RacOOn Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Ελληνικά στα Windows Phone 7 Αύγουστο/Σεπτέμβριο με το Mango. :) [ATTACH]19568[/ATTACH] Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Είναι σίγουρο? η Φήμες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Είναι σίγουρο? η Φήμες? Πόσο άλλο φήμες; Κάποια στιγμή δεν πρέπει να έρθει; Γιατί το timeplan για Σεπτέμβριο σου φαίνεται μικρό; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3589176#post3589176 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Τα νέα ευχάριστα! Αλλά το update για οκτωβριο... http://wmpoweruser.com/still-no-support-for-middle-eastern-languages-in-windows-phone-7-5/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Τα νέα ευχάριστα! Αλλά το update για οκτωβριο... http://wmpoweruser.com/still-no-support-for-middle-eastern-languages-in-windows-phone-7-5/ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3589176#post3589176 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Συγνώμη εαν εχει αναφερθεί, αλλά εαν καταλαβα, δεν εχει ελληνικά στο πληκτρολόγιο, ούτε στην αναζήτηση επαφών? Με ενδιαφέρει η συσκευή αλλά μην πεθάνουμε στο scroll για να βρούμε ενα τηλέφωνο....Ευχαριστώ Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Συγνώμη εαν εχει αναφερθεί, αλλά εαν καταλαβα, δεν εχει ελληνικά στο πληκτρολόγιο, ούτε στην αναζήτηση επαφών? Με ενδιαφέρει η συσκευή αλλά μην πεθάνουμε στο scroll για να βρούμε ενα τηλέφωνο....Ευχαριστώ Όχι δεν έχει εκτός και αν την ξεκλειδώσεις για να βάλεις ελληνικό πληκτρολόγιο που να δουλεύει παντού. Στην αναζήτηση των επαφών όχι επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Όχι δεν έχει εκτός και αν την ξεκλειδώσεις για να βάλεις ελληνικό πληκτρολόγιο που να δουλεύει παντού. Στην αναζήτηση των επαφών όχι επίσης. Ευχαριστώ, μόλις βγήκε απο την λίστα μου, κρίμα γιατί μου αρεσε. Δεν εχω ουτε το χρόνο ούτε την όρεξη για ξεκλειδώματα...Μα είναι δυνατόν να κυκλοφόρησαν τηλέφωνο στην Ελλάδα χωρίς ελληνικά.....Ημαρτον... Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Μα είναι δυνατόν να κυκλοφόρησαν τηλέφωνο στην Ελλάδα χωρίς ελληνικά.....Ημαρτον... Από Οκτώβρη η πλήρης υποστήριξη ελληνικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9westmann Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Από Οκτώβρη η πλήρης υποστήριξη ελληνικών. Παιδία για σας και απο εμενα. Προσωπικά διαβάζω όλα τα άρθρα και μελετησα αρκετα το trophy πριν το αγορασω.. Λογω του οτι εχω συνηθησει χωρις να εχω ελληνικα δεν εχω προβλημα να αντεξω μεχρι το σεπτεμβριο.. Αλλες αποριες που εχω.. Το εχω παραγκειλει και το περιμενω μεσα στην αλλη βδομαδα... Οταν το ανοιξω αυτα τα update που λετε θα ειναι ενσωματωμενα η πρεπει να τα βαλω εγω. Πως να κανω την καλυτερη διαχειριση στο trophy μου.. αν μπορειτε συμβουλεψτε με για το προιον !! Σας ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=vohmbZjRXqk κάτι απο Mango Edited April 16, 2011 by ViEL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Πως να κανω την καλυτερη διαχειριση στο trophy μου.. Πως εννοείς την "καλύτερη διαχείριση"; Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να κάνεις. Σαν νέος στο λειτουργικό... θα κάνεις τις δοκιμές σου ούτως ή άλλως για να φέρεις τη συσκευή στα μέτρα σου. Και κάτι να μην πάει καλά, κάνεις μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξαναρχίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Στο μεταξύ μου κάνει εντύπωση πόσο έχει πέσει η τιμή του κινητού, το site της vodafone το δείχνει 199 ευρω. Τι να πω εκτός κι έχουν κάνει λάθος θα πάω να το πάρω Δευτέρα, χρειάζομαι ένα δεύτερο κινητό και νομίζω σε αυτή την τιμή είναι πολύ καλή ευκαιρία. http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42132.action Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 ειναι με επιλογη προγραμματος φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Όχι δεν είναι, αν πας στη σελίδα που έχει και τα υπόλοιπα κινητά θα δεις πως είναι η κανονική τιμή αυτη. Μάλιστα και της Lg το κινητό με windows phone 7 το έχει ίδια τιμή. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 τι να σου πω φιλε μου,εγω που πηγα να κανω αγορα παντως δε με αφηνει αν δεν επιλεξω προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Α καταλάβα εννοείς πως το δίνουν το κινητό μόνο αν πάρεις και κάποιο πρόγραμμα και μαζί με αυτό και κάποια μικρή επιδότηση, γιατί όταν πάτησα το unlimited 50 είχε μόλις 80 ευρώ επιδότηση. Τι να πω τη Δευτέρα θα περάσω από κάποιο κατάστημα να ρωτήσω. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 ναι αυτο εννοουσα,λογικο ειναι αλλωστε να συμβαινει κατι τετοιο αλλιως θα ειχε αμεση αγορα της συσκευης κατευθειαν οπως συμβαινει στις υπολοιπες φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 ναι αυτο εννοουσα,λογικο ειναι αλλωστε να συμβαινει κατι τετοιο αλλιως θα ειχε αμεση αγορα της συσκευης κατευθειαν οπως συμβαινει στις υπολοιπες φιλε μου. Αν και αρκετά παραπλανητικό θα έλεγα, έτσι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 οντως εχει πεσει η τιμη του στα 274 ευρω ? :ninja: http://www.skroutz.gr/s/287798/HTC-7-Trophy.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 (edited) Όντως! Αντίστοιχη πτώση έχουν όλα τα windows phones. Edited April 17, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Πάντως με αυτή την τιμή και με όλα όσα βλέπουμε στο mango update πιστεύω είναι αρκετά καλή περίπτωση πλέον η αγορά ενός Windows Phone 7 κινητού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Πάντως με αυτή την τιμή και με όλα όσα βλέπουμε στο mango update πιστεύω είναι αρκετά καλή περίπτωση πλέον η αγορά ενός Windows Phone 7 κινητού... Σκέψου όμως ότι θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι τον Οκτώβριο για αυτό το πολυαναμενόμενο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Εγώ το παρήγγειλα στα 272 ευρώ και αναμένω να το πάρω στα χέρια μου την Μ.Τρίτη :-) Μέχρι τον Οκτώβριο έχουμε δρόμο αλλά έχουμε και υπομόνη... ;-) Το μόνο που με απασχολεί είναι τι θα γίνει με το GPS? Θα βγεί κανένα πρόγραμμα της προκοπής χωρίς να χρειάζεται να συνδέεται στο internet για να κατεβάζει χάρτες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Θα βγει αλλά θα χρειαστεί να κάνεις χρήση και εδώ της υπομονής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts