Gsmeros Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 υπαρχει καποιο προγραμμα για boost του volume? τα πραγματα ειναι τραγικα. alarm δε το ακουω ποτε , και οταν ειμαι εξω χανω συνεχεια κλησεις. μονο στο σπιτι το ακουω επειδη ειμαι διπλα. πραγματικα μεγαλο μειον για το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lector_Teo Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 υπαρχει καποιο προγραμμα για boost του volume? τα πραγματα ειναι τραγικα. alarm δε το ακουω ποτε , και οταν ειμαι εξω χανω συνεχεια κλησεις. μονο στο σπιτι το ακουω επειδη ειμαι διπλα. πραγματικα μεγαλο μειον για το κινητο. Παίζει όντως αυτό το πρόβλημα πάιδες??? Τόσο χάλια είναι σε ο ήχος??? :confused: Παράθεση Co-Founder & CEO at AntMoves & Windows Phone Apps www.antmoves.com | www.wpapps.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Δεν είναι τόσο χάλια όσο λες! Έχω βάλει για ήχο τραγούδι mp3 και ακούγετε μια χαρά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Με όλα κλειστά κρατάει 4 μέρες(ίσως και παραπάνω δεν το έχω δοκιμάσει).Απλά κάθε φορά θέλει να τα τερματίζεις όλα από τον Task Manager. σωστα και εγω σε flight mode και χωρις να αγγιζω ποτε το τηλεφωνο βγαζω ανετα 7 ημερες και αν το εχω τελειως κλειστο, η μπαταρια διαρκει απειρες ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 αν το εχω τελειως κλειστο, η μπαταρια διαρκει απειρες ωρες Ευχαριστω για την συμβουλη. Δεν το ανοιγω καθολου. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Yπαρχει περιπτωση να ερθει επισημως στην χωρα μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 σωστα και εγω σε flight mode και χωρις να αγγιζω ποτε το τηλεφωνο βγαζω ανετα 7 ημερες και αν το εχω τελειως κλειστο, η μπαταρια διαρκει απειρες ωρες Από το προηγούμενο post σου νόμιζα πως σε ενδιέφερε πόσο κρατάει στο maximum η μπαταρία.Με συγχωρείς τότε. Btw αυτό το πρόβλημα που είχα με την SIM τελικά δεν φταίει το κινητό αλλά ο Task manager.Όταν πάω στις ρυθμίσεις του κινητού να δώ το ποσοστό της μπαταρίας, και μετά πάω στον Task Manager να τα κλείσω όλα(όταν δεν το χρειάζομαι άλλο το κινητό) θα μου ζητήσει κωδικό SIM.Τελικά κατέβασα από το μαρκετ ενα widget που σου δείχνει % την μπαταρία και όλα comple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkalatz3 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 καλησπερα παιδια καμια λυση για τα ελληνικά,χρησιμοποιω την τελευταια εκδοση απο modaco? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Χθες ηρθε uptade στο κινητο και ποια λειτουργει το multitouch και στο broawer αλλα και στις φωτογραφιες τωρα υπαρχει η version 2.1update1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Κανενα νεοτερο για ημερομηνια επικειμενης διαθεσης στην ελληνικη αγορα υπαρχει ή το ebay εξακολουθει να ειναι μονοδρομος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Ελλάδα θα έρθει Απρίλη/Μάιη...εδώ ακόμα δεν έχει έρθει σε Γερμανία και Γαλλία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orestakosg Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 (edited) καλησπερα παιδια καμια λυση για τα ελληνικά,χρησιμοποιω την τελευταια εκδοση απο modaco? Κατέβασα το Greek Input Method απο το Market .. δουλεύει Τζιτζί αν κ έχει ένα μειονέκτημα αν μπορεις να το πεις έτσι, τους 70 χαρακτήρες στο sms .. :lol: Κανενα νεοτερο για ημερομηνια επικειμενης διαθεσης στην ελληνικη αγορα υπαρχει ή το ebay εξακολουθει να ειναι μονοδρομος? 2o 3μηνο του χρόνου λέει η Vodafone .. Αλλά επειδή είμαι στο πάνε-έλα με Αμερική κι έχω και φίλους εκεί, κάτι μπορούμε να κάνουμε .. χαχα μόνο μην το παρακάνουμε κ μας πάρουν χαμπάρι στο τελωνείο! :lol: Edited February 7, 2010 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Κανενα νεοτερο για ημερομηνια επικειμενης διαθεσης στην ελληνικη αγορα υπαρχει ή το ebay εξακολουθει να ειναι μονοδρομος? Προς το παρόν, το ebay εξακολουθεί να αποτελεί μονόδρομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 http://www.nexusoneblog.com/blog/2010/2/6/nexus-one-stress-test-video.html :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Μέχρι να το φέρουν Ελλάδα θα έχει έρθει και το Bravo και το Xperia10 και μετά άντε να διαλέξεις....:wacko: Αν και μάλλον το Bravo θα είναι κορυφαίο..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 http://www.nexusoneblog.com/blog/2010/2/6/nexus-one-stress-test-video.html :D:D:D Γενικώς όλη η σειρά και με τα τέσσερα επεισόδια είναι εντυπωσιακή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Μέχρι να το φέρουν Ελλάδα θα έχει έρθει και το Bravo και το Xperia10 και μετά άντε να διαλέξεις....:wacko: Αν και μάλλον το Bravo θα είναι κορυφαίο..:D Xperia...?? με 1.6 donut εκδοση ?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Κατέβασα το Greek Input Method απο το Market .. δουλεύει Τζιτζί αν κ έχει ένα μειονέκτημα αν μπορεις να το πεις έτσι, τους 70 χαρακτήρες στο sms .. :lol: 2o 3μηνο του χρόνου λέει η Vodafone .. Αλλά επειδή είμαι στο πάνε-έλα με Αμερική κι έχω και φίλους εκεί, κάτι μπορούμε να κάνουμε .. χαχα μόνο μην το παρακάνουμε κ μας πάρουν χαμπάρι στο τελωνείο! :lol: Είσαι σίγουρος για τους 70 χαρακτήρες; Νομίζω έχει επιλογή στα settings. Επίσης για screen protector τι προτείνετε;Εγώ λέω να πάρω μια της SEIDIO που έχει βγάλει: http://www.seidioonline.com/product-p/spm1hnx1.htm Τέλος γι'αυτούς που θέλουν κάτι παραπάνω για την μπαταρία υπάρχει και αυτό: http://www.seidioonline.com/product-p/basi16hnx1.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Xperia...?? με 1.6 donut εκδοση ?:cry: αν δεν παίρνει upgrade το θάψανε το τηλεφωνάκι.. Είδα ένα πάντως που έχουν δώσει από την SE σε ένα φίλο developer και πραγματικά είναι κόσμημα... Είχε την 1.6 vanilla χωρίς το add on UI της SE .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 αν δεν παίρνει upgrade το θάψανε το τηλεφωνάκι.. Είδα ένα πάντως που έχουν δώσει από την SE σε ένα φίλο developer και πραγματικά είναι κόσμημα... Είχε την 1.6 vanilla χωρίς το add on UI της SE .. παιδιά αφήστε το έχω δει!!! είναι πολύ μπροστά!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Ας μην μπούμε σε αυτή τη συζήτηση όμως και βγαίνουμε off-topic. Ευχαριστώ. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Ας μην μπούμε σε αυτή τη συζήτηση όμως και βγαίνουμε off-topic. Ευχαριστώ. :rolleyes: sorry για το off-topic! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 πολυ καλο τηλεφωνακι..... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 πολυ καλο τηλεφωνακι..... παντος δημητρη τα video ειναι φοβερα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 που εισαι ασωτε.... ειναι καλα Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts