kollatos Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 ευχαριστω φιλε μου την εγκατεστισα και ειναι σουπερ..εχω ενα προβλημα ομωσ δεν συνδεετε στο ιντερνετ..ενο πριν συνδεοταν κανονικα Λοιπόν απ' ότι διάβασα στο xda υπάρχει ένα θέμα με τις τελευταίες CM7 και δεν παίζει το wifi, οπότε ή δοκιμάζεις το χθεσινό update που βγήκε ή δοκιμάζεις κάποια άλλη CM7, όπως πχ αυτήν εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 η 2.2.2 έχει δωθεί εδώ και κανά 15θήμερο...η 2.3 αναμένεται συντόμως...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Ε, όσο για το "συντόμως"... θα συμφωνήσω με το κλείσιμο του ματιού στο emoticon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goblin82 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 χαιρετω την παρεα!! το εχω ψαξει δεξια αριστερα και κατεληξα οτι ειναι καλη απιλογη το νεξους,παροτι εχει περασει ενας χρονος σχεδον απο την κυκλοφορια του το μονο προβλημα μου ειναι οτι δεν βρισκω τιμες SAR για τα ευρωπαικα δικτυα. μηπως στο manual της συσκευης γραφει κατι? εχω δει διαφορες τιμες σε site αλλα και πολλες αντικρουωμενες μεταξυ τους για βοηθειστε λιγο ρε παιδια γιατι λογω δουλειας μιλαω πολυ.Ξερω οτι υπαρχουν και τα handsfree, τα χρησιμοποιω, αλλα οσο και να ναι ειναι ενα θεματακι για μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 χαιρετω την παρεα!! το εχω ψαξει δεξια αριστερα και κατεληξα οτι ειναι καλη απιλογη το νεξους,παροτι εχει περασει ενας χρονος σχεδον απο την κυκλοφορια του το μονο προβλημα μου ειναι οτι δεν βρισκω τιμες SAR για τα ευρωπαικα δικτυα. μηπως στο manual της συσκευης γραφει κατι? εχω δει διαφορες τιμες σε site αλλα και πολλες αντικρουωμενες μεταξυ τους για βοηθειστε λιγο ρε παιδια γιατι λογω δουλειας μιλαω πολυ.Ξερω οτι υπαρχουν και τα handsfree, τα χρησιμοποιω, αλλα οσο και να ναι ειναι ενα θεματακι για μενα SAR HEAD 0.87 W/kg SAR BODY 1.39 W/kg Το N1 είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα για για άτομα που μιλάνε πολύ σε ανοιχτούς χώρους λόγω του 2ου μικροφώνου και του ειδικού noice cancellation chip που έχει. Πριν από λίγο πήρα τηλέφωνο δίπλα σε κεντρικό δρόμο, με λεωφορεία και μηχανάκια να γκαζώνουν και για όσο διάστημα μίλαγα ακουγόταν μόνο η φωνή μου. Όταν σταμάταγα να μιλάω ακουγόταν για πολύ λίγο ο δρόμος και μετά από μισό δευτερόλεπτο και πάλι ησυχία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goblin82 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 SAR HEAD 0.87 W/kg SAR BODY 1.39 W/kg Το N1 είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα για για άτομα που μιλάνε πολύ σε ανοιχτούς χώρους λόγω του 2ου μικροφώνου και του ειδικού noice cancellation chip που έχει. Πριν από λίγο πήρα τηλέφωνο δίπλα σε κεντρικό δρόμο, με λεωφορεία και μηχανάκια να γκαζώνουν και για όσο διάστημα μίλαγα ακουγόταν μόνο η φωνή μου. Όταν σταμάταγα να μιλάω ακουγόταν για πολύ λίγο ο δρόμος και μετά από μισό δευτερόλεπτο και πάλι ησυχία :) φιλε μετα απο ψαξιμο βρηκα τα παρακατω https://fjallfoss.fcc.gov/eas/GetApplicationAttachment.html?id=1208691 SAR gsm850 0,34H/1,39 B gsm 1900 0,37H/0,744 B παντως το 1,39 δεν ειναι και λιγο, μου φαινονται πεντως αρκετα κουλα τα νουμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Καλησπέρα, ξέρεις κανείς κανένα τρόπο να ελευθερωθεί εσωτερική μνήμη γιατί κάποιες εφαρμογές δεν γίνεται να μεταφερθούν στην sd. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 με το titanium backup σβήσε για αρχή την dalvik cache και μετά ενσωμάτωσε στην ROM όσες εφαρμογές μπορείς και σου δίνει την δυνατότητα..(integrate updates of system apps into ROM)..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 με το titanium backup σβήσε για αρχή την dalvik cache και μετά ενσωμάτωσε στην ROM όσες εφαρμογές μπορείς και σου δίνει την δυνατότητα..(integrate updates of system apps into ROM)..:) Αυτό προυποθέτει root την συσκευη με άλλον explorer γίνεται? Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 αν δεν έχεις κάνει root την συσκευή σου και δεν θέλεις να την κάνεις, δε θα σου πρότεινα άλλον τρόπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 299E στοιχιζει πλεον καινουριο στην Ιταλια.... απιστευτη τιμη συγκριτικα...; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 299E στοιχιζει πλεον καινουριο στην Ιταλια.... απιστευτη τιμη συγκριτικα...; Όντως πολύ καλή τιμή για μια συσκευή που σύντομα θα αποκτήσει και συλλεκτικό χαρακτήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Όντως πολύ καλή τιμή για μια συσκευή που σύντομα θα αποκτήσει και συλλεκτικό χαρακτήρα. θα συμφωνησω. Μαλλον θα την κρατησω μεχρι να "πεθανει" στα χερια μου. Ειδικα τωρα που τεινουν να εκλειψουν τα trackballs...:( βγηκε η CM7 RC1. Εχω την εντυπωση οτι ρουφαει τη μπαταρια. Την δοκιμασε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 θα συμφωνησω. Μαλλον θα την κρατησω μεχρι να "πεθανει" στα χερια μου. Ειδικα τωρα που τεινουν να εκλειψουν τα trackballs...:( βγηκε η CM7 RC1. Εχω την εντυπωση οτι ρουφαει τη μπαταρια. Την δοκιμασε κανεις? την εχω βαλει εγω πριν κανα 2-3 ωρες...αποτελεσματα αυριο :) αλλα φαινεται να ειναι οπως ολες η cyanogen Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3610 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 γεια σε ολουσ..μηπωσ ξερει κανενασ καμια εφαρμογη για τα μυν που να γραφει με τ9 σε ελληνικα..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 γεια σε ολουσ..μηπωσ ξερει κανενασ καμια εφαρμογη για τα μυν που να γραφει με τ9 σε ελληνικα..; εισαι με ροοτ; αν ναι βαλε htc ime αν οχι εγω δεν ξερω :) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3610 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 αυτη ειχα πριν αλλα τωρα η cm7 δεν μου την ανοιγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Δες εδω φιλε εμενα μου παιζει κανονικα Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Το HTC_IME το κατεβάζεις από εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 η επίσημη 2.3 πότε αναμένετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Έλα ντε..φαντάσου αμα αργεί τόσο στο δικό μας πότε θα την πάρουν οι υπόλοιποι.. Εν τω μεταξύ θυμάμαι που λέγαν για το σεπτέμβρη του 2010...τελικά μήπως εννοούσαν του 2011?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 η επίσημη 2.3 πότε αναμένετε? Απο πληροφορίες μέσα στην επόμενη εβδομάδα μπορεί και τέλος αυτής ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 ρε παιδια πως ειναι ο ηχος στην CM7 RC1? σε μενα ειναι απαραδεκτα χαμηλος με ολες τις ρυθμισεις τερμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 (edited) Η 2,3 θα βελτιώνει και την μνήμη ή πάλι θα υπάρχουν 30Mb free? Edited February 18, 2011 by PANOSGR Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Απο τη δίκη μου εμπειρια,η gingerbread είναι ότι πιο μνημοβορο έχω δει σε android Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts