Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια.

εχω το milestone και λεω να το πουλησω για να παρω το nexus.

καμια γνωμη για το nexus ;

ευχαριστω :)

Η apple ζητησε την απαγορευση κυκλοφοριας του Nexus One της Google στην αμερικη.

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=17811

Μαλλον εχουν θορυβηθει ιδιαιτερα απο τη δυναμικη του android...

Να δω τι αλλο θα κανει ο Steve "για το καλο μας"....

Are you with Us?

verve από ότι έχω διαβάσει παίζει σε όλα τα δίκτυα και θα δεις οτι το έχουν ήδη αγοράσει αρκετοί στο φόρουμ άρα παίζει :).

Εμένα μόνο μια απορία μου έμεινε αν και είμαι λίγο σίγουρος για την απάντηση.

Άμα βάλεις άλλη ρομ μπορείς να επιστρέψεις στην original; Σε αυτή την περίπτωση χάνεται η εγγύηση;[/QUOTΕ

Εγγύηση χάνεις έτσι κι αλλιώς αφού ξεκλειδώσεις τον bootloader ...... οπότε μην αγχώνεσαι για το θέμα ....

Κλειδώνει σίγουρα, αλλά έχει βρεθεί ο τρόπος να μπαίνει η μαμίσια rom και να κλειδώνει ο bootloader; Γιατί κάπου πήρε το μάτι μου οτι ακόμη δεν γίνεται αυτό.
What u take is what u give...

Κλειδώνει σίγουρα, αλλά έχει βρεθεί ο τρόπος να μπαίνει η μαμίσια rom και να κλειδώνει ο bootloader; Γιατί κάπου πήρε το μάτι μου οτι ακόμη δεν γίνεται αυτό.

Ακόμα δεν το έχουν καταφέρει αυτό... Τουλάχιστον με βάση όσα έχω δει στο xda

^ Ετσι γνωρίζω και εγώ. Οπότε περιμένουμε (μελλοντικοί και νυν κάτοιχοι) ακόμη μιας και ισχύει και η πανευρωπαική εγγύηση της HTC ;)

• Administrators
καλησπερα παιδια.

εχω το milestone και λεω να το πουλησω για να παρω το nexus.

καμια γνωμη για το nexus ;

ευχαριστω :)

Τέτοιες συζητήσεις, αποκλειστικά στους Διαξιφισμούς... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34

Modpic.gif

Ρε παιδιά το παρήγγειλα από αμερική και εδώ και 5 μέρες με express mail και το status είναι international dispached.θα έρθει ποτέ;Δε μπορώ άλλο με τρώει η αγωνία...

οτι ξεκλειδωνει κλειδωνει με τον ιδιο ευκολο τροπο

Σε αυτή τη φάση δεν έχει βρεθεί τρόπος να επιστρέψει στην εργοστασιακή του κατάσταση (με κλειδωμένο τον bootloader) και άρα εντός εγγύησης. Υπάρχει η εντολή fastboot oem lock, αλλά αυτή δεν κάνει τίποτα στα Nexus που είναι S-ON, ενώ όντως κλειδώνει κανονικά όσα (πολύ λίγα) είναι S-OFF.

Από αυτά που διάβασα κι εγώ, όταν το ξεκλειδώνεις τότε κάπου αλλάζει ένα flag, το οποίο δεν έχουν βρει ακόμα για να το αλλάζουν, με αποτέλεσμα αν το πας πίσω για σέρβις να μπορούν να δουν αν το έχεις ξεκλειδώσει έτσι ώστε να σου αρνηθούν την εγγύηση :(

Π0υσΤ1@ μεγάλη αλλά έτσι είναι, στα φόρουμ λένε ότι επίτηδες έχει την στρατηγική αυτή έτσι ώστε να χάνεις την εγγύηση. Το τίμημα του να θέλεις κάτι παραπάνω. Γκρρρρρρ....

^ Κάποια στιγμή θα το βρουν και αυτό.

Ερώτηση: στη συσκευασία της google υπάρχει screen protector;

^ Κάποια στιγμή θα το βρουν και αυτό.

Ερώτηση: στη συσκευασία της google υπάρχει screen protector;

οχι!:D:D:D

^ Και είναι καλό αυτό και χαίρεσαι;; :lol:

Kάποιοι έχουν πάρει θήκες, screen protectors etc ως τώρα και υπάρχουν κάποια links στο θέμα, αλλά αν μπορεί κάποιος ας τα βάλει μαζεμένα σε ένα ποστ.

Είτε από sites, είτε από συγκεκριμένους ebayers που αγόρασε κάτι για το Ν1, thanx.

Σε αυτή τη φάση δεν έχει βρεθεί τρόπος να επιστρέψει στην εργοστασιακή του κατάσταση (με κλειδωμένο τον bootloader) και άρα εντός εγγύησης. Υπάρχει η εντολή fastboot oem lock, αλλά αυτή δεν κάνει τίποτα στα Nexus που είναι S-ON, ενώ όντως κλειδώνει κανονικά όσα (πολύ λίγα) είναι S-OFF.

δεν το κανεις λιγο πιο λιανα αυτο? τι σημαινει S-ON και S-OFF και ποια ειναι ποια?πως μπορουμε να ξερουμε?

σημερα προσεξα κατι που δεν μου αρεσε. Οταν εμπαινα σε ιστοσελιδα με το nexus που ειχε εφαρμογη flash player, μου εμφανιζε το γνωστο μπανερακι που, αν το πατουσες, σε πηγαινε στη σελιδα της adobe η οποια εγραφε οτι ο flash player 10 θα ειναι διαθεσιμος για το android 2.0 (or above) στο πρωτο εξαμηνο του 2010. Πλεον δεν γραφει αυτο αλλα οτι ο flash player δεν ειναι διαθεσιμος για τον browser ή το OS που χρησιμοποιειται. Εχει ακουσει κανεις κατι? Τελικα θα δουμε flash player στο android ή οχι?Ή θα αναγκαστουμε να φορεσουμε rom απο το desire? :worry:

Άν το πάρω από Hong Kong θα έχω κάποια ασυμβατότητα σε σχέση με το άν το πάρω από Αμερική.Προφανώς και από Hong Kong θα μπορώ να του βάλω ως βασική γλώσσα τα αγγλικά,σωστά;

斯塔夫罗斯 :O

δεν το κανεις λιγο πιο λιανα αυτο? τι σημαινει S-ON και S-OFF και ποια ειναι ποια?πως μπορουμε να ξερουμε?

Όταν μπαίνεις σε fastboot θα υπάρχει ένα από τα δύο. Το S-OFF υπάρχει σε περιορισμένες συσκευές που διέθεσε η ίδια η Google σε μέλη του προσωπικού της. Τα Nexus που έχουν αγοραστεί από το site της (ή έμμεσα από το ebay) είναι S-ON.

Άν το πάρω από Hong Kong θα έχω κάποια ασυμβατότητα σε σχέση με το άν το πάρω από Αμερική.Προφανώς και από Hong Kong θα μπορώ να του βάλω ως βασική γλώσσα τα αγγλικά,σωστά;

Απο οπου και να το παρεις το ιδιο τηλεφωνο ειναι.