Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστω φιλε μου την εγκατεστισα και ειναι σουπερ..εχω ενα προβλημα ομωσ δεν συνδεετε στο ιντερνετ..ενο πριν συνδεοταν κανονικα

Λοιπόν απ' ότι διάβασα στο xda υπάρχει ένα θέμα με τις τελευταίες CM7 και δεν παίζει το wifi,

οπότε ή δοκιμάζεις το χθεσινό update που βγήκε ή δοκιμάζεις κάποια άλλη CM7, όπως πχ αυτήν εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

χαιρετω την παρεα!!

το εχω ψαξει δεξια αριστερα και κατεληξα οτι ειναι καλη απιλογη το νεξους,παροτι εχει περασει ενας χρονος σχεδον απο την κυκλοφορια του

το μονο προβλημα μου ειναι οτι δεν βρισκω τιμες SAR για τα ευρωπαικα δικτυα. μηπως στο manual της συσκευης γραφει κατι? εχω δει διαφορες τιμες σε site αλλα και πολλες αντικρουωμενες μεταξυ τους

για βοηθειστε λιγο ρε παιδια γιατι λογω δουλειας μιλαω πολυ.Ξερω οτι υπαρχουν και τα handsfree, τα χρησιμοποιω, αλλα οσο και να ναι ειναι ενα θεματακι για μενα

χαιρετω την παρεα!!

το εχω ψαξει δεξια αριστερα και κατεληξα οτι ειναι καλη απιλογη το νεξους,παροτι εχει περασει ενας χρονος σχεδον απο την κυκλοφορια του

το μονο προβλημα μου ειναι οτι δεν βρισκω τιμες SAR για τα ευρωπαικα δικτυα. μηπως στο manual της συσκευης γραφει κατι? εχω δει διαφορες τιμες σε site αλλα και πολλες αντικρουωμενες μεταξυ τους

για βοηθειστε λιγο ρε παιδια γιατι λογω δουλειας μιλαω πολυ.Ξερω οτι υπαρχουν και τα handsfree, τα χρησιμοποιω, αλλα οσο και να ναι ειναι ενα θεματακι για μενα

SAR HEAD 0.87 W/kg

SAR BODY 1.39 W/kg

Το N1 είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα για για άτομα που μιλάνε πολύ σε ανοιχτούς χώρους λόγω του 2ου μικροφώνου και του ειδικού noice cancellation chip που έχει.

Πριν από λίγο πήρα τηλέφωνο δίπλα σε κεντρικό δρόμο, με λεωφορεία και μηχανάκια να γκαζώνουν και για όσο διάστημα μίλαγα ακουγόταν μόνο η φωνή μου. Όταν σταμάταγα να μιλάω ακουγόταν για πολύ λίγο ο δρόμος και μετά από μισό δευτερόλεπτο και πάλι ησυχία :)

SAR HEAD 0.87 W/kg

SAR BODY 1.39 W/kg

Το N1 είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα για για άτομα που μιλάνε πολύ σε ανοιχτούς χώρους λόγω του 2ου μικροφώνου και του ειδικού noice cancellation chip που έχει.

Πριν από λίγο πήρα τηλέφωνο δίπλα σε κεντρικό δρόμο, με λεωφορεία και μηχανάκια να γκαζώνουν και για όσο διάστημα μίλαγα ακουγόταν μόνο η φωνή μου. Όταν σταμάταγα να μιλάω ακουγόταν για πολύ λίγο ο δρόμος και μετά από μισό δευτερόλεπτο και πάλι ησυχία :)

φιλε μετα απο ψαξιμο βρηκα τα παρακατω

https://fjallfoss.fcc.gov/eas/GetApplicationAttachment.html?id=1208691

SAR gsm850 0,34H/1,39 B

gsm 1900 0,37H/0,744 B

παντως το 1,39 δεν ειναι και λιγο, μου φαινονται πεντως αρκετα κουλα τα νουμερα

Καλησπέρα, ξέρεις κανείς κανένα τρόπο να ελευθερωθεί εσωτερική μνήμη γιατί κάποιες εφαρμογές δεν γίνεται να μεταφερθούν στην sd.

με το titanium backup σβήσε για αρχή την dalvik cache και μετά ενσωμάτωσε στην ROM όσες εφαρμογές μπορείς και σου δίνει την δυνατότητα..(integrate updates of system apps into ROM)..:)

με το titanium backup σβήσε για αρχή την dalvik cache και μετά ενσωμάτωσε στην ROM όσες εφαρμογές μπορείς και σου δίνει την δυνατότητα..(integrate updates of system apps into ROM)..:)

Αυτό προυποθέτει root την συσκευη με άλλον explorer γίνεται?

αν δεν έχεις κάνει root την συσκευή σου και δεν θέλεις να την κάνεις, δε θα σου πρότεινα άλλον τρόπο...

299E στοιχιζει πλεον καινουριο στην Ιταλια....

απιστευτη τιμη συγκριτικα...;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Administrators
299E στοιχιζει πλεον καινουριο στην Ιταλια....

απιστευτη τιμη συγκριτικα...;

Όντως πολύ καλή τιμή για μια συσκευή που σύντομα θα αποκτήσει και συλλεκτικό χαρακτήρα.

Modpic.gif

Όντως πολύ καλή τιμή για μια συσκευή που σύντομα θα αποκτήσει και συλλεκτικό χαρακτήρα.

θα συμφωνησω. Μαλλον θα την κρατησω μεχρι να "πεθανει" στα χερια μου. Ειδικα τωρα που τεινουν να εκλειψουν τα trackballs...:(

βγηκε η CM7 RC1. Εχω την εντυπωση οτι ρουφαει τη μπαταρια. Την δοκιμασε κανεις?

θα συμφωνησω. Μαλλον θα την κρατησω μεχρι να "πεθανει" στα χερια μου. Ειδικα τωρα που τεινουν να εκλειψουν τα trackballs...:(

βγηκε η CM7 RC1. Εχω την εντυπωση οτι ρουφαει τη μπαταρια. Την δοκιμασε κανεις?

την εχω βαλει εγω πριν κανα 2-3 ωρες...αποτελεσματα αυριο :)

αλλα φαινεται να ειναι οπως ολες η cyanogen

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

γεια σε ολουσ..μηπωσ ξερει κανενασ καμια εφαρμογη για τα μυν που να γραφει με τ9 σε ελληνικα..;

γεια σε ολουσ..μηπωσ ξερει κανενασ καμια εφαρμογη για τα μυν που να γραφει με τ9 σε ελληνικα..;

εισαι με ροοτ;

αν ναι βαλε htc ime αν οχι εγω δεν ξερω :)

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Δες εδω φιλε εμενα μου παιζει κανονικα

Έλα ντε..φαντάσου αμα αργεί τόσο στο δικό μας πότε θα την πάρουν οι υπόλοιποι..

Εν τω μεταξύ θυμάμαι που λέγαν για το σεπτέμβρη του 2010...τελικά μήπως εννοούσαν του 2011?:lol:

η επίσημη 2.3 πότε αναμένετε?

Απο πληροφορίες μέσα στην επόμενη εβδομάδα μπορεί και τέλος αυτής !

ρε παιδια πως ειναι ο ηχος στην CM7 RC1? σε μενα ειναι απαραδεκτα χαμηλος με ολες τις ρυθμισεις τερμα

Η 2,3 θα βελτιώνει και την μνήμη ή πάλι θα υπάρχουν 30Mb free? Edited by PANOSGR

Απο τη δίκη μου εμπειρια,η gingerbread είναι ότι πιο μνημοβορο έχω δει σε android

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2