Dazeded Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Anagkastika ekena format me to recovery disk enos allou Laptop toshiba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dazeded Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Moυ εδωσαν να φτιαξω ενα Laptop Toshiba γιατι δεν εμπενε στα WINDOWS... Αλλα δεν ειχε κανει το RECOVERY DISK του και με Safe mode μονο ανοιγε αλλα δεν μπορουσα να κανω κατι ... Αναγκαστικα εκανα FORMAT με το recovery disk ενος αλλου Laptop Τoshiba... Ομως τωρα ... εχω μια υποψια πως κατι δεν θα παει καλα ... με το CD KEY ... HELP !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Καλησπέρα, Πέρασα σε ένα notebook toshiba satelite A300-PSAJ4E τα windows 7 και δεν βρίσκω πουθενά το πρόγραμμα που εμφανίζει στην οθόνη τις λειτουργίες FN (πχ όταν αυξομοιώνω την φωτεινότητα να εμφανίζεται το αντίστοιχο εικονίδιο στην οθόνη). Άν γνωρίζει κάποιος έστω πώς λέγεται το παραπάνω πρόγραμμα για τα toshiba με σώζει! Ευχαριστώ προκαταβολικά! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Πήγαινε στο site της Toshiba στο support and downloads βάλε στην αναζήτηση το μοντέλο του φορητού σου και τα win που έχεις και στους drivers που θα σου βγάλει αυτό που θες είναι το Value Added Package. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Thnx, θα το περάσω αργότερα!!! Δεν έβρισκα πουθενά το όνομα του αρχείου, χάθηκε να το ονομάσουν κάτι με controls να ξέρουμε τι κατεβάζουμε; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 (edited) Εχω ενα λαπτοπ acer και σημερα ειδα καμμενο πιξελ.:mad: Η acer καλυπτει απο 4 πιξελ και ανω η κανω λαθος? Edited January 27, 2010 by BMW116i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Δοκίμασε αυτό μήπως και δουλέψει. btw είχα ακούσει οτι υπάρχει τρόπος να κάψεις pixels αλλά δεν έχω βρεί τίποτα στο νέτ οπότε μπόρει να μου χαν πεί μπαρούφες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Εχω ενα λαπτοπ acer και σημερα ειδα καμμενο πιξελ.:mad: Η acer καλυπτει απο 4 πιξελ και ανω η κανω λαθος? Συνηθως οι εγγυησεις της acer ειναι 4+ pixels. Αλλα εχω δει καποιες φορες σε καταστηματα που σου δινουν και λιγοτερα ασχετα με την εγγυηση της acer...τι συμβαινει τωρα με αυτες τις εγγυησεις δεν ξερω ακριβως, μιας και εκει τα βρισκεις με το καταστημα πρωτα. Οποτε για τσεκαρε μηπως το καταστημα που το αγορασες σου εδωσε αλλη εγγυηση. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
postfire Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 παιδια γεια σας!!θελω παρακαλω τα φωτα σας!!εχω το dell inspiron 910 και ξαφνικα ετρωγε κολλιματα εκανα επανεκινηση και διαπιστωσα οτι ο ssd εχει προβλημα!μπηκα στο bios τον βλεπει κανονικα σαν ονομα αλλα στην χωρητηκοτητα λεει 0mb δεν bootarei μαλλον εχει χαλασει!αυτο διορθωνεται η ειναι για πεταμα?που θα βρω αλλον οικονομικο σε καλη τιμη ακομα και μεταχειρησμενο δεν με πειραζει!δεν θελω να παω στην dell Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharm Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 (edited) Ο φίλος μου έχει ένα λαπτοπ Lenovo 3000 n200. Και έχει κάνει downgrade απο Vista σε XP Pro. Τώρα θέλω να κάνω επαναφορά απο το Lenovo care ( Recovery partition) και όταν πατάω το F11 (Recovery), το σύστημα ξεκινάει κανονικά με το ΧΡ. Και κάτι άλλο, όταν πάω να σβήσω το λαπτοπ είτε να κάνω restart, κάνει όλα τα saving και λέει Windows is shutdown παγώνει η οθόνη και παραμένει αναμμένη. Μήπως έχει βλάβη ο σκληρώς? Θέλω τα φώτα σας. Το πρόβλημα λύθηκε. Edited February 3, 2010 by sharm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Σε acer 7720G καηκε η καρτα ηχου. Εκτος εγγυησης ενοειται. Η οποια μαλλον ειναι και πανω στη motherboard. Υπαρχει περιπτωση λυση να αλλαξει ; (Για λυσεις εξωτερικες usb κλπ ξερω, αλλα προτιστως με ενδιαφερει να διορθωθει το συγκεκριμενο προβλημα) thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Καλησπέρα σας. Είχα το hp mini 2140 (netbook) και το πηγα σε κάποιο μαγαζί να μου καθαρίσουν τις σκόνες. Δυστυχώς είχε πιάσει και ΥΓΡΑΣΊΑ με αποτέλεσμα να μην ανοίγει καθόλου πλέον. Πόσο κοστίζουν περίπου οι μητρικές των netbooks? ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Καλημέρα! Είμαι κάτοχος ενός netbook, 8" οθόνη. Αυτό που προσπαθώ να φτιάξω είναι το μέγεθος της display screen. Τα Windows μου (XP) είναι στα ελληνικά οπότε στις Ιδιότητες οθόνης λέει 800x600. Αλλά αναγκάζομαι με το ποντίκι να πηγαίνω "πανω κάτω την οθόνη". Θέλω να το σταματήσω αυτό.. και να παραμένει σταθερή αλλά δεν βρίσκω ποιά είναι η προσιτή ανάλυση για αυτό.. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ.. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 1200 x 600 ίσως; Κάτι παραπάνω από 800 χ 600 γενικά. Asus είναι; τι αναλύσεις μπορεί να παίξει; Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Βασικά δεν έχω καταλάβει τι εννοείς με την ερώτησή σου "τι αναλύσεις μπορεί να παίξει;". Πάντως όσο μεγαλύτερη ανάλυση έχει τόσο πιο "πανω κάτω" πάει. Έχω το Asus 1000 EEE Pc εαν δεν απατώμαι. Και έχει περίεργες ρυθμίσεις στο θέμα της οθόνης. Αλλά έχει τις ίδιες σχεδόν επιλογές που έχει ένα κανονικό desktop PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 (edited) Μπορεί να λειτουργήσει με συγκεκριμένες αναλύσεις, όπως κάθε υπολογιστής. Μια γρήγορη λύση πριν δεις το manual που τα γράφει αναλυτικά, είναι να πατήσεις το δεύτερο από αριστερά ασημί κουμπάκι. Κάθε πάτημα αλλάζει την ανάλυση, έχει 4. Το 1024 x 600 είναι αυτο που θες. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις δεξί κλικ στο EEE PC Tray Utility (ένα από τα εικονίδια σε σχήμα ορθογωνίου που βρίσκονται δίπλκα στο ρολογάκι των windows) και να διαλέξεις την συγκεκριμένη ανάλυση. Επειδή η οθόνη του 1000Η κατακόρυφα μπορεί να βγάλει μόνο 600 pixels, κάθε μεγαλύτερη ανάλυση υλοποιείται με αυτο το "πάνω-κάτω". Το 800 x 600 δεν εκμεταλλεύεται όλη την οριζόντια ανάλυση. Edited February 15, 2010 by XPhys Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorghsp Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 ebala ta xp sto laptop sto hp dv7 1150ev kai den exo hxo.,mporei kapoios na me voithisei??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 ebala ta xp sto laptop sto hp dv7 1150ev kai den exo hxo.,mporei kapoios na me voithisei??? Τους drivers τους περασες?? Κατεβασε αμα ειναι τους νεοτερους απο το site της HP και περασε τους! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Εχω ενα Sony Vaio VGN-CR21S, εριξα καφε πανω του και το ανοιξα για να το στεγνωσω, ευτυχως το λαπτοπ δουλευει αλλα ετσι οπως το στεγνωνα με το πιστολακι (:lol:) μου ξεφυγε στο ζεστο για ενα δευτερολεπτο και 2-3 κουμπια λιωσανε και αλλαξανε μορφη, με αποτελεσμα να ειναι δυσκολο να τα χρησιμοποιησω.Πηρα τηλεφωνο στην sony και μου ειπαν οτι για να αλλαχτει το πληκτρολογιο πρεπει να το στειλουμε γερμανια και θα κοστισει 270 ευρω. Για να αλλαχτουν τα πληκτρα γυρω στο 100αρι ( αν μπορεσουν να το κανουν γιατι λενε δεν υπαρχει πληκτρολογιο στην αγορα γι αυτο το μοντελο). Αυτη την στιγμη βρισκομαι στην Αγγλια, το πηγα σε ενα καταστημα και με 50 ευρω μου βαλανε ενα πληκτρολογιο που δεν δουλευε και ετσι το βγαλαμε και βαλαμε το παλλιο παλι. Εχετε καμμια ιδεα με το τι μπορω να κανω? χωρις να με πιασουν και κοροιδο γιατι εχω δει στο ebay και στο amazon πληκτρολογια και πληκτρα σε πολυ χαμηλοτερες τιμες. Ευχαριστω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 (edited) Εχω ενα Sony Vaio VGN-CR21S, εριξα καφε πανω του και το ανοιξα για να το στεγνωσω, ευτυχως το λαπτοπ δουλευει αλλα ετσι οπως το στεγνωνα με το πιστολακι (:lol:) μου ξεφυγε στο ζεστο για ενα δευτερολεπτο και 2-3 κουμπια λιωσανε και αλλαξανε μορφη, με αποτελεσμα να ειναι δυσκολο να τα χρησιμοποιησω.Πηρα τηλεφωνο στην sony και μου ειπαν οτι για να αλλαχτει το πληκτρολογιο πρεπει να το στειλουμε γερμανια και θα κοστισει 270 ευρω. Για να αλλαχτουν τα πληκτρα γυρω στο 100αρι ( αν μπορεσουν να το κανουν γιατι λενε δεν υπαρχει πληκτρολογιο στην αγορα γι αυτο το μοντελο). Αυτη την στιγμη βρισκομαι στην Αγγλια, το πηγα σε ενα καταστημα και με 50 ευρω μου βαλανε ενα πληκτρολογιο που δεν δουλευε και ετσι το βγαλαμε και βαλαμε το παλλιο παλι. Εχετε καμμια ιδεα με το τι μπορω να κανω? χωρις να με πιασουν και κοροιδο γιατι εχω δει στο ebay και στο amazon πληκτρολογια και πληκτρα σε πολυ χαμηλοτερες τιμες. Ευχαριστω.:) Κοιτα εδω (ειναι εξυπηρετικοι) και εδω Επισης αν μπορεις να αλλαξεις τα πληκτρα μονη σου χωρις να κανεις ζημια στα σιδερακια που εχουν απο κατω, απλα αγορασε αυτα που χαλασαν και αντικατεστησε τα. Εαν δεν μπορεις εσυ δωσ' τα σε καποιον που ξερει!! :) Edited March 1, 2010 by manolog3 Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Κοιτα εδω (ειναι εξυπηρετικοι) και εδω Επισης αν μπορεις να αλλαξεις τα πληκτρα μονη σου χωρις να κανεις ζημια στα σιδερακια που εχουν απο κατω, απλα αγορασε αυτα που χαλασαν και αντικατεστησε τα. Εαν δεν μπορεις εσυ δωσ' τα σε καποιον που ξερει!! :) Κανενα απο τα 2 site δεν εχει το δικο μου πληκτρολογιο ειναι για αλλες σειρες, εγω εχω την CS, το λαπτοπ ειναι λευκο και εχει ασημενιο πληκτρολογιο. Αν βρω πληκτρα ειμαι σιγουρη οτι θα μπορεσω να το κανω, φανταζομαι θα βρω και καποιον οδηγο στο ιντερνετ(:p). Το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω ουτε πληκτρα ουτε πληκτρολογιο:( Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Laptop (dell) αγορασμενο απο multirama, επαθε προβλημα μεσα σε 3 μηνες ο σκληρος και ειναι κανονικα μεσα στην εγγυηση, πρεπει να πληρωσει 25 ευρω εργατικα του ειπαν και αν αλλαχτει ο σκληρος 50...:blink: ειναι λογικο να πληρωσεις ενω ειναι στην εγγυηση?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Καλώς σας βρήκα και πάλι :) Έκανα ένα φορμάτ στη γριούλα τις προάλλες (presario 2810, 9 ετών είναι πλέον!) και έχω 2 προβληματάκια....: 1) όταν πάει να ανοίξει ξεκινάει κάθε φορά με την καταμέτρηση της RAM (μαύρη οθόνη δλδ και αριστερά επάνω τρέχουν τα ΚΒ). Πώς το καταργώ αυτό; :confused: 2) δεν μπορώ με τίποτα να ενεργοποιήσω τα USB 2 :mad: έχω βάλει και τα 3 SP, updates κλπ και πάλι τίποτα :wacko: Σας παρακαλώ βοηθείστε :lol: Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 1) Δεν είναι καταμέτρηση, αλλά έλεγχος για σφάλματα. Μόνο αν το bios έχει επιλογή για fast boot χωρίς πολλά check, μπορεί να μην σου εμφανίζεται ή έστω σε καθυστερεί πολύ. 2) Το USB 2.0 δεν είναι ένα χαρακτηριστικό που ενεργοποιείται με software. Προφανώς το pc σου, λόγω παλαιότητας δεν έχει θύρες USB 2.0, αλλά 1.1 Η μόνη λύση αν θες να έχεις θύρες USB 2.0 είναι η αγορά ενός εξωτερικού PCMCIA Controler. http://m2.sourcingmap.com/smap/images/item/n/09b/ux_a09062600ux0047_ux_n.jpg Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Οι θύρες είναι USB2 παρά την παλαιότητά τους! Τόσα χρόνια έτσι ήταν... Απλά αυτό ήταν το 1ο μου φορμάτ και δεν μπορώ να καταλάβω τι έκαναν οι άλλοι τις 2-3 φορές παλαιότερα που χρειάστηκε φορμάτ η γριούλα.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts