πάρω δώρο άρωμα για ένα φίλο μου αλλά δεν ξέρω ποιο να διαλέξω...Γενικά δεν του αρέσουν τα έντονα αρώματα (αν βοηθάει καθόλου αυτό). Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα Hugo Boss αλλά ποιο απ'όλα ? Και για τη farenheit επίσης (ποιάς μάρκας είναι ?) 'Οποιος θέλει ας μου πει την πρότασή του για να πάω μετά να τις μυρίσω και να διαλέξω κάποια. Εννοείται ότι θέλω και γυναικείες γνώμες, ποιες έχουν μυρίσει σε άντρες και τους άρεσαν :) Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Πήρα σε ένα φίλο μου την "Happy" της Clinique και είναι πολυ δροσερή και καλοκαιρινή!! τη λάτρεψε γιατί δεν του πάνε τα βαριά αρώματα! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts