TXCELLAS Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 παιδια ειχα ξαναναφερει και παλιοτερα αλλα δεν τα καταφερα και θελω μια μεγαλη βοηθεια τωρα.εχω netbook Εee pc 901 της assus και προσπαθω να το κανω format.εχω το cd αλλα δεν εχω καταφερει να κανω απο εκει(και δεν ξερω κιολλας αν γινεται) οποτε καθε βοηθεια θα ηταν δεκτη.εχω προσπαθησει να κανω bootable καποιο στικακι αλλα δεν τα καταφερα.ισως καποιος αναλυτικος οδηγος για να με βοηθησει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sauber Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 παιδια ειχα ξαναναφερει και παλιοτερα αλλα δεν τα καταφερα και θελω μια μεγαλη βοηθεια τωρα.εχω netbook Εee pc 901 της assus και προσπαθω να το κανω format.εχω το cd αλλα δεν εχω καταφερει να κανω απο εκει(και δεν ξερω κιολλας αν γινεται) οποτε καθε βοηθεια θα ηταν δεκτη.εχω προσπαθησει να κανω bootable καποιο στικακι αλλα δεν τα καταφερα.ισως καποιος αναλυτικος οδηγος για να με βοηθησει.... Χρησιμοποιησε το wintoflash http://wintoflash.com/home/en/ , με αυτο θα περασεις το cd η dvd των windows σε usb στικακι, που πρεπει να εχει και το καταλληλο μεγεθος, 4GB για dvd.. αν θελεις να βαλεις windows xp, πρεπει πριν γραψεις το windows iso στο στικ, να χρησιμοποιησεις το nlite http://www.nliteos.com/ και να περασεις τους drivers για τον intel sata/pata storage controller μεσα στο iso εγκαταστασης των windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Καλησπέρα, έχω μερικές απορίες σχετικά με αυτό το Netbook και είπα να τις ποστάρω ώστε να μου απαντήσουν οι "ειδικοί"!:) 1) Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάρτα τηλεόρασης (USB) και να βλέπω TV (FullScreen) αλλα να μην φτάνει στo 100% ο επεξεργαστής? 2) Συνέχεια οι θερμοκρασίες του επεξεργαστή είναι στους 50-60 βαθμούς, είναι φυσιολογικό αυτό? 3) Μιας και το Netbook διαθέτει θύρα EXPRESS CARD σκέφτομαι να αγοράσω αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Controllers---Hub/Equip-Express-Card-To-4X-Usb2-TR66207.htm θα έχω πρόβλημα εάν συνδέω "βαριές" συσκευές (όπως εξωτερικά DVD, Μίκτες, σκληρούς δίσκους, κάρτες ήχου )? Το λέω διότι με USB Hub αναγνώριζε ελαφριές συσκευές όπως (USB STICKS) ενώ για Εξωτερικό DVD κ.τ.λ. τίποτα.. 4) Ο μέγιστος χώρος (GB) σκληρου δίσκου (εσωτερικού) που μπορώ να βάλω πιος είναι? Αυτά, ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη εάν σας κούρασα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Ποιο netbook? Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 ποιο netbook εχεις..μπορω να σου απαντησω σε μια ερωτηση σου..εχω νετμπουκ και εχω συνδεσει πανω dvd και ειναι ενταξει..και απο οτι ξερω μπορεις να το συνδεεις σε τηλεωραση αλλα δεν ξερω αυτο που ειπες για τον επεξεργαστη.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 http://www.laptopmag.com/review/laptops/hp-mini-2140.aspx αυτό!!! :) Είχα ξεχάσει να βάλω το Link :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sauber Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Καλησπέρα, έχω μερικές απορίες σχετικά με αυτό το Netbook και είπα να τις ποστάρω ώστε να μου απαντήσουν οι "ειδικοί"!:) 1) Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάρτα τηλεόρασης (USB) και να βλέπω TV (FullScreen) αλλα να μην φτάνει στo 100% ο επεξεργαστής? 2) Συνέχεια οι θερμοκρασίες του επεξεργαστή είναι στους 50-60 βαθμούς, είναι φυσιολογικό αυτό? 3) Μιας και το Netbook διαθέτει θύρα EXPRESS CARD σκέφτομαι να αγοράσω αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Controllers---Hub/Equip-Express-Card-To-4X-Usb2-TR66207.htm θα έχω πρόβλημα εάν συνδέω "βαριές" συσκευές (όπως εξωτερικά DVD, Μίκτες, σκληρούς δίσκους, κάρτες ήχου )? Το λέω διότι με USB Hub αναγνώριζε ελαφριές συσκευές όπως (USB STICKS) ενώ για Εξωτερικό DVD κ.τ.λ. τίποτα.. 4) Ο μέγιστος χώρος (GB) σκληρου δίσκου (εσωτερικού) που μπορώ να βάλω πιος είναι? Αυτά, ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη εάν σας κούρασα :) 1) Ναι, ακομα και ο atom φτανει για να βλεπεις ακομα και digea, που μπορει να ειναι h264 αλλα σε μικρες αναλυσεις.. 2) οι υψηλες θερμοκρασιες στα netbook ειναι συνηθισμενες.. τα κανουν πολυ λεπτα, οποτε δεν υπαρχει χωρος για μεγαλες ψυκτρες, και τα ρυθμιζουν να ξεκινουν οι ανεμιστηρες λιγο πριν λιωσουν, για να τα πλασαρουν ως αθορυβα. δες στο bios η στα προγραμματα που εχει μεσα η HP αν εχει καποιο control σε ποιες θερμοκρασιες να ξεκινα ο ανεμιστηρας, παρε επισης και καμια βαση λαπτοπ http://www.skroutz.gr/c/713/bash-laptop.html?keyphrase=notebook+cooler 3) δεν ξερω μονο κατα ποσον αν βαλεις τεσσερις usb συσκευες που τραβανε ρευμα πανω σε αυτη τη καρτα, αν το τροφοδοτικο του netbook ειναι αρκετο, αλλως δεν πρεπει να υπαρχει προβλημα.. γιατι ομως δεν σου ειναι αρκετες οι Usb θυρες που εχει ηδη; παρε ενα καλο usb hub με δικο του ξεχωριστο τροφοδοτικο 4) σκληρο παιρνει standard 2.5" sata, αρα μεχρι 750GB ( οι 1TB 2.5" που κυκλοφορουν εχουν 12.5μμ υψος, ενω στα λαπτοπ συνηθως και σιγουρα στα netbooks παιρνουν αυτους με 9.5μμ υψος ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Γεια σας παιδια Πριν λιγες μερες ενα acer aspire 5520 notebook που εχει ο αδελφος μου τα φτησε... αυτο που κανει ακριβως ειναι οτι δεν βγαζει καν μπλε οθονη κ δεν ξεκιναει καν (δεν φτανει ουτε στο bios... ) To μονο που συμβαινει ειναι οτι αναβοσβηνουν 3 λαμπακια μαζι Τον ανοιξα (μιας κ δεν μας καλυπτει η εγγυηση πια) εβγαλα κ ξαναβαλα την μνημη,φυσηξα τον σκληρο,εριξα πεπιεσμενο αερα αλλα τπτ.... Απο τα πολλα τον πηγα και σε εναν συνοικιακο μαστορα που μας ειπε οτι τελικα ειναι η μητρικη.... οποιος εχει το συγκεκριμενο μοντελο του εχει συμβει κατι αναλογο?? Να το παω και πουθενα αλλου για δευτερη γνωμη ή να τα παρατησω?? *Ο σκληρος τελικα που δεν εχει προβλημα πως μπορω να παρω τα δεδομενα του??Ποιος ειναι ο πιο γρηγορος κ οικονομικος τροπος?? (μιας κ οαδελφος μου δεν θελει να τον δωσει εξω) Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sauber Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Γεια σας παιδια Πριν λιγες μερες ενα acer aspire 5520 notebook που εχει ο αδελφος μου τα φτησε... αυτο που κανει ακριβως ειναι οτι δεν βγαζει καν μπλε οθονη κ δεν ξεκιναει καν (δεν φτανει ουτε στο bios... ) To μονο που συμβαινει ειναι οτι αναβοσβηνουν 3 λαμπακια μαζι Τον ανοιξα (μιας κ δεν μας καλυπτει η εγγυηση πια) εβγαλα κ ξαναβαλα την μνημη,φυσηξα τον σκληρο,εριξα πεπιεσμενο αερα αλλα τπτ.... Απο τα πολλα τον πηγα και σε εναν συνοικιακο μαστορα που μας ειπε οτι τελικα ειναι η μητρικη.... οποιος εχει το συγκεκριμενο μοντελο του εχει συμβει κατι αναλογο?? Να το παω και πουθενα αλλου για δευτερη γνωμη ή να τα παρατησω?? *Ο σκληρος τελικα που δεν εχει προβλημα πως μπορω να παρω τα δεδομενα του??Ποιος ειναι ο πιο γρηγορος κ οικονομικος τροπος?? (μιας κ οαδελφος μου δεν θελει να τον δωσει εξω) Σχετικα με την ανακτηση δεδομενων απο τον δισκο, αν ειναι sata χρησιμοποιουν ιδια βυσματα data και power με τους desktop, αρα απλα τον βγαζεις απο το λαπτοπ και τον συνδεεις απευθειας σε ενα desktop, αν ειναι pata, πρεπει να παρεις ενα 44pin to 40pin & molex adapter οπως αυτο http://technoshop.gr/product_info.php?products_id=7557 η κατι τετοιο http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=161714&proionID=6105 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Ευχαριστω πολυ... Εψαξα κ για εξωτερικη θηκη αλλα πλαισιο κ e-shop δεν βρηκα κατι Sata ειναι ο δισκος σωστα... Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sauber Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Ευχαριστω πολυ... Εψαξα κ για εξωτερικη θηκη αλλα πλαισιο κ e-shop δεν βρηκα κατι Sata ειναι ο δισκος σωστα... Εχουν : http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/HDD-Optical-Frames/Raidsonic-Icy-Box-HDD-Case-2-5-Sata-to-USB2-0-Bck-White-Pink-Soft-Skin-IB-221BPW.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 1) Ναι, ακομα και ο atom φτανει για να βλεπεις ακομα και digea, που μπορει να ειναι h264 αλλα σε μικρες αναλυσεις.. 2) οι υψηλες θερμοκρασιες στα netbook ειναι συνηθισμενες.. τα κανουν πολυ λεπτα, οποτε δεν υπαρχει χωρος για μεγαλες ψυκτρες, και τα ρυθμιζουν να ξεκινουν οι ανεμιστηρες λιγο πριν λιωσουν, για να τα πλασαρουν ως αθορυβα. δες στο bios η στα προγραμματα που εχει μεσα η HP αν εχει καποιο control σε ποιες θερμοκρασιες να ξεκινα ο ανεμιστηρας, παρε επισης και καμια βαση λαπτοπ http://www.skroutz.gr/c/713/bash-laptop.html?keyphrase=notebook+cooler 3) δεν ξερω μονο κατα ποσον αν βαλεις τεσσερις usb συσκευες που τραβανε ρευμα πανω σε αυτη τη καρτα, αν το τροφοδοτικο του netbook ειναι αρκετο, αλλως δεν πρεπει να υπαρχει προβλημα.. γιατι ομως δεν σου ειναι αρκετες οι Usb θυρες που εχει ηδη; παρε ενα καλο usb hub με δικο του ξεχωριστο τροφοδοτικο 4) σκληρο παιρνει standard 2.5" sata, αρα μεχρι 750GB ( οι 1TB 2.5" που κυκλοφορουν εχουν 12.5μμ υψος, ενω στα λαπτοπ συνηθως και σιγουρα στα netbooks παιρνουν αυτους με 9.5μμ υψος ) Ευχαριστώ πολύ, με κάλυψες...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Εχουν : http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/HDD-Optical-Frames/Raidsonic-Icy-Box-HDD-Case-2-5-Sata-to-USB2-0-Bck-White-Pink-Soft-Skin-IB-221BPW.htm Ευχαριστω παρα πολυ Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Χρησιμοποιησε το wintoflash http://wintoflash.com/home/en/ , με αυτο θα περασεις το cd η dvd των windows σε usb στικακι, που πρεπει να εχει και το καταλληλο μεγεθος, 4GB για dvd.. αν θελεις να βαλεις windows xp, πρεπει πριν γραψεις το windows iso στο στικ, να χρησιμοποιησεις το nlite http://www.nliteos.com/ και να περασεις τους drivers για τον intel sata/pata storage controller μεσα στο iso εγκαταστασης των windows. καταρχην δεν βρισκω κατι για να κατεβασω ωστε να το περασω στη usb.και να το κατεβασω πως θα το κανω φορμαρισμα;απο τα bios;ειμαι αρκετα μπερδεμενος..αν μπορεις να μου εξηγησεις λιγο αναλυτικοτερα.τους drivers πως θα τους περασω αν και εφοσον γινει το φορμαρισμα.:blink::blink::blink: ειμαι απειρα μπερδεμενος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sauber Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 καταρχην δεν βρισκω κατι για να κατεβασω ωστε να το περασω στη usb.και να το κατεβασω πως θα το κανω φορμαρισμα;απο τα bios;ειμαι αρκετα μπερδεμενος..αν μπορεις να μου εξηγησεις λιγο αναλυτικοτερα.τους drivers πως θα τους περασω αν και εφοσον γινει το φορμαρισμα.:blink::blink::blink: ειμαι απειρα μπερδεμενος! To wintoflash θα κανει το φορμαρισμα, εσυ απλα θα του δωσεις το drive letter του usb stick και του cd/dvd η του εικονικου cd/dvd αν χρησιμοποιεις πχ daemon tools και ενα iso των windows. το nlite περναει τους drivers μεσα στο iso των windows ( η στο cd/dvd αν το γραψεις σε cd/dvd ), αρα πρεπει να τους περασεις πριν περασεις το iso στο usb stick. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 To wintoflash θα κανει το φορμαρισμα, εσυ απλα θα του δωσεις το drive letter του usb stick και του cd/dvd η του εικονικου cd/dvd αν χρησιμοποιεις πχ daemon tools και ενα iso των windows. το nlite περναει τους drivers μεσα στο iso των windows ( η στο cd/dvd αν το γραψεις σε cd/dvd ), αρα πρεπει να τους περασεις πριν περασεις το iso στο usb stick. δν καταλαβα τπτ....ποιο drive letter;:X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 δν καταλαβα τπτ....ποιο drive letter;:X:X Θα πρεπει να του δηλωσεις σε ποιο drive αντιστοιχει το usb drive πχ Ε: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 εξακολουθω να μην εχω καταλαβει..σορρυ κιολλας αλλα αν γινεται να μου το εξηγησεις λιγο πιο αναλυτικα..προσπαθω καιρο να το κανω φορματ και δεν τα καταφερνω μονος!δεν εχει καμια σχεση με το pc αλλιως κατι θα κανα.....το site δεν μπορω να καταλαβω σε τι χρειαζεται και τι θα κατεβασω και θα περασω με iso στην usb... εχω κενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sauber Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 εξακολουθω να μην εχω καταλαβει..σορρυ κιολλας αλλα αν γινεται να μου το εξηγησεις λιγο πιο αναλυτικα..προσπαθω καιρο να το κανω φορματ και δεν τα καταφερνω μονος!δεν εχει καμια σχεση με το pc αλλιως κατι θα κανα.....το site δεν μπορω να καταλαβω σε τι χρειαζεται και τι θα κατεβασω και θα περασω με iso στην usb... εχω κενα... Θυμισε μου λιγο τι laptop εχεις, και θα το παμε βημα/βημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 (edited) Θυμισε μου λιγο τι laptop εχεις, και θα το παμε βημα/βημα. εχω asus Eee Pc901 με τα windows xp..αυτα θελω να ξαναπερασω γτ δν τραβα και πολλα το netbook! τι γινεται;;δυσκολα; Edited October 12, 2010 by thief Συνεχόμενα μηνύματα - μπορείς να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zervinho Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 καλημερα.. σημερα εκανα format το laptop μου και απο vista ξαναεβαλα τα windows xp home edition. το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω πως γινεται να δω τα διαθεσιμα ασυρματα δικτυα καθως και το δικο μου. μονο με την ethernet μπορω να συνδεθω. στον πινακα ελεγχου δεν υπαρχει το εικονοδιο ασυρματου δικτυου που μου λενε ολοι. επισης ουτε στην γραμμη εργαλειων μπορει να μου εμφανισει κατι σχετικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 καλημερα.. σημερα εκανα format το laptop μου και απο vista ξαναεβαλα τα windows xp home edition. το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω πως γινεται να δω τα διαθεσιμα ασυρματα δικτυα καθως και το δικο μου. μονο με την ethernet μπορω να συνδεθω. στον πινακα ελεγχου δεν υπαρχει το εικονοδιο ασυρματου δικτυου που μου λενε ολοι. επισης ουτε στην γραμμη εργαλειων μπορει να μου εμφανισει κατι σχετικο. Καλωσήλθες στο forum! Θα πρέπει να περάσεις τους οδηγούς (drivers) της κάρτας ασύρματου δικτύου του laptop σου. Πήγαινε στο site του κατασκευαστή και ψάξε να τους κατεβάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sauber Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 εχω asus Eee Pc901 με τα windows xp..αυτα θελω να ξαναπερασω γτ δν τραβα και πολλα το netbook! τι γινεται;;δυσκολα; Συγνωμη που δεν απαντησα νωριτερα... λοιπον... 1) κατεβαζεις αυτο http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=18860&ProdId=2300&lang=eng και το αποσυμπιεζεις σε ενα directory στο δισκο πχ c:\asus\xp_f6 2) πας στο http://support.asus.com εκει βρισκεις τους οδηγους για την καρτα δικτυου για το eee pc 901 για windows xp . το link ειναι αυτο http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/EeePC/Driver/Lan-AAR8113-V1_0_0_30.zip αν ειναι προσωιρνο το λινκ και δεν δουλευει, πρεπει να πας στο site της asus να το ξαναβρεις... ο λογος ειναι οτι καλυτερα να εισαγεις και τους οδηγους της καρτας δικτου, ωστε κατευθειας να μπορεις να περασεις και αλλους οδηγους/προγραμματα στο eeepc μεσω δικτυου αφου δεν εχει και αλλο τροπο, ουτε cd/floppy κλπ.. τους αποσυμπιεζεις σε ενα directory c:\asus\lan 3) κατεβαζεις το nlite http://www.nliteos.com/download.html, το εγκαθιστας, στην πρωτη οθονη του επιλεγεις αγγλικα, next, μετα σου λεει Locating Windows installation.. βαζεις το cd των windows xp στο cd drive που εχει ας πουμε γραμμα D:, στο nlite πατας browse και επιλεγεις το D: . μετα σου βαζει μυνημα, Select where to save the CD installation files for modification.. φτιαξε ενα directory πχ c:\asus\temp και επελεξε αυτο. μετα σου βγαζει ενα παραθυρο available presets, εκει πατα next. μετα σου βγαζει ενα παραθυρο που λεει task selection, εκει που λεει integrate, πατα drivers, ωστε να πρασινισει το κοκκινο κυκλαλι διπλα του, και εχει που λεει create, πατα το bootable iso, next. μετα σου βγαζει ενα παραθυρο που λεει drivers, πατα κατω που λεει insert , single drivers folder, μια φορα του δειχνεις στο c:\asus\xp_f6 και μετα αφου εισαγεις αυτους τους οδηγους, αλλη μια με παρομοιο τροπο να εισαγεις τους οδηγους δικτυου, next.. μετα σου λεει do you want to start the process? πατα yes, θα ξεκινησει να φτιαχνει ενα .iso αρχειο. οταν τελειωσει, πατα next. μετα εισαι στο παραθυρο Bootable iso, στο General επελεξε Create image, στο Progress πατα Make ISO, σωστο στο c:\asus, οταν τελειωσει, next, finish 4) κατεβαζεις τα daemon tools http://www.daemon-tools.cc/eng/downloads/dtLite, τα εγκαθιστας, δημιουργουν εικονικο dvd που εχει ας πουμε γραμμα E: που μπορεις να φορτωσεις .iso image και να το δεις σαν κανονικο cd/dvd. αριστερο κλικ πανω στο εικονιδιο τους στην task bar, device 0, στειλτο στο c:\asus, εκει υπαρχει ενα .iso. 5) κατεβαζεις το wintoflash απο δω ftp://wintoflash:YPNP4TVC@downloadserver1.wintoflash.com/distributions/Novicorp%20WinToFlash%200.6.0011%20beta.zip, βαζεις το usb stick στο pc, ας πουμε οτι εχει γραμμα F:, στο πρωτο παραθυρο πατα στο κουτι με το πρασινο τικ διπλα απο εκει που λεει windows setup transfer wizard, στο παραθυρο που θα βγει next, στο windows path file δινεις το γραμμα του εικονικου dvd των daemon tools πχ E: και στο usb drive το γραμμα του usb stick πχ F:, πατας next, και μετα εχεις το windows install cd μεσα στο usb stick, safely remove hardware, το βγαζεις το usb stck απο το pc 6) βαζεις το usb stick στο eeepc, επιλεγεις μεσα απο το bios να μπουταρει απο usb, ξεκινας την εγκατασταση των windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Καλημέρα παιδιά, έχω ένα acer laptop με vista basic. 2 με 3 λεπτά μετά την εκκίνηση παγώνουν τα πάντα. Δε κινείται ο κέρσορας του ποντικιού, δεν πιάνει ctr-alt-del, τιποτε. Πρέπει να το κλείσω με παρατεταμένο πάτημα του γενικου διακόπτη. Αν ξεκινήσω όμως σε safe mode, τότε όλα πηγαίνουν καλά, δεν κολλάει. Δοκίμασα επαναφορά συστήματος, απεγκατάσταση κάποιων προγραμμάτων που πιθανών "χτυπούσαν". Τίποτε όμως. Έχει κανείς κάποια παρόμοια εμπειρία; Μπορεί να είναι hardware-ικό το πρόβλημα; Φοβάμαι ότι και format να επιχειρήσω, θα κολήσει πριν όλοκληρωθεί. . . Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Windows 7 ή XP για netbook προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts