Jump to content

alzac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alzac

  1. παντως υπαρχεί το πρωτο μαγείρεμα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1061648 θα το δοκιμασω τωρα.
  2. μια πολυ καλη λυση ειναι να εγκαταστησεις αυτο το πληκτρολογιο https://market.android.com/details?id=com.klye.ime.latin&feature=search_result ειναι παρομοιο με gingerbread βολεύει μια χαρά. Μπορείς να προσθέσεις και λεξικό.
  3. δεν ξερω αν το ειδατε αλλα εχει βγει ενα μικρο update και παμε σε 2.2.2 εδώ έχει οδηγίες αν δεν θέλετε να περιμένετε το ΟΤΑ.
  4. τι εννοεις ολοκληρωμενα templates ; εγω χρησιμοποιω το keepassdroid το οποιο υπαρχει και για pc (http://www.keepassx.org/) οποτε μπορεις να εχεις το ιδιο αρχειο και να εχεις τους κωδικους σου παντου.
  5. στο desire υπαρχει widgetaki για να απενεργοποιεις τη χρηση προγραμματος δεδομενων. Απο κει και περα με καποιο προγραμμα οπως αυτό ή αυτό μπορεις να εχεις εικονα για το ποσα δεδομενα εχεις χρησιμοποιησει.
  6. και εκτος αυτου δεν βλεπω να δουλευουν οι λειτουργιες του 3d με τα 2 δαχτυλα κτλ.
  7. παιδια και γω σαν τους προηγουμενους σκεφτομαι να μεταβω απο htc hero σε nexus. Συμφωνω οτι πρεπει να ψαξει ο καθενας γιατι το θελει και αν του κανει. Εγω προσωπικα ο μονος λογος που το προτιμω απο ενα desire ειναι οτι ειναι κατω απο google. Οτι update βγαινει σχετικα γρηγορα παει στο nexus οπως θα γινει με το 2.3. Φανταζομαι οτι θα παρει και καποια μελλοντικα updates. Οποτε ειμαι σε αναζητηση μεταχειρισμενου nexus αν και δεν ειναι ευκολο. Εχει κανεις ιδεα αν μπορεις να κανεις το desire -> nexus ; Δηλαδη αν οταν βγαινει κατι καινουργιο για nexus μιας και ειναι ιδιο το hardware αν βγαινουν πληρως λειτουργικες custom rom για desire.
  8. κοιτα δεν ξερω απο zte blade αλλα νομιζω εχει το βασικο περιβαλλον και εφαρμογες του android και οχι custom ui οπως τα htc κτλ. 1)Οποτε ανοιγεις εφαρμογη επαφες 2)πας στο tab επαφες 3)πατας πληκτρο menu 4)επιλεγεις "επιλογες προβολης" 5)στην επιλογη "Προβολη ονοματων επαφων ως" επιλεγεις και βαζεις πρωτα το επιθετο
  9. ναι το δοκίμασα εγώ και έκανε login κανονικά. Έκανα και τη δοκιμαστική κλήση skype και ήταν μια χαρά.
  10. Μπορεις να ξεκινησεις να διαβαζεις απο ΕΔΩ που εχει ολα τα βασικα σημεια για android development. Βεβαια μπορεις να το χρησιμοποιεις ως reference καθως δεν εχει πολλα tutorials. Απο κει και περα ειναι καλο να εχεις στο μυαλο τι θες να κανεις και να ψαχνεις για λυσεις στο google. Ολο και κατι θα βρεις. Γενικα πρέπει να ξέρεις java και να κατεβασεις το android sdk και το eclipse. Μερικα καλα forums με tutorials: http://www.anddev.org/index.php http://androidkb.com/viewtopic.php?f=3&t=4&p=4#p4 http://android.voxisland.com/code_examples/ και για αποριες κτλ υπαρχει και η ελληνικη κοινοτητα http://www.androidgreece.gr/forum/index.php
  11. Γεια σου φιλε, Η εφαρμογη σου μου φαινεται παρα πολυ καλη. Εχεις πολλες λειτουργιες και εινα πλουσια. Επειδη και εγω ασχολουμαι λιγο με το android dev (μπας και στειλω στο htc comp) και ψαχτηκα λιγακι μου κανει εντυπωση που χεις πολλα δικα σου γραφικα και εφε. Νομιζω θα μπορουσες να συμμετασχεις κανονικα αφου φαινεται αρκετα ετοιμη εφαρμογη. Καλη συνεχεια.
  12. oi roms του modaco για android 1.5 είναι τέλειες απο θεμα μπαταριας. όσο για 2.1 roms το προβλημα ειναι ο πυρηνας του λειτουργικου. οταν βγει η επισημη rom με 2.1 τοτε λογικα θα έχουμε και custom roms με καλυτερη επιδοση σε αυτο το θέμα. παντως για 2.1 η καλυτερη rom που εχω δοκιμασει απο πλευρας ταχυτητας ειναι η -[02-05-10]-SenseHERO-2-2-Beauty-Speed-Stable-[ONLINE]"]senseHERO2.2. Αν δεν ηταν το θεμα με τη μπαταρια θα ηταν τελεια. Ολα αυτα που λεω ειναι για roms με sense. Αν δεν θες sense μπορεις να το απενεργοποιησεις δεν ειναι αναγκη να μην το εχει η rom.Η μονη επιβαρυνση που εχει το sense ειναι οτι πιανει μνημη ram αρα γινεται πιο βαρυ το συστημα, αλλα με καλες rom αυτη η επιβάρυνση δεν σε επηρεαζει πολυ στη χρήση.
  13. απο μπαταρια τι λεει αυτη η ρομ ? γτ καποιες 2.1 που ειχα δοκιμασει παλιοτερα δν ηταν ικανοποιητικες σε αυτο το θεμα.
  14. Συμφωνώ. Να προσθέσω ότι τα wm έχουν τη φήμη του λειτουργικού για επαγγελματίες κάτι που δεν ξέρω αν επιβεβαιώνεται με το interface του wm7 καθώς φαίνεται να δίνει βάρος στο user experience και multimedia(zune). Αν και υπάρχει φήμη για business edition, και το iphone είναι το πιο multimedia προσανατολισμένο gadget αλλά πιστεύω μια χαρά μπορεί να το χρησιμοποιήσει επαγγελματίας. Αντίστοιχα ίσως μπορεί να συμβεί με το wm7. Ο χρόνος θα δείξει.
  15. Ακόμη δεν γνωρίζουμε πως αποδίδει το λειτουργικό και αν είναι γρήγορο, αν lagarei κτλ. (βέβαια εξαρτάται κι απο hardware). Μονο το UI βλέπουμε ουσιαστικά και τι δυνατότητες έχουν στο μυαλό τους να έχει. Το UI και η χρήση του είναι πολύ σημαντικά στα smarphones (βλέπε επιτυχία iphone και απογοήτευση που προκαλεί wm6-6.5) και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία/αποτυχία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν η microsoft μου κάνει εντύπωση. Οκ, περιμέναμε ότι έχει πάρει το μήνυμα απογοήτευσης του κόσμου και τη στροφή των περισσότερων προς android(εγω) και iphone. Αλλά εδώ, όχι απλά πήρε το μήνυμα... νομίζω πήγε βήματα μακριά. Πρωτοπορεί αλλά ταυτόχρονα ρισκάρει. Ρισκάρει γιατί είναι σχεδόν όλο το περιβάλλον σε μια ιδιαίτερη γραμμή που μπορεί να μην αρέσει σε όλους. Εμένα προσωπικά μου φαίνεται ωραίο και διαφορετικό. Διαφvώ ότι μοιάζει με iphone ή android. Νομίζω ότι ξεφεύγει κάπως απο αυτά και θα έχει ενδιαφέρον πως θα ακολουθήσουν οι developers. Η microsoft μας εκπλήσει και περιμένω τον αντίλογο(απο iphone-android).
  16. παιδια πήρα Hero απο ebay κλειδωμένο στην Orange. έχει κανείς εμπειρία Unlocking ;Αν ναι ποιο site εχει να προτείνει ; επίσης αν αλλάξω rom official ή οχι ξεκλειδώνεται απο μόνο του ; ξερει κανεις αν η διαδικάσια για να το κάνεις root ισχύει για όλες τις rom (και την καινούργια);
  17. Λοιπόν έιμαι έτοιμος για Hero αλλά με ανυσηχούν κάτι posts όπως αυτα παραπάνω που λένε οτι κολάει, κρασάρουν οι εφαρμογές κτλ.. Ισχύουν όντως αυτά; Το senseUI απο όσο ξέρω laggare λίγο αλλά αυτό λύθηκε με τις custom roms ενώ περιμένουμε και Official update. Πέρα απο αυτό όμως υπάρχει πρόβλημα με κρασαρίσματα κτλ. γενικά στο android ; Πάντως έχω ψηθεί αρκετά με το android γιατί μου αρέσει σαν project και λόγω της αύρας του Open source αλλά και γιατί βασίζεται σε Linux το οποίο χρησιμοποιώ οπότε έιμαι έτοιμος να παραβλέψω μερικά αρνητικά. Πιστεύω ότι θα έιμαι πιο χαρούμενος σε σχέση με το samsung omnia που είχα. Όμως θα απογοητευτώ αν αργεί και κρασάρει συνέχεια όπως λέτε μερικοί.
  18. τελικά κολάει και κρασάρει το sense ui οπως λένε σε μερικά φόρα ;Γιατί αν ισχύει τότε χάνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα που έχει το όλο πακέτο. Εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο samsung galaxy που ναι μεν είναι άσχημο αλλά είναι φθηνότερο και καλό αν εξαιρέσεις τη μικρότερη ram.
×
×
  • Create New...