Serafeim1981 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Δες λίγο τις καλωδιώσεις σου. Είναι σε καλή κατάσταση; Το καλώδιο που πάει από την πρίζα στην tv είναι καλής ποιότητας; Ακολούθως πάμε στην κεραία που, όπως γράφεις, είναι αρκετών χρόνων. Ενδεχομένως χρειάζεται αλλαγή αλλά μπορείς πρώτα να "παίξεις" με τον προσανατολισμό της, μήπως δεις αποτέλεσμα. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Μπορείς να βάλεις τα κανάλια να ξεκινούν από τη θέση 1 χειροκίνητα. Πως στο καλο; Εχω συντονιστει 300 τηλεορασεις συγκενων και φιλων και στην δικια μου δεν μπορω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Και η δική μου samsung έχει περίπλοκη διαδιακασία: content > λίστα καναλιών > tools > επεξεργασία αριθμού καναλιών. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες έχει χαθεί το πακέτο με τα κανάλια ANT1, ALPHA και τα κανάλια της ΝΕΡΙΤ.. Στις αναζητήσεις δεν πιάνει καθόλου σημεία στις αντίστοιχες συχνότητες.. Ποιες λύσεις προτείνονται; Ναι έκανα, και αυτόματη και χειροκίνητη. Το περίεργο είναι ότι ενώ το ένα πακέτο της Digea το πιάνει κ=με ποιότητα από 75%+ , το δεύτερο πακέτο δεν το πιάνει καθόλου. Μόνο μια φορά το έπιασε με ποιότητα 11% και μετά ξανά μου εμφάνιζε αδύναμο ή ανύπαρκτο σήμα. :X Οσοι εχετε προβλημα με το σημα των καναλιων,δοκιμαστε και να "πειραξετε" τον ενισχυτη.Ειχα κι εγω προβλημα με το ενα πακετο περιφεριακων καναλιων της digea(mtv,nickelodeon,sbc,smile) με σπασιματα και διακοπες που καθιστουσαν αδυνατη την παρακουλουθηση τους,απο τοτε που αλλαξαν τις συχνοτητες,και ενω ειδα και αποειδα προσπαθωντας να τα φτιαξω κουνωντας συνεχεια το καλωδιο μολις πηγα και ρυθμισα τον ενισχυτη σε υψηλοτερο βαθμο ενισχυσης η σταθμη σηματος ανεβηκε απο 31 σε 66% και πλεον λαμβανω ολα τα καναλια χωρις προβληματα Εγω αντιμετωπιζω αλλο προβλημα. Οταν εκανα αναζητηση την τελευταια φορα που επρεπε να ξαναψαξουμε τα ψηφια μου "εφαγε" απο το 1 εως το 5! Δηλαδη τα καναλια μου ξεκινανε απο το 6 και μετα! Αν πατησω το 3 πχ στο τηλεκοντρολ απλα δεν κανει τιποτα..! Εχω ψαξει ολες τις ρυθμισεις, εχω κανει επαναφορα στις ρυθμισεις της τιβι και τιποτα.. Αν εχεις samsung smart tv,πατας "smart hub",επιλεγεις το μενου "καναλι" και απο εκει επιλεγεις τα καναλια ενα-ενα,επιλεγεις "επεξεργασια αριθμησης" και αλλαζεις απο εκει τα νουμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Όσοι έχετε ενισχυτή στην κεραια σας ,ειδικά αν πηγαίνει σε μια-δυο τηλεοράσεις,σκεφτείτε άμεσα το ξήλωμα του.στο ψηφιακό σημα κανει ζημια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Όσοι έχετε ενισχυτή στην κεραια σας ,ειδικά αν πηγαίνει σε μια-δυο τηλεοράσεις,σκεφτείτε άμεσα το ξήλωμα του.στο ψηφιακό σημα κανει ζημια Τι ζημιά κάνει δηλαδή; Εγώ έχω ενισχυτή που πηγαίνει σε 3 τηλεοράσεις και πιάνω τα ψηφιακά και στις 3. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Το λέω ως ηλεκτρονικός,κανει ζημια ΣΤΟ ΣΗΜΑ,και ανάφερα για δυο τηλεοράσεις.αν θελεις να σε μάθω τα περί διαμόρφωσης μαλλον δεν ειναι ο κατάλληλος χώρος.Οσοι έχετε προβλημα με σπασιματα κλπ δοκιμάστε και θα με θυμηθείτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Από 17 Οκτωβρίου το ψηφιακό σήμα έρχεται και στα Γιάννενα. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Αναβολή switch off για Κεντρική Μακεδονία τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα για 31 Οκτωβρίου. Πηγή digitaltvinfo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Εγώ πάντως αποσυνδεσα το ενισχυτή και απλά έχασα το σήμα...ελπίζω να ανοίξουν και της Χαλκιδικής γρήγορα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 (edited) ληψη Digea με κεραια δορυφορικο πιατο (πρωην nova)... Γινεται ? Γινεται τελικα Ευχαριστω πολυ :) Edited October 5, 2014 by gatokefalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Digea=Επιγεια ψηφιακη τηλεοραση Nova=Δορυφορικη ψηφιακη τηλεοραση Ειναι εκ των πραγματων αδυνατο να ληφθει επιγειο σημα με δορυφορικη κεραια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 ληψη Digea με κεραια δορυφορικο πιατο (πρωην nova)... Γινεται ? Γινεται τελικα Ευχαριστω πολυ :) Απάντησες μόνος σου. Eutelsat 3B.;) Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Έχω ένα στικάκι που συνδέεται στο pc για να πιάνω τα ψηφιακά κανάλια. Η κεραία που ήταν μαζί με το στικάκι είναι πολύ μικρή και αδύναμη. Βγάζοντάς την στο μπαλκόνι πιάνει 7-8 κανάλια κι από αυτά τα μισά κολλάνε. Ψάχνω για νέα κεραία λοιπόν. Σύμφωνα με την σελίδα της digea δεν παίζει ρόλο η κεραία. Όσοι δηλαδή είχαν παλιές κεραίες, δεν χρειάστηκε κάποια αλλαγή. Ωστόσο βλέπω ότι σε πολλές κεραίες αναφέρεται πως είναι για ψηφιακό σήμα, ενώ σε κάποιες άλλες δεν αναφέρεται κάτι. Έχω δει την παρακάτω κεραία που ενδιαφέρομαι η οποία δεν αναφέρει κάτι για dvb-t: https://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=36335&skr=skr15946&cat_id=00581099 Σε αντίθεση πχ με αυτή που αναφέρει.. https://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=41944&cat_id= Μήπως απλά τα περισσότερα db είναι καταλληλότερα για το ψηφιακό σήμα? Πιστεύω σε σχέση με την απλή κεραία η οποία είναι όπως την παρακάτω (3,5dbi) θα έχω ικανοποιητικό σήμα αφήνοντας την κεραία κοντά στην μπαλκονόπορτα. http://www.allproducts.com/manufacture100/tlantenna/product5_print.html Τί θα συμβουλεύατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Γιατί δεν κατεβάζεις καλώδιο από την κεραία του σπιτιού σου και να το συνδέσεις στο pc;:worry: Τουλάχιστον εγω ετσι το εχω κανει και συνδεω το laptop μου που εχει ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη άσχετα αν έχω και την κεραία του laptop. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Στο υπνοδωμάτιο που έχω τον σταθερό υπολογιστή δεν υπάρχει πρίζα για την κεντρική κεραία της πολυκατοικίας. Σε πολυκατοικία είναι λίγο ταλαιπωρία να τραβήξω καλώδιο. Ακόμα και μέσα στο σπίτι να τραβήξω καλώδιο, είναι μακρυά η πιο κοντινή πρίζα και θα φαίνεται άσχημα το καλώδιο οπότε δεν βολεύει.. Άσε κι όλας που δεν είμαι και πολύ fan της τηλεόρασης για να μπω σε όλη αυτή τη διαδικασία. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 δε πιανει αντ1 και αλφα η τηλεοραση μου. οι γειτονες τα πιανουν κανονικα. τι παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ze21 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 δε πιανει αντ1 και αλφα η τηλεοραση μου. οι γειτονες τα πιανουν κανονικα. τι παιζει; Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ στη Λαμία,σε πολυκατοικία ο διπλανός πιανει κανονικά όλα τα κανάλια ενω εγώ δεν πιάνω ενα μπουκέτο με mega star skai .Σκέφτομαι οτι επειδή δεν έχω πρίζα tv στο υπνοδωμάτιο που είναι η τηλεόραση και έχω τραβήξει καλώδιο 8 μέτρα απο την πρίζα άλλου δωματίου μήπως έχω απώλειες. Αν βάλω ενισχυτή γραμμής θα λυθεί το πρόβλημα η θα μπουκωσει ο αποκωδικοποιητής? Την πρωτη μέρα εκπομπής της digea τα συγκεκριμένα κανάλια έπιαναν αλλά με διακοπές και πολλά πίξελ, εκανα επανασυντονισμο αλλά μετα δεν τα έπιανε καθόλου. Και πριν με το αναλογικό σήμα επιανα μερικά κανάλια με πολλά χιόνια.Help είναι για την tv της μάνας μου οπότε καταλαβαίνετε......:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ στη Λαμία,σε πολυκατοικία ο διπλανός πιανει κανονικά όλα τα κανάλια ενω εγώ δεν πιάνω ενα μπουκέτο με mega star skai .Σκέφτομαι οτι επειδή δεν έχω πρίζα tv στο υπνοδωμάτιο που είναι η τηλεόραση και έχω τραβήξει καλώδιο 8 μέτρα απο την πρίζα άλλου δωματίου μήπως έχω απώλειες. Αν βάλω ενισχυτή γραμμής θα λυθεί το πρόβλημα η θα μπουκωσει ο αποκωδικοποιητής? Την πρωτη μέρα εκπομπής της digea τα συγκεκριμένα κανάλια έπιαναν αλλά με διακοπές και πολλά πίξελ, εκανα επανασυντονισμο αλλά μετα δεν τα έπιανε καθόλου. Και πριν με το αναλογικό σήμα επιανα μερικά κανάλια με πολλά χιόνια.Help είναι για την tv της μάνας μου οπότε καταλαβαίνετε......:!: Κούνα έστω και λίγο την κεραία. Τα ψηφιακά είναι ή πιάνεις ή καθόλου! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 δε πιανει αντ1 και αλφα η τηλεοραση μου. οι γειτονες τα πιανουν κανονικα. τι παιζει; Αν μενεις Θεσσαλονικη τραβα εναν αυτοματο συντονισμο.Νομιζω οτι απο 21/11 υπηρξαν καποιες αλλαγες στις συχνοτητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Αν μενεις Θεσσαλονικη τραβα εναν αυτοματο συντονισμο.Νομιζω οτι απο 21/11 υπηρξαν καποιες αλλαγες στις συχνοτητες Αν ήταν Θεσσαλονίκη θα έχανε όλα τα κανάλια! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Θεσσαλονίκη είμαι. Μετα απο 2 3 αυτόματους φαινεται οτι ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 (edited) Εχει κανα διωρο εχει ενεργοποιηθει το ψηφιακο στην δυτικη μακεδονια αλλα εχω ενα προβλημα με τηλεoραση lg που εχει ενσωματομενο ψηφιακο δεκτη. Εχει πιασει ολα τα μπουκετα κανονικα (star mega, alpha,sky,antenna και ολα τα περιφεριακα) η τηλεoραση με ισχυ σηματος 100% και ποιοτητα 100% αλλα δεν πιανει αυτα της νετ καθολου. Δοκιμασα χειροκινητα την συχνοτητα uhf 44 που δινει για εδω τα κρατικα καναλια βγαζει ποιοτητα σηματος 100% κανει αναζητηση για καναλια αλλα λεει οτι δεν βρισκει κανενα καναλι εν τελη. Γνωριζει κανενας γιατι μπορει να γινετε αυτο ? Edited December 19, 2014 by GreekMu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Παιδιά αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το συντονισμό καναλιών σε τηλεόραση LG 3-4 χρόνων; Δεν μπορώ να βρω το μπουκέτο των καναλιών της ΝΕΡΙΤ. Μία μου τα εμφανίζει, μία χάνεται. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει... Είμαι Θεσσαλονίκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Παιδιά αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το συντονισμό καναλιών σε τηλεόραση LG 3-4 χρόνων; Δεν μπορώ να βρω το μπουκέτο των καναλιών της ΝΕΡΙΤ. Μία μου τα εμφανίζει, μία χάνεται. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει... Είμαι Θεσσαλονίκη. Το μπουκέτο της ΝΕΡΙΤ δεν μπορώ να το βρω ούτε εγώ με Toshiba 10ετίας σε Ζάκυνθο με την κεραία στραμμένη στον Αίνο. Όλα τα άλλα τα βρίσκω ενώ αυτό το μπουκέτο δεν μπορώ νω το βρω με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts