Επισκέπτης Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Επίσης να αναφέρω πως λειτουργεί και στο froyo, το Google Navigator με το παρακάτω app: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=630887 Δεν επηρεάζει το original google maps app και λειτουργούν παράλληλα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leukonas Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Πρέπει όμως στο τηλέφωνο να έχει γίνει root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Πρέπει όμως στο τηλέφωνο να έχει γίνει root? Εγώ το έχω rooted οπότε δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά! Πάντως γράφει πως μπαινει και σε non routed συσκευές, οπότε δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις το app (αρκεί να έχεις τσεκάρεις στο settings->Applications το "Unknown sources") :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 παίδες την Κυριακή παραλαμβάνω το τηλέφωνο και ερωτώ το εξής: προτιμώ το μενού του τηλεφώνου στα αγγλικά, όπως και σε όλες τις συσκευές που είχα εως τώρα...το θέμα είναι ότι στο Νοκια Ε55 τώρα, οι επαφές μου είναι γραμμένες στα ελληνικά...αν τις μεταφέρω όλες με ΒΤ, θα δουλεύει η αναζήτηση και η αλφαβητική σειρά στο scroll των επαφών ή μπαα..??:worry: με το morelocale2 μπορώ να έχω αγγλικό μενού και αγγλοελληνικό πληκτρολόγιο ?? thanks..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 παίδες την Κυριακή παραλαμβάνω το τηλέφωνο και ερωτώ το εξής: προτιμώ το μενού του τηλεφώνου στα αγγλικά, όπως και σε όλες τις συσκευές που είχα εως τώρα...το θέμα είναι ότι στο Νοκια Ε55 τώρα, οι επαφές μου είναι γραμμένες στα ελληνικά...αν τις μεταφέρω όλες με ΒΤ, θα δουλεύει η αναζήτηση και η αλφαβητική σειρά στο scroll των επαφών ή μπαα..??:worry: με το morelocale2 μπορώ να έχω αγγλικό μενού και αγγλοελληνικό πληκτρολόγιο ?? thanks..:) θα βάλεις ένα ελληνικό πληκτρολόγιο και θα είσαι κομπλέ. ελληνικα διαβάζει κανονικά και θα κάνει κανονικά αναζήτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Καλημερα, Σημερα μου ηρθε το ΟΤΑ και απο FRF83 εγινε update στο FRF91....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiborakos Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Μάγκες σε όποιον έρθει το OTA update το λέει έτσι;:lol: Καλημέρα, το πρωί μου ήρθε ΟΤΑ το update. Ελεγε "44ΜΒ downloaded & verified" και επέλεξα να κάνω εγκατάσταση. Ξεκίνησε στις 09:10 και μετά από 2 ώρες δεν έχει γίνει τίποτα...πρέπει να κάνω κάτι? Εχει στην οθόνη ένα τριγωνάκι με θαυμαστικό κ το μικρό χαμογελαστό πράσινο ανθρωπάκι... N1 non rooted from USA, Mar10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leukonas Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Μόλις μου ήρθε OTA update Το οποίο το είχε κατεβάσει κιόλας χωρίς να είμαι σε wifi (δεν ξερω πως έγινε αυτό αλλά τες πα - νά είναι καλα η wind μς το δωρεάν internet).Περιμένω να τελειώσει το update και θα σας πω τι έκανε. Απο FRF83 -> FRF91 αυτό έκανε το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiborakos Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Πόση ώρα πείρε? σου έβγαλε πουθενά αυτή την οθόνη με το θαυμαστικό, ή είμαι ο μόνος τυχερός? Να κάνω επανεκίνηση? 2.5ώρες μάλλον είναι πολλές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leukonas Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Την ώρα που ξεκίνησα να γράφω το post πάτησα να ξεκινήσει το update και με το που πόσταρα τελέιωσε....οπότε δεν πήρε πάνω απο 4 λεπτά.Όχι δεν μου έβγαλε πουθενά αυτό με το ερωτηματικό.Ένα κουτί μόνο με ένα πράσινο ανθρωπάκι και μια μπάρα κάτω.Είμαι unrooted όμως και είχα ήδη περασμένη 2.2(FRF83) αλλά και πάλι 2.5 ώρες είναι πολλές.Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να το κάνεις επανεκίνηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiborakos Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 (edited) Καλά, θα περιμένω λίγο ακόμα ψάγνωντας....να δω τι σημαίνει αυτό το θαυμαστικό... Κάτι βρήκα, πατώντας το power κ το volume up βγάζει τα ακόλουθα: Android system recovery <2e> Click to select: reboot system now apply sdcard:update.zip wipe data/factory reset wipe cache partition kαι με κίτρινα: Finding update package... Opening update package... Verifying update package... Installing update... assert failed: file_getprop("/system/build.prop", "ro.build.fingerprint") == "google/passion/passion/mahimahi:2.2/FRF50/38042:user/release-keys" || file_getprop("/system/build.prop", "ro.build.fingerprint") =="google/passion/passion/mahimahi:2.2/FRF91/43546:user/release-keys" E: Error in /cache/signed-passion-FRF91-from-FRF50.836691a1.zip (status 7) Installation aborted Kαι τώρα τι κάνουμε...??? Edited July 2, 2010 by tiborakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 ^ Για δοκίμασε να περάσεις manually την 83 πρώτα πριν πας στην 91. Πάντως η διάρκεια της μπαταρίας μπορεί να είναι και ΔΙΠΛΑΣΙΑ σε σχέση με την τελευταία CM που είχα (5.0.6). Και έχει σχεδόν τα πάντα του CM. Το μόνο που μου λείπε πραγματικά είναι το wake on trackball. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leukonas Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 δοκίμασε Installing update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiborakos Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 (edited) Το "installing update" den ήταν επιλογή, μόνο τα 4 αρχικά ήταν. Εκανα reboot και είμαι πάλι στην παλιά κατάσταση, πριν το update. Μόλις τώρα ήρθε ξανά το μύνημα για "system update" θα δοκιμάσω πάλι... Τώρα φαίνεται να δουλεύει, έβγαλε ένα κουτάκι δίπλα στο android και μία μπάρα... Τελείωσε...αφού με έπρηξε με το χρωματιστο Χ για κάμποση ώρα...εντυπώσεις αργότερα! Edited July 2, 2010 by tiborakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 ^ Για δοκίμασε να περάσεις manually την 83 πρώτα πριν πας στην 91. Πάντως η διάρκεια της μπαταρίας μπορεί να είναι και ΔΙΠΛΑΣΙΑ σε σχέση με την τελευταία CM που είχα (5.0.6). Και έχει σχεδόν τα πάντα του CM. Το μόνο που μου λείπε πραγματικά είναι το wake on trackball. νομίζω ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημα σου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=715117 δούλεψε μια χαρά στην FRF83 και δουλεύει και στην FRF85. εννοείται ότι χρειάζεται root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Μπα, δεν δουλεύει :worry: Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 θα βάλεις ένα ελληνικό πληκτρολόγιο και θα είσαι κομπλέ. ελληνικα διαβάζει κανονικά και θα κάνει κανονικά αναζήτηση Bill λέγοντας ελληνικό πληκτρολόγιο..?? μπας και λες ένα HTC_IME?? και παίζει κανονικά με γλώσσα μενού αγγλικά..?? thanks.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Bill λέγοντας ελληνικό πληκτρολόγιο..?? μπας και λες ένα HTC_IME?? και παίζει κανονικά με γλώσσα μενού αγγλικά..?? thanks.. Ναι το καλύτερο πληκτρολόγιο είναι αυτό! Και θα παίζει κανονικά ;) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Bill λέγοντας ελληνικό πληκτρολόγιο..?? μπας και λες ένα HTC_IME?? και παίζει κανονικά με γλώσσα μενού αγγλικά..?? thanks.. Πηγαινε απο τωρα στο www.gimpsta.com και φτιαξε ενα με θεμα κιολας :p Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 (edited) χαχαχα....όχι ρε φίλε...τι είπες τώρα..?? :up: καταπληκτικό...!!!! :) και ερώτηση: για να περάσω το .apk (όπως και άλλα .apk που έχω κατεβάσει), πρέπει να κατεβάσω από το μάρκετ το Astro file manager και να κάνω την εγκατάσταση από εκεί..? το ελληνικό πληκτρολόγιο το βρίσκω έπειτα από τις ρυθμίσεις του HTC_IME??:) Edited July 2, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 χαχαχα....όχι ρε φίλε...τι είπες τώρα..?? :up: καταπληκτικό...!!!! :) και ερώτηση: για να περάσω το .apk (όπως και άλλα .apk που έχω κατεβάσει), πρέπει να κατεβάσω από το μάρκετ το Astro file manager και να κάνω την εγκατάσταση από εκεί..? το ελληνικό πληκτρολόγιο το βρίσκω έπειτα από τις ρυθμίσεις του HTC_IME??:) Ναι αρχικα θα χρειαστει εστω ενα download απο το μαρκετ για το astro. Μετα αν πας στις ρυθμισεις πληκτρολογιου θα σου το εχει εκει ;) Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Καλά, θα περιμένω λίγο ακόμα ψάγνωντας....να δω τι σημαίνει αυτό το θαυμαστικό... Κάτι βρήκα, πατώντας το power κ το volume up βγάζει τα ακόλουθα: Android system recovery <2e> Click to select: reboot system now apply sdcard:update.zip wipe data/factory reset wipe cache partition kαι με κίτρινα: Finding update package... Opening update package... Verifying update package... Installing update... assert failed: file_getprop("/system/build.prop", "ro.build.fingerprint") == "google/passion/passion/mahimahi:2.2/FRF50/38042:user/release-keys" || file_getprop("/system/build.prop", "ro.build.fingerprint") =="google/passion/passion/mahimahi:2.2/FRF91/43546:user/release-keys" E: Error in /cache/signed-passion-FRF91-from-FRF50.836691a1.zip (status 7) Installation aborted Kαι τώρα τι κάνουμε...??? δεσ εδω,,, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=712983 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 χαχαχα....όχι ρε φίλε...τι είπες τώρα..?? :up: καταπληκτικό...!!!! :) και ερώτηση: για να περάσω το .apk (όπως και άλλα .apk που έχω κατεβάσει), πρέπει να κατεβάσω από το μάρκετ το Astro file manager και να κάνω την εγκατάσταση από εκεί..? το ελληνικό πληκτρολόγιο το βρίσκω έπειτα από τις ρυθμίσεις του HTC_IME??:) Separate version for Froyo (2.2) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Google Says No Nexus Two; Nexus One is Last of the Line :( http://pocketnow.com/tech-news/google-says-no-nexus-two-nexus-one-is-last-of-the-line Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Γουστάρω! Ενα είναι το Google phone, πλέον θα αποκτήσει συλλεκτική αξία :D Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts