ios4 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 καλησπερα παιδια!!! ειμαι νεοσ στο φορουμ και νεοσ χρηστεισ του ν1 θεω να βρω μια ρομ σταθερη να τρεχει 2.2 απο desire ξερετε καποια??????:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 καλησπερα παιδια!!! ειμαι νεοσ στο φορουμ και νεοσ χρηστεισ του ν1 θεω να βρω μια ρομ σταθερη να τρεχει 2.2 απο desire ξερετε καποια??????:blink: Δες ΕΔΩ αλλά κρίμα είναι... όσο και καλή να είναι πάλι δεν είναι σαν την Official, βάλε καμιά κινέζικη ή cyanogen που είναι όλα τα λεφτά. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ios4 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) Δες ΕΔΩ αλλά κρίμα είναι... όσο και καλή να είναι πάλι δεν είναι σαν την Official, βάλε καμιά κινέζικη ή cyanogen που είναι όλα τα λεφτά. thanks!!! εχω τωρα cyanogen 2.2 αλλα κολαει δεν ανοιγει χανει επαφεσ κτλ εχεισ καμια καλητερη προταση?? Edited January 19, 2011 by Villis απαγορεύεται η γραφή τύπου chat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 thnks!!! εχω τωρα cyanogen 2.2 αλλα κολαει δεν ανοιγει χανει επαφεσ κτλ εχεισ καμια καλητερη προταση?? κατι δεν κανεις σωστα, η cyanogen για μενα ειναι η πιο καλη. κανε ενα wipe ολα και ξανα βαλτην αν εχεις ορεξη εχει πολλες στο xda που σου εδωσα,περνα 2-3 και κατεληξε μονος σου. Γουστα ειναι αυτα Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ios4 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) κατι δεν κανεις σωστα, η cyanogen για μενα ειναι η πιο καλη. κανε ενα wipe ολα και ξανα βαλτην αν εχεις ορεξη εχει πολλες στο xda που σου εδωσα,περνα 2-3 και κατεληξε μονος σου. Γουστα ειναι αυτα συγουρα γουστα μπορει να μην εχο κανει κατι σωστα γιατί δεν ξερω να το κανο σωστα :p Edited January 19, 2011 by Villis απαγορεύεται η γραφή τύπου chat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Αν δεν ξερεις κατι πες μας αλλα πριν πεις σου πρωτινο να το ψαξεις Εδω,καλη η θεωρια αλλα να βλεπεις την πραξει ακομα καλυτερα Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Καλησπερα σε ολους. Ειμαι στο ψαξιμο για android κινητο και ενω η λογικη λεει defy,η αληθεια ειναι οτι θεωρω το nexus one πανεμορφο σαν κινητο,εχει ακομα καλυτερα specs απο το defy και η τιμη τους ειναι αρκετα κοντα(50ε διαφορα).Εχω μερικες ερωτησεις να κανω,αν μπορει καποιος να μου απαντησει θα το εκτιμουσα. 1)Τι ακριβως συμβαινει με το θεμα της εγγυησης?Αν συμβει κατι,τι κανουμε,το αναλαμβανει η htc εδω?Επειδη σε 5-6 μηνες θα φυγω για Αγγλια,ξερει κανεις ποιο ειναι το καθεστως της εγγυησης στο εξωτερικο? 2)Απο οτι καταλαβαινω,οι περισσοτεροι χρησιμοποιειτε custom roms.Για καποιον που δεν θελει να το πειραξει πολυ το κινητο,η αναβαθμιση η επισημη σε 2,2 μπαινει ευκολα? 3)Η μπαταρια πως ειναι?Η αληθεια ειναι οτι εχω διαβασει ψιλοτραγικα πραγματα online για αυτο το θεμα.Με περιπου 30 λεπτα κλησεις την μερα και περιπου 1 ωρα σερφαρισμα(μεσω 3g,οχι απο wifi),τι αυτονομια να περιμενω στο περιπου με την μαμισια rom? Σε περιπτωση που χρειαστει να σερφαρω 3-4 ωρες(και παλι μεσω δικτυου,οχι wifi),ειναι εφικτο ή θα εξαντληθει η μπαταρια πριν το βραδυ? 4)Θυμαμαι οτι ειχα παιξει λιγο μαζι του οταν το ειχε φερει το public και η ποιοτητα κατασκευης του ηταν εξαιρετικη.Ισχυει? Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 overclock γίνεται μόνο με την Cyanogen 5 ή με όλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 συνηθως ολες οι custom ειναι overclocked. Cyanogen 5???? Που τη θυμηθηκες? Εδω βγαινει η CM7 σε λιγο... Μεχρι τοτε βαλε την 6.1 που ειναι και σταθερη. Πιο ευκολα μεσω του rom manager (εφαρμογη στο market) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alzac Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 δεν ξερω αν το ειδατε αλλα εχει βγει ενα μικρο update και παμε σε 2.2.2 εδώ έχει οδηγίες αν δεν θέλετε να περιμένετε το ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 ήρθε πριν λίγο το update notification, αλλά θα περιμένω την αναβαθμισμένη ROM του Geo..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 παιδες το τηλεφωνο με τις nightly CM7 παει πετοντας! Φορεσε και το patch απο πανω για a2sd σε ext4 partition και ειναι κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 παιδια ξερει κανεις να μου πει τι πρεπει να κανω για να μπορεσει να καταγράφει 720P video το κινητο? μολις του περασα την nightly CM7 αλα μέχρι 720χ480 ειναι η μεγιστη αναλυση για καταγραφη βιντεο. thanks:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 μαλλον για την ωρα δεν το υποστηριζει. υπομονη...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 τοτε αυτο εδώ τι ειναι? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=698287 προσπαθησα να το περασω μεσω clockwork mode, επελεξα δηλαδη το zip file απο την καρτα και το περασε, αλλα το μονο που καταφερα ειναι να μην δουλευει καθόλου η καμερα. Ανοίγει η εφαρμογη αλλα μολις πατησω το rec γραφει 1-2 sec και σταματαει. Επισης το αρχείο που δημιουργει ειναι 3gp. ενω στο xda forum που διαβασα, επρεπε να γραφει σε mp4 το 720p :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 τοτε αυτο εδώ τι ειναι? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=698287 προσπαθησα να το περασω μεσω clockwork mode, επελεξα δηλαδη το zip file απο την καρτα και το περασε, αλλα το μονο που καταφερα ειναι να μην δουλευει καθόλου η καμερα. Ανοίγει η εφαρμογη αλλα μολις πατησω το rec γραφει 1-2 sec και σταματαει. Επισης το αρχείο που δημιουργει ειναι 3gp. ενω στο xda forum που διαβασα, επρεπε να γραφει σε mp4 το 720p :( αυτο ειναι ενα patch για την CM6 οχι την CM7 που μαλιστα ειχε ενσωματωθει στην CM6 αργοτερα. Αν θες σωνει και καλα 720p κανε wipe και περασε την CM 6.1 απο clockword recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 ωχ καλα το φανταστηκα οτι ηταν καποια ασυμβατότητα. Τωρα δεν εχω το κουραγιο να ξαναπερασω απτην αρχη ολες τις εφαρμογες, θα περιμένω αν ειναι να το βγαλουν για CM7 το patch. Μηπως ξερεις τωρα πως θα μπορουσα να επαναφερω την εφαρμογη της καμερας σε λειτουργική κατασταση χωρις format και flashαρισματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 ωχ καλα το φανταστηκα οτι ηταν καποια ασυμβατότητα. Τωρα δεν εχω το κουραγιο να ξαναπερασω απτην αρχη ολες τις εφαρμογες, θα περιμένω αν ειναι να το βγαλουν για CM7 το patch. Μηπως ξερεις τωρα πως θα μπορουσα να επαναφερω την εφαρμογη της καμερας σε λειτουργική κατασταση χωρις format και flashαρισματα? flashαρισε ξανα τη ρομ απο πανω οπως ειναι,δεν θα χασεις τπτ Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fractalbit Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Έβαλα πρόσφατα cyanogen mod 6.1 στο nexus και έπαθα πλάκα! Είναι φυσιολογική αυτή η τρελή αύξηση που είδα στην ταχύτητα και την αποκρισιμότητα του κινητου? Παράθεση Η εικόνα στην υπογραφή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Ναι. Και που να βαλεις και την CM7. παντως εχε υποψην οτι τη "ρουφαει" τη μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Ναι. Και που να βαλεις και την CM7. παντως εχε υποψην οτι τη "ρουφαει" τη μπαταρια... εξαρτάτε... από εδώ νομίζω η 12 είχε πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 για την 6.1 μιλουσα...Τωρα για τις nightly τι να πω... υποτίθεται οτι καθε μια που βγαινει διορθώνει bugs των προηγούμενων οποτε αναγκαστικά κανεις τα update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3610 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 που μπορω να την κατεβασω την cm7;απο το rom manager δεν την βγαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 που μπορω να την κατεβασω την cm7;απο το rom manager δεν την βγαζει. Δες εδώ -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=723844 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3610 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 ευχαριστω φιλε μου την εγκατεστισα και ειναι σουπερ..εχω ενα προβλημα ομωσ δεν συνδεετε στο ιντερνετ..ενο πριν συνδεοταν κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts