thanossalonika Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Μετά από πολύ καιρό συνεχών αλλαγών και κατέληξα στο Sony Xperia E4 με το οποίο είμαι υπέρ ευχαριστημένος και (θέλω να πιστεύω :p ) θα το κρατήσω για αρκετά χρόνια ακόμα αν δεν χαλάσει... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 iPhone 6 και τα μυαλά στα κάγκελα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Καλημέρα! εγώ έχω το κινέζικης μάρκας Zopo 980 το 1ο που ειναι με 16GB εσωτερική, 1GB RAM και quad core 1.2, γιατί βγήκαν και άλλα μετά, έχει βγει καλό το συγκεκριμένο και αμα δεν διαλυθεί δεν αλλάζω κινητό....το έχω από Μαιο 2013. Επειδή το παρατησε λιγο η εταιρια μου αρεσει να παιζω με custom roms οποτε εχει Κ.Κ προς το παρον και ερχεται πιστευω και η λολιποπα. :lol::lol::lol: Υ.Γ να τονίσω ότι δεν παίζω ΠΟΤΕ παιχνίδια σε κινητό, έχω ταμπλετς γιαυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Huawei P8. Φρέσκο - φρέσκο! Τρομερή ποιότητα κατασκευής, πολυ premium feeling. Ομολογώ οτι με εξέπληξε η Hua. Δεν το περιμενα με τίποτα. Σαν λειτουργία πάει κομμάτια! 8 πύρινο, 64αρι και τρέχει miui ουσιαστικά σε 3gb! Εντάξει, τι άλλο να πεις? Πιστεύω απο τις καλύτερες αγορες μου, αν οχι η καλύτερη! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Huawei P8. Φρέσκο - φρέσκο! Τρομερή ποιότητα κατασκευής, πολυ premium feeling. Ομολογώ οτι με εξέπληξε η Hua. Δεν το περιμενα με τίποτα. Σαν λειτουργία πάει κομμάτια! 8 πύρινο, 64αρι και τρέχει miui ουσιαστικά σε 3gb! Εντάξει, τι άλλο να πεις? Πιστεύω απο τις καλύτερες αγορες μου, αν οχι η καλύτερη! Το έχει ένα μήνα περίπου ένας καλός μου φίλος. Έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος κι αυτός μέχρι στιγμής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siegfried_gr Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 ZTE Geek V975 Πολύ ικανοποιημένος από όλα εκτός της κάμερας και την ανύπαρκτη υποστήριξη. Παράθεση Galaxy s6 edge+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 είμουν κάτοχος iphone.... τελευταία μου άρεσε πολύ το galaxy s6...... θα ήθελα να πάρω το s6 edge plus... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgi Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Ημουν 5 χρονια με ο nokia n73,σκυλι μεχρι αηδιας(πεσιματα κ.α.),αλλα ο αδελφος ειχε κολλα με τα sony ericsson.Κι εγω οποτε το επιανα στα χερια μου μου ερχοταν καπως.Ετσι λοιπον,χτυπησα πριν απο 5και χρονια το SE HAZEL,το οποιο χαιρομαι ακομα,και μαλλον για σονυ το κοβω ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Note 4 (Samsung) Νομίζω, ότι πάλι σε note θα πάω όταν το αλλάξω, σε Note 6 ή Note 7. Τι χρειάζεται να κάνουν? (α) FM radio, (β) SD Card, (γ) stereo ηχεία (δ) αξιόπιστο και ακριβές fingerprint sensor (ε) μικρότερα bezels και... (στ) ίσως λίγο μεγαλύτερη οθόνη, 6" ας πούμε. Αλλά όλα αυτά μαζί, ίσως στην έκδοση Note 248 .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foktheo Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Lenovo A2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Blackberry Passport Silver Edition Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 iphone 6s plus Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Microsoft Lumia 950 Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 iPhone 6s Plus ένα και μοναδικό δεν έχω δεύτερο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Huawei P9 Lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Lg V10!!! Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Alcatel pixi 3(4.5) Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Motorola Sent from my XT1572 using Tapatalk Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 τώρα apple άλλα σύνδρομα θα πάρει δρόμο δεν παλεύεται το άθλιο λειτουργικό της:wacko: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Alcatel pop up Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Εδώ και λίγες μέρες Xiaomi (Redmi 4 Prime)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Lg g5 για τώρα, έλεγα να περιμένω το g6 αλλά άμα βγάλει η ΝΟΚΙΑ τούμπανο με android και κλασικά τοπ κάμερα το τσίμπησα day 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 XIAOMI REDMI NOTE ένα και μοναδικό και εδώ και 2,5 χρόνια άπαιχτο ( απλά έχω αρχίσει και το βαριέμαι:p) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Xiaomi Redmi note 2 Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Huawei P9 Lite Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts