Jump to content

Sauber

Members
  • Δημοσιεύσεις

    178
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sauber

  1. Έχει κανείς παραπάνω πληροφορίες για το ποιές είναι οι διαφορές unregistered και registered air mail που παρέχει το site Gearbest?
  2. 1) Η μπαταρία του δεν είναι μεγάλη για το CPU/οθόνη που έχει.. 6000mAh .. και μένα σε συνεχές browsing ή διάβασμα ebooks δεν κρατάει πάνω από 3-4 ώρες.. αν το χρησιμοποιείς συνέχεια, βάζε το το βράδυ για φόρτιση. Δοκίμασε επίσης να βγάλεις την αυτόματη φωτεινότητα της οθόνης και να την κατεβάσεις λίγο. 2) τα καλώδια ειδικά του Πλαισίου είναι χάλια .. πήγαινε πάρε κανένο ποιοτικό από αλλού. Εμένα το καλώδιο/φορτιστής από το Πλαίσιο δουλεύει ακόμα, αλλά σε κάτι άλλα από Πλαίσιο, άλλα tablets που έχω στην οικογένεια, έχω πάρει άλλα καλώδια.
  3. α) εγώ χρησιμοποιώ τον firefox με το adblock plus add-on του β) δεν ξέρω ακριβώς, αν και με λίγο ψάξιμο βγαίνουν πολλοί οδηγοί πχ http://www.guidingtech.com/30616/rooted-android-ad-free/ .. καλύτερα ρώτα στο γενικό android forum http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 για τρόπους να αφαιρεθούν οι διαφημίσεις και από τις εφαρμογές για rooted android 4.4.4 που έχει το τάμπλετ ... για το hdmi, το τάμπλετ δεν φαίνεται να έχει mhl, και σίγουρα δεν έχει hdmi.. δοκίμασε αν θες με κανένα mhl usb to hdmi καλώδιο, μπας και έχει mhl και έχει γίνει παράλειψη στα specifications που αναφέρονται, αν και οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες..
  4. Το ρουτάρισα και εγώ .. σε μένα το kingroot από το xda-dev forum δούλεψε.. απευθείας στο τάμπλετ στην SD card , έκανε γύρω στα 3-4 λεπτά, και ένα reboot ενδιάμεσα.
  5. Καλά νέα :) .. μόλις βρω λίγη λάσκα θα το ρουτάρω κι' εγώ .. να' σαι καλά..
  6. Μπα, έχουν πολλές διαφορές, διαφορετική πίσω κάμερα με LED flash , δεν έχει κουμπιά στο πλάι εκεί κοντά στη κάμερα, το καπάκι δίπλα στη κάμερα που σκεπάζει τις microsd και sim κάρτες έιναι μικρότερου μήκους, και μεγαλύτερου ύψους κλπ.. δεν είναι αυτό..
  7. Είναι αυτο http://www.geekbuying.com/item/ONDA-V919-3G-Air-MTK8392-Octa-Core-1-7GHz-9-7-Inch-Tablet-PC-Android-4-4-IPS-Screen-2GB-16GB-2048-1536---Sliver-339264.html ONDA V919 3G Air octacore .. ψάχνοντας λίγο βρήκα αυτό http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=635547&st=20 στο ποστ #25 έχει έναν οδηγό για root ..
  8. Δεν ξέρω, γι' αυτό χρησιμοποίησε αυτό που είναι στο forum xda-dev, είναι πιο σίγουρο, να κολλήσει , όχι, το πολύ πολύ να μην καταφέρει να το ρουτάρει..
  9. Δεν έχω δοκιμάσει να το ρουτάρω ακόμα, είναι στα υπόψιν... θα δοκίμαζα πρώτο πρώτο το kingroot απο το xda-dev forum.. δοκίμασε και πες τι έγινε, απλή είναι η διαδικασία.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ψάξτο γύρω γύρω ή αν έχει κάποιο καπάκι όπου μπαίνουν οι κάρτες μνήμης κλπ, αν έχει καμιά τρυπίτσα όπου με ένα ξεδιπλωμένο συνδετήρα πατάς το reset κουμπί..
  10. 1) Προφανώς αλλά θα σε χρεώσουνε.. ξεμπρικάρισμα δεν συμπεριλαμβάνεται στην εγγύηση 2) Αν μπορέσει κανείς να εντοπίσει ποιο ακριβώς μοντέλο κινέζικο είναι, τα πιο πολλά έχουν εντοπιστεί, άλλα είναι από πολύ ασιατικό βάθος και δεν.. 3) Σε όλα τα καινούργια μοντέλα τους έχουν GooglePlay τώρα, ίσως σε κανένα παλιό στο stockhouse ή μεταχειρισμένο να μην έχει.. Όσον αφορά προτάσεις μέχρι 120 ευρώ, δες αυτό http://www.plaisio.gr/tablet/tablets/tablets-all/Turbo-X-Hive-V-3G-Octacore-9-7-DI-9733.htm από το stockhouse . Μην το φοβάσαι επειδή είναι από το stockhouse, είναι καινούργια από RMA, έχω πάρει και εγώ ένα κάνα μήνα , πάει πολύ καλά.. οκταπύρηνο με 2GB RAM, 9.7 ίντσες οθόνη IPS και 3G στα 112 ευρώ άλλο είναι αυτο http://www.plaisio.gr/tablet/tablets/tablets-all/Turbo-X-Tablet-Rainbow-10-Black-V99X.htm στα 90 ευρώ και αυτό http://www.plaisio.gr/tablet/tablets/tablets-all/Turbo-X-Tablet-Ice-IV-9-7-9741R.htm στα 70 ευρώ πάλι από stockhouse. και τα δύο αυτά είναι τετραπύρηνα με 2GB RAM και 9.7 ίντσες οθόνη IPS.
  11. Δοκίμασε το kingroot http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/one-click-root-tool-android-2-x-5-0-t3107461
  12. Ρουτάρισέ το και μετά ακολούθα αυτόν τον οδηγό http://www.droidviews.com/restore-write-capability-to-external-sd-card-on-kitkat-manually/ .. όπως σου είπαν και άλλοι, δοκίμασε μια ξεχωριστή camera app.. εγώ χρησιμοποιώ την open camera https://play.google.com/store/apps/details?id=net.sourceforge.opencamera&hl=en
  13. Είναι αυτό εδώ http://www.geekbuying.com/item/ONDA-V919-3G-Air-MTK8392-Octa-Core-1-7GHz-9-7-Inch-Tablet-PC-Android-4-4-IPS-Screen-2GB-16GB-2048-1536---Sliver-339264.html .. εγώ έχω το απλό ( χωρίς το milamou ) .. ως τώρα είμαι ικανοποιημένος, ότι άλλη απορία/λεπτομέρεια θες, ρώτα.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ίδιο πρόβλημα και εδώ σε ένα Rubik II 10αρι που μου φέρανε να το συμμαζέψω με ακριβώς αυτό το θέμα.. αν βρεις καμιά άκρη, με ενδιαφέρει.. εγώ ψάχνω με τις εφαρμογές apps2sd και links2sd .. πρέπει κατά κάποιον τρόπο να σπάσεις την 4GB εσωτερική NAND σε δύο partitions, και κατόπιν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το 2ο partition για τις εφαρμογές...
  14. http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/turbo-x/Turbo-X-G580-Black-Q5S.htm υπαρχουν περισσοτερες πληροφοριες γι' αυτο? ειναι δικαρτο? εχει google play? rootαρεται?
  15. 8-8-8-24 ειναι http://www.mushkin.com/Memory/Blackline/998681.aspx .. ιδιες ακριβως μετα 3 χρονια μπορει να μη βρεις, αλλα αλλες ddr3-1600 2GB 8-8-28-24 1.65V ευκολα θα βρεις. και θα δουλευουν μια χαρα μαζι.
  16. Εσυ, εσυ, εσυ... δημαγωγικη η ελευθερια επιλογης, αχρηστοι οι νομοι αυτοδιαθεσης, αγορας και ζητησης, παιδακια που θελουν μπαμπουλα το 80% του πληθυσμου που επιλεγει ( κακως θες; κακως ) να καπνιζει, και συ ουτε καν να υποστεις τις συνεπειες της επιλογης σου που ( κακως θες; κακως ) ακολουθουν μονο 20% του πληθυσμου, που ειναι μικροτερη επιλογη.. πολυ αυταρχισμος ρε παιδι μου.. και ξερεις βεβαια οτι ευκολα λειτουργει και αντιστροφα.. οσο για το νομο, δεν προκειται να εφαρμοστει.. ηδη οι εστιατορες σηκωσανε ανταρτικο, στις καφετεριες θα δεις να φτιαχνουν εξωπορτες των καταστηματων πιο μεσα αφηνοντας παραπανω ανοιχτο χωρο απ' εξω, ηδη υπαρχει νομικη κινηση. οσο για την ουσια του προβληματος, εγω θα συμφωνουσα σε πληρη απαγορευση του καπνισματος.. αλλα ετσι πανε τα εκατομμυριακια των φορων, και αντε να κυνηγαμε λαθρεμπορους...
  17. Για μητρικη Gigabyte x58a ud3r http://www.skroutz.gr/s/254840/Gigabyte-GA-X58A-UD3R.html .. οι μνημες που διαλεξες ειναι πολυ καλες, αλλα μην περιμενεις να δεις διαφορα απο τα χαμηλοτερα latencies σε σχεση πχ με οσες ειναι 8-8-8 πχ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/MUSHKIN-DDR3-6GB-KIT-XP3-12800-8-8-8-24-998681ES.htm και σου μενουν και 80 ευρω για καποια αλλη αγορα, ssd η ακομα καλυτερη καρτα γραφικων.
  18. Δεν εισαι εσυ αυτος που θα κρινει και θα κατακρινει.. και αμα διαβαζες λιγο τι εχει γραφτει αντι να επαναλαβεις τα ιδια, θα εβλεπες οτι το προβλημα δεν ειναι αυτη σου η αντιληψη, που καλως την εχεις.. ειναι οτι προσπαθεις να την επιβαλλεις.. για τελευταια φορα, να αφεθουν οι καταστηματαρχες ελευθερα να επιλεξουν σε τι κοινο θα απευθυνθουν, και οι πελατες να επιλεξουν που θελουν να βρισκονται. Ομορφα, ξεκινα απο τον εαυτο σου λοιπον, αλλαξε την αντιληψη σου οτι εσυ και μονο εσυ ξερεις το καλο ολων, και οτι ολοι οσοι δεν συμφωνουν μαζι σου προκειται περι ηλιθιων που χρειαζονται προστιμα και απαγορευεις για να συνετιστουν.
  19. Αν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια, δεν παιρνεις αυτον τον AMD σε αυτην την τιμη... ο i5 750 ειναι ταχυτερος σε παιχνιδια, και γενικη χρηση, με τον amd να τον προσπερνα ελαφρα μονο σε διεργασιες που γινονται parallelized αποδοτικα, πχ media encoding, 3d rendering κλπ.. επισης κι εγω οπως σου ειπαν οι αλλοι θα σου προτεινα να παρεις μια gtx 460 1GB.. πολυ φθηνοτερη ( βαζεις αλλα 80 ευρω στα 320 και παιρνεις δυο που ειναι ταχυτερες 15% απο μια gtx 480 ).. η με 320 παιρνεις δυο gtx 460 768MB sli που ειναι ισες με gtx 480.
  20. Και μενα κατα την αποψη μου πρεπει να αφησεις τους ενηλικες να αποφασισουν.. θα τους εκπαιδευσεις, ωστε να καταλαβαινουν τι ακριβως τους λες, και κατοπιν θα παραθεσεις τα υπερ και τα κατα.. δεν ειμαστε μωρα η πιστευεις οτι δεν μπορω να κατανοησω σε τι βλαπτει το τσιγαρο; ο τροπος που καθερωθηκε αυτος ο νομος καθολικα και ειδικα σε χωρους διασκεδασης με ενοχλει, και οχι μονο για το τσιγαρο.. ειναι μια γενικη υποκριτικη σταση της εποχης μας.. κακο το τσιγαρο, δεν το απαγορευουμε πληρως, ωστε να μην χασουμε απο τους φορους, αλλα το εξωβελιζουμε, κι ας παει αντιθετα στο κοινο αισθημα.. και σε πλειστα αλλα θεματα τελευταια, αλλα δεν χρειαζεται να τα αναφερω.. ασε λοιπον ελευθερη την επιλογη, και ασε καθεναν να υποβληθει στις επιπτωσεις της επιλογης του. και κατι ακομα.. δεν καταλαβαινεις οτι ακριβως για τον καπνιστη το τσιγαρο ειναι κατι που τον ευχαριστει οταν το κανει σε στιγμες χαλαρωσης.. γιαυτο και λιγοι αντιδρουν στην απαγορευση στη δουλεια, κανεις δεν καπνιζει οταν προσπαθει να συγκεντρωθει σε κατι, θα το κανει οταν κανει διαλλειμα, οποτε και δεν εχει προβλημα να παει στο "καπνιστηριο" η εξω.. στην διασκεδαση ομως, ο αλλος βρισκεται εκει για να χαλαρωσει, δεν εχει καμια διαθεση να τρεχει "εξω", δεν ειναι η νικοτινη που θελει, ειναι η ολη διαδικασια και χαλαρωση με την παρεα κλπ.. το να τον στελνεις να παει "εξω" λοιπον, χαλαει την ολη κατασταση.. αντεστρεψε το, φαντασου οτι κανεις κατι, που δεν ειναι "αποδεκτο" απο τον περιγυρο στην διασκεδαση, αλλα σε χαλαρωνει και γουσταρεις.. πχ παιζεις το μπεγλερακι σου.. σου λενε τραβα εξω και ξαναελα.. μια, δυο,τρεις, δεν γουσταρεις, λες ρε παλικαρια να φτιαξουμε μαγαζια οπου το μπεγλερι επιτρεπεται, αλλα επειδη οι μπεγλερηδες ειναι πολλοι, οι αμπεγλερωτοι θα μεινουν στην απεξω, οποτε το απαγορευουμε συνολικα. Δεν νομιζω οτι σε αποκαλεσα φασιστα.. ισως σου εδειξα οτι αυτη η συμπεριφορα σου εχει τετοια στοιχεια.. εγω τους νομους αυτοδιαθεσης, αγορας και λογικης επικαλεστηκα... και η διακοπη μιας συζητησης χωρις αντιπαραθεση των επιχειρηματων, απλα και μονο εκτοξευοντας χαρακτηρισμους ( εστω κι αν εδω μαλλον ο ιδιος τους προσδιδεις στον εαυτο σου ) δεν ειναι και πολυ δημοκρατικη.. και ειναι ακριβως οτι συμβαινει στα πανεπιστημια..καθενας οχυρωνεται στην "αληθεια" του, και δεν συζητανε με λογικη και επιχειρηματα.. τις περισσοτερες φορες βεβαια, στα πανεπιστημια, γιατι οι αποφασεις ειναι προειλλημενες και οι "αληθειες" απολυτες και αδιαπραγματευτες, οποτε η συζητηση ειναι απλα επιφαση και προφαση.. συμβαινει το ιδιο και δω;
  21. Απλως να προσθεσω εδω οτι το ρεψιμο και το κλασιμο ειναι απολυτως αποδεκτα σε αλλους πολιτισμους/κοσμοθεωριες.. αν πας σε καποιον αραβα πχ και σε τραπεζωσει και δεν ριξεις ενα γερο ρεψιμο/κλασιμο ( προσοχη μονο στο τελευταιο μην εχεις ατυχηματα ) στο τελος, θεωρει οτι δεν σου αρεσε το φαι και ειναι προσβολα μεγαλη. αν λοιπον εισαι σε μια αραβικη χωρα και πας σε ενα παραδοσιακο εστιατοριο οπου υπαρχουν μη εξευγενισμενοι δυτικοποιημενοι αραβες και παει η εκτονωση αεριων συννεφο, τι κανεις; αρχιζεις να ουρλιαζεις και κανεις lobbying στην κυβερνηση να απαγορευσει τετοιες vulgar συνηθειες; η απλα πας σε δυτικοποιημενο εστιατοριο; που φυσικα καθοτι η πλειονοτητα του δυτικοποιημενου πληθυσμου ειναι ελαχιστη, ειναι λιγα και με μικρη ποικιλια... Το προβλημα δεν ειναι οτι εχεις αυτο το προτυπο ( δικαιωμα σου και πολυ υγιεινο και οικονομικο συναμα ) αλλα οτι προσπαθεις να το επιβαλλεις με καθε μεσον, εναντιον καθε νομου αυτοδιαθεσης, λογικης, αγορας, σε ολον τον πληθυσμο, απλα και μονο γιατι δεν θες να περιοριστεις στο πληθος και στην ποικιλια καταστηματων που θα επετρεπε να ειναι βιωσιμα το πληθος και η αγοραστικη δυναμη οσων ενστερνιζονται το δικο σου προτυπο.
  22. Εχεις δει πολλα προστιμα κατα κλανιων και ρεψιματων; η μαγαζια που αναγραφεται στην εισοδο "απαγορευετει το κλανειν και το ρευεσθαι"; εχεις δει νομο του κρατους που απαγορευει να υπαρχουν μαγαζια οπου οι παραπανω δραστηριοτητες επιτρεπονται; τεσπα, διαβασε τα προηγουμενα, μη γυριζουμε συνεχως στα ιδια, κολλατε σε κατι που οντως εχει καποια βαση, και παραγνωριζετε οτι υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο ανθρωπων ( μεγαλυτερο καλως η κακως απο οσους αντιτιθενται ) που θελει να εξασκει ακομα αυτη την "βρωμερη, ανθυγιεινη, που θα μας στειλει στον ταφο μετα 50 χρονια" συνηθεια.. προσεξε λογικη: ξεκιναμε να χωριζουμε το εσωτερικο των μαγαζιων σε καπνιζοντων και μη, τα μικρα σε εμβαδον δεν μπορουν να το κανουν αυτο, τα αφηνουμε ελευθερα, τα μεγαλυτερα δημιουργουν ενα κλωβο, ελα ομως που παλι οι περισσοτεροι που θελουν να καπνιζουν δεν χωρανε εκει μεσα, μαλλον οι μη καπνιζοντες επρεπε να μπουνε στον κλωβο, αλλα δεν τους αρεσει ( σε ποιον θα αρεσε, ολοι μαζι και ο ψωριαρης χωρια, και μαλιστα σε αυτους, τους ακαπνους με τα ροδαλα μαγουλακια, που μυριζουν και ομορφα, δεν ειναι συμπεριφορα αυτη ), αρα δεν λειτουργει. σκεφτομαστε οτι πρεπει να αφησουμε τους καταστηματαρχες να επιλεξουν αν θελουν να απευθυνθουν σε καπνιζοντες η μη καπνιζοντες.. καταλαβαινουμε ομως οτι η πλειονοτητα των μαγαζιων, καθοτι οι χαρμανηδες ειναι πιο πολλοι, λογικα με βαση τον νομο της αγορας, τον νομο της προσφορας και ζητησης, οτι και να γινει, εκτος κι αν μειωθουν οι χαρμανηδες, δυσκολο, καθοτι ειναι και αρρωστακια τα χαμουρια, τα περισσοτερα μαγαζια λοιπον θα ειναι για καπνιζοντες, αρα και παλι χωρια ο ψωριαρης, ε συγνωμη, η καθαρη ακαπνη φυλη.. ανεπιτρεπτο. αποφασιζομεν και διατασσομεν λοιπον οτι απαγορευεται το καπνισμα παντου σε εσωτερικους χωρους διασκεδασης.. και δεν θα αφησουμε τα αρρωστακια να ξεφυγουν ( καθοτι ο χαρμανης θα κανει τα παντα για τη δοση του ) με τιποτα.. λεσχες καπνου αυτοι; θα δινουμε λιγες αδειες εμεις.. και αν πανε και ξεγλιστρησουν ( πχ περνει ενας μια αδεια λεσχης καπνου και φτιαχνει μια καφετερια πεντε χιλιαδων ατομων ) θα αποφασισομεν και θα διαταξομεν απαγορευση και των λεσχων καπνου.. τα σκουξιματα των καταστηματαρχων, που λενε οτι ηδη εχουν πτωση κινησης 20-30% και οτι παντου, οπου καθιερωθηκε το μετρο ( οπου και τα αρρωστακια ειναι λιγοτερα και σε λιγοτερο προχωρημενη κατασταση ) ειχαν πτωση κινησης 25% τουλαχιστον, απορριπτονται ως μη συμφωνουντα με την κοσμοθεωρια μας.. ειναι απλο, οντως.
  23. οτι ειμαστε καφροι ειμαστε.. δειξαμε ακομα μια φορα οτι βρηκαμε ακομα ενα θεμα, στο οποιο να επιτεθουμε και να μειωσουμε την αλλη αποψη/συμπεριφορα, να την αφανισουμε, να την εξαφανισουμε με καθε μεσο, εστω κι αν αυτο αντιτιθεται σε καθε εννοια συνταγματικοτητας, βιωσιμοτητας στην αγορα, και λογικης... κοιτα να δεις καταπιεσμενα φασιστικα απωθημενα οι "προοδευτικοι".
  24. Συγνωμη που δεν απαντησα νωριτερα... λοιπον... 1) κατεβαζεις αυτο http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=18860&ProdId=2300&lang=eng και το αποσυμπιεζεις σε ενα directory στο δισκο πχ c:\asus\xp_f6 2) πας στο http://support.asus.com εκει βρισκεις τους οδηγους για την καρτα δικτυου για το eee pc 901 για windows xp . το link ειναι αυτο http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/EeePC/Driver/Lan-AAR8113-V1_0_0_30.zip αν ειναι προσωιρνο το λινκ και δεν δουλευει, πρεπει να πας στο site της asus να το ξαναβρεις... ο λογος ειναι οτι καλυτερα να εισαγεις και τους οδηγους της καρτας δικτου, ωστε κατευθειας να μπορεις να περασεις και αλλους οδηγους/προγραμματα στο eeepc μεσω δικτυου αφου δεν εχει και αλλο τροπο, ουτε cd/floppy κλπ.. τους αποσυμπιεζεις σε ενα directory c:\asus\lan 3) κατεβαζεις το nlite http://www.nliteos.com/download.html, το εγκαθιστας, στην πρωτη οθονη του επιλεγεις αγγλικα, next, μετα σου λεει Locating Windows installation.. βαζεις το cd των windows xp στο cd drive που εχει ας πουμε γραμμα D:, στο nlite πατας browse και επιλεγεις το D: . μετα σου βαζει μυνημα, Select where to save the CD installation files for modification.. φτιαξε ενα directory πχ c:\asus\temp και επελεξε αυτο. μετα σου βγαζει ενα παραθυρο available presets, εκει πατα next. μετα σου βγαζει ενα παραθυρο που λεει task selection, εκει που λεει integrate, πατα drivers, ωστε να πρασινισει το κοκκινο κυκλαλι διπλα του, και εχει που λεει create, πατα το bootable iso, next. μετα σου βγαζει ενα παραθυρο που λεει drivers, πατα κατω που λεει insert , single drivers folder, μια φορα του δειχνεις στο c:\asus\xp_f6 και μετα αφου εισαγεις αυτους τους οδηγους, αλλη μια με παρομοιο τροπο να εισαγεις τους οδηγους δικτυου, next.. μετα σου λεει do you want to start the process? πατα yes, θα ξεκινησει να φτιαχνει ενα .iso αρχειο. οταν τελειωσει, πατα next. μετα εισαι στο παραθυρο Bootable iso, στο General επελεξε Create image, στο Progress πατα Make ISO, σωστο στο c:\asus, οταν τελειωσει, next, finish 4) κατεβαζεις τα daemon tools http://www.daemon-tools.cc/eng/downloads/dtLite, τα εγκαθιστας, δημιουργουν εικονικο dvd που εχει ας πουμε γραμμα E: που μπορεις να φορτωσεις .iso image και να το δεις σαν κανονικο cd/dvd. αριστερο κλικ πανω στο εικονιδιο τους στην task bar, device 0, στειλτο στο c:\asus, εκει υπαρχει ενα .iso. 5) κατεβαζεις το wintoflash απο δω ftp://wintoflash:YPNP4TVC@downloadserver1.wintoflash.com/distributions/Novicorp%20WinToFlash%200.6.0011%20beta.zip, βαζεις το usb stick στο pc, ας πουμε οτι εχει γραμμα F:, στο πρωτο παραθυρο πατα στο κουτι με το πρασινο τικ διπλα απο εκει που λεει windows setup transfer wizard, στο παραθυρο που θα βγει next, στο windows path file δινεις το γραμμα του εικονικου dvd των daemon tools πχ E: και στο usb drive το γραμμα του usb stick πχ F:, πατας next, και μετα εχεις το windows install cd μεσα στο usb stick, safely remove hardware, το βγαζεις το usb stck απο το pc 6) βαζεις το usb stick στο eeepc, επιλεγεις μεσα απο το bios να μπουταρει απο usb, ξεκινας την εγκατασταση των windows.
  25. Μαλλον η καρτα γραφικων τα επαιξε. κοινο φαινομενο με τις nvidia 8xxx mobile.. αν εχει εγγυηση πηγαινε το στο πλαισιο, αλλιως μην πας καν, θα παθεις κανενα εγκεφαλικο με την τιμη που θα σου ζητησουν για επισκευη.. αρχισε απο τωρα να ψαχνεσαι για ιδιωτη τεχνικο.. να δει αν η καρτα γραφικων ειναι σε mxm η αλλο slot η πανω στη μητρικη, και αναλογα πας για νεα gpu daughtercard η νεα ολοκληρη μητρικη.. αν ενδιαφερεσαι φυσικα να το φτιαξεις.
×
×
  • Create New...