Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολα οκ τελικα...ηθελε restore για να δουλεψει τελικα :) Τι παρατηρησα με μια γρηγορη ματια...Δεν υπαρχει θεμα με την καμερα και τη ροζ αποχρωση. Ειναι πολυ πιο γρηγορο απο οτι με τη 2.1...πιο πολλες λεπτομεριες, μετα απο περισσοτερη τριβη με το Ν1

www.tplanet.eu

Ελληνικά Tutorials και Video Tutorials για web και όχι μόνο

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μετά από μήνες που το παρακολουθώ (και επειδή βαρέθηκα να περιμένω την Vodafone στην Ελλάδα να το ανακοινώσει), από που μου προτείνετε να το πάρω. Μέχρι στιγμής λέω από ebay και με seller στην uk για να μην μπλέκω με τελωνείο, αλλά πάει στα 520+ το μαλλί.
Nokia 3310 (RIP από τον πατέρα μου) > Nokia 3650 (εχάθη σε παραλία) > Nokia 6600 (εχάθη σε μπαρ) > Nokia N93 (εκλάπη σε λεοφωρείο) > Nokia N95 (εκλάπη από αυτοκίνητο) > Nokia 5800 (ακόμα ζωντανό) > HTC Decire (εδώθη) > Motorola RAZR (RULES!)

Ειναι εκπληκτικο τηλεφωνο και αξιζει. Εγω βεβαια ειμαι αρρωστος με τα μηλαρακια αλλα οκ...Ειναι εντελως διαφορετικη φιλοσοφια πραγματικα

www.tplanet.eu

Ελληνικά Tutorials και Video Tutorials για web και όχι μόνο

"Like the Simplify Media guys, that was a company we acquired and now there stuff is in the Froyo release." by Andy Rubin in Gizmodo

Τι να περιμένουμε δεδομένης αυτής της δήλωσης? Δεν έχω δει κάπου να υπάρχει αυτό που είχαν στο I/O με το music app

Εμείς που το έχουμε root να το περιμενουμε το ΟΤΑ update?

Απ' όσο έχω διαβάσει (και είναι και λογικό), όσοι έχουν συσκευή root δεν μπορούν να πάρουν update ΟΤΑ. Κατά συνέπεια θα χρειαστεί να το βάλεις χειροκίνητα.

Τελικά παίδες το update ποιό είναι αυτό των 82ΜΒ ή το signed passion των 44ΜΒ;

Το update είναι αυτό των 44 MB. Είναι τόσο, γιατί ακριβώς είναι update. Δεν αντικαταστάθηκαν όλα τα αρχεία της 2.1 έκδοσης, ώστε να απαιτηθεί full ROM που θα είχε και μεγαλύτερο μέγεθος.

UPDATE

Απ' ότι φαίνεται το συγκεκριμένο froyo update προοριζόταν για δοκιμή και δεν είναι το τελικό. Σύντομα θα διατεθεί OTA (και φυσικά και με τους γνωστούς τρόπους) η τελική έκδοση.

Edited by vman

UPDATE

Απ' ότι φαίνεται το συγκεκριμένο froyo update προοριζόταν για δοκιμή και δεν είναι το τελικό. Σύντομα θα διατεθεί OTA (και φυσικά και με τους γνωστούς τρόπους) η τελική έκδοση.

Ετσι ειναι. Σε λιγες μερες περιμενουμε την final version.

Ετσι ειναι. Σε λιγες μερες περιμενουμε την final version.

Δεν είμαι root .. ξέρει κανείς κάνα τρόπο να γυρίσουμε στην 2.1 γιατί μου κάνει κάτι κουλά !!..??

Δεν είμαι root .. ξέρει κανείς κάνα τρόπο να γυρίσουμε στην 2.1 γιατί μου κάνει κάτι κουλά !!..??

λογικα, εαν ξαναπερασεις την stock rom σου θα εισαι οκ!

λογικα, εαν ξαναπερασεις την stock rom σου θα εισαι οκ!

μήπως έχεις κανένα Link ? ότι έχω προσπαθήσει να βάλω μου λέει "aborted" .. :(

μήπως έχεις κανένα Link ? ότι έχω προσπαθήσει να βάλω μου λέει "aborted" .. :(

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=614057

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=614850

για δες εδω!

θα δοκιμάσω και αυτές αλλά υπάρχει περίπτωση επειδή είναι για root συσκευές να μην την παίρνει.

UPDATE : τη δοκίμασα... βγάζει το ίδιο : " E: signature verification failed " είναι για Root συσκευές.. γιατί έχω άλλο ενα που είναι rooted και την παίρνει χωρίς πρόβλημα..

Σε όποια δοκίμασα απο αυτό το site : http://shipped-roms.com/shipped/Passion%20(Nexus%20One)/

μου έβγαζε (signed verification failed) ακόμα και στην FRF50 2.2 το ίδιο μου έβγαζε.

η FRF50 που έχει εκεί αν την κάνεις unzip τα αρχεία μέσα είναι με ημερομηνία Μάιο 2010 ενώ αυτή που έχει διαρρεύσει τα αρχεία είναι Σεπτέμβριος 2009 !!

Edited by qosmio

Από τη στιγμή που έχεις κλειδωμένο bootloader, δε σου επιτρέπει να κάνεις downgrade, γι' αυτό και σου βγάζει τα σφάλματα υπογραφής. Πολύ φοβάμαι ότι, αν θέλεις να γυρίσεις στη 2.1, θα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader.

EDIT

Δοκίμασε να κάνεις soft reset μήπως και διορθωθούν τα θέματα που έχεις με τη Froyo ή να ξαναπεράσεις το update.

Edited by vman

Από τη στιγμή που έχεις κλειδωμένο bootloader, δε σου επιτρέπει να κάνεις downgrade, γι' αυτό και σου βγάζει τα σφάλματα υπογραφής. Πολύ φοβάμαι ότι, αν θέλεις να γυρίσεις στη 2.1, θα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader.

EDIT

Δοκίμασε να κάνεις soft reset μήπως και διορθωθούν τα θέματα που έχεις με τη Froyo ή να ξαναπεράσεις το update.

το έκανα wipe πριν περάσω το Update ... προφανώς ο λόγος που δεν γίνεται downgrade είναι αυτό που λες περί bootloader..

Δεν ξέρω αν σε άλλους τρελαίνεται η οθόνη αλλά εμένα μου το έχει κάνει ήδη 2 φορές .. ενώ στη 2.1 ήταν πολύ σταθερό.

μάλλον πρέπει να περιμένω το consumer release δεν θέλω να το κάνω root..

έχω άλλο ένα που μου είχε σπάσει η οθόνη και το είχα root .. τώρα του άλλαξα οθόνη και το έχω κρατήσει για δοκιμές..

Απ' όσο έχω διαβάσει (και είναι και λογικό), όσοι έχουν συσκευή root δεν μπορούν να πάρουν update ΟΤΑ. Κατά συνέπεια θα χρειαστεί να το βάλεις χειροκίνητα.

Aυτό ισχύει.

Το update είναι αυτό των 44 MB. Είναι τόσο, γιατί ακριβώς είναι update. Δεν αντικαταστάθηκαν όλα τα αρχεία της 2.1 έκδοσης, ώστε να απαιτηθεί full ROM που θα είχε και μεγαλύτερο μέγεθος.

Ετσι πίστευα και εγώ, αλλά το update που βρήκα είναι μόνο από ΕΡΕ27, ενώ εγώ έχω ΕΡΕ54Β και δεν κάνει την αναβάθμιση (βγάζει σφάλμα E: no signature (411 files) E: verification failed) γιαυτό και πέρασα τα 82ΜΒ που υποθέτω είναι ολόκληρη stock rom με το update. Κάνει όμως αρκετά κολλήματα και ξαναγύρισα στην CM μέχρι νεοτέρας.

What u take is what u give...

Σύμφωνοι, αλλά νομίζω οτι υπάρχει και ένα αρχείο από τον Paul που μπορεί να περαστεί το update και πάνω από CM; Σορρυ για τις ερωτήσεις αλλά έχω πήξει στη δουλειά μετά το 3ήμερο και δεν έχω πολύ χρόνο για ψάξιμο...:wacko:
What u take is what u give...

Σύμφωνοι, αλλά νομίζω οτι υπάρχει και ένα αρχείο από τον Paul που μπορεί να περαστεί το update και πάνω από CM; Σορρυ για τις ερωτήσεις αλλά έχω πήξει στη δουλειά μετά το 3ήμερο και δεν έχω πολύ χρόνο για ψάξιμο...:wacko:

Ρίξε μια ματιά στο αρχικό post που έκανα για το Froyo. Περιέχει και το αρχείο που αναφέρεις.

Επισκέπτης

2 ημέρες μετά και όλα super! Κανένα κόλλημα, καμία προβληματική λειτουργία, πολύ καλύτερη αυτονομία και όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιούσα παίζουν κανονικά

Το μόνο που μου λείπει για την ώρα είναι τα διαφορετικά χρώματα στο trackball που είχα με την cyanogen!

:)

κ εμενα σφαιρα η froyo .. σημερα μονο ημουνα ιντερνετ το πρωι μεσω 3g και μεσα σε δυο ωρεσ απο 75 επεσε στο 36 η μπαταρια.. ειναι φυσιολογικο αυτο?
Παύλος

Πάμε για παιχνίδια :D ( κι ας μου κάνει κόλπα.. )

2 εφαρμογές μια για το τηλέφωνο και μια για τον browser του κινητού, για να στέλνετε απ ευθείας σελίδες από τον Chrome στο κινητό !

Δείτε εδώ : http://phandroid.com/2010/05/24/download-chrome-to-phone-for-android-2-2-and-google-chrome/

Απόλυτα φυσιολογικό, είπαμε τα γκαζια θέλουν φαι

heheh :p παλι καλα ! προς στιμγη νόμισα ότι μου εφαγε τη μπαταρια η froyo :) το κακό ειναι οτι το χρειαζομαι το ιντερνετ καθημερινα αρα μάλλον πρεπει να παω για δευτερη μπαταρια ..

υπαρχει καμια μπαταρια μεγαλυτερης χωρητικοτητας ξερετε ? :)

Παύλος

heheh :p παλι καλα ! προς στιμγη νόμισα ότι μου εφαγε τη μπαταρια η froyo :) το κακό ειναι οτι το χρειαζομαι το ιντερνετ καθημερινα αρα μάλλον πρεπει να παω για δευτερη μπαταρια ..

υπαρχει καμια μπαταρια μεγαλυτερης χωρητικοτητας ξερετε ? :)

Φίλε υπάρχουν..

Εγώ πήρα την Seidio που διάβασα καλά report ( http://www.seidioonline.com/product-p/basi16hnx1.htm ) αλλά δεν βλέπω διαφορά... δεν αξίζει να πληρώσεις 49$ + μεταφορικά για να την πάρεις.

Καλύτερα πάρε άλλη μια γνήσια.

Η εφαρμογούλα τα σπάει :-)

Εδω και το link για τις εφαρμογές απ ευθείας για Chrome: http://code.google.com/p/chrometophone/downloads/list

και για FireFox https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/161940/

Οδηγίες απο το αρχικό site ( εγω έκανα login και στην εφαρμογή στον Desctop Chrome στον υπολογιστή μου πριν τα κάνω και στο τηλέφωνο)

Σιγουρευτείτε οτι έχετε τσεκάρει τα Settings->Applications->Unknown Sources. Η εφαρμογή απαιτεί Android 2.2 (”Froyo”).

Ξεκινήστε τη Google Chrome to Phone Extension εφαρμογή στο τηλέφωνο.

Επιλέξετε το λογαριασμό που θέλετε να είστε registered (πρέπει να είναι ίδιος με το λογαριασμό που θα κάνετε sign in στην εφαρμογή Google Chrome to Phone Extension στον Chrome στον υπολογιστή σας).

Επιλέξτε “Register Device” ώστε να κάνετε register το τηλέφωνό σας με την Google Chrome to Phone Extension υπηρεσία.

Αν θέλετε να ανοίγουν αυτόματα οι χάρτες ή οι σελίδες που στέλνετε στο τηλέφωνο απλά το τσεκάρετε στην εφαρμογή του τηλεφώνου. Είναι μαγικό.... και τι έχουμε να δούμε ακόμη .... :-)

Για όσους έχουν Froyo ειδικά σχεδιασμένο site για flash παιχνίδια !!! http://m.mochigames.com

Edited by qosmio