Jump to content

Digea - Η Ψηφιακή Τηλεόραση στην Ελλάδα


johnthegreek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα μου επιτρέψετε να σας θυμίσω οτι τα λεφτουδάκια αρχίζουν ηδη να ταρακουνουν εντρομα το πορτοφόλι μας, για να μας πουνε οτι φοβουνται οτι θα τα ξεχάσουμε......

 

 

είπα να γελάσουμε λίγο.....

 

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs191.snc3/19857_1311316175799_1017471626_947416_2048998_n.jpg

 

 

 

 

 

---------------

 

Κλασσικη νεοελληνικη κλαψα...που θα σταματησει οταν παρουμε νεα 40ρο(με mpeg4) για να μπουμε στο ματι του γειτονα.Και θα ξαναρχισει,φυσικα,αυτη τη φορα για την ποιοτητα των προγραμματων,"που δεν αξιζουν και καλυτερα να την εχουμε σβηστη"

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

βοήθησε με λίγο....πως βλέπω αν ένας αποκωδικοποιητής έχει 2 tuners???

 

πρεπει να το λεει. για να τσεκαρεις μπορεις να βλεπεισ ενα καναλι πχ ετ2 και να γραφεις καποιο αλλο πχ μεγκα.

βρηκα ενα κωδικοποιητη με 2 τιουνερ και hdmi και δεν συμαζευεται αλλα κανει 230Ε.

Link to comment
Share on other sites

Με τα υπόλοιπα κανάλια τοπικής εμβέλειας τι θα γίνει; Λογικά θα το γυρίσουν και αυτά σε ψηφιακό, αλλά γιατί δεν το αναφέρει κάπου η Digea;
Link to comment
Share on other sites

φιλος που εκανε σεμιναρια στο mpeg4 ειπε οτι τα πρωτα μηχανηματα θα ειναι αρκετα πρωτογονα και σιγα σιγα θα εξελισσονται γι αυτο οσο παιζει η tv μην πηγαινουμε σαν τα βοδια και περνουμε οτι βρισκουμε μπροστα μας:):):):):):)

 

το εκανα λιγω ποιο κοσμιο!!

Edited by grigoriso
Link to comment
Share on other sites

Επειδή όντως έχουν πλάκα και νομίζω ότι χάνονται στις ειδήσεις: :lol:

 

αχαχαχαχα πολυ καλο!!:lol::lol:

και δεν ειναι κλαψα ειναι η αληθεια με μια δοση ειρωνείας;)

Link to comment
Share on other sites

Για το θέμα συνεδρίασε η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής

Προετοιμασία για νέα χάραξη του χάρτη της ψηφιακής τηλεόρασης

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2010 07:00

 

Σε νέα χάραξη του τελικού ψηφιακού χάρτη συχνοτήτων προσανατολίζεται πλέον η κυβέρνηση, ενώ, την ίδια ώρα, με γοργούς ρυθμούς οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας προχωρούν στην ψηφιακή μετάβαση.

Αυτό προέκυψε χθες, μετά την παρουσία των μελών του δ.σ. της Digea -της εταιρείας που έχουν συστήσει οι ιδιώτες για την ψηφιακή τηλεόραση-, καθώς και μελών του ΕΣΡ και της ΕΕΤΤ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, η οποία συνεδρίασε με θέμα την ψηφιακή τηλεόραση.

Κατά τη χθεσινή συνάντηση, η οποία αξίζει να αναφερθεί ότι ήταν η πρώτη τέτοιου επιπέδου για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση «ψηφιακή τηλεόραση», αναδείχθηκαν με έντονα χρώματα οι αντιθέσεις της πλευράς των τηλεοπτικών σταθμών με την πλευρά των εταιρειών τηλεπικοινωνιών -με αφορμή συζήτηση και για το ψηφιακό μέρισμα-, ενώ αίσθηση προκάλεσαν οι τοποθετήσεις της ΕΕΤΤ, η οποία τάχθηκε αναφανδόν υπέρ της άμεσης μετάβασης στις ψηφιακές εκπομπές, με στόχο, ωστόσο, την άμεση κατανομή του φάσματος στους άλλους ενδιαφερόμενους.

 

Νέα χάραξη του χάρτη συχνοτήτων

Την πρόσληψη ειδικού -μέσω διεθνούς διαγωνισμού- για την αποτίμηση του ψηφιακού χάρτη και την ενδεχόμενη ανακατανομή του, ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Επικοινωνίας, Σωκράτης Κάτσικας.

Ο κ. Κάτσικας ανέφερε ότι η προωθείται η νέα μελέτη, δεδομένου του ότι η υπάρχουσα προσέγγιση θα μπορούσε να γίνει με διαφορετικό τρόπο, ώστε να μη δεσμεύει την πολιτεία ως προς τη χρήση του μερίσματος, πράγμα το οποίο αποτελεί πολιτική απόφαση.

Η όλη διαδικασία και η κύρωση του νέου χάρτη θεσμικά θα μπορούσε να ολοκληρωθεί σε 8 μήνες, πράγμα το οποίο ωστόσο ενδέχεται να προκαλέσει μια ακόμη σημαντική καθυστέρηση.

 

Περί αδειών

Παρά το ότι η χθεσινή συνεδρίαση άρχισε με συναινετικές απόψεις και με την παραδοχή ότι η πολιτεία ευθύνεται για την επί σειρά ετών μη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού πεδίου, από την πλευρά του προέδρου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, στη συνέχεια, ετέθησαν διάφορα ζητήματα, στα οποία εμφανίστηκε να υπάρχει διάσταση απόψεων από διάφορες πλευρές.

Σε ό,τι αφορά τη νομιμότητα της διαδικασίας, ο πρόεδρος του δ.σ. της Digea, Κώστας Κιμπουρόπουλος, αναφερόμενος στη νομιμότητα της λειτουργίας των καναλιών, σημείωσε: «Είμαστε νόμιμοι και αντλούμε τη νομιμότητά μας από τον ισχύοντα νόμο», αναφέροντας παράλληλα ότι «ο ισχύων μεταβατικός χάρτης συχνοτήτων δίνει τη δυνατότητα στη χώρα να αρχίσει τη μετάβαση, δίνοντας ίσα δικαιώματα σε όλους τους σταθμούς, εθνικούς και περιφερειακούς».

 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα της αξίας της ψηφιακής τηλεόρασης. Ο κ. Κιμπουρόπουλος διευκρίνισε ότι το κείμενο, που κυκλοφόρησε προ μηνών από την τότε Ευρωπαία επίτροπο, κα Ρέντινγκ, και ανάγει την παραγόμενη αξία της ψηφιακής υπόθεσης σε 17 έως 44 δισεκατομμύρια ευρώ, στο σύνολο της Ευρώπης, αφορά περίοδο 15 ετών και αναφέρεται τόσο στην τηλεόραση όσο και στην τηλεφωνία. Μια αναγωγή του πράγματος αυτού με πληθυσμιακά κριτήρια -και με δεδομένο ότι αυτό είναι το καλύτερο σενάριο από πλευράς αγοράς- και εφόσον αναπτυχθούν όλες οι υπηρεσίες, τότε το μερίδιο που αναλογεί στην Ελλάδα κυμαίνεται μεταξύ 15 έως 30 εκατ. ευρώ το χρόνο (τηλεπικοινωνίες και τηλεόραση).

Σήμερα, η αξία χρήσης του αναλογικού φάσματος αποδίδει 15 εκατ. ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο από τα τέλη που πληρώθηκαν από τους τηλεοπτικούς σταθμούς χωρίς να επιβαρύνουν κανέναν.

Ο Πάνος Κυριακόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του Star, επίσης παρών στη συνάντηση από την πλευρά των τηλεοπτικών σταθμών, ανέφερε ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το μέρος των συχνοτήτων τηλεοπτικών υπηρεσιών και για άλλες υπηρεσίες. Η αξία του φάσματος αλλάζει, αν έχει διπλή χρήση (τηλεόραση και τηλεφωνία), και, αν γίνει αυτό, θα πρέπει να υπάρξει αναπροσαρμογή.

 

Υλοποίηση δεσμεύσεων

Για τους λόγους αυτούς και με δεδομένα τα στενά χρονικά όρια για την ψηφιακή μετάβαση, κοινή θέση όλων των παρισταμένων ήταν ότι πρέπει να επιταχυνθεί η διαδικασία, να γίνει χάρτης συχνοτήτων, (12 -13 συχνότητες υπό την εποπτεία του ελληνικού Δημοσίου) και να εκδοθούν οι υπουργικές αποφάσεις που εκκρεμούν.

 

Από την πλευρά της ΕΕΤΤ

Ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ, Λεωνίδας Κανέλλος, στη δική του παρέμβαση ζήτησε το διαχωρισμό του παρόχου δικτύου με τον πάροχο του περιεχομένου.

«Εχουμε καταθέσει συγκεκριμένο σχήμα και πανευρωπαϊκά οι συχνότητες από το 790 έως το 862 δίνονται για το ψηφιακό μέρισμα σύμφωνα με τις αποφάσεις των διεθνών οργανισμών. Ηδη εννέα κράτη έχουν αποφασίσει για την ανάπτυξη ασύρματων δικτύων για παροχή υπηρεσιών στην περιοχή αυτή. Υπάρχει ο κίνδυνος να σπαταληθεί πολύτιμο φάσμα και, εφόσον ένας δίαυλος μπορεί να μεταφέρει τέσσερα κανάλια, δεν θα πρέπει να γίνει σπατάλη των συχνοτήτων και κάθε δίαυλος θα πρέπει να μεταφέρει τέσσερα κανάλια.

Για να προλάβουμε τις προθεσμίες, θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουμε στις αδειοδοτήσεις, ενώ υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει αλαλούμ από τις παράλληλες μεταδόσεις. Να καθοριστεί χρονοδιάγραμμα για τη σταδιακή μετατροπή στο ψηφιακό μοντέλο και να συσταθεί επιτροπή που θα ελέγξει τη μετάβαση αυτή. Επίσης, θα πρέπει να συσταθεί ένας πάροχος δικτύου, που θα εξυπηρετεί τους παρόχους περιεχομένου».

Ο κ. Κιμπουρόπουλος, αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ. Κανέλλος, επισήμανε ότι «ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ έχει μια κουλτούρα από το χώρο του Telecom».

 

Μάλλον θα είμαστε καθυστερημένοι

Θα είμαστε καθυστερημένοι στο ψηφιακό ραντεβού του 2012, αν δεν απλοποιηθούν οι διαδικασίες, ενώ υπό εξέταση πλέον αρχίζει να τίθεται και η προθεσμία του 2015 που έχει θέσει η ITU.

«Χρειαζόμαστε περισσότερο από δύο χρόνια για την αδειοδότηση των ψηφιακών αδειών, ακόμα και στην περίπτωση που το θεσμικό πλαίσιο ήταν ήδη έτοιμο, ενώ σίγουρα, αν δεν διευθετηθεί το θέμα των κεραιών, θα χρειαζόταν να ξεπεράσουμε το 2015». Αυτό δήλωσε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ, Λεωνίδας Κανέλλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

 

Χωρίς άδεια η ΕΡΤ

Αίσθηση εξάλλου προκάλεσε η δήλωση ότι η ψηφιακή της ΕΡΤ λειτουργεί χωρίς άδεια παρόχου δικτύου. Το θέμα τέθηκε από τους βουλευτές της Επιτροπής στον πρόεδρο της ΕΕΤΤ κ. Κανέλλο, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει σχετική άδεια. Συμπληρωματικά για το θέμα, ο πρόεδρος της Digea ανέφερε ότι, και κατά τους νομικούς της εταιρείας, η εκπομπή της ΕΡΤ νομικά δεν στέκει.

 

 

Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1773146

 

-----------------------------------

Δεν ξερω εαν πρεπει να μπει σε ξεχωριστο θεμα καθως αφορα πολλα ακομα ζητηματα οπως το μοιρασμα των συχνοτητων κλπ

Link to comment
Share on other sites

γεια σας.να κανω μια ερωτηση!

εγω εχω στο αυτοκινητο μου ραδιο-cd player με ενσωματομενο δεκτη τηλεορασης οπου πιανω ολα τα καναλια.τωρα πως θα μπορω να βλεπω με την ψηφιακη τηλεοραση?

ευχαριστω

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.
Link to comment
Share on other sites

γεια σας.να κανω μια ερωτηση!

εγω εχω στο αυτοκινητο μου ραδιο-cd player με ενσωματομενο δεκτη τηλεορασης οπου πιανω ολα τα καναλια.τωρα πως θα μπορω να βλεπω με την ψηφιακη τηλεοραση?

ευχαριστω

 

θελεις κωδικοποιητη mpeg4 . υπαρχει και σε usb αν εχει θυρα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Παιδιά αγόρασα μια κάρτα τηλεόρασης usb από το EBAY με 8 ΕΥΡΩ η οποία είναι DVB-T και βλέπω μιά χαρά τα κανάλια της DIGEA με το πρόγραμμα της κάρτας και αφού εγκατέστησα κάτι codecs που βρήκα στο net.Σας την προτείνω ανεπιφύλαχτα!!!
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά αγόρασα μια κάρτα τηλεόρασης usb από το EBAY με 8 ΕΥΡΩ η οποία είναι DVB-T και βλέπω μιά χαρά τα κανάλια της DIGEA με το πρόγραμμα της κάρτας και αφού εγκατέστησα κάτι codecs που βρήκα στο net.Σας την προτείνω ανεπιφύλαχτα!!!

 

Θες να μας πεις μοντέλλο νούμερο και από κρατά η σκούφια του?

Link to comment
Share on other sites

Θες να μας πεις μοντέλλο νούμερο και από κρατά η σκούφια του?

 

 

 

Digital USB DVB-T HDTV TV Tuner από Χονγκ Κονγκ!!!Παιδιά έχει τέλεια εικόνα έχει το BLAZE TV 6 ΜΕΣΑ...Χρησιμοποίησα και το DVBVIEWER που είχα αλλά δε μου άρεσε η εικόνα...

Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά αγόρασα μια κάρτα τηλεόρασης usb από το EBAY με 8 ΕΥΡΩ η οποία είναι DVB-T και βλέπω μιά χαρά τα κανάλια της DIGEA με το πρόγραμμα της κάρτας και αφού εγκατέστησα κάτι codecs που βρήκα στο net.Σας την προτείνω ανεπιφύλαχτα!!!

 

Ποιό πακέτο codecs eγκατέστησες; Και αν επιτρέπεται τι λειτουργικό χρησιμοποιείς; Με XP δεν κατάφερα να δω εικόνα μετά από κάποιες προσπάθειες.

Read The F...ing Manual First
Link to comment
Share on other sites

Ποιό πακέτο codecs eγκατέστησες; Και αν επιτρέπεται τι λειτουργικό χρησιμοποιείς; Με XP δεν κατάφερα να δω εικόνα μετά από κάποιες προσπάθειες.

 

xp έχω και με πρόγραμμα το blaze hdtv.....νομίζω οι codecs ήταν xp codecs pack...αλλά πιστεύω και με άλλους πχ klite codecs εισαι οκ...

Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Στις 18 Ιουνίου έρχεται το ψηφιακό σήμα της DIGEA στην Αττική!

 

"Στις 18 Ιουνίου η DIGEA ξεκινάει τη μετάδοση με ψηφιακό σήμα των ιδιωτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας ALPHA, ALTER, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR στην περιοχή της Αττικής. Πιο συγκεκριμένα, η DIGEA, μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη εμπειρία της Κεντρικής Μακεδονίας και εφαρμόζοντας πάντα την Κοινή Υπουργική Απόφαση 21161/08, θα ξεκινήσει την εκπομπή ψηφιακού σήματος από τα κέντρα εκπομπής της Αίγινας και του Υμηττού. Το αναλογικό σήμα θα συνεχίσει να εκπέμπεται από το κέντρο εκπομπής Υμηττού ενώ θα διακοπεί από το κέντρο εκπομπής της Αίγινας σύμφωνα πάντα με τη συγκεκριμένη απόφαση. Σημειώνεται ότι το κέντρο εκπομπής της Πάρνηθας δεν συμμετέχει στη μετάβαση και θα συνεχίσει να εκπέμπει αναλογικά.

 

Με την ευκαιρία της ψηφιακής μετάβασης στην Αττική, ο C.E.O. της DIGEA, κ. Γιώργος Μαθιός επεσήμανε: «Στη Θεσσαλονίκη η μετάβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και oι τηλεθεατές αγκάλιασαν άμεσα την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση. Στην Αθήνα το ψηφιακό σήμα του Υμηττού θα δώσει άψογη εικόνα και κρυστάλλινο ήχο στο λεκανοπέδιο της Αττικής αλλά και σε μια ευρύτατη περιοχή συμπεριλαμβανομένων των δυτικών παραλίων των Κυκλάδων και της ΝΔ Εύβοιας. Το ψηφιακό σήμα που θα αντικαταστήσει το αναλογικό σήμα της Αίγινας, θα δώσει μια για πάντα λύση σε όσους αντιμετώπιζαν προβλήματα λήψης κυρίως στα Νότια Προάστια και ειδικότερα στην περιοχή από τη Γλυφάδα μέχρι το Σούνιο. »

 

Η DIGEA από την αρχή της μετάβασης και αντιμετωπίζοντάς την με αίσθημα ευθύνης, έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στην ενημέρωση του κοινού. Εκτός από την ενημερωτική καμπάνια η οποία προβάλλεται από τα τέλη του 2009 και τις στοχευμένες ενέργειες, έχει θέσει σε λειτουργία την ιστοσελίδα http://www.digea.gr η οποία ανανεώνεται διαρκώς και δίνει εξειδικευμένες πληροφορίες για τους τηλεθεατές αλλά και τους τεχνικούς, καθώς και τηλεφωνικό κέντρο με αριθμό κλήσης 14510 όπου οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες. Παράλληλα, θα συνεχίσει την εκστρατεία ενημέρωσης των τοπικών αρχών των περιοχών που θα χρειαστούν άμεση προσαρμογή.

 

Σημειώνεται ότι προκειμένου να απολαύσουν τα οφέλη της ψηφιακής τεχνολογίας, οι τηλεθεατές θα χρειαστεί να έχουν τηλεοράσεις με ψηφιακό δέκτη ή αποκωδικοποιητές που να υποστηρίζουν την τεχνολογία MPEG4 ώστε να είναι συμβατοί με τις προδιαγραφές εκπομπής της DIGEA.

 

Η DIGEA, είναι η εταιρία που έχει συσταθεί από τα ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας ALPHA, ALTER, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR και έχει αναλάβει την ψηφιακή εκπομπή των τηλεοπτικών προγραμμάτων τους καθώς και όποιων άλλων σταθμών επιλέξουν τις υπηρεσίες της."

 

Πηγη: Digea

 

Αντε ωρα ηταν... στο site εχει βαλει και χαρτες καλυψης για Αττικη. :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Link to comment
Share on other sites

Η Πάρνηθα δηλαδή δεν θα δώσει ποτέ ψηφιακό σήμα, ή είναι μόνο για την αρχή;

:)

Link to comment
Share on other sites

Απο τη διαφημιση:

-Εισαστε,ετοιμοι για την ψηφιακη εποχη ?

-Ναι !!!

(ρωταει το κοινο)

-Η ψηφιακη εποχη ειναι ετοιμη για μας ?

-Οχι ακομα!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Ρε παιδια μια ερωτηση...στη Πατρα εκπεμπει??Στο σαιτ της digea ,στο χαρτη που εχει,περιλαμβανει λιγο τη Πατρα...ή μηπως ειναι μελλοντικα και καλα?
:w00t:
Link to comment
Share on other sites

Πηρα και γω εναν ψηφιακο δεκτη απο το e-shop τον Xoro 7500.Πολυ καλη συσκευη,το μονο μειονεικτημα ειναι οτι φαινονται μικροι οι υποτιτλοι στις ταινιες,αν και αυτο διορθωνεται με 7 λεπτα κωδικοποιησης με το virtualdub στο PC.(Παιζει και MKV HD αψογα)

Mενω παραλια κατερινης,σε νεα περιοχη,η οποια βλεπει θεσσαλονικη και χαλκιδικη χωρις να υπαρχει τιποτα μπροστα,παρα θαλασσα.To αναλογικο σημα που εβλεπα εως τωρα ηταν τρισαθλιο οταν ειχα την TV στην κεραια,και οταν ειχα την TV σε ενα rf καλωδιο συνδεδεμενο στο πουθενα , το σημα ηταν καλυτερο.Με την ψηφιακη λοιπον,και με το καλωδιο της κεραιας συνδεδεμενο στο πουθενα,εχω εννοειται αψογη εικονα,αλλα τακτικα μου εμφανιζει mosaic οταν καποιος ειναι στην πορτα,κατω στο σπιτι,και γενικα οταν κινουμαι σε διαφορα σημεια στο σπιτι (συγκεκριμενα)λες και μπαινω μπροστα απο μια κατευθυντικη wlan κεραια και κοβω το σημα.

Υπαρχει μηπως καμια λυση που μπορω να εφαρμοσω ?Αξιζει να παρω απ αυτες τις DVB-T κεραιες που κυκλοφορουν ?:(

Edited by Stefa
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια μια ερωτηση...στη Πατρα εκπεμπει?

Όχι, δεν εκπέμπει.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Έχω καταλήξει σε 4 αποκωδικοποιητές:

CRYPTO REDI 50

OP HD 5001

XORO HRT 7600

Turbo-X SD 1000

 

Είναι όλοι της τάξεως των 50 ευρώ και έχουν PRV σε εξωτερικό σκληρό δίσκο ή USB stick

Ξέρει κανείς να μου προτείνει κάποιον από τους παραπάνω ή και κάποιον άλλον (τεκμηριωμένα);

Ευχαριστώ εκ των προταίρων

Link to comment
Share on other sites

Επειδη εχω αθλια τηλεοραση, δεν αξιζει να παρω full High definition κ να μη ψαχνω για αποκωδικοποιητες? 400 ευρω καλη τηλεοραση αντι 50 για αποκωδικοποιητη.
Link to comment
Share on other sites

Επειδη εχω αθλια τηλεοραση, δεν αξιζει να παρω full High definition κ να μη ψαχνω για αποκωδικοποιητες? 400 ευρω καλη τηλεοραση αντι 50 για αποκωδικοποιητη.

Ναι, αξιζει να παρεις τηλεοραση καινουργια...με 400-500 ευρω παιρνεις μια καλη.

Οι τιμες εχουν πεσει αρκετα στις ΤFT-LCD

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Link to comment
Share on other sites

Αυτή τη στιγμή η HD το μόνο που θα σου προσφέρει είναι να κάνει upscale το SD σήμα και να βλέπεις όλα τα κανάλια σε χειρότερη ποιότητα. Αν δε σε ενοχλεί το να σκάσεις 400 ευρά για τα καναλάκια της Ελλάδας, go for it.

 

Για να την εκμεταλλευτείς όπως πρέπει, πρέπει να βλέπεις υλικό γυρισμένο σε HD (Bluray, δορυφορικά HD κανάλια, HD ταινίες), αλλιώς είναι πεταμένα λεφτά.

Edited by gkr41
Link to comment
Share on other sites

Εγω να ρωτησω κατι ...!

γιατι εκει που επιανα στην δικια μου τηλεοραση στο δωματιο ολα τα καναλια + τα ψηφιακα της ΕΡΤ... τωρα δεν πιανω καθολου τα ψηφιακα της ερτ..?!

βγαζει μαυρη εικονα χωρις ηχο χωρις τιποτα..!!

 

Εκανα ξανα search μια τα πιανει (αλλα χωρις εικονα/ηχο) και καμια φορα δεν τα βγαζει καθολου....!!

Εχω δοκιμασει ολες τις συχνοτητες...!!

δεν γινετε τιποτα

** Στην εξω τηλεοραση του σαλονιου που εχει απο διαφορετικο βυσμα κεραια... δεν τα πιανει με τιποτα...με κανεναν αποκωδηκοποιητη....!!

 

εγω στην δικια μου εχω τον : F&U DTR2205HDPVR

** το εχω κανει και update αλλα τιποτα...........!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον ήταν οριακό το σήμα όταν τα έπιανες. Δυστυχώς τα ψηφιακά είτε τα πιάνεις είτε όχι. Εγώ π.χ. στις πρίζες του σαλονιού πιάνω τα της ΕΡΤ μια χαρά και πίσω στο υπνοδωμάτιο λόγω απωλειών δεν πιάνω τίποτα. Θέλει ψάξιμο και μάλλον από ειδικό γιατί έρχονται και τα ιδιωτικά...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

 

★ ★ ★ ★ ★ ★

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...