Lied Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Το μητρωο κλησεων μια χαρα λειτουργει. Ονομα και απο κατω ωρα μερα και εαν ειναι εισερχομενη η εξερχομενη. Μονο η διαρκεια λειπει που ετσι κι αλλιως για εμενα τουλαχιστον δεν προσφερει τιποτα ποια λογο ελαχιστου χρονου χρεωσης και ελεγχου απο 4ψηφια για το υπολοιπο. Στο δευτερο μισο του μαρτιου ερχεται και το update με το copy paste revamp το marketplace και καλητερες επιδοσεις στις εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdims Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Εγώ προσωπικά το όλο περιβάλλον το βρίσκω φτωχό. Ναι, δείχνει αν ειναι εισερχόμενη ή εξερχόμενη η κλήση ή ακόμα και αν είναι αναπάντητη. Την ώρα κλήσεως την δείχνει ΜΟΝΟ αν είναι μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Μετά την τρώει η μαρμάγκα! Χωρίς λόγο... Για την διάρκεια κλήσεως τα είπαμε. Βασικά το update και εγώ το περιμένω με μεγάλη περιέργεια, εδώ και μήνες. Απο την άλλη σκέφτομαι ότι αν στο μεγάλο update θα μας έρθει η φοβερή τεχνολογία του copy-paste τι άλλο θα έχουμε να περιμένουμε? Μην παρεξηγηθώ. Δεν ειρωνεύομαι εσένα, αλλά τα Win7 mobile. Tα οποία αποδυκνείονται μέχρι στιγμής ανεπαρκέστατα. Η συσκευή πάντως είναι πάρα πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lied Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Εγώ προσωπικά το όλο περιβάλλον το βρίσκω φτωχό. Ναι, δείχνει αν ειναι εισερχόμενη ή εξερχόμενη η κλήση ή ακόμα και αν είναι αναπάντητη. Την ώρα κλήσεως την δείχνει ΜΟΝΟ αν είναι μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Μετά την τρώει η μαρμάγκα! Χωρίς λόγο... Για την διάρκεια κλήσεως τα είπαμε. Βασικά το update και εγώ το περιμένω με μεγάλη περιέργεια, εδώ και μήνες. Απο την άλλη σκέφτομαι ότι αν στο μεγάλο update θα μας έρθει η φοβερή τεχνολογία του copy-paste τι άλλο θα έχουμε να περιμένουμε? Μην παρεξηγηθώ. Δεν ειρωνεύομαι εσένα, αλλά τα Win7 mobile. Tα οποία αποδυκνείονται μέχρι στιγμής ανεπαρκέστατα. Η συσκευή πάντως είναι πάρα πολύ καλή. Καλα και βεβαια ειναι ανεπαρκες το λογισμικο. Δεν λεω πως ειναι σε θεση να συναγωνιστει κατι αλλο. Αλλα εαν εχεις συσκευη με wp7 το βλεπεις, πως να το πω. Το τι ΘΑ μπορει να κανει στο μελλον. Ειναι καλη πλατφορμα, ας μην τι συγκρινουμε με τις αλλες που ειναι 1 χρονο και κατι το λιγοτερο εκει εξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Αλλα εαν εχεις συσκευη με wp7 το βλεπεις, πως να το πω. Το τι ΘΑ μπορει να κανει στο μελλον. Εγώ πάλι δεν βλέπω κάτι πέρα από το smoothness. Εξάλλου προβλέπω ότι θα αλλάξουν πολλά στη φιλοσοφία και όχι μόνο τώρα με την είσοδο της ΝΟΚΙΑ στο χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Κανείς με HTC Trophy από Vodafone πήρε το update 7390 ; Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdims Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Κανείς με HTC Trophy από Vodafone πήρε το update 7390 ; Οχι, τίποτα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Μου ήρθε αφού πέρασα unbranded 7389 ROM. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdims Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Μου ήρθε αφού πέρασα unbranded 7389 ROM. Για πες... τι καινούργιο είδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Εγώ πάλι δεν βλέπω κάτι πέρα από το smoothness. Εξάλλου προβλέπω ότι θα αλλάξουν πολλά στη φιλοσοφία και όχι μόνο τώρα με την είσοδο της ΝΟΚΙΑ στο χώρο. παιζει ρολο που ειμαστε Ελλαδα. Εγω το Omnia 7 το χρησιμοποιω Ιταλια και το Market ειναι ανοιχτο. Ολες οι εφαρμογες που χρησιμοποιω παντα και μου αρεσουν υπαρχουν ηδη. Μεχρι τωρα κανενα προβλημα και ειμαι πολυ χαρουμενος με τον μινιμαλισμο και την απλοτητα. Βεβαια εγω εβρισκα μια χαρα το iPhone 2G το 2007 οποτε μαλλον δεν εχω πολλες απαιτησεις... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 παιζει ρολο που ειμαστε Ελλαδα. Εγω το Omnia 7 το χρησιμοποιω Ιταλια και το Market ειναι ανοιχτο. Στα λόγια μου έρχεσαι. Είναι δυνατόν εν έτη 2011 να πωλείται η συσκευή στην Ελλάδα και να μην υποστηρίζει την Ελλάδα; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Στα λόγια μου έρχεσαι. Είναι δυνατόν εν έτη 2011 να πωλείται η συσκευή στην Ελλάδα και να μην υποστηρίζει την Ελλάδα; :wacko: σε αυτο ειμαι μαζι σου. εχεις απολυτο δικιο δεν γινεται να μην υποστηριζεται το Μαρκετ μια και οι εφαρμογες που πρεπει να εχεις ειναι οι καλες επι πληρωμη. απο εκει και περα οι συσκευες αυτες ειναι για ατομα που δεν εχουν ΚΑΜΜΙΑ διαθεση να πειραματιζονται με roms/customization/homescreens γιατι απλα θα απογοητευθουν. Επισης πρεπει να ειναι καποιος απολυτα κατασταλαγμενος χρηστης και να ξερει με ακριβεια τις απαιτησεις του. Αλλιως ΠΑΛΙ θα απογοητευθει. Ισως εγω ειμαι ειδικη περιπτωση,το κινητο το θελω για πολυ συγκεκριμενα πραγματα. (για το συγκεκριμενο επαιξε ρολο και η τιμη που το βρηκα ομως.) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Δεν το αποκαλείς και smartphone όμως έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 (edited) με την ιδια λογικη ουτε το iPhone ειναι.Αν θες μονο τα android και τα webOS ειναι... ;) Edited March 26, 2011 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Για πες... τι καινούργιο είδες? Το copy/paste φυσικά που είναι πολύ εύχρηστο σε σχέση με ότι ακούγεται. Οι εφαρμογές ανοίγουν ταχύτερα. Το Wifi είναι πιο γρήγορο. Δείχνει και την MAC και το SIM ID τώρα. Voice recognition και μέσω net για το Bing -> Αν δεν καταλάβει κάτι υπάρχει επιλογή να στέλνεται στους servers της Microsoft για καλύτερη αναγνώριση. Όλο το λειτουργικό πετούσε που πετούσε, τώρα ρολάρει απίστευτα ωραία. Το Marketplace πήρε πάνω του πολλές αλλαγές, τόσο στο search, ψάχνει μόνο για Apps στα Apps etc συν το ότι δεν κολλάει πλέον όταν σκρολάρεις, ούτε και στις αρχικές οθόνες του Marketplace. Τι άλλο... Αυτόματη ώρα, αλλαγή DST και λοιπά... Γενικά καλό update. Αναβαθμίστηκαν firmware και radio firmwares. Για αγορά paid apps δεν δοκίμασα. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Γενικά καλό update. Αναβαθμίστηκαν firmware και radio firmwares. Άντε και με υποστήριξη ελληνικών στο μέλλον. με την ιδια λογικη ουτε το iPhone ειναι. Δεν είπα ότι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Πράγματι εύχομαι να είμαστε μέσα σε αυτό το πρώτο batch 80% γλωσσών που έχουν αναφερθεί. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Έχω ακούσει από την εταιρεία ότι τα ελληνικά θα κυκλοφορήσουν Σεπτέμβριο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Έχεις ακούσει από την εταιρία; Ποια εταιρία; Δουλεύεις στη Microsoft; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Επίσημα χείλη έχουν δηλώσει 80% language support coming second half of the year. Τώρα η πυθία τι εννοεί... άντε να καταλάβεις ποιες γλώσσες και πότε ! :P Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdims Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Το copy/paste φυσικά που είναι πολύ εύχρηστο σε σχέση με ότι ακούγεται. Οι εφαρμογές ανοίγουν ταχύτερα. Το Wifi είναι πιο γρήγορο. Δείχνει και την MAC και το SIM ID τώρα. Voice recognition και μέσω net για το Bing -> Αν δεν καταλάβει κάτι υπάρχει επιλογή να στέλνεται στους servers της Microsoft για καλύτερη αναγνώριση. Όλο το λειτουργικό πετούσε που πετούσε, τώρα ρολάρει απίστευτα ωραία. Το Marketplace πήρε πάνω του πολλές αλλαγές, τόσο στο search, ψάχνει μόνο για Apps στα Apps etc συν το ότι δεν κολλάει πλέον όταν σκρολάρεις, ούτε και στις αρχικές οθόνες του Marketplace. Τι άλλο... Αυτόματη ώρα, αλλαγή DST και λοιπά... Γενικά καλό update. Αναβαθμίστηκαν firmware και radio firmwares. Για αγορά paid apps δεν δοκίμασα. Σε ευχαριστώ. Τσέκαρες αν μπορείς να βάλεις δικό σου mp3 για ringtone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdims Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Επίσημα χείλη έχουν δηλώσει 80% language support coming second half of the year. Τώρα η πυθία τι εννοεί... άντε να καταλάβεις ποιες γλώσσες και πότε ! :P Προσωπικά δεν μου λείπουν τα Ελληνικά. Το μόνο που με νοάζει είναι οτι δεν μπορώ να απαντήσω σε SMS με Ελληνικούς χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 27, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Το θέμα μας εδώ όμως δεν είναι οι προσωπικές ιδιαιτερότητες αλλά ποιο είναι το αντικειμενικά σωστό. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 να ρωτησω 2 πραγματα επειδη μ ενδιαφερει το κινητο. 1.ποσο ακριβως αποθηκευτικο χωρο εχει ? 2. divx παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 (edited) 1.8GB 2.πρεπει να κανεις μετατροπη σε mp4 ! Δεν είπα ότι είναι. τοτε ειμαστε απολυτα συμφωνοι! ;) Edited March 27, 2011 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Σε ευχαριστώ. Τσέκαρες αν μπορείς να βάλεις δικό σου mp3 για ringtone? Δεν μπορείς. Δεν είδα κάποια αλλαγή στο Zune ή στο κινητό. Προσωπικά δεν μου λείπουν τα Ελληνικά. Το μόνο που με νοάζει είναι οτι δεν μπορώ να απαντήσω σε SMS με Ελληνικούς χαρακτήρες. Ελληνικά μπορείς μέσω 2 εφαρμογών στο Marketplace, η μία είναι της Vodafone. Προτιμώ την 2η του Γκανάτσιου. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts