Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

xaxaxa.σωστά.δίπλα είναι.

μου αρέσει που έβγαλαν και αναβάθμιση ειδικά για το νεξους...

Sent from my Nexus One using Tapatalk

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισκέπτης
xaxaxa.σωστά.δίπλα είναι.

μου αρέσει που έβγαλαν και αναβάθμιση ειδικά για το νεξους...

Νομίζω πως αυτό έχει να κάνει με τα στοιχεία που δίνει το GPS και όχι η εφαρμογή!

σίγουρα.από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα.φαντάσου ανοίγω google maps και μου δίνει στίγμα Καλλιθέα.καμία σχέση δηλαδή.ανοίγω sygic και με βγάζει Δάφνη...

Βρε παιδιά για να καταλάβω... έχω την optimized cyanogen mod (5.0.4.1) + kspec ... αν κάνω update από τον CM Updater δεν θα χάσω εφαρμογές όπως Call Meter NG και τα δεδομένα του? Edited by WizeMan

Επισκέπτης
Βρε παιδιά για να καταλάβω... έχω την optimized cyanogen mod (5.0.4.1) + kspec ... αν κάνω update από τον CM Updater δεν θα χάσω εφαρμογές όπως Call Meter NG και τα δεδομένα του?

Δεν χάνεις απολύτως τίποτα αν κάνεις απλά update! Θα ξεκινήσει το τηλέφνωνο σου όπως ήταν πριν (apps, home screen, widgets, μετρητές κλπ!)

:)

Δοκίμασα να κάνω (πριν δω την απάντησή σου :P) και κόλλησε στο Installing System, κάνω τώρα ένα restore και θα ξαναπροσπαθήσω

Επισκέπτης
Δοκίμασα να κάνω (πριν δω την απάντησή σου :P) και κόλλησε στο Installing System, κάνω τώρα ένα restore και θα ξαναπροσπαθήσω

Τσέκαρε ότι κατεβαίνει το αρχείο για το update σωστά και φρόντισε να έχεις κάνει σωστό eject στην κάρτα μνήμης μετά τη μεταφορά του αρχείου. Επίσης φαντάζομαι να το αφήνεις κάνα λεπτάκι για να ολοκληρώσει το update και να μην περιμένεις πως θα γίνει αστραπιαία!

:p

Αυτή είναι microSDHC και όχι απλή microSD. Από ότι διαβάζω πρέπει να υποστηρίζει η συσκευή αυτές τις κάρτες για να παίξουν.

http://foracamp.gr/h-kingston-digital-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B7-class-10-microsdhc-card

Συμβατό: με microSDHC, miniSDHC και συσκευές που δέχονται SDHC κάρτες; δεν είναι συμβατό με τις τυπικές microSD-enabled συκευές/readers

•File Format: FAT32

Το Ν1 τις παίρνει άραγε;

Επισκέπτης
Αυτή είναι microSDHC και όχι απλή microSD. Από ότι διαβάζω πρέπει να υποστηρίζει η συσκευή αυτές τις κάρτες για να παίξουν.

http://foracamp.gr/h-kingston-digital-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B7-class-10-microsdhc-card

Το Ν1 τις παίρνει άραγε;

Αυτή που έβαλα εγώ χθες και παίζει οκ γράφει microSD HC class6 4GB

Επισκέπτης

Πόσο???:confused:

Αν και αυτό το site δεν το "χωνεύω" γιατί το έχω συνδέσει με τη λέξη "αναμένεται"... :happy:

Πόσο???:confused:

Αν και αυτό το site δεν το "χωνεύω" γιατί το έχω συνδέσει με τη λέξη "αναμένεται"... :happy:

Αντικαταβολή μόνο!

Δες πόσο πουλάει και το Nexus :lol:

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=17956

:X

Επισκέπτης

Επανέρχομαι στα θέματά μας! Οκ super η cyan rom και τα χρωματάκια στο trackball κλπ αλλά μήπως έχει γίνει κάτι στο να ελέγχουμε το πόσο συχνά θα αναβοσβήνει όταν έχουμε νέο mail??? Στα sms είδα πως υπάρχει επιλογή για το χρώμα αλλά ΚΑΙ για το Blink rate! Κάτι αντίστοιχο δεν υπάρχει και για το mail μιας και το πράσινο χρώμα αναβοσβήνει συνεχώς σαν τρελό???

:p

το κυριότερο είναι να προσθέσει το copy-paste tou desire και να κάνεις και copy-paste στα email..εγώ γι αυτούς τους λόγους εδώ και μέρες είμαι με του modaco αλλά desire
Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Επισκέπτης
το κυριότερο είναι να προσθέσει το copy-paste tou desire και να κάνεις και copy-paste στα email..εγώ γι αυτούς τους λόγους εδώ και μέρες είμαι με του modaco αλλά desire

Τώρα αν εγώ πω πως δεν μου αρέσει και πολύ το sense theme θα με πείτε τρελο???

Τώρα αν εγώ πω πως δεν μου αρέσει και πολύ το sense theme θα με πείτε τρελο???

οχι ουτε και μενα μου αρεσει :p αλλα το να κανεις copy paste και μεταφραση και ολα με αυτο τον τροπο ειναι μαγεια..ουτε iphone ουτε τπτ ( ειναι δυνατον να μην μπορεις να κανεις copy το κειμενο απο email που ερχεται;; ΕΛΕΟΣ)

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Το Ν1 τις παίρνει άραγε;

Όλες οι κάρτες που βρίσκονται στην αγορά υποστηρίζονται από το Nexus One. Οι Micro SD μπορούν να έχουν χωρητικότητα μέχρι 4GB (κάποια κινητά όπως το παλιό LG Viewty μου υποστήριζε μόνο αυτές) ενώ οι Μicro SDHC (High Capacity) μπορούν να έχουν περισσότερο από 4GB (8GB/16GB και 32GB που έρχονται). Οι τελευταίες υποστηρίζονται μόνο από κάποια μοντέλα (αυτό θα το δεις όταν πας να πάρεις ένα κινητό ;))

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

και εγω δεν το πολυσυμπαθώ το sense UI

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market

Να καταθεσω μια εμπειρια μου...Αν θελησετε να πατε απο μια αλλη ROM στην ROM του cyanogen μην προσπαθηστε να βαλετε την 5.0.5.2 κατευθειαν!Θα κολλησετε στη splash screen (αυτη με το Χ) και πιθανον να φτασετε στα προθυρα εγκεφαλικου οπως εγω!!πρωτα πρεπει να μπει η 5.0.5 και μετα η 5.0.5.2

ουφ....:rolleyes:

Να καταθεσω μια εμπειρια μου...Αν θελησετε να πατε απο μια αλλη ROM στην ROM του cyanogen μην προσπαθηστε να βαλετε την 5.0.5.2 κατευθειαν!Θα κολλησετε στη splash screen (αυτη με το Χ) και πιθανον να φτασετε στα προθυρα εγκεφαλικου οπως εγω!!πρωτα πρεπει να μπει η 5.0.5 και μετα η 5.0.5.2

ουφ....:rolleyes:

Αυτό ακριβώς προσπαθώ εδώ και κάμποση ώρα και είχα φτάσει στα όρια του καρδιακού και εγώ....:lol:

Η 5.0.5.2 δεν μπαίνει με τίποτα απευθείας, για να δούμε με την 5.0.5...

What u take is what u give...

Οταν εβαζα τη 5.0.5 μου κολαγε και μενα στην οθονη με το χ..

με ενα wipe και επανεγκατασταση εστρωσε!

Και καποιες ερωτησουλες:

- Ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείτε / σας βολεύει ?

- Το format των αριθμών πως αλλαζει σε κανονικο π.χ. 694χχχχχχχ ? Αντι για 694χ-χχχ-χχχχ. Διχως ομως να αλλαξεις την γλώσσα σε ελληνικα .. *εχω cyanogen 5.0.5*

και κατι τελευταίο ..

το Ν1 που μου ρθε το περασμενο Σάββατο έχει τρομερα καλο ηχείο.. καμια σχεση με οτι διαβαζα οτι δν ακουγοταν καθολου :p:blink:

Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]]

Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

Οταν εβαζα τη 5.0.5 μου κολαγε και μενα στην οθονη με το χ..

με ενα wipe και επανεγκατασταση εστρωσε!

Και καποιες ερωτησουλες:

- Το format των αριθμών πως αλλαζει σε κανονικο π.χ. 694χχχχχχχ ? Αντι για 694χ-χχχ-χχχχ. Διχως ομως να αλλαξεις την γλώσσα σε ελληνικα .. *εχω cyanogen 5.0.5*

-το HTC_IME ειναι με διαφορα το καλυτερο και το μονο με προβλεψη για ελληνικα. θα το βρεις εδω

-Πιθανον αμα το αλλαξεις σε γαλλικα ή ιταλικα! :p. Δεν νομιζω οτι ειναι σοβαρο προβλημα παντως...:)

HTC IME +1000000000000000000000000000000000000000000

Αλλά έχει ένα μειονέκτημα, στα SMS σου βγάζει 80 χαρακτήρες. Άμα θες 160 βάλε και το greek ime.