nomedor Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Πόσες μέρες έκανε να έρθει από Αμερική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 καλησπερα παιδια. εχω το milestone και λεω να το πουλησω για να παρω το nexus. καμια γνωμη για το nexus ; ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 ^ Μπορείς να κοιτάξεις και στους Διαξιφισμούς στο αντίστοιχο θέμα ;) Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Πόσες μέρες έκανε να έρθει από Αμερική; περιπου 2 εβδομαδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Η apple ζητησε την απαγορευση κυκλοφοριας του Nexus One της Google στην αμερικη. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=17811 Μαλλον εχουν θορυβηθει ιδιαιτερα απο τη δυναμικη του android... Να δω τι αλλο θα κανει ο Steve "για το καλο μας".... Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 verve από ότι έχω διαβάσει παίζει σε όλα τα δίκτυα και θα δεις οτι το έχουν ήδη αγοράσει αρκετοί στο φόρουμ άρα παίζει :). Εμένα μόνο μια απορία μου έμεινε αν και είμαι λίγο σίγουρος για την απάντηση. Άμα βάλεις άλλη ρομ μπορείς να επιστρέψεις στην original; Σε αυτή την περίπτωση χάνεται η εγγύηση;[/QUOTΕ Εγγύηση χάνεις έτσι κι αλλιώς αφού ξεκλειδώσεις τον bootloader ...... οπότε μην αγχώνεσαι για το θέμα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 οτι ξεκλειδωνει κλειδωνει με τον ιδιο ευκολο τροπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Κλειδώνει σίγουρα, αλλά έχει βρεθεί ο τρόπος να μπαίνει η μαμίσια rom και να κλειδώνει ο bootloader; Γιατί κάπου πήρε το μάτι μου οτι ακόμη δεν γίνεται αυτό. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Κλειδώνει σίγουρα, αλλά έχει βρεθεί ο τρόπος να μπαίνει η μαμίσια rom και να κλειδώνει ο bootloader; Γιατί κάπου πήρε το μάτι μου οτι ακόμη δεν γίνεται αυτό. Ακόμα δεν το έχουν καταφέρει αυτό... Τουλάχιστον με βάση όσα έχω δει στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 ^ Ετσι γνωρίζω και εγώ. Οπότε περιμένουμε (μελλοντικοί και νυν κάτοιχοι) ακόμη μιας και ισχύει και η πανευρωπαική εγγύηση της HTC ;) Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 καλησπερα παιδια. εχω το milestone και λεω να το πουλησω για να παρω το nexus. καμια γνωμη για το nexus ; ευχαριστω :) Τέτοιες συζητήσεις, αποκλειστικά στους Διαξιφισμούς... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 εγω γιατι νομιζω οτι ετσι ξανα κλειδωνει http://android.modaco.com/content/google-nexus-one-nexusone-modaco-com/298820/nexus-one-htc-passion-images-in-signed-zip-build-22607/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Ρε παιδιά το παρήγγειλα από αμερική και εδώ και 5 μέρες με express mail και το status είναι international dispached.θα έρθει ποτέ;Δε μπορώ άλλο με τρώει η αγωνία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Από ebay.com; Υπομονή φίλε, μεσολάβησε και Σ/Κ :lol: Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 εγω γιατι νομιζω οτι ετσι ξανα κλειδωνει http://android.modaco.com/content/google-nexus-one-nexusone-modaco-com/298820/nexus-one-htc-passion-images-in-signed-zip-build-22607/ οτι ξεκλειδωνει κλειδωνει με τον ιδιο ευκολο τροπο Κλειδώνει σίγουρα, αλλά έχει βρεθεί ο τρόπος να μπαίνει η μαμίσια rom και να κλειδώνει ο bootloader; Γιατί κάπου πήρε το μάτι μου οτι ακόμη δεν γίνεται αυτό. Σε αυτή τη φάση δεν έχει βρεθεί τρόπος να επιστρέψει στην εργοστασιακή του κατάσταση (με κλειδωμένο τον bootloader) και άρα εντός εγγύησης. Υπάρχει η εντολή fastboot oem lock, αλλά αυτή δεν κάνει τίποτα στα Nexus που είναι S-ON, ενώ όντως κλειδώνει κανονικά όσα (πολύ λίγα) είναι S-OFF. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Από αυτά που διάβασα κι εγώ, όταν το ξεκλειδώνεις τότε κάπου αλλάζει ένα flag, το οποίο δεν έχουν βρει ακόμα για να το αλλάζουν, με αποτέλεσμα αν το πας πίσω για σέρβις να μπορούν να δουν αν το έχεις ξεκλειδώσει έτσι ώστε να σου αρνηθούν την εγγύηση :( Π0υσΤ1@ μεγάλη αλλά έτσι είναι, στα φόρουμ λένε ότι επίτηδες έχει την στρατηγική αυτή έτσι ώστε να χάνεις την εγγύηση. Το τίμημα του να θέλεις κάτι παραπάνω. Γκρρρρρρ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 ^ Κάποια στιγμή θα το βρουν και αυτό. Ερώτηση: στη συσκευασία της google υπάρχει screen protector; Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 ^ Κάποια στιγμή θα το βρουν και αυτό. Ερώτηση: στη συσκευασία της google υπάρχει screen protector; οχι!:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 ^ Και είναι καλό αυτό και χαίρεσαι;; :lol: Kάποιοι έχουν πάρει θήκες, screen protectors etc ως τώρα και υπάρχουν κάποια links στο θέμα, αλλά αν μπορεί κάποιος ας τα βάλει μαζεμένα σε ένα ποστ. Είτε από sites, είτε από συγκεκριμένους ebayers που αγόρασε κάτι για το Ν1, thanx. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Σε αυτή τη φάση δεν έχει βρεθεί τρόπος να επιστρέψει στην εργοστασιακή του κατάσταση (με κλειδωμένο τον bootloader) και άρα εντός εγγύησης. Υπάρχει η εντολή fastboot oem lock, αλλά αυτή δεν κάνει τίποτα στα Nexus που είναι S-ON, ενώ όντως κλειδώνει κανονικά όσα (πολύ λίγα) είναι S-OFF. δεν το κανεις λιγο πιο λιανα αυτο? τι σημαινει S-ON και S-OFF και ποια ειναι ποια?πως μπορουμε να ξερουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 σημερα προσεξα κατι που δεν μου αρεσε. Οταν εμπαινα σε ιστοσελιδα με το nexus που ειχε εφαρμογη flash player, μου εμφανιζε το γνωστο μπανερακι που, αν το πατουσες, σε πηγαινε στη σελιδα της adobe η οποια εγραφε οτι ο flash player 10 θα ειναι διαθεσιμος για το android 2.0 (or above) στο πρωτο εξαμηνο του 2010. Πλεον δεν γραφει αυτο αλλα οτι ο flash player δεν ειναι διαθεσιμος για τον browser ή το OS που χρησιμοποιειται. Εχει ακουσει κανεις κατι? Τελικα θα δουμε flash player στο android ή οχι?Ή θα αναγκαστουμε να φορεσουμε rom απο το desire? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Άν το πάρω από Hong Kong θα έχω κάποια ασυμβατότητα σε σχέση με το άν το πάρω από Αμερική.Προφανώς και από Hong Kong θα μπορώ να του βάλω ως βασική γλώσσα τα αγγλικά,σωστά; Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 δεν το κανεις λιγο πιο λιανα αυτο? τι σημαινει S-ON και S-OFF και ποια ειναι ποια?πως μπορουμε να ξερουμε? Όταν μπαίνεις σε fastboot θα υπάρχει ένα από τα δύο. Το S-OFF υπάρχει σε περιορισμένες συσκευές που διέθεσε η ίδια η Google σε μέλη του προσωπικού της. Τα Nexus που έχουν αγοραστεί από το site της (ή έμμεσα από το ebay) είναι S-ON. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Άν το πάρω από Hong Kong θα έχω κάποια ασυμβατότητα σε σχέση με το άν το πάρω από Αμερική.Προφανώς και από Hong Kong θα μπορώ να του βάλω ως βασική γλώσσα τα αγγλικά,σωστά; Απο οπου και να το παρεις το ιδιο τηλεφωνο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Σε ευχαριστώ...Από Hong Kong θα το πάρω καθώς εκεί έχω την καλή άκρη Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts