Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οσο για τον καιρο,,,ειναι με τησ ωρεσ του,,χχεχεχεχεχε:lol::lol::lol:
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ποιες ώρες του..?? εδώ και πολλέεεεεες ώρες δεν παίζει...:(

οι server της google εχουν προβλημα εδω και 4-5 ημερες

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0

HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext

Καλημερα,

κατ αρχας, σορρυ αν εχε απαντηθει ηδη, αλλα καταλαβαινετε ειναι δυσκολο να διαβασω 170 σελιδες φορουμ. Ξερει κανεις αν ερχεται κοσμοτε το θηριακι?

Thnks

Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο. Μόνο για το Desire είπανε. Δεν πιστεύω όμως οτι θα το φέρει η cosmote ή κάποια άλλη εταιρία, θα το πουλήσει λογικά η google από μόνη της.

H google εχει ανακοινωση επισημα οτι σταματαει μονη της την διαθεση, μιας κ το εγχειρημα απετυχε και θα συνεχισει την διαθεση μεσω εταιρειων κινητης τηλεφωνιας, οπως ολα. Το desire το εχει φερει ηδη η κοσμοτε. Ξερω ειναι ιδιο κινητο, αλλα προτιμω να γραφει πανω Google

:)

το εγχείρημα δεν απέτυχε καθόλου...σκοπός ήταν η προώθηση του λειτουργικού, πράγμα το οποίο πέτυχε απόλυτα...;)

τώρα, αν και προς το παρόν, αρνήθηκε την παραγωγή ενός nexus 2, αυτό δεν αποκλείεται στο απώτερο μέλλον..;)

btw, ο καιρός επανήλθε από σήμερα το μεσημέρι..

sorry, θα επιμεινω σε αυτο. Συμφωνα με την google το εγχειρημα πωλησης συσκευης αποκλειστικα μεσω ιντερνετ απετυχε και για αυτο σταματανε κ συνεχισουν τις πωλησεις μεσω συνεργατων...

Παρολ αυτα, τελικα κανεις δεν ξερει αν ερχεται στην cosmote... :( καποια στιγμη ερχεται στην vodafone σιγουρα

Εβαλα CM6 RC1 μέσω ROM MANAGER (το βρίσκεις στο MARKET) στο N1, και λειτουργεί άψογα :D

Μονο κατι κολληματάκια στην αλλαγη των wallpaper έχει, αλλα δεν ειναι τπτ.

Σφαίρα η τελευταία δουλειά της Cyanogen Team !! :D

+1 η μπαταρία κρατάει ενα 30-35% περισσότερο!!

Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]]

Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

To nexus το έβγαλε η google για να ανεβάσει την μπάρα στις hardware επιδώσεις γιατί οι εταιρίες μέχρι τότε το βάραγαν. Το κατάφερε απόλυτα αφού μετά από τόσους μήνες μόνο 2 κινητά έχουν καλύτερο hardware το galaxy και το iphone4 όλα τα άλλα έχουν το ίδιο ή κατώτερο. Αλλά άμα δεν το είχε βγάλει η google ακόμα με κινητά με 800άριδες και resistive screens θα είχαμε και θα ήταν και πανάκριβα.

Από cyanogen μπορείτε να βάλετε το τελευταίο nightly build που βελτιώνεται διαρκώς.

http://buildbot.teamdouche.net/nightly/passion/

Ναι, δεν διαφωνω σε αυτο. Δεν ειπα ποτε οτι ειναι αποτυχημενο το Ν1, προς θεου, να το αγορασω θελω!!

Αποτυχια ειναι η αποφαση να το πουλανε μονο online...

παιδια ποιο radio εχετε στο nexus;;εχω κανει update την 2,2 απο εδω.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=712983

υπαρχει περιπτωση να μην εχω 3g με αυτο το update;;μπορει να μου πει καποιοσ που ξερει ΄΄γιατι στο κιν μου δεν εμφανιζετε το σημα 3g,αν ξερει καποιοσ να μου πει ,και αν μπορει καποιοσ να μου αναρτηση ενα λινκ με τι σελιδα που εχει κανει την αναβαθμιση σε 2,2 stock.ευχαριστω....

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

και όχι για πολύ ακόμα...

Update: Nexus One changes in availability

Μα αυτό λέει και το παδί..Δεν πέτυχε ως online αγαθό.

Η google νόμιζε οτι από την ώρα που θα έβγαζει κάτω από το google search "buy the new google phone" θα πούλαγε παραπάνω κάτι που δεν έγινε.Όχι πως τους χάλασαν σε πωλήσεις αλλά όπως είπαν και στην συνέντευξή τους, το nexus one ένα μήνα μετά από την κυκλοφορία του δεν ήταν εκεί στη θέση που ήταν όταν κυκλοφόρησε..είχε "πέσει".Από τις πρώτες μέρες το λέγαν οτι οι πωλήσεις δεν πήγαν τόσο καλά.

Τώρα το οτι πέτυχε να θέσει κάποια standard και να προωθήσει το λειτουργικό εδώ δεν χωράει αμφιβολία.

Μα αυτό λέει και το παδί..Δεν πέτυχε ως online αγαθό.

Η google νόμιζε οτι από την ώρα που θα έβγαζει κάτω από το google search "buy the new google phone" θα πούλαγε παραπάνω κάτι που δεν έγινε.Όχι πως τους χάλασαν σε πωλήσεις αλλά όπως είπαν και στην συνέντευξή τους, το nexus one ένα μήνα μετά από την κυκλοφορία του δεν ήταν εκεί στη θέση που ήταν όταν κυκλοφόρησε..είχε "πέσει".Από τις πρώτες μέρες το λέγαν οτι οι πωλήσεις δεν πήγαν τόσο καλά.

Τώρα το οτι πέτυχε να θέσει κάποια standard και να προωθήσει το λειτουργικό εδώ δεν χωράει αμφιβολία.

είπα εγώ κάτι άλλο..?:blink: για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, σαφέστατα και δε πήγε καλά ως online αγαθό, αλλά πέτυχε το σκοπό του για προώθηση hardware και λειτουργικού...το λινκ δε, που έδωσα, απλά ενημερώνει ότι η διαθεσιμότητα περιορίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό...thats all

παιδια μπορει καποιοσ να με help...δεν δουλευει το 3g.αν μπορει καποιοσ να μου πει τησ ρυθμισεισ απο εδω ,,1.Goto dialer and dial *#*#4636#*#*
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Βάλε την cyanogen 5.0.8

Κανονικά θα έχεις 3g με το που βαλεις το pin. Αμα δεν εχεις τοτε μαλλον ειναι hardware το πρόβλημα.

Φιλε. μου το κατεβασα και. προσπάθησα ννα κάνω ότι λέει στισ οδηγίες αλλά δε κατάφερα κάτι. θα το εκτιμούσα αν μπορούσες να μου δώσεις λίγες πληροφορίες με το πως θα το χρησιμοποιησω αυτό το πρόγραμμα(όπως έχετε καταλάβει ειμαι καινούργιος και λίγο άσχετος).... σας ευχαριστώ!

Καμιά βοήθεια κανένα βρε παιδιά;;

Μια βοήθεια όποιος γνωρίζει.

έχετε video call; χθές ξαφνικά (δεν εχω ξανα κάνει ποτέ) είπα να κάνω video κλήση αλλά δεν έχει τέτοια επιλογή.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή; (σ.σ έχω froyo 2.2)

ευχαριστώ.

δεν είναι απαραίτητη η μπροστινή κάμερα για να κάνεις βιντεοκλήση με την έννοια ότι κάποιος μπορεί να θέλει να δείχνει τα γύρω γύρω..:)

και το Ε51 δεν είχε κάμερα μπροστά, αλλά μια χαρά βιντεοκλήσεις έκανε..:)

vi8deocalll βαλτε fring

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market

καλό και αυτό..όταν φτιάχνουμε καινούργια επαφή , δε δίνει δυνατότητα να προσθέσουμε σε πεδίο τα γεννέθλια..?? μόνο αν μπω στο gmail και κάνω μετά sync, γίνεται η δουλειά?:worry: